The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 17:53
Bozeeee, przeciez Wisla nie odniesie 30 zwyciestw w sezonie! W koncu musial nadejsc gorszy mecz, a wy narzekacie.Co bedzie jak nadejdzie 1 przegrana? Zacznie sie zrzedzenie i bedziecie zwalniac Skorze.Opanujcie sie troche. 1 miejsce i kilka punktow przewagi i jeszcze zle...
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.09.2009, 17:54
Jedno zdanie: Brożek i Premiership hahahaha
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

vaazon napisał(a):Wyświetl post
a ty co robisz na forum?
A Ty co chcesz od Skorży?
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Jak patrze na statystki to sie zastanawiam jakby to mogliśmy zremisować ?
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.09.2009, 17:55
sgallpl nie mozesz tak mowic bo akurat dzisiaj wielu pilkarzom zupelnie zdrowym nie chcialo sie angazowac i przynosili wstyd Wisle a Singlar czy przed kontuzja czy z caly czas sie staral jak tylko potrafil i za to dla niego szacunek!
Odpowiedz cytując
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Tak jak powtarzam co mecz. niegdy nie zgodze sie na Diaza w środku boiska!!!!!!!!!! nigdy!!!!!!!!!!!! mamy Jirsaka który pokazał jak sie rogrywa piłki! Diaz na lewą obrone albo na ławe! mecz moze i słaby ale inaczej by to wygladało jakby Wisła wczesniej odrobiła i wykorzystała sytuacje.szkoda, bo rekord mógł byc a i przewaga nad czołowka mogla by byc wieksza.tyle!!
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Nie mam nic do Singlara ale znalazłoby się masę osób, które biegałyby tak samo jak on w meczu o nic, na boisku obok swojego bloku, więc według mnie nie ma się czym zachwycać. Tym bardziej mając na uwadzę, że był to mecz ekstraklasy a Singlar zarabia nie małe pieniądze.
tyle że większość siadłaby na ławce i olała mecz bo kase i tak dostanie

do murzyna tam wyżej;chodzi o styl w jakim Wisła gra,jest tragiczny
Odpowiedz cytując
W.Star
Senior Member

Od: 02.2008

sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Nie mam nic do Singlara ale znalazłoby się masę osób, które biegałyby tak samo jak on w meczu o nic, na boisku obok swojego bloku, więc według mnie nie ma się czym zachwycać. Tym bardziej mając na uwadzę, że był to mecz ekstraklasy a Singlar zarabia nie małe pieniądze.
Bardzo możliwe, nie mam okazji tego sprawdzić. Niemniej, dalej uważam, że jest coś co należy pochwalić nie zganić. Z resztą wszyscy pamiętamy Matusiaka (?), który w podobnej sytuacji po prostu zszedł z boiska.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.09.2009, 17:56
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
sgallpl nie mozesz tak mowic bo akurat dzisiaj wielu pilkarzom zupelnie zdrowym nie chcialo sie angazowac i przynosili wstyd Wisle a Singlar czy przed kontuzja czy z caly czas sie staral jak tylko potrafil i za to dla niego szacunek!
Powiedzialem to wlasnie po to aby zwrocic uwage na to, ze inni kompletnie sie niei starali. Dla niego szacunek, jednak powinno to byc normalne zachowanie, zas zdrowi, powinni gryzc trawe i grac caly mecz na pelnym cisnieniu.

Chodzi mi o to aby zauwazyc co sie dzieje. Bo niedlugo bedziemy chwalic tutaj jakeigos obronce za to, ze gonil napastnika a naszych napastnikow za to, ze wymienili podanie.

Maksymalne zaangazowanie to podstawa, bez tego zawodnik nie powinien wogole wychodzic na boisko.
Ostatnio edytowane przez sqallpl : 20.09.2009 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.09.2009, 17:58
sessegnon napisał(a):Wyświetl post
Bozeeee, przeciez Wisla nie odniesie 30 zwyciestw w sezonie! W koncu musial nadejsc gorszy mecz, a wy narzekacie.Co bedzie jak nadejdzie 1 przegrana? Zacznie sie zrzedzenie i bedziecie zwalniac Skorze.Opanujcie sie troche. 1 miejsce i kilka punktow przewagi i jeszcze zle...
No i ch.. ? Widzisz jak oni grają ? To jest poziom podwórkowy. Drużyna z jajami, ale bez umiejętności jak Levadia, czy Bytom potrafi nas powstrzymać. Nic się nie zmieniło i się nie zmieni.
..
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.09.2009, 17:58
Trudno, w naszej lidze chyba się lepiej już nie da grać. Chyba musiała by wejść ustawa w sejmie o zaangażowaniu naszych kopaczy w treningi, mecz pod groźbą kary grzywny. Bo jak się widzi później tak grających "ofiarnie" kopaczy jak naszych czy w reprezentacji czy dzisiaj to ręce opadają. Normalnie czemu zaczynają zawsze grać na 5 lub 10 min do końca.... Tylko nie mówcie że chcą zostawić po sobie dobre wrażenie....
Powód: Błędy
Ostatnio edytowane przez SĘDZIA ZGRED : 20.09.2009 o godz. 18:00.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.09.2009, 18:00
Cos w tej druzynie sie delikatnie mowiac pokickało, my nawet nie potrafimy wyjsc na Vmax z kontratakiem, stale pilka zwlaniana i cofana?Skad sie to bierze?Zero porostopadłych podań, normalne ze stale teoretycznie siedzimy na polowce rywala ale to bierze sie raczej z tego ze wiekszosc sie broni, ale co z tego skoro dalej jest piach i dziwic sie ze przejebalismy z ziemniakami z Tallina?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.09.2009, 18:02
heh..Panowie Powiem tyle,że jeśli Małeckiemu nie pasuje to,że zarabia w Wisle 8 tyś na miesiąc i chce 30 tyś to ja bym mu powiedział,że te 30 tyś to on dostanie ale rocznie..ZERO DZIŚ..jedyne co mi sie spodobało u niego to jak sie dzis zachowywał przed meczem Mielcarski mówił,że sobie z nim porozmawiał o jego zachowaniu,może to pomogło i widać po takim meczu mentalność zawodników,Sobol jak schodził z murawy to ze złosci popchnoł kamerzyste a co po niektórzy to usmiechali sie do siebie ..Jirsak duuzo lepszy od Diaza bede to powtarzał jak mantre bo to widać gołym okiem,i nie zmienie swojej decyzji nawet gdyby Diaz strzelił 5 takich bramek jak dziś te nieuznaną.Generalnie mnustwo okazji..SZkoda bardzo strzału Kirma..mozna powiedzieć,że Wiślacy sami sobie zgotowali taki los,mi trener zawsze mówił,że jak czasem nie idzie w meczu,nic nie chce wpaść i jeśli udaje się taki mecz zremisować to drużyna pokazuje charakter i ja mimo wszystko wierze,że to był wypadek.Bede sie moflił o to zeby w nastepnej kolejce za Łobo grał PePe a za Diaza Jirsak.AMEN.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.09.2009, 18:03
Tak na wstępie: K***a mać!

Strzały 17:3. Ten mecz to jeden wielki niefart. Nieuznany gol, poprzeczka, kontuzja Alvareza, potem Singlara...
Wykończenie akcji doprowadzało mnie do rozpaczy. Szacunek dla Głowackiego bo on naprawde cały czas walczył o każdą piłke i przede wszystkim dla Singlara, że grał mimo kontuzji. Humor poprawił mi Skaba w wywiadzie pomeczowym... otóż ten chłopak ma niedosyt z remisu Padłem jak to usłyszałem.
Strasznie mnie dziś irytował Małecki i Diaz tracący co chwile piłke.

Jirsak do pierwszego składu za Diaza!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 20.09.2009 o godz. 18:07.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 20.09.2009, 18:03
gigant napisał(a):Wyświetl post
To co wydarzyło się dzisiaj w Sosnowcu to .......ony skandal. Zajebista forma szykowana na LM. Piłkarze wolni, zero celnych podań, zero ambicji. Skuteczność żenująca. Jak pisalem po ostatnim meczu, gramy coraz większy piach.
no niestety masz racje.

gramy coraz gorzej, a tu coraz trudniejsze mecze przed nami...Polonia Warszawa, Śląsk, Lech...marnie z taką grą widzę naszą przewagę.

Dla mnie w następnym meczu Cwielong powinien zastąpić Małego, żeby mu głowa troche ochłoneła...bo w tym meczu to jakiś dramat odstawiał...A Jirsak za Diaza do środka. Choć Sobolewski po podpisaniu nowego kontraktu też straszny piach gra.
A oglądając dynamike Jopa i jego zaangażowanie to wolałbym widzieć na jego miejscu Kowalskiego, na pewno nie jest gorszy...a pewnie sporo tańszy.

A jeśli chodzi i Singlara, to dla mnie bardzo głupia dezyzja Skorży z pozostawieniem go na boisku. Raz że pogłębienie kontuzji jest bardzo możliwe, dwa że sami nie wiedzieli czy mogą na niego liczyć w końcówce czy też nie...
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.09.2009, 18:04
Moim zdaniem Diaz i Małecki pokazali się dzisiaj z niezbyt dobrej strony. Ten pierwszy to mi coraz bardziej przypomina jeźdźca bez głowy. Gdzieś tam nogę, czasem głowę wsadzi. Ale wygląda to tak, jakby nawet koledzy z drużyny nie wiedzieli co Junior zrobi w kolejnym zagraniu.. A Patryk? No cóż.. Tyle strat i niedokładnych zagrań miał, że powinno się mu je nagrać i za każdym razem, jak sam będzie rękami machał i strofował kolegów, puścić jego "genialne" zagrania. Bo do doskonałości jeszcze mu sporo brakuje. Zapomniałbym jeszcze o Łobo.. Na szczęście został zmieniony w połowie. Tyle w jego temacie.

Żeby nie było tylko negatywnie. Głowa pokazał, że jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym środkowym obrońcom w kraju. Jirsak miał kilka bardzo dobrych podań, pomysłowych zagrań i akcji. Mam nadzieję, że będzie mu w końcu dane zastąpienie Juniora w pierwszej drużynie. Bo jak Goguski i Garguła wrócą, to ciężko będzie mu się z tej ławy wyrwać. Mariusz - ładnie kilka piłek wyciągnął. W tym meczu większych zastrzeżeń do niego mieć nie można. Chociaż długie podania mogłyby być celniejsze.. No ale w naszej lidze to w niestety norma, że takie piłki najczęściej są niecelne..

Mecz remisowy. Dobrze, że udało się jeden punkt uratować. Nie można cały czas wygrywać. Choć szkoda, że rekord tylko wyrównany, a nie poprawiony. No nic, zakasać rękawy i kolejną serię czas zacząć
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.09.2009, 18:05
Słaby mecz słaba Wisła piłkarze jakby im się nie chciało grać gdzie gwiazdor Małecki? powinnismy dostać z 3 gole to by była nauczka na przyszłość,że taki zespół jak Polonia to traktuje się z przemrożeniem oka.Ten remis to pokora na przyszłość w zimie transfery,transfery i jeszcze raz transfery.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Stary 20.09.2009, 18:06
Niech mi ktoś powie co Skorza widzi w Diazie takiego,że Jirsak musi grzać ławke..DIAZ KONCÓWKA POPRZEDNIEGO SEZONU I OBECNIE 6 KOLEJEK TO DNO.
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 20.09.2009, 18:07
Generalnie nie zwykłem opisywać meczów, ale coś mnie tchnęło i to czynię. Już po 50 minutach wiedziałem, że tylko cud mógł sprawić, żebyśmy ten mecz wygrali. Absolutnie nie zasługiwaliśmy na zwycięstwo. W naszych szeregach niedokładność raziła na kilometry. Sobol od kilku meczów jest pod formą, ale Skorża niczego nie wymyśli, bo jeśli wystawi Mauro, to ten pewnie zagra jeszcze gorzej. Łobodziński stara się, ale niestety nie ma umiejętności, by zagrać dobrą piłkę. Pytanie czy Ćwielong byłby lepszy od niego? Skorża widzi ich na każdym treningu i podejmuję wg siebie słuszną decyzję. Nam pozostaje tylko i wyłącznie przyjąć to do wiadomości. Najbardziej mnie martwi postawa Małeckiego i Brożka. Pierwszy miał masę niecelnych podań, strzałów, a drugi w ogóle do nich nie dochodzi, nie jest w stanie wypracować sobie pozycji, a jak już to zdoła uczynić, to razi niedokładność.

Na pewno dzisiejszy mecz jest wynikiem braku szerokiej ławki. Słabszy mecz musiał przyjść, bo to normalne i dobrze się stało, iż ma to miejsce wtedy, gdy mamy bezpieczną przewagę nad konkurentami. Za tydzień Lech i Legia grają ze sobą i ktoś z nich pogubi punkty (oby obie drużyny). Niech chłopaki odpoczną i za tydzień wygrają z Polonią.

Pozostaje nam czekać na rychły powrót Boguskiego i debiut Garguły. Jestem pewien, że ich gra wniesie wiele świeżości w poczynania drużyny.
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.09.2009, 18:10
Po prostu chłopaki nie mogą grać w niedziele jak się poimprezuje w sobotę. Gra była tragiczna ale 1 remis to jeszcze nie tragedia a mam nadzieje że ten mecz ich trochę obudzi.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.09.2009, 18:10
Z meczu na mecz gra wygląda coraz gorzej, kupa niecelnych podań, chaos, nonszalancja połączona z seryjnym partaczeniem sytuacji bramkowych. Zespół wrócił do levadyjskiego stylu, a Pan Trener dalej czeka na "błysk". Za chwilę to nam błyśnie Legia z Amiką, gdy w następnych meczach roztroniona zostanie przewaga.
Niektórym już sie główki mocno przegrzały, gdy oznajmiali że Wisła wyrasta ponad ligę itp. głupoty. Zimny prysznic przyda się kibicom, bo zawodnikom nic już nie pomoze by chciało się biegać. Nawet Cupiał w Sosnowcu.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 20.09.2009, 18:12
ironia pełną gebą - mamy jeden z najlepszych startów ligi w historii i zarazem gramy padake jakiej nie pamietam. wniosek ?

1) gramy z jeszcze gorszymi
2) jedziemy na farcie
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 20.09.2009, 18:15
martiness napisał(a):Wyświetl post
Najsmieszniejsze jest to,, ze Wisla prawdopodobnie zdola farciarsko wyrownac..mimo zenujacej gry.
A stanie sie tak dlatego ze Polonia nie umie uspokoic gry i spokojnie trzymac sie przy pilce.
Polska liga...
Brawo wizjonerze. Dokładnie, oto polska liga, więc nie rozumiem o co to pultanie. Wisła zagrała żenująco ale jednak, w przeciągu całego meczu, mniej żenująco od Polonii Bytom, która po jednej akcji w 16 min zaczęła murować (wcale nie mądrze) bramkę. Dla mnie pomimo beznadziejnej gry Wisły wynik jak najbardziej zasłużony.

A co do samych kopaczy to jak widać słowo LEVADIA zostało już zapomniane. Szkoda, bo bo to jedno słówko powinno wystarczyć na motywację na cały sezon. Więc wracamy do punktu wyjścia.

Aha, teraz najlepsze dla większości forum: Mariusz Pawełek był dzisiaj najlepszym zawodnikiem Wisły. Przeżyjecie to jakoś?
the end
Odpowiedz cytując
robertos
Member

Od: 01.2009

Stary 20.09.2009, 18:15
to niestety była żenada ,zero ambicji i walki chyba za szybko zapomnieli o Levadii ale kibice pamietają i tak szybko nie wybaczą ,z takim składem to wszystkie mecze się wygrywa a tu co gó..o Skorża kończ waś wstydu ostrzędz
Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Stary 20.09.2009, 18:17
Nie wiem jak wy, ale mnie po prostu roznosiło jak oglądałem ten mecz... Typowy meczyk gdzie widać, jakiego Wisła ma "farta"...
Co gorsza już przed pierwszym gwizdkiem przeczuwałem taki rozwój wydarzeń...

początek meczu: Kirm marnuje setkę, która ustawiłaby mecz, a tak to...
akcja Polonii, pierwszy strzał w meczu i chyba jedyny celny w ich wykonaniu - i oczywiście GOL...
potem: gol Diaza - i co? oczywiście SPALONY, którego nie było...
do tego 2-3 dobre sytuacje w 1 połowie
2 połowa: murowanie bramki przez Polonistów
potem kontuzja Alvareza, wchodzi Singlar i również kontuzja - i takim sposobem zostaliśmy bez prawego obrońcy...
następnie, jakbyż tego mogło zabraknąć, POPRZECZKA Kirma...
i tak byłem zaskoczony, że przy takim pechu wpadła bramka dla nas

nie chcę usprawiedliwiać piłkarzy niefartem, bo zagrali bardzo słabo, ale to co się dziś działo to już była przesada...
Dawno nie byłem tak wściekły jak dziś, być może wy też macie podobne odczucia?
Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.09.2009, 18:17
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
ironia pełną gebą - mamy jeden z najlepszych startów ligi w historii i zarazem gramy padake jakiej nie pamietam. wniosek ?

2) jedziemy na farcie
Ja opowiadam sie raczej za tą pierwszą opcją. Czasami mam nawet wrażenie ,że brakuje nam odrobinę szczęścia.........

No cóż taka liga. Ja już się przywyczaiłem,że nie ma sie co spodziewać porywających akcjii, chociaż takie bramki jak ta dzisiejsza Diaza (Siejewicz h*j) czasami sie zdarzają...
Ostatnio edytowane przez matizaq : 20.09.2009 o godz. 18:20.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.09.2009, 18:18
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post

2) jedziemy na farcie

Jedziemy na farcie ... wszystie mecze w sezonie padlina że aż śmierdzi .... no i komentatorzy mieli rację oni poprostu byli zmęczeni po meczu w środę w pucharach ... to wszytko tłumaczy
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 20.09.2009, 18:19
Kto pierwszy z tragicznego poziomu przejdzie na poziom zenujacy ten wygra zenujaco-tragiczna lige

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.09.2009, 18:19
Ja już nie chcę ponownie pisać o braku umiejętności, ale ludzie nie którzy piłkarze zero ambicji. Taki Jop- żeby przypadkiem za szybko nie podał piłki do kogoś, wogóle wycofywanie piłki do tyłu co chwile, zero presingu, spowalnianie akcji. Małecki też poniżej krytki(jak ta można strzelać), ale chociaż walczył. Kirm poza tym strzałem to już naprawdę się kompromituje, ale to tylko moje skromne zdania.

Szkoda rekordu, punktów i z każdym meczem coraz słabiej :/
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 20.09.2009, 18:20
Jasne, że każdemu wolno zremisować wygrany mecz z nic nie grającym przeciwnikiem a zwłaszcza Wiśle Kraków, która od czasu meczów z Levadią, jak nikt inny ma do tego prawo.

Piłkarze powinni nie przepraszać pana Cupiała za swoje blamaże w jego obecności ale wypraszać go ze stadionu, gdyż w jego obecności tak naprawdę nie chce im się zbytnio grać albo jak oni to ładnie powiedzą - nie potrafią grać. Tak więc dzisiejszy blamaż to ewidentna wina pana Cupiała, któremu za każdym razem piłkarze chyba chcą zademonstrować swoje nizadowolenie ze wszystkiego wręcz w tym klubie.

No cóż, nie przypuszczałem, że to napiszę ale najlepszym piłkarzem Wisły był dziś Pawełek i jak zwykle Głowa. Szkoda, że Sobol z królem strzelców Pawłem Brożkiem stracili chęci gry dla Wisły. Martwi też postawa Kirma, który w wywiadzie po reprezentacji udzielił jak dla mnie prawdziwego wywiadu, w którym na pytanie, dlaczego w Wiśle nie gra tak jak w reprezentacji, odpowiedział, że w reprze to on gra na 100 a nawet 120 % a w Wiśle to inna sprawa . O Łobodzińskim, Piotrku Brożku i innych także szkoda słów.
Nie ma konkurencji a nawet zmienników, no to i nie ma gry, nie mówiąc o postępach tej gry.

Szkoda, że lekcja Levadii już się skończyła i powróciliśmy do przykrej rzeczywistości. Szkoda, że ambicji i honoru starczyło tylko na 6 meczów z dołami naszej superligii i piłkarze z bytomskiej Levadii, grający za pensje 10-cio krotnie mniejsze od Wiślackich, nam to dzisiaj uświadomili.

Cupiał dzisiaj był świadkiem tego co go czeka w kolejnych pucharach. W grze Wisły nie nastąpiła żadana, ale to żadna poprawa. Może doczołga się do końca rundy na fotelu lidera, ale po dzisiejszym ostrzeżeniu, nie jest to już takie pewne. Dzisiaj dowiedzieli się także o naszej słabszej formie wszyscy nasi kolejni rywale a zwłaszcza ci, którzy kolejnego mistrzostwa tak łatwo nam nie chcą podarować.

Ps. z powodu absencji Marcelo, jedyny wyszkolony przez Skorżę atut w ataku Wisły, w postaci dośrodkowań na skocznego Marcelo, nie mógł zaistnieć a więcej pomysłów Wisła w ataku nie zdołała wytrenować za czasów Skorży i dlatego skuteczność naszej ofensywy, jak była jałowa tak wraz z czasem staje się wręcz zabójcza dla samej Wisły.
Ostatnio edytowane przez kot : 20.09.2009 o godz. 18:53.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów