|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wolałbym zebysmy dostali z 5 bram. Moze wtedy by sie spostrzegli ze Polska pilka zmierza na dno!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Hahahahaha. Ten człowiek to totalna kompromitacja. Ale tak to jest, jak się daję przysłowiowego 'chama ze wsi' (bez urazu dla mieszkańców wsi) na ważną posadę. Listkiewicz to przy nim mister coco jumbo. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W tej sytuacji najprościej zwolnić Benhałera z obowiązku świadczenia pracy i spokojnie doczekać do wygaśnięcia kontraktu. Inna sprawa to fakt że on i tak nic nie robi.
Na odejście za porozumieniem stron i tak się pewnie nie zgodzi. A Lato to zwykły buraczek, minie jeszcze sporo czasu - jeśli w ogóle - zanim przyjdą jakieś efekty pracy specjalistów od wizerunku, których zatrudnia. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobrze, przynajmniej za nasze podatki banda betonów z pzpn nie urządzi sobie wycieczki po afryce, i my kibice nie będziemy musieli się denerwować przez góra 2(dwa) mecze.
Proszę Platiniego, zabierzcie nam Euro. Benhałer jeszcze na konferencji mówi o dobrym wychowaniu. Prostak jeden |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wszyscy wiedza, ze jedynym i slusznym kandydatem na trenera jest Smuda. Dlaczego wiec nie moglby prowadzic juz kadry w 2 ostatnich meczach ? Szkoda czzasu na Majewskiego - boje sie, ze to zamierzone dzialanie, jakims fuksem mu sie uda i wtedy zostanie i wtedy i czymkolwiek na euro 2012 mozemy zapomniec. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja mam inną wizję co do przyszłego kandydata reprezentacji. Co by się stało gdyby zapytać takiego Advocata Dicka albo uwaga, Murinho. Hiddink dał radę prowadząc Rosję i CHFC jednocześnie to czemuż Jose miałby sobie rady nie dać. Wiem wiem,że gość na co dzień, jeden i drugi mają zajęcie w postaci prowadzenia klubów, ale my potrzebujemy ekipy na Euro 2012. Mamy ale i zarazem nie mamy czasu, niemniej uważam,że tak doświadczeni trenerzy prędzej sobie z tym poradzą, nawet prowadząc zespoły klubowe, niż wynalazki z naszej kiepściutkiej ligi. Równie dobrze możemy zabiegać o jakiegoś gościa z ligi Słoweńskiej. Poziom naszych lig mnie więcej podobny. Bylibyście tak zadowoleni jakby takiego gościa kandydatura nagle pojawiła się w prasie? Uważam,że potrzeba nam trenera z autorytetem,który jest na bieżąco z wielką piłką, ale nie za pośrednictwem TV, który potrafi dostrzec to czego nasze chopy w życiu nie będą wiedzieć gdzie szukać. Tutaj trzeba poszperać po niższych ligach,poszukać kopaczy. Ale trzeba wiedzieć jak szukać. Poza tym taki gość jak wyżej wymienieni, w szatni miałby niesłychany posłuch. A nuż by się okazało,że grający w Polsce kopacze nie są w niczym gorsi od tych co siedzą na trybunach lub ławce na zachodzie i nie trzeba się specjalnie wysilać,aby mieć kadrę po okiem.
Tylko jak pisze to wszytko to nie widze specjalnie symbiozy pomiędzy dziadkami a takim trenerem. No ale podobno Boniek ma wkrótce objąć stery,a wtedy takie rozwiązanie jest możliwe. Tylko znów wtedy nasze łajzy będą na skargi do gazet łazić,ku uciesze ludu a to ferment może wyrządzić niepotrzebny./ A co do Bońka, to z tego co czytałem to szykuje się na fotel,bo w październiku ma być jakiś zjazd i wtedy szykowana jest rewolta.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.09.2009 o godz. 09:47.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wie ktos ile wynosi to horendalne odszkodowanie dla Leona za przedwczesne rozwiazanie kontraktu?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odszkodowanie jest na tyle duże, żeby dać Leo jeszcze jedną szansę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
hmmm... to chyba nie będzie zwolnienie w dosłownym tego słowa znaczeniu...
po prostu Leoś pewnie będzie miał coś w stylu przymusowego urlopu... kontrakt będzie obowiązywał jeszcze przez te 2 (?) mecze, ale Leoś będzie mógł sobie oglądać Feyenord w Holandi tak bodajże, było w Interze M. że mieli na raz zakontraktowanych kilku trenerów, bo nie opłacało im się płacić jednorazowo odszkodowań ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tak czułem ,że Grzesiek dzisiaj rano na potężnym kacu spojrzy w poranną gazetę i z wielkim zdziwieniem stwierdzi , "****a co ja zrobiłem". Już Jacek Gmoch powiedział ,że Lato to jest człowiek piekielnie prymitywny wręcz przygłupi. Ledwo pisze i czyta po polsku. Do tego widać ,że mocno gazuje. Odszkodowanie dla PZPN-u to jest koszmarny sen. Leon dobrze zabezpieczył sobie fronty , negocjując z bandą prymitywów. Leona na pewno nie zwolnią. Zobaczycie ,że w meczu z Czechami i Słowacją będzie nas prowadził.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 10.09.2009 o godz. 10:18.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
z drugiej strony czy płacić odszkodowanie czy na *****i dla działaczy to jeden c... ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedynym wyjściem byłoby zrobienie na portalach ankiety pt "Wybierz Piłkarzy Których Leoś Ma Powołać"
i przed meczem "Wybierz Ustawienie I Wyjściową Jedenastkę", a w trakcie meczu konkurs "I Ty Możesz Zostać Selekcjonerem" (Wyślij SMS pod numer7777, w treści wpisz zawodnika na zmianę) I w trakcie meczu były by 3 zmiany z największą ilością głosów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu nie oglądam meczów reprezentacji.
Ale po Waszych wpisach nie mogłem sobie odmówić, żeby tego nie posłuchać: http://www.sport.pl/sport/1,65025,70...kowskiego.html ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cytat:
hahahahahahaha ![]() jakość sportu w TVN, czy Ajtiaj ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Monolog Szpaka: http://je.pl/esy8
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
"dobrze że nie zadzwonili do szymona majewskiego" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ide sie pomodlic do Peruna gromowładnego zeby ktos znalazl pomysl, jak ta pzpr'owska (przepraszam pzpn'owska) flegme odksztusic.
Lato pomalu sie konczy - idzie jesien, wiec najlepiej by bylo dla wszystkich, zeby przyszla zadyma i stracila pare listkow z drzew... Z niczym gamonie nie potrafia sobie sami poradzic, ani z Reprezentacją nie wspominajac o normalnym sportowym stracie ligi czy szkoleniu mlodych chlopakow. Czy znajdzie sie jakis drwal i u.......i to drzewo ? Najlepiej z korzeniami! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kolega źle pamięta, Belgowie w 2000 też nie wyszli z grupy. Udało się Holendrom za to.
Co do meczu, dno i tyle. Wszyscy wiedzą, gdzie leżą bolączki naszej piłki, ale leśne dziadki z PZPN są moim zdaniem do EURO2012 nie do ruszenia...
Ostatnio edytowane przez 63624 : 10.09.2009 o godz. 12:07.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jedyne co mozna zrobic to poczekac do Euro2012( jak nam nie zabiora) i godzine po finale rozpier.. dziadostwo. Niech nas nawet na 10 lat wyklucza to sie nic nie stanie, reprezentacja to dno a kluby w Europejskich pucharach nie istnieja. Wczorajszego meczu nawet nie bede kometowal bo na sama mysl to mi cisnienie skacze a po co sie denerwowac w tak piekny dzien. Jedyna mila zecza z wczorajszego wieczoru to dwie asysty Kirma i nic po zatym. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to trenerem I tutaj nie żartuję tylko pisze mega poważnie, będzie Stefan Majewski. Wmiksowują go w reprezentacje jak się da zrobili mu U-23 teraz niby awaryjnie dwa mecze a później dobrze rokuje niech zostanie. A teraz czemu tak będzie? Powiedział to dziś Zarzeczny w TVN. Poszukiwania trenera będą bardzo trudne gdyż intelektualnie nie może przewyższać intelektualnie prezesa Grzegorza. I tu pozostał już tylko Majewski!
Ostatnio edytowane przez MatMario : 10.09.2009 o godz. 13:33.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tak to jest jak bedziemy grali sparingi z Grekami, którzy w dupie mecz taki maja, a my wygrywamy i sie jaramy, jacy to zajebisci nie jesteśmy. A teraz to już jkesteśmy w czarnej dupie. Dla nas zaczyna sie już etap 2012 czyli - nie bedziemy przez 3 lata grali ŻADNEGO meczu o stawkę, jedyne co to takie SUPER mecze sparingowe z Grekami, Cyprem tudzież Czechy. Dlaczego Słoweńcy potrafili dograć mecz z Anglikami,a nasze maksimum to jest drugi garnitur Usa, tudzież wyjazd gdzieś gdzie naszych działaczy nie było czytaj Tajlandia, Gabon, Surinam. I tak o to przez te 3 następne lata będziemy w sparingach kopać sie po czołach. Wyszlifuje sie 11-nastka? Może i tak, ale tylko mega baty w sparingach i cisnienie kibiców mogą nam pomóc. W przeciwnym razie, po 3,4 do zera skończy sie nasza przygoda w organizowanych przez nas mistrzostwach. Naturalnie, na lewej stronie napewno będzie Jacek Krzynówek a Mariusz Cyc Lewandowski, dalej będzie naszym denfensywnym pomocnikiem. Czy Franek Smuda, a nóż się uda.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jesli w tabeli będziemy miec tyle samo punktów co rywale to liczą się mecze bezpośrednie czy też bilans bramkowy
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
najpierw mecze, potem bilans
źródło : info tel. W większości lig, liczy sie najpierw spotkanie pomiedzy drużynami, a potem bilans. Jeśli jest inaczej, mój błąd
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.09.2009 o godz. 15:00.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To by było zajebiste. Dostać odszkodowanie za zerwanie kontraktu, jak sie spartoliło robotę i tak czy inaczej kontrakt wygaśnie za miesiąc.
Przecież Leonek może dostać jeszcze dolę za wrzesień i październik, byle by trzymał się od naszych kopaczy z daleka. Jeśli o mnie chodzi, może sobie urządzić całodobowe konferencje z Martą Alf i Jankiem de Zeuwem w Marioccie. Przez następne 2 miesiące. Jednak przerażające, że na czele PZPN stoi człowiek tak ograniczony umysłowo. nie wróży to najlepiej na przyszłość. Wyobraźmy sobie, że podpisuje kontrakt ze Stefanem. I poniosła go fantazja - kontrakt na 10 lat, a odszkodowanie za jego zerwanie 20 mln dolarów. U każdego prezesa byłoby to niemożliwe. Ale nie u Grzesia Laty. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kontrakt podpisaly lesne dziadki wiec to ich wina
Mozemy rotowac trenerami ale to nie zmieni faktu, ze ryba psuje sie od glowy.PZPN powinien wiecej przykladac wagi do szkolenia mlodych, kluby do scoutingu,trenerzy do taktyki i podejscia do gry, pilkarze do gry i do swiadomosci tego ze sa naprawde slabi,kibice do realnej oceny itp itd... Majewski to cienias i kazdy kto widzial jego wyczyny wie o czym mowa, Skorza za cienki na dzien dzisiejszy, pozostaje Smuda. Franz niczego wielkiego nie osiagnie ale na dzien dzisiejszy to jedyna mozliwa nominacja. Leo dal ciala, dupy dali pilkarze bez wyjatku. Amen. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie wiem w jakim temacie ten artykuł pasuje, ale jego tytuł wpisuje się we wczorajszy mecz.
http://wiadomosci.onet.pl/2040782,11,item.html Trudno ocenić ile w tym wszystkim chęci naprawy naszej piłki i czy przypadkiem nie jest to początek plitycznej walki o przejęcie biznesu piłkarskiego. Niemniej jednak plany są ambitne a moją uwagę zwróciła chęć ułatwień podatkowych. No i to wrażenie potraktowania piłki, jako czegoś w państwie strategicznego wręcz Ps. ciekawe czy wniosek w Sejmie przepadnie w ramach walki politycznej o piłkarski biznes, czy też rozpocznie się wskazana debata nad naszą piłką
Ostatnio edytowane przez kot : 10.09.2009 o godz. 16:54.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|