The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
buters87
Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2009, 13:03
fialo napisał(a):Wyświetl post
zarabiającego 400tys. euro
od dziś ma dostawać 100 tys. euro, przecież i tak nie wie ile podpisywał a ile wpływa na konto... <joke>

już lepiej mógł zostawić sprawę bez komentarza
Odpowiedz cytując
Island
Member

Od: 11.2002

Stary 28.09.2009, 13:11
No kurna calkowita zenada -- chlopak ktory gra w naszym klubie nie powinien mowic takich bzdur. Wiem ze to nie chodzi o nas ale mimo to, niesmak pozostaje.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.09.2009, 13:47
http://www.weszlo.com/news/3765

Łobodziński zrobił z siebie kretyna do sześcianu. Czytam już czwarty raz tę jego wypowiedź n.t korupcji ale jej sensu za nic rozkminić nie mogę. Chyba w chwili, kiedy ją wypowiadał był w takim stanie, w jakim jest zwykle gdy schodzi z boiska..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.09.2009, 14:12
No to juz wiemy dlaczego Wojciech za kazdym razem gdy ktos spytal go o ustawianie spotkan w Zaglebiu, blyskawicznie ucinal rozmowe i nigdy nie dorzucil przy tym chocby krotkiego "zapewniam ze jestem czysty", czy "nie mam sobie nic do zarzucenia". To dlatego, ze ciagnie sie za nim smrod czynnego uczestnictwa w korupcji.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.09.2009, 14:36
Jak już ktoś wcześniej napisał - sobotni wyjazd do Wrocławia będzie jego ostatnim. Mam nadzieję, że nie zapomni szczoteczki zabrać. I tylko pozostaje pytanie, czy nie lepiej by dla drużyny było jakby go przed meczem zawinęli

Nikt nie wie jak tam dokładnie było, bo nikogo z nas w szatni nie było. Ale jego tłumaczenia są jak moje w podstawówce. Dlaczego na wagarach byłeś? A skróconych lekcji nie było? ;P
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.09.2009, 14:53
fialo napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/3765

Łobodziński zrobił z siebie kretyna do sześcianu. Czytam już czwarty raz tę jego wypowiedź n.t korupcji ale jej sensu za nic rozkminić nie mogę. Chyba w chwili, kiedy ją wypowiadał był w takim stanie, w jakim jest zwykle gdy schodzi z boiska..
A co miał mówić? Gość gra o swoją przyszłość i jeśli takie opowiadanie bzdur da mu to, to nie widzę w jego obecnej postawie niczego dziwnego. ****a jak ja nie lubię robienia z siebie Madony Niepokalanej.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 28.09.2009, 14:54
A co miał qrwa powiedzieć ?
Wy oczywiście wszystko wiecie najlepiej i już wg was jest skazany.
Żałosne.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.09.2009, 14:58
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Jak już ktoś wcześniej napisał - sobotni wyjazd do Wrocławia będzie jego ostatnim. Mam nadzieję, że nie zapomni szczoteczki zabrać. I tylko pozostaje pytanie, czy nie lepiej by dla drużyny było jakby go przed meczem zawinęli

Nikt nie wie jak tam dokładnie było, bo nikogo z nas w szatni nie było. Ale jego tłumaczenia są jak moje w podstawówce. Dlaczego na wagarach byłeś? A skróconych lekcji nie było? ;P
Lepiej żeby jednak nie.. Kadrę i tak mamy po ch... szeroką. Rywalizacja o "11" taka, że jeden gorszy mecz i grajek może usiaść na 2 miechy na ławce..:/
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.09.2009, 15:01
Rozwalają mnie ci, którzy życzą Łobo, by został już we Wrocławiu. Tak, na pewno na dobre wyszłoby drużynie, gdyby przy wąskiej kadrze straciła kolejnego co najmniej niezłego jak na polskie warunki zawodnika. Przecież Małemu już całkiem by odwaliło jakby się skapnął, że nie ma nikogo, kto mógłby go w razie czego zastąpić...
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.09.2009, 15:26
Moim zdaniem to tłumaczenie jest chyba jednak prawdziwe. Pomyślcie 20 letni chłopaczek jak Łobo. Chce pograć w piłkę i nagle rada drużyny mówi, że masz coś podpisywać bo jak nie to nie pograsz. I co robicie w takim momencie? Idziecie do prezesa? Jak to pewnie on listę drukował. Idziecie na policję? Do psiarni? Każdy go wyśmieje. Powie, że nie podpisze bo nie wie co to jest? Od razu go wyjebią z drużyny a wie, że taka szansa się nie powtórzy. W Polsce nie jeden piłkarz ma pewnie takie doświadczenie...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.09.2009, 15:43
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No to juz wiemy dlaczego Wojciech za kazdym razem gdy ktos spytal go o ustawianie spotkan w Zaglebiu, blyskawicznie ucinal rozmowe i nigdy nie dorzucil przy tym chocby krotkiego "zapewniam ze jestem czysty", czy "nie mam sobie nic do zarzucenia". To dlatego, ze ciagnie sie za nim smrod czynnego uczestnictwa w korupcji.
Jak wam sie wiekszosci dobrze mowi.
Ludzie grajac w A klasie sie mecze ustawia za keg piwa bo sie juz bylo pewnym utrzymania czy awansu. I niech mi ktos powie ze jako junior, starszy junior czy juz grajacy w pierwszej druzynie przyjdziecie na traning gdzie trener( bo swagier tam gra) albo prezes( babcia lubi ten klub) powie, powiedza musimy przegrac ten mecz bo szkoda chlopakow z sasiedniej wsi ale w zamian bedzie darmowy zimny browarek wstanie i powie ze sie nie zgada.
To jest chyba glupi albo sie z glupim na lby pozamienial bo czeka go lincz albo co najwyzej bedzie pilki na meczu podawal za bramka.

A co dopiero gdzie idzie ogromna kasa ma powiedziec mlody zawodnik czy chociaz jeden czy dwoch ktorym sie to nie podoba.
To by sie mu autko spalilo, albo na treningu okropna kontuzja przytrafia, jak sie siedzi miedzy wronami to sie kracze jak wrona nawet jak sie jest kura.

Ja nie bronie Lobodzinskiego czy innego zawodnika ale radze popatrzec na to troche z innej strony, bo meczu nie ustawi tylko prezez czy trener czy jeden lub dwuch zawodnikow o tym musza wiedziec wszyscy na sedziemu konczywszy bo sie stania tak jak nam raz na meczu.
Mecz byl sprzedany tylko ja jako mlody bramkarz o tym nie wiedzialem i mecz wybronilem, i zamiast pochwaly w szatni po meczu zjechano mnie rowno ze z nich debili zrobilem.
Tylko ptem ktos sie kapna i powiedzial ze mlodemu nic nie powiedziano.
,
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.09.2009, 15:51
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Od razu go wyjebią z drużyny
Gdyby się sprzeciwił to by go wcale nie wywali z zespołu, bo niby na jakiej podstawie? Miałby po prostu do końca kontraktu totalnie przejebane w tym klubie, czy to od zawodników, trenerów, prezesów czy **** wie kogo jeszcze.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 28.09.2009, 16:23
saklak1906 napisał(a):
...
Przykro mi, ale skala korupcji nie jest dla mnie usprawiedliwieniem dla bycia beneficjentem tego haniebnego procederu.
Nigdy nie bedzie u mnie zrozumienia dla zadnej pelnoletniej osoby, ktora wywindowala swoja kariere w drodze po trupach i dzieki oszustwu. Obojetnie czy mamy do czynienia z reprezentantem Polski, czy z nikomu nieznanym kopaczem , czy z trenerem pokroju Dariusza Wdowczyka, oczywiscie rowniez "zmuszonego" okolicznosciami do lamania prawa i wszelkich standardow etyczno-moralnych.
Lobodzinski jak sam przyznal, do niczego nie byl zmuszany, a z otrzymywanych pieniedzy byl bardzo zadowolony.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.09.2009, 16:24
Czy jacyś zawodnicy dawnego Zagłębia mają już zarzuty/ siedzą itp ?
..
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.09.2009, 17:15
Wojtek zadowolony, ze dostawal koperty i oczywiscie nie mial pojecia skad te pieniadze pochodza ...czy mio sie wydaje, ze Wojtek byl juz doroslym chlopem ? Takie tlumaczenia, to 5-letnie dziecko...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.09.2009, 17:55
w tej sytuacji nasuwa mi sie taka anegdotka:

Cytat:
Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi:
- Czym się tak martwisz?
- A bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa.
- Nie martw się. Idź do domu i wszystko będzie OK.
Facet zachodzi, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford,pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana.
Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu? W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:
-Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce?
-Nigdy nie kochałam się z nikim...
-Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to zrobić?
- Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.
- Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać.
- ...i tak to było wysoki sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.09.2009, 18:21
Co do gry "tego pier........ Łobodzińskiego" kto widział nasz mecz z Polonią Warszawa widział, że Kirm prezentował na prawej stronie niższy poziom, podobnie Małecki.

Pier...... Łobodziński.
.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 28.09.2009, 18:41
Małecki jak strzelił gola to myślał że jak sobie kopnie kilka razy spoza pola karnego to coś wleci a tu lipa. A mogło być 3-1 gdyby Małecki troche myślał
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.09.2009, 18:50
Dzisiaj Małecki widziany w Galerii Krakowskiej w towarzystwie swojego menagera - Bartłomieja Bolka...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.09.2009, 19:33
Co się znowu stało z Boguskim?
Na oficjalnej piszą że w okolicach pierwszej drużyny ćwiczy Garguła a o Rafale cisza.
A w zeszłym tygodniu chyba już ćwiczył.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 28.09.2009, 19:36
Z Boguskim podobno gorzej niż z Gargułą. Prędzej Łukasz wróci do formy niż Rafał zacznie grać....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.09.2009, 19:41
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Z Boguskim podobno gorzej niż z Gargułą. Prędzej Łukasz wróci do formy niż Rafał zacznie grać....
Tzn co, dalej nie wiedzą co mu jest?! Przecież już grał w jakiejś gierce. To są jaja jakieś.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 28.09.2009, 20:36
Rozumienie czytanego słowa jest zbyt trudne? Przeczytajcie Eustachy i For_fuN_ raz jeszcze wypowiedź W.Ł. bo chyba nie do końca zrozumieliście. Trudno, żeby nie był zadowolony skoro w kopertach otrzymywał premie za mecze. Nie łapówki. Premie od swojego klubu! A, że nie zgadzały się sumy z tym, co podpisywał na listach płac? To już inna historia.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 28.09.2009, 21:05
ociec Ciemka napisał(a):
A, że nie zgadzały się sumy z tym, co podpisywał na listach płac? To już inna historia.
No wlasnie o to chodzi. Sumy sie nie zgadzaly, a on i tak byl zadowolony. Powiedz ktory pilkarz ot tak dalby sobie obciac premie ? Jak dla mnie tylko taki, ktory dobrze wiedzial na co ida.
No chyba ze rzeczywiscie jest az tak nierozgarniety w co trudno uwierzyc, ale jesli tak, to nic tylko dac mu do podpisania kolejny papier, zgodnie z ktorym zgadza sie na oddanie nerki do transplantacji i dobrowolnie zrzeka wiekszosci swoich zarobkow...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.09.2009, 21:11
mi sie wydaje że nie zbyt dobrą mamy opiekę medyczną...bardzo długo dochodzą po urazach...
ale mogę sie mylić
Powód: to się nie myl więcej !
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 28.09.2009 o godz. 21:29.

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.09.2009, 21:22
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie o to chodzi. Sumy sie nie zgadzaly, a on i tak byl zadowolony. Powiedz ktory pilkarz ot tak dalby sobie obciac premie ? Jak dla mnie tylko taki, ktory dobrze wiedzial na co ida.
No chyba ze rzeczywiscie jest az tak nierozgarniety w co trudno uwierzyc, ale jesli tak, to nic tylko dac mu do podpisania kolejny papier, zgodnie z ktorym zgadza sie na oddanie nerki do transplantacji i dobrowolnie zrzeka wiekszosci swoich zarobkow...
a może chodzi o przypadki sprzedania spotkań?

poszedłbyś do szefa i powiedział:

Cytat:
Dzieńdobry panie prezesie.
Jest taka sprawa, że... no wie pan.
Miałem dostać 1200 zł meczówkę, a dostałem... ten tego 1800 zł.
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
mi sie wydaje że nie zbyt dobrą mamy opiekę medyczną...bardzo długo dochodzą po urazach...
ale mogę sie mylić
Patrz:
Punkt: Arsenal
Podpunkt: Tomasz Rosicky
.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.09.2009, 21:46
Proponuję poczytać tego bloga piłkarskamafia, bo można się wielu ciekawych rzeczy dowiedzieć ... szczególnie czytając zeznania wielu osób z jednej sprawu, które łączą się w logiczne całości ...

Poza tym są np takie "ciekawe" zdjęcia ...
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 28.09.2009, 21:53
Mógł chociaż jakiś garnitur załozyć :/
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.09.2009, 22:22
szkoda, że spodnie nie dresowe Łobo gazeta ci wyszła
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.09.2009, 22:37
Dopoki nie ma zarzutow nie robcie z Lobo winnego.

Juz teraz prorokowanie ze wiedzial czy nic nie wiedzal jest bez sensu,i tak naprawde do niczego nie prowadzi.

Beda jakies "efekty" tego przesluchania to wtedy bedzie mozna powiedziec cos o tym szerzej.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów