|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam wszystkich kibiców Wisły Kraków!
Od jakiegoś czasu u nas prowadzone są spory związane z kolorem krzesełek na przyszłym stadionie Lechii Gdańsk. Projektanci zaprojektowali stadion i chcą krzesełek koloru bursztynu. My kibice się nie zgadzamy z tym bo stadion będzie Lechii i chcemy biało-zielonych krzesełek. Prezydent miasta zrobił głosowanie na stronie internetowej miasta. Sporo idiotów, którzy nigdy nie pójdą nawet na ten stadion głosują nad koncepcją złotych krzesełek (między innymi Arkowcy zamieścili na swoim forum link do głosowania i namawiają do głosowania na złote krzesełka). Więc zagłosujcie na biało zielone krzesełka. Będziecie częściej na tym stadionie niż banda idiotów która głosowała na złote krzesełka. Oto link: http://www.gdansk.pl/nasze-miasto?an...a_na_stadionie Pozdrawiam ŚWL! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Widziałem zagłosowałem, tylko jednego nie rozumiem, po co jest ta 1 możliwość
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
fatalnie została zrobiona wizualizacja...okropnie jaskrawe kolory. Przecież Lechia ma bardziej matowe barwy, przez co stadion prezentowałby się ładniej.
Myśle że najładniej by wyglądały jednolite zielone trybuny z napisem Lechia Gdańsk. Ale niech będzie tak jak chcą chłopaki z Gdańska...wkońcu Oni będą użytkować ten stadion przez kilkadziesiąt lat. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Proud to jest wstępny pomysł z takimi barwami. 21 września firma która robi stadion ma nam pokazac swoje propozycje.
SZYMEK_TSW sam nie wiem po co jest ta 1 opcja. Pewnie autor ankiety chce żeby mniej osób oddało głos na opcje 3 i żeby wygrała 2.
Ostatnio edytowane przez Tomek_LG : 15.09.2009 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Głos oddany
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak kolega wyżej, ostatnio bodajże w faktach? wypowiadał się chyba Prezydent? lub działacz ale raczej prezydent,(nie pamiętam) miasta Gdańsk sam mówił, że chce właśnie aby krzesełka były w barwach Lechii
i mówił, że kibice mają także prawo wyboru ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pozwolę sobie podbić temat informacją o dotychczasowym stanie głosowania
krzesełka bursztynowe - 2370 głosów krzesełka biało-zielone - 3364 głosów śmiało drodzy PAństwo, kto nie głosował, niech nadrobi ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
krzesełka bursztynowe lepiej komponują się z dachem stadionu..
dlatego ja głosu nie oddaję, gdyż szczerze ładniej wygląda bursztyn.. dlatego się powstrzymuje.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Fakt, bursztynowy lepiej wygląda do ogółu, lecz głos oddałem na biało - zielone, bo to wkońcu tradycja i barwy Lechii...
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja mam propozycje- krzesełka zielone a murawa bursztynowa!
Dokąd zmierza świat, żeby się spierać w kwestii głupich krzesełek... Poza tym, tak szczerze to te biało-zielona o dupę rozbić. Nic nie pasują a wyglądają fatalnie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja zagłosowałem na bursztyn bo wyglada wtedy tak jak trzeba. Komponuje sie z reszta. A w na bialo-zielono to wybaczcie , ale przy takim stadionie to jak sraczka na podjeździe.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Szczerze stwierdzam (subiektywnie) że biało-zielony kolor krzesełek NIE PASUJE , ppo prostu nie komponuje się z dachem i resztą . Biało zielone plus kolor dachu to , jak celnie napisał PAN JOTKA , trochę sraczka.
Ale to Wasza brocha , Wy Lechia będziecie z niego korzystać , oby z sukcesami. Moim zdaniem kolor siedzisk powinien być jednolity (już prędzej ten "bursztyn" ) , z napisem Lechia. Jak będziecie licznie chodzić na mecze to koloru krzeseł nie będzie widać. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Głos oddany, rzecz jasna na biało-zielone, ja proponuję krzesełka w barwach Lechii, a dach przemalować
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|