|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam,
Chcialem przedstawic wam serwis Lockerz- strona na ktorej zbieramy punkty. Owe punkty wymieniamy na nagrody ![]() Jakie Nagrody? Nagrod jest cala masa i z pewnoscia kazdy wybierze cos dla siebie. Wymienie kilka: zegarki, bizuteria, gry, konsole, iphony i wiele, wiele wiecej ![]() Czy to nie fake? Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters. z lockerz24.za.pl Dodatkowo w internecie znajdziemy mnostwo filmikow na ktorych ludzie chwala sie swoimy 'zdobyczami' z lockerz kilka przykladow:Film 1 Film 2 Film 3 i fotki: Moja koszulka Nagrody Polakow ![]() Za co dostajemy punkty? 1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty. 2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty. 3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów [narazie nie dostepne] 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania dostajemy od 2 do 10 punktów. Jak dołączyć do Lockerz? To dosc proste. Nalezy zarejestrowac sie na stronie lockerz.com z otrzymanego wczesniej zaproszenia. Zaproszenie mozna otrzymac od osoby wczesniej zarejestrowanej- wiec zapytajcie znajomych czy nie maja konta w lockerz i jednego zapa dla was! Mozecie rowniez napisac do mnie na pw i zostawic adres email- dysponuje kilkoma i i chetnie sie z wami podziele. Lockerz od srodka: sporo aktualnych informacji o lockerz znajdziemy na blogu: www.e-lockerz.net
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 06.12.2009 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Bawię się w to od kilku dni. Nie uwierzę dopóki nie dostanę nagordy. Wzmacniacz firmy Orange jest tam za 75 punktów a w sklepie kosztuje +/- 2tys złotych. Coś nie tak
Na razie zbieram punkty na iPoda..... zobaczymy co to będzie. Aha, za przesyłke chcą kolejnych 20pkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś chce zaproszenie to pw
swoje e-maile wysyłajcie.Zbieram na ipoda edit; w swoich danych wpisujecie gdzieś numer domu/mieszkania? nie wiem czy nie dopisać po nazwie ulicy..? Powód: e-maile
Ostatnio edytowane przez Kamson : 03.10.2009 o godz. 14:46.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A jakieś haczyk w tym jest? No i jaki oni mają cel? Bo takie 'rozdawanie' nagród jest dosyć zastanawiające... ot przezorność.
Ostatnio edytowane przez Żurawek : 03.10.2009 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto to wie...
Zobaczymy po zamówieniu produktów. Nic na tym nie stracimy, możemy tylko zyskać.![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
[...] Podsumowując dzisiejsze informacje, to co dzisiaj widzimy na Lockerz to początek o wiele większego projektu portalu społecznościowego i sklepu internetowego. Czekamy z niecierpliwością na pojawienie się wszystkich nowości. za lockerz.com.pl |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zdazylem sie zarejestrowac, i pozbierac juz odrobine punktow. Interesuje mnie wlasnie najbardziej IPhone czy wogole bedzie dostepny, ale nie w tym rzecz o jaka chcialem sie zapytac. Czemu do cholery wszystko jest tam "Fresh Out"?
I jakby ktos chcial to walcie do mnie PW tez moge dac zaproszenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
czy jak odpowiemy na jakies pytanie powiedzmy z 20.09 to dodadzą potem punkty czy nie ?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Odpowiadać możesz tylko na pytanie z bieżącego dnia. Tzn. tylko tak zdobędziesz za nie punkty.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzieki za info.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Próbowałem dowiedzieć się przez google jakieś opinie o tej stronce. Nic konkretnego. Dowiedziałem się jedynie, że Fresh Out przy każdym przedmiocie jest dlatego, że stronka ponoć startuje 15 października i wtedy będą dostępne te przedmioty. Zbieram na najtańszy przedmiot, czekam, aż będzie dostępny i spróbuje zamówić. Jak dostane bez żadnych haczyków to zaczne bawić się w to bardziej
Aha. No i mam zaproszenia
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 04.10.2009 o godz. 09:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podbijam...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A propo danych. To w zip-code wpisałem kod pocztowy, a state zostało puste. Tak należy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
State w tym przypadku to chyba stan? Kalifornia, Floryda itd
No ale wpisujecie gdzieś ten numer domu/mieszkania? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
stronka po angielsku tak? pytania konkursy itp. na niej też tak?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Całość po angielsku. Nie ma chyba większego problemu z rozkminianiem.
Czekam też na odpowiedź dotyczącą wpisania nr domu lub mieszkania. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
Ja wpisałem numer domu i mieszkania zaraz po nazwie ulicy, w tym samym okienku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klikając about przeczytałem taką informacje:
This version of PTZ Place is a test. PTZ levels will change when the full Lockerz site launches. Także niewiadomo jak będą w przyszłości te pkt liczone itp. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A czy za każdą ankietę/pytanie dostaje się punkty? Czy raczej jest to jakoś uwarunkowane od odpowiedzi?
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
Za każde pytanie danego dnia otrzymujesz punkty, bez względu na odpowiedź.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja na dzisiejszą rano odpowiedziałem, ale punktów mi jeszcze nie naliczono. ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JA powiem od siebie ze poki co to mnie to wyglada na chyba najlepszy portal spolecznosciowy jaki ktos mogl wymyslic. Prawdziwy rodzaj tzw. WEB 2.0. Polaczenie youtube, amazon, myspace, twitterow, i wszystkich rodzajow piramidek i clickersow
w jedna genialna calosc uzupelniona o nagrody. Jesli faktycznie bedzie to wygladalo tak jak zdazylem sie zorientowac w srodowisku( ), to mamy naprawde prosze panstwa prawdziwy przelom jesli chodzi o portale spolecznosciowe. Ale nie zapeszajmy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
długo czekaliscie na e-meila zwrotnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pewnie zależy na jakiej poczcie.
Ja mam na neostrada.pl to moment |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zobaczymy jak to będzie po 15 października jak uruchomią cały portal. Mam nadzieje że z wysyłką do Polski nie będzie problemów.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
i ze niby jak uzbieramy te pkt to nam to przyslą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mysle ze teraz to raczej powinnismy przestac z tym podbijaniem kto moze komu wyslac zaproszenie, bo tutaj zrobi sie lekki burdel i zamist merytorycznej rozmowy bedzie tylko "Jak ktos potrzebuje zaproszenia to pisac na PW". I nabijanie postow.
Dziekuje za uwage. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak sie dołączy do Z-list (czyli uzbiera 20 zaproszeń) to oni sami wysyłają darmową koszulke? Czy trzeba ją jakoś zamówić?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|