|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę że przyda się osobny temat, dopiero 1/16 rozgrywek, trochę niespodzianek już było, zobaczymy co dalej.
Mecze już rozegrane: OKOCIMSKI BRZESKO - ARKA GDYNIA 1:2 (0:1) Bramki: 0:1 Sakaliev (39.), 1:1 Ogar (57.), 1:2 Mrowiec (62.). AWANS - ARKA. HETMAN ZAMOŚĆ - WISŁA KRAKÓW 0:3 (0:1) Bramki: 0:1 Ćwielong (39.), 0:2 Małecki (75.), 0:3 Małecki (82.). AWANS - WISŁA. PIAST KOBYLIN - CRACOVIA 1:1 (1:0). Karne: 2:4 ![]() Bramki: 1:0 Kempiński (34. z karnego), 1:1 Klich (73.). AWANS - CRACOVIA OLIMPIA GRUDZIĄDZ - ODRA WODZISŁAW 1:2 (1:1) Bramki: 0:1 Chwalibogowski (4.), 1:1 Koczur (5.), 1:2 Piechniak (62.) AWANS - ODRA DOLCAN ZĄBKI - ŚLĄSK WROCŁAW 1:1 (1:0). Karne: 5:4. Bramki: 1:0 Stańczyk (5.), 1:1 Dudek (69.) AWANS - DOLCAN POLONIA SŁUBICE - PIAST GLIWICE 1:2 (0:1) Bramki: 0:1 Łudziński (35.), 0:2 Maciejak (63.), 1:2 Wawszczak (85.). AWANS - PIAST GKS TYCHY - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK 0:1 (0:0) Bramka - 0:1 Grosicki (120.). AWANS - JAGIELLONIA BYTOVIA II BYTÓW - POLONIA BYTOM 2:1 (1:0) Bramki: 1:0 Łapigrowski (14.), 2:0 Pufelski (59.), 2:1 Kulpaka (70.) AWANS - BYTOVIA II WIDZEW ŁÓDŹ - RUCH CHORZÓW 0:1 (0:0) Bramka: 0:1 Janoszka (79.). AWANS - RUCH Mecze w trakcie: KORONA KIELCE - PGE GKS BEŁCHATÓW 3:1 (2:0) Bramka: 1:0 Edson (17. z wolnego), 2:0 Kiełb (32.), 2:1 Ujek (53.), 3:1 Konon (81.) ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - GÓRNIK ZABRZE 2:0 (1:0) Bramki: 1:0 Marek (31.), 2:0 Filipowicz (47.) W późniejszym terminie: GKP Gorzów Wielkopolski - Legia Warszawa ...29 września Nielba Wągrowiec - Lechia Gdańsk ... 29 września Stal Stalowa Wola - Lech Poznań ... 29 września Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa ...7 października ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Orest" co zawsze marzyłem o trenowaniu"Lenczyk,chyba w końcu zobaczył w jak słabą drużynę wszedł.Po tym jak przyszedł zagrali,dwa dobre mecze,później wróciła norma, ale facet uwierzył chyba przez ten czas w swoją nieomylność.
Zaskakujący wynik mimo wszytko Zabrza oraz Ruchu. Mam wrażenie,że Górnik szybko nie wróci do Ekstraklasy, muszą wszytko zburzyć i budować od nowa,bo pudrowanie trupa sensu nie ma. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak sobie teraz oglądałem skrót w tvp sport a komentator przy drugiej bramce dla nas "no i jest NIESTETY druga bramka dla Wisły"Gratulacje dla TVP nic dodać nic ująć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
rozgrywki pucharowe pomieszały Ci się z ligowymi...
a może przegrali bo ... tak miało być Górnik Z. jest drugi w tabeli, co by nie było II poziom rozgrywek to jednak nie ekstraklasa ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Myślisz że Górnik specjalnie popłynął bo by nie wyrobił z dwoma rozgrywkami jednocześnie ?
Eee, coś czuję wizytę kibiców na kolejnym treningu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Albo mi wydawalo albo ten z komantator z loczkami
"Wisla to utytuowany klub majacy 93 letnia historie.. A dzis niespodzianki to odpadniecie Bytomia,braci ze Slaska. ,no i Gornika ale oni majac jedyny cel awans do Ekstraklasy PP mogli w tym roku odpuscic N o i Piast Kobylin napedzil pejsiastym niezlego stracha hahaha ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widziałem skróty w sportowym wieczorze i tak się zastanawiam czy w Kobylinie jest chociaz trybuna. Bo to niezwykłe by kibice stali cały mecz wokół boiska gdzie niegdzie siedzieli po turecku tuż przy linii oddzieleni zwykłą barierką.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Braci z Wrocka żal jak cholera ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
... także powodów może być co najmniej kilka, dlatego ocenienie przyszłych kolejek ligi na podstawie meczów pucharowych mija się z celem PS. i oczywiście chce dubletu ![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Polonia Bytom się oczywiście najbardziej osmieszyła. Rewelacja ligi której nie byłiśmy w stanie rozwalić parę dni wcześniej. Wiem, że zapewne wystawili skład pełen rezerwowych, ale bez jaj...
Pejsy - prawie żenada nr 2. Z tym, że w kontekście wyników w lidze (wiem-nie ten temat) trzeba zauważyć, że póki co wylecieli im Ślusarski i Goliński czyli 2/4 ich siły ofensywnej. A z pkt. widzenia naszych interesów (wygranej w PP) to najlepiej byłoby, żeby jak najwięcej silniejszych drużyn poprzegrywało z Bytoviami czy Sosnowcem. Lepiej mieć słabszych rywali niż lepszych.
Ostatnio edytowane przez arti : 24.09.2009 o godz. 13:19.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jutro kolejne trzy sztuki, a tymczasem:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
114' Czerwoną kartkę za kopnięcie rywala po gwizdku otrzymał Seweryn Gancarczyk.
po gwizdku...hyhyhy ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
117' Peszko w ślady Gancarczyka udaje się do szatni za czerwoną kartkę w konsekwencji drugiej żółtej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zdesperowane kuchenki tną jak sie da w końcówce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dwie czerwienie dla Amici. Teraz mają się karne zacząć. Ciekawe czy Stali uda się pokonać Amicę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w koncu moge napisac
HA HA HA HA HA ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ha ha ha... A wy narzekaliście że ograliśmy Hetmana 3-0... Kuchenkorz chyba pożegna Jacusia Z.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
hahah i koniec przygody Lecha w pp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Lech przegrywa w karnych ze Stalą 4-1!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Fajnie by było po Zamościu teraz jechać w 1/8 do Stalowej
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stal wygrywa z Amicą 4:1 w karnych!!!!
Kuchenki już chyba nie będą się liczyć w tym sezonie. Coś mi sie wydaje, że zaraz posypią się kary dla zawodników, dymisje trenerów, a szatnię dopadnie ogromny konflikt między grajkami |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kocham Stal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mi to wygląda na tradycyjną polską grę na zwolnienie trenera. Na miejscu włodarzy Lecha zostawiłbym Zielińskiego, za to paru gwiazdkom zapewniłbym wczasy w ME, bo z własnego doświadczenia wiemy wszyscy, że zwalnianie kolejnych trenerów do niczego nie prowadzi...
Zresztą, nie nasze zmartwienie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wrzesień się nie skończył a Zieliński przegrał już Lechowi wszystko co było do przegrania. Niektórzy mówili po Levadii że ten sezon jest dla nas już stracony, to teraz mogą zobaczyć co to znaczy stracony sezon.
A czego miałbym im zazdrościć? Skoro każda przyśpiewka anty jest oznakiem kompleksu to zaprzestańmy ich śpiewania, chyba nie chcemy być taką zakompleksioną ekipą jaką według Ciebie jesteśmy (A jesteśmy bo była nawet oprawa). Jak tak kłuje Cię to w oczy to proszę bardzo, usuwam ten podpis, bez napinki. ![]()
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 29.09.2009 o godz. 19:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytałem ten artykuł jeszcze przed meczem. Ale wydaje mi się, że po takim blamażu to już ta atmosfera się nie poprawi w drużynie Amici. No cóż. Nic tylko wykorzystać ten fakt w najbliższym meczu z tą drużyną..
P.S. Wiślak178 - cóż Ty masz za podpis |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|