The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2009, 23:08
Ciekawe co będzie jak pomysł ze Stefanem wypali Jakie wtedy głosy się odezwą. Ja mam uczucia bardzo mieszane. Mi on nie przeszkadza, lecz też nie jestem zadowolony że jest... nie zdziwię się jednak gdy na przekór wszystkim zakończymy eliminacje zakwalifikowaniem się do baraży
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.09.2009, 23:11
jaja będą jak wygra 2 mecze i awansuje
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.09.2009, 23:22
Ikki napisał(a):Wyświetl post
Ja mam uczucia bardzo mieszane. Mi on nie przeszkadza, lecz też nie jestem zadowolony że jest...
Wiesz, że jesteś niezdecydowany jak baba w ciąży? Przeczysz sam sobie.

Mnie Stefan bardzo przeszkadza. Gdyby tak jeszcze przypadkiem wygrał te dwa mecze i wszedł do tych baraży (odpukać w niemalowane!) to czułbym się z tym fatalnie. Uznałbym wówczas, że Żewłakow .......ił o tym, że nie są drużyną, a w gruncie rzeczy to oni zwolnil Beenhakerai - wielki kolektyw. Tak przecież zwalniali Engela (po braku powołania dla Iwana) i Janasa (po braku powołań dla Dudka, Kłosa i Franka)...
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 17.09.2009, 23:51
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, że jesteś niezdecydowany jak baba w ciąży? Przeczysz sam sobie.
Ja bym to nazwał, że obojętne jest mi to. Jak nie zmienią się zawodnicy to jaka różnica kto ich powoła.
Dla tej grupy maksimum było awans na Euro. Potrzeba nam świeżości w kadrze, lecz czy jakiś trener się na to zdecyduje...pewnie znów będziemy oglądać Krzynówka,M. Lewandowskiego.
Ostatnio edytowane przez Ikki : 17.09.2009 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.09.2009, 06:07
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
W tvp info Majewski mówił ze bedzie 1 nowy obronca jak sie prezenterka zapytała jaki on sie tylko usmiechnął, więc albo Głowa albo Pietia. Mówił coś ze bedzie grał ofensywnie z 2 napastnikami i jeszcze cos ze beda sięgac po zawodników z zagranicy o polskich korzeniach, ale zaczęli tak mieszac ze uja zrozumiałem Ja to widze tak: Boruc-Wojtkowiak(Jak wróci do formy sprzed roku)Głowa Jodłowiec Pi Brozek-Błaszczu Mura$ Obraniak Kosa- Jeleń Brożek. Mozna by było powołac jeszcze Piszczka, Wichniarka Ma. Żewłakowa jak mówi River Kadra to jednak nie klub i Majewski może sobie poradzic. Pozdrawiam
Tym obronca bedzie Polczak.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Stary 18.09.2009, 07:35
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Tym obronca bedzie Polczak.
Raczej nie Polczak, bo to ma byc jeden NOWY obronca a Polczak ostatnio w kadfrze Benhakera grał
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.09.2009, 08:11
W tvp info Majewski mówił ze bedzie 1 nowy obronca jak sie prezenterka zapytała jaki on sie tylko usmiechnął, więc albo Głowa albo Pietia. Mówił coś ze bedzie grał ofensywnie z 2 napastnikami i jeszcze cos ze beda sięgac po zawodników z zagranicy o polskich korzeniach, ale zaczęli tak mieszac ze uja zrozumiałem Ja to widze tak: Boruc-Wojtkowiak(Jak wróci do formy sprzed roku)Głowa Jodłowiec Pi Brozek-Błaszczu Mura$ Obraniak Kosa- Jeleń Brożek. Mozna by było powołac jeszcze Piszczka, Wichniarka Ma. Żewłakowa jak mówi River Kadra to jednak nie klub i Majewski może sobie poradzic. Pozdrawiam

poradzić
Majewski Stefan
z trenowaniem kopaczy i selekcją

takich rzeczy to nawet w erze nie ma
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2009, 09:15
Raczej nie Polczak, bo to ma byc jeden NOWY obronca a Polczak ostatnio w kadfrze Benhakera grał
jak nie Polczak to Marek Wasiluk
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.09.2009, 09:52
Dziółka. To może być on.
..
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.09.2009, 10:34
Takie "cuś" znalazłem
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2009, 10:42
pojadą niedzielni kibice w tych czapkach stańczyka i z tymi tubami...i cały prostest pójdzie w piz**...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.09.2009, 11:03
Mogą posadzić wojsko, mogą rodziny Leśnych dziadków ale pamiętajcie że są jeszcze sponsorzy i jeśli kibice zrobią ostry protest to PZPN nie może sobie na to gwizdać.
Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Stary 18.09.2009, 11:35
Róbcie róbcie ten protest Moze bilety tańsze będa i łatwiej będzie mozna je dostac
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.09.2009, 11:38
A będą śpiewać to Steeeeeeefaaaaaaan? Bo ja z chęcią bym pośpiewał.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.09.2009, 11:48
Róbcie róbcie ten protest Moze bilety tańsze będa i łatwiej będzie mozna je dostac
I właśnie przez takich marianów ten protest jest skazany na porażkę. Polska to nie Serbia, tutaj zawsze znajdzie się kilka tysięcy miłośników trąbek, malowania twarzy i chóralnych śpiewów STEEEEEEEEFAAAAAAN.
the end
Odpowiedz cytując
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.09.2009, 11:49
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
A będą śpiewać to Steeeeeeefaaaaaaan? Bo ja z chęcią bym pośpiewał.
Też już nie mogę się doczekać, jak cały Śląski ryknie Steeeeeeefaaaaaaaaaaaan
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.09.2009, 12:11
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
I właśnie przez takich marianów ten protest jest skazany na porażkę. Polska to nie Serbia, tutaj zawsze znajdzie się kilka tysięcy miłośników trąbek, malowania twarzy i chóralnych śpiewów STEEEEEEEEFAAAAAAN.
Niestety, Polska to kraj festyniarzy, którzy wolą pójść nawpierdalać się kiełbachy, nażłopać piwska, podrzeć ten krzywy ryj i udawać, że jest wszystko w porządku, niż spróbować zaingerować w działania przestępców z PZPN, chociażby takim drętwym protestem niepójścia na jeden, .......ony mecz. Puścić jeszcze Boysów w głośnikach, albo Królowę Dodę przyprowadzić i zajebista impra.

Noż ja .......ę.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 18.09.2009 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
Deever
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.09.2009, 12:34
Problem polega też na tym, że w dalszym ciągu nie każdy w Polsce ma dostęp do internetu, wielu ludzi o tej akcji nawet nie usłyszy.

Natomiast KAŻDY, kto o tej akcji się dowiedział, i się świadomie wyłamie, jest zerem.

Bez inicjatywy oddolnej nic się nie zmieni. Czy taki pomysł jak koniecpzpn.pl ma szanse powodzenia - śmiem wątpić, ale spróbować trzeba koniecznie...

Są jeszcze w ogóle w tym kraju niezrzeszeni w żadnych związkowych strukturach ludzie, którzy mogą patrzeć na te opasłe pezetpeenowskie mordy? Nie chce mi się wierzyć...
Co to k***a jest "rów widokowy"?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.09.2009, 13:41
Żeby protest miał lepszy oddzwiek trzeby spalić flagę i kukłę. Nie wierzę w ten protest, nei uda się,przyjdą brodacze, grubasy z dziecmi i wsio będzie ok. Przyniosą trąbki twarze wymalują, a PZPN ogłosi sukces,że nikt nie spiewał wulgaryzmó i było miło. I tym tropem będzie chiał brzuchaczy zachęcić do chodzenia na mecze ligowe, bo to kulturalnepłaci za byle co,nie wymagające. Oni takich odbioróćw poszukują, pisze o tym,abyście sobie zdali sprawę że isttniej niebezpieczeństwo,że normalnych ludzi,czytaj kibiców wywalą ze stadionów.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.09.2009, 13:50
Nic to nie da, chyba ze ta akcja byla by dosc dobrze przez media rozdmuchana. A tak beda bilety w kasach to sie cale rodziny zjada i piknik bedzie fajny.
Kielbaske zjedza w trabke podmuchaja czapke zaloza i problemu nie bedzie a ze przegrali a kij z tym bylem na meczu reprezentacji, fotke na naszaj-klasie kumplom pokaze i bedzie gites.

Zeby wygrac z pzpn(celowo z malej bo szacunku do nich nie mam zadnego) trzeba radykalnych srodkow ale na to trzeba miec jaja. A najwieksza przeszkoda jest euro2012 bo nikt nie zaryzykuje a zwlaszcza politycy ze podczas walki z pzpn najbardziej ucierpia mistrzostwa, to jest za wielka sprawa zeby ryzykowac.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 18.09.2009 o godz. 13:58.
,
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 18.09.2009, 14:23
Zarząd PZPN chciał na trenera Piechniczka...

http://www.sport.pl/pilka/1,65046,70...rem_kadry.html

Po prostu pięknie. Człowiek, który od 13 lat nie trenował żadnej drużyny, miał być zbawcą kadry. Pewnie trenowałby poprzez telekonferencję, ze słynnego fotelu, przed kominkiem w Wiśle.

Ja bardzo szanuję Piechniczka za dawne zasługi, ale to ponury żart. Całe szczęście że sam Pan Antoni się zreflektował i odmówił.

Niemniej - skoro już tak desperackie pomysły się pojawiają, to trzeba się liczyć z tym że Majewski obejmie kadrę na stałe.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.09.2009, 14:32
Protestowac to trzeba nie tyle przeciwko PZPN'owi, co przeciwko tez klubom...te srodowiska sie wzajemnie przenikaja i niestety na reke wiekszosci taka sytuacja jest na reke.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 18.09.2009, 14:52
Jak by dobrze akcje "rozkreklamować" myślę, że by przeszła tylko trzeba by było włożyć trochę kasy w plakaty i wszędzie gdzie się da je rozwieszać. Jeszcze fajnie by było jakby na stadionie ktoś porozwieszał przed meczem transparenty and pzpenowskie ;-]

Tudzież kibice którzy by się już pojawili na meczu mogliby wyrazić swój sprzeciw dziadkom stojąc przez pierwszą połowę tyłem do murawy ... jest dużo możliwości ale chyba małe szanse na to żeby cokolwiek przeszło.

Eh można pomarzyć.
Ostatnio edytowane przez cfa : 18.09.2009 o godz. 14:57.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.09.2009, 16:08
Stefan Majewski w innym świetle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.09.2009, 16:22
Panowie co by nie mówic kazda akcja,kazda inicjatywa zmierzajaca do pokazania Polsce prawdziwego oblicza PZPN napewno jest juz krokiem do przodu.

Akcja przeprowadzona przez internet moze udac sie polowicznie,bo nie kazdy ma do niego dostep.
'
Najlepiej zaczac od jakichs transparentow na stadionach,bylo poparcie w ten sposob np dla LKS (kiedys w A klasie na meczu widzialem plotno -Ekstraklasa dla LKS) wiec i tym razem napewno kazda ekipa wywiesila by na płotach jakies tresci.

Dotra do tego media,zacznie sie rozbic mały szum i wtedy mozna by zrobic akcje z pustym stadionem.

Chodzi o to zeby na poczatek zaczac "przygotowywac" ludzi do ogolnoloskiego protestu ,bo jak zrobimy to na szybko to nic z tego nie wyjdzie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 18.09.2009, 17:45
Prezesem Lato , selekcjonerem Reprezentacji Majewski . Dwóch muminów
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.09.2009, 18:28
Cytat:
Dotra do tego media,zacznie sie rozbic mały szum i wtedy mozna by zrobic akcje z pustym stadionem.
Wojtas musze Cie uspokoic! Własnie ogladałem informacje sportowe na Polsacie i koles wspomniał ze szykuje sie bojkot meczu ze Słowacja i stadion moze swiecic pustkami!! Akcja przez internet jak najbardziej uzasadniona, najpier gro ludzi przez internet sie nabuzuje, pozniej media beda to rozglaszac, problem bedzie narastał i narastał, zacznie sie o tym mowic w skzolach, prachach i nawet sie nie zorientujemy a wszyscy beda wiedziec o tym bojkocie Mamy na to az miesiac wiec napewno sie uda )))
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 18.09.2009, 18:46
O media to byłbym spokojny, bo one też maja dość betonu i kichy w Polskiej skopanej
taki Kołtoń czy inny Tomaszewski dadzą czadu

Właśnie wyczytałem w necie że jak Steeeeeeeeeffaaannnnnnnnnnn był w Amice
i zdobywał PP razy 2 to tam wtedy rządził :Fryzjer"i stąd te jego sukcesy to może prokuratura z Wrocka NAM pomoże z nowym selekcjonerem?
Takie luźne rozważanie i marzenia)
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.09.2009 o godz. 22:53.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Stary 18.09.2009, 23:00
Już Monika Olejnik pojechała po panach z pzpn co ich bardzo zbulwersowało, ciekaw jestem co Lato powie jak mecze zostaną zbojkotowane przez kibiców
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.09.2009, 23:16
akurat Tomaszewskiego to już chyba nikt w Polsce nie bierze na poważnie, czemu akurat się specjalnie nie dziwię
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów