The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2009, 13:20
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Liczę na to niezmiernie, odkąd przeczytałem,że może mieć jakieś problemy. Nawet jakbyśmy w jego miejsce zatrudnili gościa z jakiegokolwiek klubu Ekstraklasy, to byłby to duży skok jakościowy.
jak nam Łobo zapewnił mistrza w Gdańsku pewnie sikałeś po nogach ze szczęścia... ciekawe czy jest drugie w Polsce takie forum gdzie tak pluje się na swoich zawodników....
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.09.2009, 13:22
z Łobo i tak jest większy pożytek niż z Jirsaka.Jednak 7-8 lat temu oboja trenowaliby z 2 zespołem najwyżej
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.09.2009, 13:35
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Łobo przez 2 lata z hakiem gry w Wisle strzelił w lidze 4 bramki, zanotował wiecje asyst niz piszesz, z tego co poamietam to w meczu z Beitarem popisał sie asysta z przewrotki.
No to faktycznie zmienia postac rzeczy.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.09.2009, 13:39
No, jakby nie patrzec troche zmienia. Po prostu troche obiektywizmu bo widze ze wiele osob pamieta tylko to co musi pamietac, czyli jak nie lubi Łobo to po nim jedzie na całej linii i jedynie to co dobre zrobił Wojtek to 2 asysty z Cracovia i 2 gole z Lechia a jakw idac to nie tylko to bo wiecej sie zasluzyl dla klubu ale nie, lepiej go krytykowac i pamietac tylko o tych 2 asystach i 2 golach
Odpowiedz cytując
WolfyMaZawszeRacje
Banita

Od: 09.2009

Stary 18.09.2009, 13:41
dadek napisał(a):Wyświetl post
ciekawe czy jest drugie w Polsce takie forum gdzie tak pluje się na swoich zawodników....
Mylisz plucie z merytoryczną i uzasadnioną krytyką. Łobo jest krytykowan, gdyż jest piłkarskim wyrobnikiem, poziomem odbiegającym od zespołu mistrza polski i do tego ma najwyższy kontrakt w drużynie .
Nie płakałbym gdyby się okazało, że Wojtek faktycznie uczestniczył czynnie w przekrętach. Gra bez tego piłkarza to żadne osłabienie.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.09.2009, 13:43
7 kotów ma po części rację. Jestem daleki od 'plucia' na niego ale jakoś nie uśmiecha mi się że ktoś o tak średnich umiejętnościach zarabia tyle kasy. I jeszcze teksty typu 'wiem wiem zajebany byłem' w 60 min meczu. Porównajcie go z Małym, który umiejętności na razie ma jeszcze średnie, ale walczy na boisku aż miło - a gra za amatorską pensję.

PS. Tak, cieszyłem się ze zapewnił nam zwycięstwo w meczu z Lechią - chociaż impuls do tego dał Zieniu strzałem z wolnego i wyrównaniem.
the end
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.09.2009, 13:57
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
7 kotów ma po części rację. Jestem daleki od 'plucia' na niego ale jakoś nie uśmiecha mi się że ktoś o tak średnich umiejętnościach zarabia tyle kasy. I jeszcze teksty typu 'wiem wiem zajebany byłem' w 60 min meczu. Porównajcie go z Małym, który umiejętności na razie ma jeszcze średnie, ale walczy na boisku aż miło - a gra za amatorską pensję.

PS. Tak, cieszyłem się ze zapewnił nam zwycięstwo w meczu z Lechią - chociaż impuls do tego dał Zieniu strzałem z wolnego i wyrównaniem.
No to jak juz ne bedzie Lobodzinskiego to zacznie sie jazda po Brozku bo tez zarabia sporo a narazie Malecki strzelil wiecej bramek.
Ludzie co ma do tego kto ile zarabia, RN dala mu tyle kasy i koniec. A ze nie spelnia oczekiwan? Brozek tez nie, Jirsak tez idac takim tokiem rozumowania powinnismy pozegnac polowe kadry, tylko nie tedy droga.

Jak RN uwala kolejny transfer to placz ze powinno sie placic wiecej kasy zeby sredniej klasy kopacze nie uciekali na Cypr bo z takimi kontraktami to polska liga idzie na dno. Ludzie zastanowcie sie czego chcecie od zycia.

Byl Zieniu to byla jazda po nim ze patalach nie potrafi prosto pilki podac, jak odeszedl to zale ze Bednarz zle zrobil puszczajac Go i nie proponujac nowego kontraktu.
Wiekszosc tutaj piszacych jest jak choragiewka na wietrze, trzepoce sie jak wiatr zawieje.
,
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 18.09.2009, 13:57
co do kontraktu Małego to obawiam się że może być tak że podpisze i zacznie...słabiej grać.

tak samo dzieje się z Sobolem ostatnio.

to samo było z Mauro.

Kosa jak walczył o kontrakt to też dobrze grał...

niestety, taka mentalność grajków.

A Łobo fakt, zarabia znacznie za dużo jak na swoją grę. Ale to nie jego wina że mu tyle dali...jakby Wam dawali dużo kasy to zrezygnowalibyście z połowy bo wasza praca byłaby nieadekwatna do zarobków?
Zaproponował kwote, Wisła ją przyjeła, to i zarabia sobie. Skorża uparł się na zakup Wojtka i tyle.
To raczej do niego powinniście mieć pretensje i do Bednarza że słabo kontrakt negocjował.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.09.2009, 14:07
WolfyMaZawszeRacje napisał(a):Wyświetl post
Mylisz plucie z merytoryczną i uzasadnioną krytyką. Łobo jest krytykowan, gdyż jest piłkarskim wyrobnikiem, poziomem odbiegającym od zespołu mistrza polski i do tego ma najwyższy kontrakt w drużynie .
Nie płakałbym gdyby się okazało, że Wojtek faktycznie uczestniczył czynnie w przekrętach. Gra bez tego piłkarza to żadne osłabienie.
Dokładnie niektórzy są chyba przewrażliwieni i popadają ze skrajności w skrajność
Łobodziński to miał być gwiazdą tej drużyny, stanowić silne wzmocnienie a nie być zapchajdziurą.
Zarabia bardzo duże pieniądze które nie przekładają się na jego grę.
Jest to najsłabszy skrzydłowy jakiego Wisła miała w ostatnich latach.
To,że zdarzają mu się przebłyski to tylko dla tego ,że gramy w cienkiej polskiej lidze.
Odpowiedz cytując
dadek
Senior Member

Stary 18.09.2009, 14:45
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie niektórzy są chyba przewrażliwieni i popadają ze skrajności w skrajność
Łobodziński to miał być gwiazdą tej drużyny, stanowić silne wzmocnienie a nie być zapchajdziurą.
Zarabia bardzo duże pieniądze które nie przekładają się na jego grę.
Jest to najsłabszy skrzydłowy jakiego Wisła miała w ostatnich latach.
To,że zdarzają mu się przebłyski to tylko dla tego ,że gramy w cienkiej polskiej lidze.
tu nie chodzi o skrajności ale o obiektywizm i szacunek... Gdyby Łobo mógł liczyć na choć połowę przychylności co ma np Jirsak, Gołoś albo Małecki nie było by problemu (i pisze tu o klasie sportowej w.w.).... problem Łobo to lepsza forma Pawełka, bo to dotychczas on był waszym numer 1 ...a jak Was tak bawi zaglądanie do cudzego portfela to może zajmijcie się Mauro, ten to ma kontrakt....
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.09.2009, 14:47
dadek napisał(a):Wyświetl post
jak Was tak bawi zaglądanie do cudzego portfela to może zajmijcie się Mauro, ten to ma kontrakt....
Chwileczke.... Cantoro to akurat na taki kontrakt zapracowal.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.09.2009, 15:04
ponieważ powstał spór co do Łobo jako piłkarza Wisły, tez wtrącę swoją opinię:

Kiedy mr Exstasy miał zjawić się w naszym klubie byłem nastawiony optymistycznie i życzliwie - w końcu reprezentant, coś tam pokazywał w lidze i u Leo.
Na dzień dzisiejszy jestem zawiedziony. To tylko nazwisko i nie zmienią tego bramki z Lechią czy ostatnio dobrze układajaca się wspołpraca z Alvarezem - to raczej Alvarez potrzebuje lepszego partnera, bo Łobo nie gra niczego, co by stawiało go choć troche ponad poziom naszej ligi.
I nie chodzi o pieniądze: to w końcu sprawa zarządu.
Już Jasiek Paulista był lepszym skrzydłowym.

btw - postać Alvareza wskazuje co powinno się zrobić - wyszukiwac rezerwowych czy nawet nie mieszczących się na ławce piłkarzy w silnych ligach (nie Polaków).
Jestem przekonany, że większość rezerwowych prawoskrzydłowych z silnej ligi posadziłaby Wojtka na lawce w trzy minuty.
I za mniejsze pieniądze

Oni nie będą zaj..ani jak Wojtek w 60 minucie

Oczywiście, chciałbym bardzo aby Łobodziński mnie mile rozczarował i pokazął, że jest kims więcej niż piłkarzem z trudem spelniajacym wymogi ekstraklasy
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 18.09.2009, 15:33
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Chwileczke.... Cantoro to akurat na taki kontrakt zapracowal.
No tak ,oczywiście to najlepszy "kółkowy" w lidze.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 18.09.2009, 15:35
Łobodziński ma ponoć słabą psychikę, może jakby RN przedstawiła mu aneks do umowy bardziej ukierunkowany na jego indywidualne wyniki. Obniżyć trochę podstawową pensję i dać powiedzmy premie za asysty większą i takie tam drobiazgi.
Nie mówię żeby sam chciał to podpisać ale dałoby mu to do myślenia i może w końcu by zaskoczył ...

A pisząc o Iwańskim też nie do końca jest jasna sytuacja bo przecież Szczakowianka była umoczona w łapówkach dość poważnie z tego co pamiętam.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 18.09.2009, 15:41
kristos napisał(a):Wyświetl post

Nie gadaj głupot, bo sam nie należę do sympatyków Cantoro, ale trzeba mu oddać, że za Kasperczaka to był kawał grajka i tego mu nikt nie odbierze. To, że ma zryty baniak i od kilku lat nic nie gra, a dodatkowo "demotywuje" innych, to już zupełnie inna bajka. Na ten swój kontrakt zapracował. Szkoda, że teraz na niego nie zarabia, ale to były czas przed kontraktami motywacyjnymi, więc czy się stoi, czy się leży. Niestety.

Co do Łobo to jestem dokładnie tego samego zdania co kolega FraMat. Fakt, że rundę przed przyjściem do nas miał już słabą, ale przecież na tydzień przed urzeczywistnieniem tego transferu strzelił zajebistą bramkę Petrowi Cechowi. Wziąłem to za dobry prognostyk, ale jak jest- wiemy wszyscy. Szkoda Wojtka, ale niestety, nie spełnia pokładanych w nim nadzieji. Kiedy do zdrowia wróci Boguski, to pewnie Mały zastąpi go na prawym skrzydle.

A może sfabrykować jakiś dowód na Łobo i podrzucić go do jego szafki? Jakąś kasetę z nagraniem "bszzzzz... 400 000... szzzszzzzz.... mecz.... szzzzszzzzz..... Zagłębie Lubin... szzzzz szzzz Łobodziński"? I rozwiązać kontrakt dyscyplinarnie. (to żart, żeby mnie zaraz pokemoniada nie zaatakowała)
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.09.2009, 15:42
kristos napisał(a):Wyświetl post
Ale najlepszy.
Lobodzinski natomiast nawet kólek robic nie potrafi : (
W wodzie!
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.09.2009, 15:52
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ygodniu_wraca/
Garguła i Boguski w przyszłym tygodniu wracają do treningów.!

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 18.09.2009, 15:54
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Nie gadaj głupot, bo sam nie należę do sympatyków Cantoro, ale trzeba mu oddać, że za Kasperczaka to był kawał grajka i tego mu nikt nie odbierze.

jak był taki kawał grajka to czemu Kasperczak przez długi okres pracy wystawiał Go do odstrzału na tzw listę transferową, Cantoro mial naprawdę dobre okresy gry ale przez pewnie 70 % procent w Wiśle był taki nijaki a najgorsze jest to ze zapewne bardziej mu sie nie che niż nie potrafi grac
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.09.2009, 15:56
A ja co do Wojtka to mam takie zdanie, że umiejętności to on nawet jakieś tam ma, problem tylko w tym że jest 'boiskowym idiotą' (nie mylić z idiotą)... Boi się mieć piłkę przy nodze w pobliżu bramki; gdy w dogodnej sytuacji wychodzi z kontrą to zamiast biec w kierunku bramki robi jakieś susy w bok, z nadzieją że ktoś nadbiegnie i będzie mógł mu podać. A kiedy trzeba podjąć decyzję w ułamku sekundy w sytuacji podbramkowej to z przerażeniem w oczach podejmuje tą najgorszą (przykład: sytuacja 'z zajebaniem'). Szkoda że pozbyliśmy się Zieńczuka, bo z nim na lewej i Kirmem na prawej nasze skrzydła byłyby o niebo lepsze.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.09.2009, 16:13
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ygodniu_wraca/
Garguła i Boguski w przyszłym tygodniu wracają do treningów.!
Super
ciekaw jestem czy na legie będą gotowi do gry

A wracając do tematu Pana Wojciecha i naszych skrzydłowych - znajdę gdzieś statystyki z asystami ?
Ostatnio edytowane przez MaG* : 18.09.2009 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.09.2009, 16:36
Rob_Zombie napisał(a):
A ja co do Wojtka to mam takie zdanie, że umiejętności to on nawet jakieś tam ma, problem tylko w tym że jest 'boiskowym idiotą' (nie mylić z idiotą)... Boi się mieć piłkę przy nodze w pobliżu bramki; gdy w dogodnej sytuacji wychodzi z kontrą to zamiast biec w kierunku bramki robi jakieś susy w bok, z nadzieją że ktoś nadbiegnie i będzie mógł mu podać.
Mysle, ze idealnie to opisales. On rzeczywiscie panicznie boi sie miec pilke przy nodze w poblizu bramki i albo ucieka do boku skad moze poslac dosrodkowanie na pale, albo szuka najblizszego partnera, na rzecz ktorego moglby sie pozbyc pilki. Z tym ze ja bym nie zwalal wszystkiego na bosikowa tepote, bo wg mnie glownym problemem jest tutaj brak umiejetnosci wykanczania akcji. Wystarczy przeanalizowac jak duza czesc jego strzalow leci w odwrotnym kierunku od bramki, co jest nieprzecietnym zwyrodnieniem pilkarskim nawet jak na warunki polskiej ligi. W drugiej kolejnosci najczestrzym strzalem w wykonaniu Wojciecha jest strzal przelatujacy wysoko nad bramka i dopiero na koncu nieliczny odsetek jego uderzen leci w swiatlo bramki (to pewnie wtedy jak mu zejdzie ).
Nic wiec dziwnego, ze facet w pelni zdajacy sobie sprawe z tego, ze wiekszosc jego strzalow nadaje sie do kosza, jest tak schematyczny i np. nigdy nie scina akcji w strone bramki, by sprobowac samemu wykonczyc akcje.
Inna sprawa, ze brakuje mu do tego szybkosci, dryblingu i przebojowosci, czyli lacznie wszystkiego co powinien miec dobry skrzydlowy.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.09.2009, 16:41
Juz nie gadajcie ze Wojtek to słaby pilkarz ,bo cos tam jednak gral tym Lubinie czy u boskiego Leo.

Jednak na dzis dzien idac za metoda znalezienia Alvareza sadze ze byle jaki prawoskrzydlowy czy to z 2 ligi Francjii czy Hiszpanii czy Wloch wlasnie posadzil by od razu Lobo na lawie.

Wystrczyla by szybkosc ,zwrotnosc,celne dosrodkowanie,technika,i walecznosc.

Lobo ma chyba tylko troche techniki i 1czy 2 na 10 dobre dosrodkowania.......to za mało.

Wnioski

Albo sie ogarnie,bo nieche sie nad nim pastwic albo trzeba znalesc jakiegos zastepce przyklady Kirma czy ALvareza pokazaly ze jest masa pilkarzy dobrych na Polska Lige tylko trzeba troche poszukac.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Stary 18.09.2009, 16:53
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Albo sie ogarnie,bo nieche sie nad nim pastwic albo trzeba znalesc jakiegos zastepce przyklady Kirma czy ALvareza pokazaly ze jest masa pilkarzy dobrych na Polska Lige tylko trzeba troche poszukac.
Kirm jak do tej pory w naszej ligowej nic nie pokazał po za pierwszym meczem z Levadią
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 18.09.2009, 18:23
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
jak był taki kawał grajka to czemu Kasperczak przez długi okres pracy wystawiał Go do odstrzału na tzw listę transferową, Cantoro mial naprawdę dobre okresy gry ale przez pewnie 70 % procent w Wiśle był taki nijaki a najgorsze jest to ze zapewne bardziej mu sie nie che niż nie potrafi grac
A Łobodziński przez 98% w Wiśle sprawia wrażenie, jakby nie był piłkarzem i co? I ani razu nie grał tak dobrze, by ktoś go chwalił regularnie za waleczność. Cantoro gdy tylko jest w rytmie meczowym to nie narzeka, że jest zajebany po godzinie gry.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 18.09.2009, 19:24
Pomijając kwestię poziomu sportowego Wojtka... Źle to wygląda. Łobodziński był podstawowym graczem Zagłębia, o tym że jest lewa kasa na kupowanie meczy wiedzieli wszyscy starsi zawodnicy.

Oczywiście cuda się zdarzają i oby tak się stało. Że Łobo nie dostanie żadnych zarzutów, okaże się czysty jak łza. Jedyna dziewica w grupie sportowych kurtyzan.

Ale...

Rozważając czysto teoretycznie, nie mam wątpliwości że w razie zarzutu korupcyjnego dla któregokolwiek z naszych piłkarzy Zarząd nie będzie miał innego wyjścia jak:
a) najpierw zawiesić piłkarza
b) w razie, gdy zarzuty się potwierdzą - rozwiązać z nim kontrakt.

I nie będzie tu miało znaczenia, czy kosztował 400 tys. €, czy przyszedł do nas za darmo.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.09.2009, 19:47
Jeśli się okaże że Wojciech jest umoczony, wyjebać natychmiast z klubu i jak Chelsea w sprawie Mutu, w sądzie domagać się swojego.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 19.09.2009, 12:35
Nie wydajmy wyroków zanim te nie zostały wydane przez sąd. Mam nadzieje że poza tym że Łobodziński "wiedział" (wszyscy piłkarze musieli wiedzieć - cudów nie ma) jego rola była żadna w ustawianym meczu.

A co do gry, może jutro w Sosnowcu z Polonią Bytom Łobo zaskoczy? Kiedyś musi
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 19.09.2009 o godz. 13:33.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Stary 19.09.2009, 13:31
Równie dobrze możliwe, że swego czasu gdy była abolicja to Łobo z niej skorzystał?
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 19.09.2009, 14:39
Niedawno Patryk Małecki mówił:

Cytat:
Niektórzy przez całą piłkarską karierę pozostają w jednej drużynie, ja to pochwalam i chciałbym pójść tą samą drogą
Teraz dowiadujemy się, że oprócz prowizji dla menedżera, Małecki chce mieć w kontrakcie wpisaną kwotę odstępnego, co nie pasuje naszemu klubowi. I wcale się nie dziwię.

Artykuł założyciela strony TWSD Mateusza Migi:
http://www.efakt.pl/Malecki-nie-dost...y,52605,1.html
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Stary 19.09.2009, 14:48
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Teraz dowiadujemy się, że oprócz prowizji dla menedżera, Małecki chce mieć w kontrakcie wpisaną kwotę odstępnego, co nie pasuje naszemu klubowi. I wcale się nie dziwię.
A ja się nie dziwię że Małecki chce mieć wpisaną kwotę odstępnego.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów