The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2009, 09:43
http://futbolnet.pl/wiadomosci/mauro...ma-swoj-koniec
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.09.2009, 18:15
Jak to jest Małecki podpisał ten kontrakt czy nie?
Jest oficjalne potwierdzenie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.09.2009, 18:23
Nie, jego przydubas a la menedżer żada od Wisły haraczu w wysokości 200 tyś złotych.
Inaczej Mały już dawno byłby po podpisie.

Cóż, jak się nic nie będzie dało zrobić to pozostaje wepchnąć mu do ust tą kasę i niech się nią zadławi.
Nie można MAŁECKIEGO stracić!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.09.2009 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.09.2009, 18:35
A kto jest jego menago?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 13.09.2009, 18:41
MatMario napisał(a):Wyświetl post
A kto jest jego menago?
Firma BMG-SPORT, która reprezentuje także m.in. Macieja Iwańskiego, Arka Głowackiego, Mariusza Pawełka, Łobodzińskiego i Boguskiego.

Co ciekawe, na stronie tej firmy jest napisane, że Mały ma kontrakt do 2011. Coś mi się wydaje że ta cała sprawa z tymi dwustoma kawałkami to jakaś kompletna bzdeta dziennikarska.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.09.2009, 18:45
Maciek Skorża powinien porozmawiać z Małeckim jak mężczyzna z mężczyzną i wyjaśnić mu pare ważnych spraw.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.09.2009, 18:46
A chcecie op... od "prawdziwych Wiślaków" na forum? To ani słowa o chamskim i bezczelnym zachowaniu Małeckiego. Toż to "prawdziwy Wiślak".
Dzięki Bogu wygraliśmy i początek sezonu jest cudowny (oczywiście nielicząc Levadii).
Patryk proszę opamiętaj się!!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.09.2009, 19:05
Niestety to kretyńskie wprost zachowanie Małeckiego w stosunku do Jirsaka pokazuje też....dlaczego Jirsak tak mało gra.Można być cichym ale nie można być pipą i dać się szmacić gnojowi
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.09.2009, 19:06
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Nie, jego przydubas a la menedżer żada od Wisły haraczu w wysokości 200 tyś złotych.
Inaczej Mały już dawno byłby po podpisie.
drażni mnie ten post.
"Przydupas aka menedżer" winno się w nim znajdować.

na mój gust:
podpisać małego na 3, 4 lata, sprzedać od razu za grube euro. i tyle
.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 13.09.2009, 19:07
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Maciek Skorża powinien porozmawiać z Małeckim jak mężczyzna z mężczyzną i wyjaśnić mu pare ważnych spraw.
Chyba jak mężczyzna z dzieckiem. Patryk jak na swoje lata jest bardzo niedojrzały. Słoma z butów mu wystaje, prostactwo, zupełny brak kultury i poszanowania czegokolwiek i kogokolwiek. Na ziemię sprowadzić może go jedynie dobry psycholog lub "godny" niego prostak (np. Czyżniewski) z którym pójdzie na wymiane zdań i skończy się na pięściach, które lądując na Patryka nosie otworzyły by mu oczy na niektóre sprawy. Jego zachowanie jest poprostu niedopuszczalne i karygodne. Naraża na szwank dobre imie klubu i pewnie wprowadza niemiłą, patologiczną atmosferę w szatni atakując słabszych np. Jirsaka i podejrzewam, że i Kirma, który pewnie wymierzy mu kiedyś sprawiedliwość...
Szanuje Patryka za jego zaangażowanie w meczach, ale wg. mnie ośmiesza się tak niedojrzałym zachowaniem i pewnie mysli sobie przy tym, że jest "charakterny"...

Co do meczu to cieszy jedynie wynik. Podobał mi się ten Lucjanovs. Chłopak młody, wysoki 185cm. można by się nim zainteresować. Co robi Cantoro w składzie to wie chyba tylko Skorża. I tak nie przedłużymy z nim kontraktu więc po co na niego stawiać? Kasuje tylko kase za rozegrane mecze...
Odpowiedz cytując
libero
Member

Stary 13.09.2009, 19:10
Patryku MaŁecki I Ty Sabo OpamiĘtajcie SiĘ !!!!
A tak poważnie, to Maciek Skorża musi z Patrykiem porozmawiać, bo zdaje mnie się że Patryk myli sportową złość z szeroko rozumianym niesportowym zachowaniem, które na dodatek kieruje w niewłaściwą stronę.
Ostatnio edytowane przez libero : 13.09.2009 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.09.2009, 19:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Niestety to kretyńskie wprost zachowanie Małeckiego w stosunku do Jirsaka pokazuje też....dlaczego Jirsak tak mało gra.Można być cichym ale nie można być pipą i dać się szmacić gnojowi
Morale druzyny nie bujduje sie przez wspolne obrzucanie sie blotem i ciete riposty z inwektywami, tylko przez zamkniecie pyska i robieniu swojego. Stad tez wniosek, ze to nie Jirsak jest pipka, tylko Malecki zapomnial, ze nie gra z opaska kapitanska w Wisle 10 lat i to nie On ma ustawiac kolegow. Do tego trzeba umiec krytykowac i mobilizowac, a nie pojechac chlopakowi od najgorszych, bo mu pilka nie wyszla. Malecki jest jak Kali; swoich bledow nie widzi, natomiast na bledy inncyh reaguje alergicznie. Nie tedy droga. Jest jeszcze jedno "ale" dla obroncow Maleckiego - jak to sie dzieje, ze co mecz pojawia sie temat Jego zachowania ? To nie przypadek, ze co spotkanie mozna mu zarzucic to, ze rzuca sie niczym poparzony. To niestety jest regule i trzeba to negowac, bo jak sie chlopak rozbestwi ( a juz podaza w tym kierunku) to niedlugo bedzie chcial rekoczynami uswiadamiac kolegow, jak sie gra w pilke. Zadaniem trenera jest takze wychowywac podopiecznych na pilkarzy, a nie na burakow ganiajacych za pilka.
Ostatnio edytowane przez uzytkownik_forum : 13.09.2009 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.09.2009, 19:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Co wg. Ciebie miał zrobić Jirsak w tej sytuacji?:
a) zlekceważyć zachowanie Patryka
b) odpyskować mu w komicznym języku czeskim, rozbawiając do łez publiczność, która podnosiła by sie dopiero teraz z trybyn ze śmiechu
c) podejść do Patryka i sprzedac strzała?...żeby "nie być pipą i nie dać szmacić się gnojowi"
Odpowiedz cytując
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Stary 13.09.2009, 19:22
Jak dla mnie to Jirsak nic nie powinien robić bo tu rola Skorży jest. Nie wierzę, że nie widzi tego problemu i powinien się za Małeckiego wziąć.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.09.2009, 19:40
Małecki nie waż się następnym razem całować herb WISŁY po zdobytej bramce sprzedawczyku
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.09.2009, 19:43
Panowie nie przesadzajmy z tym linczowaniem Małeckiego. Jirsak zagrał mu chujową piłke to go o.......ił. Jak Małecki zagra chujowo do Brożka to Paweł go o.......i. To są ludzie co mają po dwadzieścia lat. Jeśli Jirsak jest pipką, to niestety musi to zmienić. Oni na codzień ze sobą przebywają i takie sprzeczki boiskowe są codziennością. Choć zachowanie Małeckiego nie jest idealne, to na boisku prezentuje się przyzwoicie, a zaangażowania, walki, ambicji i determinacji nigdy mu odmówić nie można.
Wy też przestańcie robić wielką aferę z tego, że kumple z pracy na siebie krzyczą.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.09.2009, 19:43
Widze ze znowu dyskusja o zachowaniu Małego. Ja sie przylaczam do tej grupy ktorej sie zachowanie Patryka nie podoba. Ok jest waleczny, ambitny, nikt nie mowi ze ma taki nie byc, a widze ze wlasnie wiele osob zarzuca nam ze wlasnie nie podoba sie nam w Patryku ta walecznosc. Otoz nie. Chodiz o chamskie zachowanie i gwiazdorzenie. Zauwazcie ze co mecz jest dyskusja na temat Małego, przyzwyczailismy sie do tego ze Pawłowi czesto cos sie nie podoba i ma pretensje do kolegow ale o ile jemu mozna wybaczyc bo jest starszy to Patryk jest za młody jeszcze i jeszcze za mało soiagnał zeby krzyczec na kolegow a to ze ma pretensje do sedziow i wyraza je w taki sposob jak dzisiaj to juz w ogole bez komentarza. Nikt tu sie na Małeckiego nie uwział tylko spojrzcie na Głowe, Sobola i nawet Pawła Brozka oni jakos az takich wyskokow nie maja wzgledem sedziow i reszty kolegow. Ja powiem Wam ze ogolnie nie lubi jak ktos kozaczy i na innych sie drze. Nikt nie jest nieomylny i tak jak sedzia zle zagwizdze, tak jak Jirsak scgrzani zgaranie to tak samo Mały psuje dziesiatki piłek, ogolnie nie wiem czemu Mały ma pouczac Jirsakow i innych Kirmow, bo jak mowie zagrania psuje kazdy. Do tego jak juz wiele osob mowilo Jirsak to cichy chłopak i napewno nie pomaga mu jak ktos sie na nim wyzywa... Kirm tak samo, jest tu nowy i chyba powinno dac mu sie czas a nie na niego krzyczec...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 13.09.2009, 19:45
krzywy napisał(a):Wyświetl post
Małecki nie waż się następnym razem całować herb WISŁY po zdobytej bramce sprzedawczyku
myśle że to już przesada...

czemu sprzedawczyk?

mnie też wkurza Mały z tym swoim zachowaniem...ale żeby go od sprzedawczyka wyzywać.
Dla mnie Skorża powinien porozmawiać bardzo poważnie z Małeckim. Nie może się tak zachowywać...ma dopiero 20 lat...i od ustawiania kolegów są inni, bardziej doświadczeni zawodnicy.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.09.2009, 19:47
Sory wszedłem na ten temat podyskutować o meczu i widzę taki wpis...o co chodzi Możesz uzasadnić swoją wypowiedź?
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.09.2009, 19:54
Jeden mecz na lawce dobrze zrobi Maleckiemu. Niestety Skorza drzy o wlasna postawe i Malcekiego wystawi, bo nie bardzo jak na razie ma kogo za niego postawic. Klania sie brak zmiennikow/kontuzje. Poczekajmy na Boguskiego i Gargulca, a moze troche ostudzimy zapedy CR z R22.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 13.09.2009, 20:00
Widziałem na tym forum pozera, widziałem lansera, ale "sprzedawczyka" jeszcze nie było... opamiętajcie się ludzie, przez wasze kable sieciowe płyną na to forum takie bzdury że na miejscu administratorów bym zamknął je dla przestrogi.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 13.09.2009, 20:04
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Jeden mecz na lawce dobrze zrobi Maleckiemu. Niestety Skorza drzy o wlasna postawe i Malcekiego wystawi, bo nie bardzo jak na razie ma kogo za niego postawic. Klania sie brak zmiennikow/kontuzje. Poczekajmy na Boguskiego i Gargulca, a moze troche ostudzimy zapedy CR z R22.

Przychylam się, trochę chłopak przesadza. Zresztą Paweł moim zdaniem jest niewiele lepszy, ostatnio więcej rozkłada ręce i pyskuje niż próbuje strzelać. Boję się, że atmosfera w drużynie może się pogorszyć, a to ma szansę zaowocować gorszymi wynikami.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 14.09.2009 o godz. 11:53.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 13.09.2009, 20:05
Ciekawe czy Małecki czyta co się tu o nim wypisuje?... bo powinien
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.09.2009, 20:09
Małecki zapewnił nam 3 punkty, a jest gnojony przez niektórych jakby strzelił... ale samobója. Nie rozumiem tego. Pięknie się patrzy na tabelę, a tam pewne liderowanie Wisły , a w następnej kolejce gramy u siebie z... vice-liderem Polonią Bytom . To pokazuje jaki poziom prezentują Legia i Lech na początku sezonu że się nie łapią nawet do pierwszej trójki. Prawda że styl mizerny, ale to i tak jak widać na naszą ligę wystarczy ;-(. Liczę na lepszą grę w następnych kolejkach, bo co pozostało takiemu zwykłemu kibicowi jak ja- tylko wierzyć, że będzie lepiej.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 13.09.2009, 20:10
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Co wg. Ciebie miał zrobić Jirsak w tej sytuacji?:
a) zlekceważyć zachowanie Patryka
b) odpyskować mu w komicznym języku czeskim, rozbawiając do łez publiczność, która podnosiła by sie dopiero teraz z trybyn ze śmiechu
c) podejść do Patryka i sprzedac strzała?...żeby "nie być pipą i nie dać szmacić się gnojowi"
No to jest dobre pytanie...Nie wiem co powinien zrobić, choćby stanąć i powiedzieć mu by się uspokoił.
Wiemy dobrze że 'zjebki' są częścią futbolu ale czym innym jest zjebać kogoś a czym innym dalsze wyżywanie na bogu ducha winnym gościu jeszcze po meczu.

Ogólnie jak ktoś jedzie po Tobie to wypadało by jakoś zareagować a nie prawie uciekać.Co zrobić pewnie wiedzielibysmy, gdyby Mały zaczął jechać po Brożku,Sobolu czy Głowie...Tylko dlaczego wszyscy też wiemy że do nich by nie fiknął.

Ale żeby tylko oftopa nie było.Musze pochwalić wszystkich których zazwyczaj nie chwale.

Drugi z rzędu prawie bezbłędny mecz Diaza w defensywie, solidna gra Łobo w 1 połowie i dobra gra Pawełka mimo fatalnych jak dla bramkarza warunków w 2 połowie.

ps i ja na prawdę nic do Małego nie mam - szkoda że w ogóle zajmujemy się tym ale no nie ukrywam że w****ił mnie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 13.09.2009 o godz. 20:16.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 13.09.2009, 20:13
Kolega chyba jednak mocno przesadził z tym określeniem.
A co do Małego, to rola Skorży, żeby sprowadzić go trochę na ziemię, bo faktycznie zaczyna gwiazdorzyć.

Co do meczu, to faktycznie poziom słaby, dużo chaosu i niedokładności z naszej strony. No i wraca stary grzech Wisły, o którym już wielokrotnie pisaliśmy: po strzelonej bramce zaczyna się obrona wyniku. Myślałem po tych pierwszych kolejkach i wpadce z Levadią, że Pan Maciej odzwyczaił ich od tego rodzaju zachowań, ale widzę, że chyba nie do końca. Obym się mylił.

Kolejny dobry występ Alvareza i niestety kolejny słaby Kirma. Wg mnie bardziej on się nadawał do zmiany, niż Łobo.

I jeszcze ostatnie słowo: nasza ławka rezerwowych to porażka. Oby Rafał i Łukasz jak najszybciej dołączyli do zespołu...
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 13.09.2009, 20:19
Ocho, już nawet sprzedawczykiem się nazywa Małego

Każda ekipa dałaby się pociąc za drugiego takiego Małeckiego .

jak nie Pawełek, to Małecki, powoli Brożek Paweł.. kto następny?

Trójka a z pewnoscią dwójka jednymi z najbardziej zasłużonych ludzi w Wiśle wyzywanych jest od największych kurew.

2 liga wróć!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 13.09.2009, 20:23
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Ocho, już nawet sprzedawczykiem się nazywa Małego

Każda ekipa dałaby się pociąc za drugiego takiego Małeckiego .

jak nie Pawełek, to Małecki, powoli Brożek Paweł.. kto następny?

Trójka a z pewnoscią dwójka jednymi z najbardziej zasłużonych ludzi w Wiśle wyzywanych jest od największych kurew.

2 liga wróć!
Troszke sie rozpedziłeś z nazwaniem Małego zasłużonym w Wiśle. Może mi wytłumacz czymże ten jeszcze marny piłkarz tak się zasłuzył.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.09.2009, 20:26
nie znam Małeckiego,nigdy z nim nie rozmawiałem itd. ale patrząc na jego zachowanie to wydaje mi się że to jest straszny cwaniaczek,najbardziej nienawidze takich ludzi:/ Fajnie,że gra,strzela bramki ale dla mnie to tyle,nie lubie go za to co robi:/ W ostatnich tygodniach pojechał już całkowicie po bandzie wg mnie no ale Skorża nie zareaguje i jestem tego pewien tak samo jak tego,że Jirsak będzie musiał grzac ławe a drewniak Diaz bedzie latał po boisku.Łobodziński zaczyna coś grać więc jak wróci Rafał to mam nadzieje,że będzie grał w ataku zamiast naszej wschodzacej gwiazdy a Łobo zostanie na skrzydle..
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez WhiteStarDvisionTheBest : 13.09.2009 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 13.09.2009, 20:30
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
nie znam Małeckiego,nigdy z nim nie rozmawiałem itd. ale patrząc na jego zachowanie to wydaje mi się że to jest straszny cwaniaczek,najbardziej nienawidze takich ludzi:/ Fajnie,że gra,strzela bramki ale dla mnie to tyle,nie lubie go za to co robi:/ W ostatnich tygodniach pojechał już całkowicie po bandzie wg mnie no ale Skorża nie zareaguje i jestem tego pewien tak samo jak tego,że Jirsak będzie musiał grzac ławe a drewniak Diaz bedzie latał po boisku.Łobodziński zaczyna coś grać więc jak wróci Rafał to mam nadzieje,że będzie grał w ataku zamiast naszej wschodzacej gwiazdy a Łobo zostanie na skrzydle..
Po.......iło Ci się w główce? Czołowego zawodnika Wisły chcesz sadzać na ławce, który jest naszym najskuteczniejszym zawodnikiem? Za niego oczywiście spokojny, nie cwaniakujący i dobrze ułożony Rafałek, co 4 miesiące nie grał. Zmień dilera!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów