|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 01.10.2009 o godz. 18:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polczak w pierwszym składzie na Czechy.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...Polczak_w.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.10.2009 o godz. 09:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Polczak? "Fantastyczny" obrońca z "fantastycznego" klubu... Jak sobie przypomnę te osiągnięcia Cracovii (0:2 ze Śląskiem, 2:6 z Lechią, 0:2 z Ruchem, w międzyczasie parę remisów), to nie wiem, śmiać się czy płakać? Jeszcze można było powołać Wasiluka, to przynajmniej dobrze by się rozumieli
Sorry za ten cynizm, ale według mnie powołania na obronę to jedna wielka paranoja. Gancarczyk, Głowacki - OK. A reszta? Nie lepiej było dać "ostatnią szansę" Żewłakowowi (który gra przeciwko lepszym zawodnikom, niż w naszej Ekstrak(l)asie), albo z polskiej ligi dowołać np. Glika? I jeszcze Kokoszka - zagrał w ostatnim meczu, ale wcześniej nawet nie łapał się do kadrowej "18" Empoli (sprawdziłem na włoskiej stronie). Aż chce się zapytać: czy leci z nami pilot? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wywiad z doktorem :
http://www.weszlo.com/news/3820 Muszę powiedzieć jestem zaskoczony - nieudolnością dziennikarzy ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ale to bylo do przewidzenia przeciez. Kazdy trener ma swoich ulubiencow. Zreszta czym Majewski ryzykuje? Niczym bo i tak po 2 meczach odchodzi a przynajmniej "wypromuje" pare nazwisk i sie podzielą kasą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Czarno widze dzisiejszy mecz z Czechami. O ile w ataku jakos to bedzie to obrona z Polczakiem i Dudkiem budzi we mnie spory niepokoj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() PS W czym Rzeźniczak jest lepszy od Polczaka to nie wiem ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.10.2009 o godz. 10:00.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
Z tego co napisałes mozna rozumiec ze Głowacki jest o klasę gorszy od Polczaka dlatego ze Polczak gra w walczącej o utrzymanie Cracovii a Głowacki jest najlepszym obronca ligi W pomocy zamiast Błaszcza chyba raczej Peszko powinien zagrac, widac ostatnio ze Błaszczu stracił swoją pewnosc nie idzie juz 1 na 1. Na środku wg mnie powinni grac Murawski z Iwańskim, no ale Murawski odpadł w drodze eliminacji to zostaje tylko Cycuś. Lewa pomoc to chyba tylko i wylacznie Obraniak no bo to jest jasne ze nie Wilk. Ew. może tam zagrac Grosicki. W ataku Janczyk i Jeleń I 3:0 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Grosicki jest w takim gazie, że grzechem byłoby go nie wypuścić dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Przed każdym meczem kadry zawsze po cichu liczyłem na zwycięstwo, miałem jakieś ostatki optymizmu.
Ale jak dziś zobaczyłem, że na obronie ma być Polczak, w bramce Dudek to nie wierze w chociażby remis zwłaszcza po tym co ostatnio pokazywaliśmy. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe czy zapomnimy autorską kadrę Doktora M. czy też nie.
Polczak, gosc mnie intryguje. Czemu mnie nie powołał na środek ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Powiedzcie mi bo nie oglądam meczów Cracovii, czy ten Polczak tak się wybija na tle kolegów z drużyny, że zasługuje na grę w reprezentacji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
bym już wolał Jopa... :/ Polczak gorsze drewno chyba zresztą się przekonamy ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"Jest to piłkarz, był to piłkarz i jest w dalszym ciągu i naj utytułowany piłkarz w historii Polski piłki" - "Zdecydowałem się na powołanie 26 zawodników szerokiej kadry, na dwa mecze, jesli ten wybór okaże się właściwy a uważam że tak jest" - "Jurek Dudek gra z najlepszymi piłkarzami na świecie. Rozmawiałem z nim i on potwierdził to" - Pomijając wszystkie zająknięcia http://sport.interia.pl/raport/elms2...-dudek,1373611 To tak na poprawę humoru przed meczem bo jestem przekonany że po meczu już powodu do śmiechu mieć nie będziemy... albo jednak będziemy ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 10.10.2009 o godz. 14:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak czytam wypowiedzi Majewskiego, to czuje, ze dzisiaj wystapi Jerzy Dudek, ktory od 4 lat nie gra regularnie w klubie i ktory rozgrywa kilka spotkan na sezon. To jakis kiepski zart...mogl powolac Jurka(prosze bardzo), ale jako 3 bramkarza...pierwszym musi byc wylacznie pilkarz grajacy na codzien w klubie. Zreszta te niektore powolania, to wogole...brak Marcina Kowalczyka, Zewlakowa czy Golanskiego, a w zamian obroncy ktorzy sa ogrywani przed Podstawkow czy innych.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Pal sześć eksperymentalne ustawienie obrony, która po raz pierwszy (i pewnie ostatni) zagra w takim składzie.
Pal sześć formę Murawskiego czy Dudka. Pytanie, czy w ogóle naszym kopaczom będzie się chciało. To jest największy problem. Fanem Doktora nie jestem, w awans nie wierzę, ale warto by w tych dwóch meczach zdobyć min. 3 punkty. Bo w kolejnych eliminacjach może być bardzo ciężko. Czesi są wbrew pozorom cieńcy, więc przy 100% zaangażowaniu nawet zwycięstwo w takim składzie możliwe. Ale obawiam się, że naszym się nie chce. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
a ci z Futobl News są idiotami. Tak to jest jak siłą przewodnią w kraju są tzw dziennikarze rodem z PS,Wyborczej,gdzie piszący ludzie o dziennikarstwie nie mają nic wspólnego. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie no to już chyba przesadziłeś
Od Jopa nie wielu znam wolniejszych i słabszych obrońców. Nasz Mateusz Kowalski grający w Piaście prezentuje się lepiejA Polczaka wszyscy zobaczymy dzisiaj i nie ma co się wyśmiewać i szydzić z góry tylko dlatego że "parchaty". A nuż gość zaskoczy?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 10.10.2009 o godz. 16:12.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mariusz Jop? Dobrze znam Mariusza.To niezwykle obiecujący i perspektywiczny obrońca.
Najważniejszy będzie początek. Bedzie szalenie kluczowy dla przebiegu tego spotkania heheheCzekam na pierwszą bramkę dla Czechów i początek końca tej farsy pt. Szanse Orłów na finał MŚ... Niemcy wląsnie strzeliły gola Ruskim. Miroslav Klose....
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 10.10.2009 o godz. 16:42.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tysz Polak. Chociaż się nie przyznaje.
A co do meczu to tak się zastanawiałem czy by nie obstawić Czechów. Ale znając życie wtedy orły by zagrały najlepszy mecz. Nie mam kasy na wyrzucenie ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do obstawiania. Nigdy nie stawiam na mecze Wisly oraz reprezentacji Polski. W żadną stronę.
Poza tym ludzie..Jedna jedyna szansa na dobry wynik to taka, ze beda sie chcieli pokazać ludzie powolanio przez Majewskiego. Ale czy im starczy umijętności? Wątpliwe. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dobry mecz w Moskwie, Niemiaszki się w 10 przed Ruskimi bronią, a ci ze skutecznością to chyba się w któryś mecz naszej Wisełki zapatrzyli
![]() Ciekawe, jaka będzie różnica poziomów między tym meczem a tym, co nasi dzisiaj pokażą. A Niemcom i remis dobry. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponadto podoba mi sie jak proboja kazda akcje konczyc przerzutką ..Nic nie wywalczą w ten sposob.
![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Liczę na ciężki wpi**dol w Pradze.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co do meczu Niemców:
85 min. Trochowski za Podolskiego. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
To chyba inny oglądałęm pierwsza połowa całkowita padaka. Wyglądało to jak by własnie polacy grali Druga już troszke lepsza |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
mimo, że betonom z PZPN życzę jak najgorzej i, być może, łomot w Pradze coś by tam dał (choć oni i tak wszystko w czarnej dziurze mają), to w czasie meczu na pewno będę chciał, by nasi , i to po ładnym meczu, wygrali.
A betonowe towarzystwo dobrze wie, że uczucie z rozumem wygra zawsze i na tym sobie jedzie. Gdyby nasi przegrali, to w ostatnim meczu stawką już tylko czapka gruszek by była, więc widownia sukcesu mecz zlekceważy i bojkot wyjdzie lepiej. Jedyny plus. Tak źle, tak niebobrze, Żywczyk w lodówce a w barku jeszcze coś twardszego, gdyby jakiś ewenement trzeba było opić Edytka: Cytat:
Ostatnio edytowane przez harthausen : 10.10.2009 o godz. 18:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W Pradze od pierwszej minuty wybiegną: Kowalewski - Rzeźniczak, Głowacki, Polczak, Gancarczyk - Błaszczykowski, Iwański, M. Lewandowski, Obraniak - Jeleń, Grosicki.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|