|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Przesadzacie, z każdym dniem coraz bardziej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No nie wiem czy to takie śmieszne...
Ciekawy jestem czy byś się tak śmiał, gdyby np sponsor kazał nam wrócić do pewnego herbu gdzie jest G na początku. Wiadomo, tu jest już poważniejsza sprawa, jednak, oficjalna Legii na grobie złozyła swoją piękną nową koszulkę adidasa z wyjebanie oczojebnym niebieskim bąbelkiem i czarną tarczą z białą elką.Zestawienie tej koszulki z bardzo ładnym i efektownym wiencem mogło zostać uznane przez marketingowców z ITI za strzał w stopę, mimo nabycia praw do tych 2 herbów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Jednakże, wydaję mi się, że sam Deyna wolałby, nie mieć tych wszystkich wieńców od "kibiców", "działaczy", tylko ****a po to, żeby jedna grupa udowodniła drugiej, że jest lepsza... Bo ja tak to widzę, można było najzwyczajniej w świecie walnąć wieniec, nie trzeba było się afiszować z grupą... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Trudno się z tobą nie zgodzić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dla mnie wlaśnie to teraz ten konflikt w Legii tak troche wygląda jak opisuje to Konrad.
obie strony za wszelką cenę z przekorą i w każdej sytuacji udowadniają swoje racje. ale nie moja piaskownica, nie moje zabawki...zresztą nie siedzę w szczegółach tego konfliktu, dlatego mogę tylko ocenić go jako zewnętrzny obserwator. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wy se tak gadu gadu o sytuacji w obcym klubie, a tu ważne rzeczy się dzieją
. Najpoważniejszy rywal w tabeli stracił 3 punkty w Bełchatowie a Craxa już prowadzi. Nieźle musieli grajki z drugiej strony Błoń przeciw Płatkowi się zmówić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
hahah 20 minuta i Lech już przegrywa z Jagą 2-0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Już miałem pisać że jak tak dalej będą grać to na tylu sięnie skończy, a tu 2:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie można normalnie bez rozłączania obejrzeć ten mecz kuchenek? Justin rozłącza z powodu zbyt dużej ilości połączeń...
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma sie co podniecac, mecz trwa 90 minut i nawet w 2 minuty mozna strzelic 2 bramki wiec gdzie tu jeszcze do koncowego rozstrzygniecia
Lech pokazał 2 tyg temu ze pamieta jak sie gra, jesli zaczna grac ambitnie to moga pokonywac w tej lidze kazdego dlatego mnie beda od tej pory cieszyc kazde punkcicki ktore Lech straci Oby jutro Wisełka do przodu była i byłaby pokazna przewaga nnad viceliderem )) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Widze ze Franula juz strzelil
Moze im jebnie jeszcze jedna zeby sie kuchenki zamuliły |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jaga - Wielkopolska 2:2
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W Legii Janka Urbana póki co dalej bez zmian:
91' - Chinyama przedryblował w polu karnym czterech piłkarzy Sląska i podał do nikogo... Koniec 0-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no, nie spodobał mi się sędzia w końcówce meczu we Wrocku. Ładny kontratak Śląska wychodził, już prawie na środku byli, a ten koniec gwiżdże koniec meczu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Brawo dla braci ze Śląska za remis ale mieli tez swoje szanse na zwycięstwo.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sląsk 0-0. Jaga poki co 2-2.Lech naprawde sie obudził po drugim golu.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
no i dobre - teraz my 3 punkciki w Gdańsku i uciekamy (L)eszczom
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wks Wks Wks
Szkoda, że Śląsk nie wygrał ale dobry remis jeszcze Jaga i git majonez ;] a jutro odjeżdżamy Kuchenkom |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz w Białymstoku.
E: to się już robi nudne...
Ostatnio edytowane przez spirit : 12.09.2009 o godz. 20:04.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie no, Jaga się pięknie trzyma jak na razie ..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak Jaga? jest szansa,że coś strzeli czy obrona Częstochowy ? ;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szansa jest, ale bardziej Lech atakuje w drugiej połowie. Chyba Jagę remis zadowala
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I Amica wygrywa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I tak kończy się gra na 1 punkt. A Lech pokazał determinację i wykorzystał to. Kulfonik Zieliński może spać spokojnie. A my musimy jutro z Lechią zgarnąć 3 punkty. Bez Marcelo to ciężka sprawa, ale damy radę.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
88min Arboleda...
no cóż...musimy Lechie ograć...niestety. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grają do końca....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mówcie że Amica wygrała na farta, bo pokazali determinacje, a Jaga po strzeleniu drugiej bramki stanęła. W drugiej połowie wybitna gra na remis - zasłużona kara. Lubię Jagę ale nie cierpię takiej gry
![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Fart fartem, też jestem wkurzony ale zauważcie też plusy tego zwycięstwa. Gdyby Lech stracił pkt to Zielinski mógłby stracic prace a gdy Lech wygrał to tak się nie stanie przynajmniej na razie a dla nas to bardzo dobrze. Im dłużej Zieliński będzie trenerem Lecha tym lepiej dla Wisły. Urban też niech jak najdłużej dalej wprowadza ten hiszpański styl do Legii...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|