|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pamietajcie ze nadal trzeba zalatac dziure budzetowa. Brozka w tej chwili nikt nie chce i jedynym zawodnikiem ktorego mozna bylo by sprzedac za wiecej niz 1mln euro to Marcelo.
Marcelo trzeba sprzedac za 2 mln euro. Obrone wzmocnic Glikiem i Cleberem. W rozliczeniu za Glika Kowalski. Jopa lubie ale niech idzie na Cypr. Jop out. Mistrza w tym sezonie juz mamy i to na nowym stadionie bedziemy walczyc o lige mistrzow. Bedziemy mieli trzy mistrzostwa pod zad. Trenera ktory tego dokonal, i napastnika ktory ma szanse zostac legenda Wiselki. Wisla ma szanse wybic sie z Polskiego marazmu. Wybic sie z PZPN-owskiego kanalu. Potrzeba tylko pomyslec jakbysmy nie byli polakami. Trzeba zapomniec o polskiej mentalnosci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To sprzedajmy jeszcze Łobo i kupmy Grosickiego tylko, że będzie cholernie drogi :( Nie zapominajcie o Alvarezie jemu kończy się umowa w 2010 roku i może by z nami podpisał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
co ty z tym ronaldo tak
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie czytałem całego forum ale czy ktoś myślał o Rengifo z Lecha? Pewnie tak. prawdopodobnie za darmo do wzięcia. kasa na kontrakt spokojnie bedzie bo konczy sie umowa Cantoro w zimie. wiec jego kontrakt mogłby przejąc Rengifo i moze jakies tam premie za okreslona liczbe bramek. facet jest wart tych pieniedzy jak mało kto w ekstraklasie.i spełnił by sie sen Skorzy o wysokim dobrze zbudowanym i bramkostrzelnym napastniku.ave WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A po za tym od Renglifo do tego z Amiki znowu bylby lamet w Poznaniu ze im zawodnikow kradniemy. Lepszy byly Smolarek i tez za darmo do wziecia tylko pewnie troche wiekszy kontrakt czeba by muu dac, choc w obecnej sytuacji pewnie by sie zbytnio nie targowal.![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Smolarek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o ruchy kadrowe to oczywiście trzeba sprowadzić def. pomocnika za Cantoro.
Oprócz tego typowe potrzeby to napastnik i bramkarz do konkurencji z Pawełkiem. Co do obrony to dla mnie jest kompletna i tylko by się przydało powalczyć o Kamila Glika. Żeby np. go wyrwać latem. Skorża mówił o 3 transferach i myślę że miał właśnie to na myśli. Dobrze by też by było postarać sie o wykupienie Alvareza na stałe jak najszybciej. Bo jeszcze się ktoś zainteresuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Alvarezowi kończy się kontrakt równo z końcem wypożyczenia, więc wszyscy za darmo go mogą wziąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czyli generalnie w zimie mozemy(musimy) z nim podpisac kontrakt i jest nasz za free. Oby tylko chlopakowi sodowka nie uderzyla a jest nasz.
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja bym Tomka Szewczuka ze Śląska pozyczył.
może grać na pomocy i w ataku. Napewno zaraz wiekszosc napisze ze słaby, bo sam mialem takie zdanie o nim, ale ogladajac go póltora roku, prezentuje sie coraz ciekawiej. Przede wszystkim walczy, a do tego postura jakies Skorża szuka. Dużo bramek w tamtym sezonie, a przeciez on był na sztuke do zmiany tylko. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Przeciez to taki Rasiak, tylko 3 razy gorszy. Oprócz tego, ze walczy, to przydaloby sie, zeby pilke umial kopac... Byl juz u nas Radovanovic. Starczy!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Traoe...10znakow
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może i chciała. Nie mówię, że lepszy czy gorszy. Od Cebanu może być lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
drugi bramkarz to chyba powinien byc doświadczony zawodnik, tak po 30-ce.Żeby jakby co to głupiego błędu by nie zrobił.Tak jak Real ściągnął Duka jako rezerwowego.Ja bym postawił na Wyparłe w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.10.2009 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O Wyparle rzeczywiście pisałem już jakiś czas temu, tylko czy rola rezerwowego by mu pasowała..? kto wie, może by zmobilizował Mario
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tym Rengifo - już raz o tym pisałem - uważam Niedzielana za lepszego zawodnika od niego, szukać za granicą bo w Polsce napastnicy nadający się poziomem do gry w Wiśle, są poza zasięgiem z różnych powodów (np. Lewandowski), jakby dało radę ściągnąć Grosickiego (patrzę przez pryzmat talentu i tego że chyba mu coś w głowie świta mądrego w końcu - a nie tylko i wyłącznie przez pryzmat bramek strzelonych w ostatnim meczu) toby było COŚ. Ale nie ma łatwo niestety.
Taki Grosicki w pucharach może zrobić różnicę - Rengifo ? nie nie nie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do bramkarzy Jagi - trenerem bramkarzy jest tam Ryszard Jankowski....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Macie racje z tym przedłużaniem kontraktu to się wygłupiłem... A co do wzmocnien to w czerwcu kończą sie umowy Cezaremu Wilkowi (Korona Kielce) i Adamowi Stachowiakowi (Odra Wodzisław) a także Pawłowi Golańskiemu (Steaua Bukareszt) i Przemysławowi Kazmierczakowi (Vitoria Steubal) a także wypożyczenie Rafała Grzelaka (aktualnie Steaua Bukareszt) oraz Kontrakt Wojciecha Kowalewskiego (Iraklis Saloniki). Warto według mnie zaintereswoać się wyżej wymienionymi panami tym bardziej że mogą przyjść za darmo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cezary Wilk jest jak dla mnie słabszy od Olka Kwieka, a ten u nas nie wypalił całkowicie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To takie luźne darmowe propozycje. Dla mnie fajnie by było gdyby z dniem 1 lipca 2010 roku treningi z zespołem rozpoczeli Radosław Cierzniak, Paweł Golański, Przemysław Kazmierczak, Rafał Grzelak. A w zimie można naspokojnie negocjować transfery młodych np. Gilka, Sadloka, Wilczka, Sobiecha, Grosickiego i szukać jaiś perełek za granicą ale wszystko na spokojnie bo na lige paczke mamy mocną...W Borusii Dortmund widać sporo polsko brzmiących nazwisk... można sprbować ich wypożyczyć w końcu podobno mamy jakąś współprace z tym klubem...
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 08.10.2009 o godz. 17:40.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Traore już pewnie stracony, bo podobno zgłaszają się po niego kluby z Ligue 1. No i oczywiście, znając polską prasę, dają pewnie za niego 1 mln euro. ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
In:
Adam Stachowiak http://transfermarkt.de/de/spieler/3...am/profil.html Kamil Glik http://transfermarkt.de/de/spieler/4...il/profil.html Deivid http://transfermarkt.de/de/spieler/1...id/profil.html Dragan Jelic http://transfermarkt.de/de/spieler/2...an/profil.html Mouhamadou Traore http://transfermarkt.de/de/spieler/1...re/profil.html Out: Cebanu Jop Cantoro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Traore strzelił jedną bramkę w lidze i już wielki napastnik....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie chodzi o to ile bramek strzelił bo po pierwsze gra mało czasu w Ekstraklasie, a po drugie trudno w takim klubie jak obecne Zagłębie chociażby o tego jednego gola. Bardziej skupiłbym się na jego stylu gry i jak to mu wychodzi i trzeba przyznać że ma to coś, czego dużo napastników w polskiej lidze nie posiada - umiejętność bezpiecznego przytrzymania piłki i poczekania na nadbiegających kolegów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Fajny ten temat ale jak już sprzedajecie Ilie to ja was pytam czy widzieliscie interwencje Cebanu w Mecz z PAP
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|