The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2009, 16:59
cfa napisał(a):Wyświetl post
A może dać mu ze trzy mecze zagrać od początku do końca co może dać podobny efekt.
wiesz, jak będzie grał w Odrze, to dla nas to samo: (i tak nie wchodzi na mecze), gra nie tylko trzy mecze od początku, ale jeszcze nie za nasze pieniądze.
Pieniądze robią różnicę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.09.2009, 17:10
Zasadnicze pytanie brzmi - czy Odra chciałaby go wypożyczyć . Od tego trzeba by zacząć...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.09.2009, 17:31
Odra to tylko przykład.
Zresztą kto nie chciałby wypożyczyć czołowego gracza czeskiej młodzieżówki, tego, ktory strzelił gola Tottenhamowi (jak dobrze pamiętam), wartego 700 kilo euro? Nadzieję czeskiej piłki, itd?

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.09.2009, 18:16
FraMat napisał(a):Wyświetl post
wiesz, jak będzie grał w Odrze, to dla nas to samo: (i tak nie wchodzi na mecze), gra nie tylko trzy mecze od początku, ale jeszcze nie za nasze pieniądze.
Pieniądze robią różnicę
Masz trochę racji, ale mimo wszystko po tych 3 meczach mógłby się okazać sporym wzmocnieniem naszej pomocy. Poza tym okienko jest zamknięte i trzeba czekać do końca rundy na taki ruch.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2009, 20:33
no Kirm ładnie dziś gra
asyste już ma tak dalej Andraz

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.09.2009, 21:09
Nawet 2 asysty
Szkoda, że Łobo, czy Brożek nie mają ich.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:43
Kirm bardzo dobrze zagral, widac ze partnerzy z repry mu ufaja,graja z nimi, bo u nas to nie zawsze dostaje podania.
Chociaz tez nie zbyt miarodajna jest ocena jego wystepu na tle tak beznadziejnych Polakow;(
najgorsze jak Stefek zostanie coachem.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.09.2009, 21:46
Kirm dziękuje ci, że dobiłeś naszych Patałachów nie obrażam się na ciebie
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
ten mecz pokazuje jak słaba jest Polska pilka nożna ;/;/
nie ma zadnego systemu szkolenia ;| taki maly offtop

Dwa lata temu jeszcze był, a dziś go już nie ma ? Co mówiłeś po meczu z Portugalią ?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Łobo niestety dzisiaj był zajebany.
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 09.09.2009, 21:47
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Jak cała nasza "11" + 2 innych rezerwowych...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.09.2009, 23:10
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

Łobo to wiekszosci meczow ma ten stan.

Nihil novi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.09.2009, 23:29
Przepraszam bardzo, ale Łobo był wyróżniającym się zawodnikiem na boisku.... POZYTYWNIE.

A to bardzo źle świadczy o naszej kadrze...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 09.09.2009, 23:34
Żeby kurna ten Kirm choć parę meczów zagrał w Wisełce na tym poziomie co dzisiaj. Jeden mecz dwie asysty. A u nas: osiem meczów zero asyst. Opierdziela się chłop czy to MS nie potrafi odpowiednio go ustawić?
Ciekaw jestem czy po tym meczu dalej będzie uważał że przechodząc do Wisły zrobił taki wielki krok do przodu .
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Stary 09.09.2009, 23:37
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Żeby kurna ten Kirm choć parę meczów zagrał w Wisełce na tym poziomie co dzisiaj. Jeden mecz dwie asysty. A u nas: osiem meczów zero asyst. .
Nie zastanawiając się długo pamiętam jedną ładną asystę z Bełchatowem zdaje się, co do meczów w Wisełce to też jeden z lepszych zw
zawodników a co by nie było jesteśmy nr 1 z kompletem pkt
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Stary 10.09.2009, 00:07
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Nie zastanawiając się długo pamiętam jedną ładną asystę z Bełchatowem zdaje się, co do meczów w Wisełce to też jeden z lepszych zw
zawodników a co by nie było jesteśmy nr 1 z kompletem pkt
Jeśli się pomliłem z asystami to przepraszam (szczerze mówiąc nie przypominam sobie tej asysty z Bełchatowem) ale nawet jedna asysta w ośmiu meczach to nie wygląda zbyt imponująco (szczególnie gdy chłop robi dwie asysty w meczu reprezentacji przeciwko Polsce).
W lidze Kirm nie gra źle ale jakoś tak bez błysku. Chyba zgodzisz się że w dzisiejszym meczu zagrał tak jak w żadnym z dotychczasowych meczów w Wiśle. Był bardzo dobry.
A swoją drogą to zupełnie nowe doświadczenie oglądać piłkarza Wisły grającego przeciwko reprezentacji Polski. Nie przypominam sobie aby był podobny przypadek wcześniej. Globalizacja .
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Stary 10.09.2009, 00:12
Po prostu tam mu cały czas ktoś się pokazywał do gry. Grali do niego z zaufaniem. Wybiegali na pozycje itp. W Wiśle tego brakuje.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 10.09.2009, 00:17
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Po prostu tam mu cały czas ktoś się pokazywał do gry. Grali do niego z zaufaniem. Wybiegali na pozycje itp. W Wiśle tego brakuje.
+ wygląda na to że jednak partnerów ma lepszych niż przynajmniej na razie u nas w Wiśle.Do tego jak by to dziwnie nie zabrzmiało to może pomijając Zagłębie...mieliśmy bardziej wymagających rywali niż Słoweńcy dziś
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.09.2009, 00:51
Gazeta Krakowska

Cytat:
Bartosz Karcz
2009-09-10 00:00:04

Wczoraj piłkarze Wisły Kraków mieli zagrać sparing z rezerwami Liverpoolu. Jednakże, jak informowaliśmy, Anglicy wycofali się na razie z tego spotkania, więc podopiecznym Macieja Skorży pozostał trening i gra wewnętrzna na własnych obiektach.
Wiślacy zatem najpierw normalnie trenowali, a następnie zostali podzieleni na dwie grupy. Skład jednej z nich został uzupełniony o zawodników z Młodej Ekstraklasy, a także kierownika drużyny i zarazem asystenta Macieja Skorży, Ryszarda Czerwca.

Co może cieszyć, z pełnym obciążeniem trenuje i gra już Peter Singlar. Słowak jest w pełni sił i jeśli trener Maciej Skorża uzna, że warto włączyć go do kadry na najbliższy mecz ligowy z Lechią w Gdańsku, to na pewno przyczyny zdrowotne nie staną temu na przeszkodzie.

Inny zawodnik, który dochodzi do pełnej sprawności po kontuzji, Rafał Boguski, na swój powrót na boisko będzie musiał poczekać nieco dłużej. Odezwał się bowiem jego mięsień czworogłowy i "Boguś" musi odpocząć od treningów.
Do zajęć wrócił natomiast Arkadiusz Głowacki.

Kapitan Wisły, który w czasie meczu z Jagiellonią Białystok rozciął sobie głowę z starciu z Marco Reichem, jest już w pełni sił i wystąpi w niedzielę w meczu z Lechią w Gdańsku.

Wczoraj z zespołem nie trenował jeszcze Piotr Ćwielong, który we wtorek wziął udział w pierwszym meczu nowej reprezentacji Polski do lat 23. "Biało-czerwoni" pod wodzą trenera Stefana Majewskiego zanotowali udany start, bowiem po bramkach Trytki i Paluchowskiego pokonali na wyjeździe Walię 2:1, a "Pepe" zaliczył 73 minuty na boisku. Dzisiaj Ćwielong powinien już normalnie trenować z zespołem.

Dodajmy, że z Walią pełne spotkanie rozegrał wychowanek Wisły, obecnie wypożyczony do Piasta Gliwice, Mateusz Kowalski.

Do Krakowa powinni również przyjechać dzisiaj z Mariboru Paweł Brożek, Wojciech Łobodziński i Andraż Kirm. Po długiej podróży raczej nie będą oni trenować z pełnym obciążeniem, a ich udział w zajęciach ograniczy się zapewne do lekkiego rozruchu i odnowy biologicznej.

W piątek pod Wawelem zjawić powinien się natomiast Junior Diaz, który siłą rzeczy ma najdalej do Polski, bo jego reprezentacja swój mecz rozgrywała w Salwadorze.

Skoro jesteśmy już przy reprezentacjach, to mecz jednej z nich zaliczył również trener Maciej Skorża. Szkoleniowiec "Białej Gwiazdy" we wtorek pojechał do Grodziska Wlkp., gdzie z wysokości trybun stadionu Groclinu oglądał zwycięstwo naszej młodzieżówki z Finlandią.

Tak jak informowaliśmy, w spotkaniu tym nie zagrał Patryk Małecki, który po żółtej kartce w spotkaniu z Hiszpanią, wczoraj już normalnie trenował z zespołem Wisły.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 11.09.2009, 11:17
wywiad z Łukaszem Gargułą
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...ych_mysli.html

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 11.09.2009, 12:21
bramka, ktorą straciła Kostaryka w meczu z Salvadorem - Diaz nie przeciął prostopadlego podania do Corralesa
http://www.youtube.com/watch?v=s3KW_HOafm4
albo
http://www.youtube.com/watch?v=JtfkxkTGUg8&feature=fvw

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.09.2009, 16:41
kolejny raz zawala brame, ogolnie gra bardzo słabo od dawna, nie wiem co w nim widzi Skorża.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 11.09.2009, 17:05
HEDu napisał(a):Wyświetl post
kolejny raz zawala brame, ogolnie gra bardzo słabo od dawna, nie wiem co w nim widzi Skorża.
spodziewałem się takiej właśnie odpowiedzi i własnie od Ciebie
Na usprawiedliwienie Juniora: to było naprawdę badzo dobre, mocne podanie. Gdyby obrońcy likwidowali wszystkie podania, napastnicy nie strzelaliby bramek

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 11.09.2009, 17:49
Zawsze można spróbować z Jirsakiem na lewej pomocy. Efekt będzie ten sam.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Stary 11.09.2009, 19:19
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...lechia,1366856

nieciekawie to brzmi o tym kręgosłupie...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 11.09.2009, 19:55
Na usprawiedliwienie Juniora: to było naprawdę badzo dobre, mocne podanie. Gdyby obrońcy likwidowali wszystkie podania, napastnicy nie strzelaliby bramek
Stawia na Juniora tak, jak upracie z Janasem pchali do 1 skłądu Cycusia Lewandowskiego.
Który również w początkach był totalnym drewnem.
Jego wybór, ja nic do decyzji trenera nie mam. Dopóki bronią go wyniki.
Co innego mieć własne zdanie, a co innego obwiniać trenera, bo wstawia zawodnika x, a nie zawodnika y.
..
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.09.2009, 20:02
Ta bramka to jego i pomocnika ktory nie dobiegl do tego z pilka tylko dal mu czas i przestrzen na takie podanie. Podzielił bym ich odpowiedzialnością solidarnie...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.09.2009, 20:24
Napewno pilkarzowi nie sluzy tez to ze w reprze gra na lewej obronie a w klubie na srodku pomocy. Jednak tutaj tez nie robimy uklonu w strone Juniora bo lekko owiac utrudniamy mu kariere w reprezentacji skoro probujemy go z wlasnych potrzeb przemianowac na srodkowego pomocnika jak on sam twierdzi ze najlepiej mu na lewej obronie ;/
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.09.2009, 20:27
Jak mu reprezentacja zaczenie płacić za mieszknie prąd gaz samochód to będziemy mogli mówić że mu robimy pod górkę.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.09.2009, 08:17
a ja oczekiwałem takiej riposty z Twojej strony nie trawie gry Diaza od pół roku, po prostu. I to nie ze względu na Jirsaka.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów