|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda to podejrzewam, że raczej specjalnie sie myli.
Gra ma się charakteryzować jak największym realizmem, więc i komentarz w grze powinien być jak najbardziej realistyczny. Czyli w przypadku Szpakowskiego musi być pełen jego bon motów, pomyłek, przemyśleń. Chociaż na miejscu Rafała i tak bym się wk..wił jezeli to prawda. Ale tam. Wyobraźcie sobie Fifa z mylącym się Szpakiem, dodatkiem w postaci książeczki z wydrukowanym jego podsumowaniem po meczu ze Slowenią, i zamiast "man of the match" analiza najlepszych akcji przy pomocy pisaków przez duet Gmoch/Engel. Poezja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cóż to za super hiper edycja skoro różni się tylko okładką ? Rozumiem gdybyśmy byli jako jedyna drużyna z ekstraklasy na okładce,ale skoro nawet taki Śląsk jest ? to co to za wyróżnienie ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiadomo może czy na tym evencie w M1 jutro będzie można nabyć wiślacką edycję?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6038&STR=1
Cytat:
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeżeli ktoś już dzisiaj nabył- niech powie, jakie są zmiany w stosunku do "normalnej" wersji, proszę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Kuba ![]() Diaz ![]() Ebi ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 02.10.2009 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bo Fifa na PC to totalny syf.Znacznie lepiej wyglądać będzie PES 2010, ale ja zdecydowanie polecam Fife 10 na nextgeny - mmmmm
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos czy bedzie "Wislacka" wersja na PSP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kpina. Jop 71? Za co? Marcelo powinien mieć tyle.
Zawyżone staty mają: Cantoro, Jop, Łobodziński. Zdecydowanie za niskie ma: Boguski. Reszta całkiem nieźle odwzorowana. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, czyli rozumiem, że kupuję tylko Boguskiego w hełmie, Głowackiego z pociętą głową i Małeckiego z pięknym uśmiechem zamiast Lewandowskiego z bananem na twarzy?
HAHAHAHAHA Jop staty 71 Marcelo 69...
Ostatnio edytowane przez elomike : 02.10.2009 o godz. 23:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wybór byłby prosty gdyby cena była mniej więcej równa zbliżona czy cokolwiek a tu jest PRZEPASC niestety...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to widze, że dużo wynika z tej naszej współpracy z EA...
My ich reklamujemy a oni nam dają okładke na pudełko ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na te Mistrzostwa FIFA 10.Trzeba się gdzieś zapisać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pawełek 69 - 68 - 68
Marcelo 73 - 75 - 78 Jop 72 - 72 - 71 Małecki 67 - 70 - 73 Głowacki 67 - 67 - 66 (Najbardziej podobna postać z Wiślaków) Alvarez 64 - 64 - 64 Łobodzinski 71 - 71 - 71 Cantoro 71 - 70 - 67 Gargułą 72 - 72 - 72 Kirm 72 - 74 - 75 Brożek 78 - 79 - 79 Takie są staty Wiślaków jak grasz w Menagerze. Diaz jest podobne ze względu na fryzurę, ale twarz ma zdecydowanie inną. Z byłych Wiślaków to najlepszy jest Kuba Błaszczykowski. Najwyższe noty, najlepiej dopracowany. Ponadto Dudek, Smolarek, Fabiański - Te postacie obadałęm. Boruc - tragedia. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czyli fifa 10 wersja wiślacka różni się tylko okładką? Kupił ktoś już może wersję PS3?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyszedłem dzisiaj do Wiślackiego Świata. Proszę panią o pudełko z grą na PS3. I co? Dostaję ZWYKŁĄ fifę w kartonowej opasce z Wiślakami. Zsuwam kartonik, a tu Lewandowski na okładce. Cena: 220 zł. Wróciłem do innego sklepu i kupiłem po promocyjnej cenie za 150 zł. Żenada. Nawet nie płacimy za okładkę, tylko za kartonową opaskę na zafoliowanym pudełku z Lewandowskim.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja na wersji angielskiej mam zupełnie inne staty piłkarzy. Np. Paweł Brożek ma 78 siły a Marcelo 71
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiślacka FIFA, nie różni sie niczym od normalnej FIFY w polskiej wersji.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A kibicowskie: ''Jazda Jazda Jazda Biala Gwiazda'' tez by było w zwykłej polskiej wersji?
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Haha no to niezła kpina... Różnica tylko okładki (albo tej kartonowej opaski). Ale różnica jest kolosalna, zmieniono tylko piłkarzy i dodano herb Wisły SA. Takie coś to chyba (tak mi się wydaje przynajmniej) może zrobić człowiek który ma średnio-zaawansowane umiejętności o obsłudze Photoshopa, a taniej wyjdzie.
PS: Czy przypadkiem tego kartonu nie dostawało się dziś w M1 jak przyniosło się oryginalną Fifę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To niezłe jaja są z tą "Wiślacką Edycją", płacić za pudełko ;/
Słyszałem, że w Empiku i MM fifa10 jest za 69zł [PC] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dokładnie, wczoraj byłem w Empiku w swoim mieście, z ciekawości spojrzałem na FIFE10 i... 69 zł. Wróciłem do domu, sprawdziłem na oficjalnej stronie Empiku - 109,90 zł. Popatrzyłem na Allegro - najniższa cena to 78 zł, a generalnie średnia to 90-100. Nie kupiłem, bo pomyślałem, że zamówię Wiślacką edycję, ale skoro piszecie, że taka lipna to nie ma sensu bym przepłacał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Kamikaze- tak, dokładnie taka.
@grzesiek632- Ja nie słyszałem, mam wersje z Empiku. Może na tym polega różnica, ale nie sądzę. @Kamson- do jutra jest promocja i w Empiku kosztuje 69zł na PC i 149zł na PS3 i X360 (i chyba PS2). Ostrzegam, że w CH Zakopianka już nie ma wersji na PS3 (jest na X360 i PC) a w g. Kazimierz kupiłem ostatnią z promocji Coś o samej grze: Zdenerwowały mnie pomieszane statystyki piłkarzy. Gra się realistyczniej, animacje są płynniejsze, odnoszę wrażenie że cała gra jest trudniejsza. Nareszcie wszystkie kluby Ekstraklasy. W trybie menedżerskim można wybrać własny stadion (!) i nadać mu nazwę. Sklep EA w którym podobno z czasem będą się pojawiać dodatki (twarze, kostiumy, stadiony) Komentarz meczowy w wykonaniu duetu Szpakowski- Szaranowicz jest dużo lepszy. I chyba tyle... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W Media Markcie też są za 69 zł.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i cóż się dziwić owemu "produktowi" wiślackiemu skoro nawet na oficjalnej stronie szpece twierdzą, że mistrzostwa Polski w FIFA 10 są rozgrywane od sześciu lat.
Komentarz Szpakowskiego od chyba trzech lat zawiera ten sam błąd "Bogucki" i szpenie od wizerunku klubu mają to w dupie, ale łapę po kasę to umieją wyciągnąć - wstyd. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|