|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Kirm pokazuje jaki tkwi w nim potencjał,szkoda,ze u nas przez niego nie idzie więcej gry.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kryje go lewy-prawy obrońca Żewłakow, który jest wolny jak mucha w smole ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
gdzie jest post niejakiego mateusza?
co to mówił że roziedziemy ich? nieładnie tak kasować swoje posty...a żałuję ze nie zacytowałem brawo Kirm! ładna asysta mam nadzieję ze dziadek będzie miał honor i sam odejdzie. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wszyscy nasi dosłownie "dobrze chodzą", a tam trzeba zapierdalac.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
teraz proponuję jeszcze, kupmy tego grajka co 2 bramkę strzelił, widać ze dobrze rozumieją się z naszym Kirmem
nasza obrona to tragedia, nasza pomoc to tragedia, nasz napad to tragedia! trafna uwaga Szczęsnego, Żewłakow człapie i reszta zresztą też, jak można z takimi zawodnikami współpracować i tworzyć jakąś taktykę, skoro oni po prostu nie nadają się do gry w Reprze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
cos mi sie obilo o uszy ze " jestesmy zawsze tam gdzie biletów PZPN nie ma"
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No dobra ale powiedzmy sobie szczerze Kirm może i się wyróżnia dziś ale grając u nas w lidze znowu taki przechuj orzeł nie jest więc to chyba tylko świadczy co my dziś gramy...Jakos jestem wrecz pewny ze naszymi grającymi ligowcami bo poszło znacznie lepiej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja się tam nie stresuje, wiele razy przeżywaliśmy już coś takiego (nawet z tymi samymi zawodnikami). Siedzę sobie spokojnie i patrzę na grę Wiślaków. Jak nie ma pomysłu, to nie ma gry. Nasz środek pola nie istnieje, Darek Dudka potwierdza, że jego pozbycie się było dobrym posunięciem (który to on już raz gubi krycie?), Pawłowi też nie wychodzi, a jak się stara, to jakby bił głową o mur. W ogóle to strasznie są ociężali, ale przecież większość z nich to REZERWA w swoich klubach.
Ciągle mam nadzieje, że w drugiej połowie coś się stanie, ale chyba będzie klęska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Żegnaj piękna słoneczna Afryko!!!To co oglądam budzi we mnie reakcję wymiotną Polscy piłkarze spadli na kompletne dno!Jesteśmy tylko lepsi od San Marino?!Kto miał jeszcze jakąkolwiek nadzieję na przemianę to był głupcem!Jest tylko jeden plus...To że benhakera wywalą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
EDIT: HAHAH ŁOBO I SMOLAR weszli. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Łobo za Obraniaka
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co pokazuje ten mecz to przygotowanie motoryczne polaków na tle innych!! TO JEST PO PROSTUUUU PRZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPAŚĆ nasi nawet nie umieją biegać!! Patologia po prostu a co do meczu ogólnie jakimś wielkim fanem Repry nie jestem bo to najblizej powiazana ekipa z PZPN....
ANDRAŻ DO BOJU!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Łobo za Obraniaka
![]() ![]() !LEO WYPIER***AJ SABOTAŻYSTO ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Ja nie moge, zawsze po takich meczach, po tych katorgach psychicznych zyc mi sie odechciewa. Pamietam rok temu mecz z Austria i to smao w****ienie, to smao zalamanie ktore przechodzilem. Ogladam to i sam czuje ta niemoc polckich grajkow, widze twarz Leo i widze ze chcialby sie pod ziemie zapasc ze wstydu, ze nie wie co robic ze sam sie meczy. Masakra. Mecz sie ciagnie, kazda sekunda jest jak minuta ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja bym chciał żeby nasz Kirm gola strzelił
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Hmm stawiałem dzisiaj 0:3, więc mam nadzieję, że Leło mnie nie zawiedzie...
a jak już będzie odchodził to niech zabierze Zewłakowa, Krzynówka, Boruca, Smolarka (był już w Holandii, to i język zna), Lewandowskiego M, Dudkę koniecznie !, Rogera !! Jak już ich weźmie, to na pewno Feyenord pójdzie na mistrza padaka na maxxxa, połowa ma odciski na dupie od ławki, niektórzy nie mają klubu, niektórzy mają 10 kg nadwagi, niektórzy mają czoła pokopane a do tego ślepy i nie wyciągający wniosków trener....w sam raz na Euro2012 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaro - Haha, weś się nie powieś przypadkiem.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
No bo ja kibicuje Polsce i mnie tak samo to boli jak wtedy Austria czy Wisła vs Levadia. Tak sie cuzje i mysle ze nie tylko ja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
KOCHAM CIĘ, POLSKOOOO!
hahahahahaah. trójka do zera. ;] ![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
proponuje naturalizować Kirma... gość zaczyna akcje i wpada gol
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 asysta Kirma. Ciekawe dlaczego w jednym meczu ma więcej niż w 5 w lidze polskiej....
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Druga asysta Kirma. Szkoda że nie dla Wisły, tylko dla Słoweni:(> Szkoda, największym zawodem tych wrześniowych meczów jest Kuba niestety ;(
Powód: Słowenia
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 09.09.2009 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tutaj to juz mozna sie tylko i wylacznie smiac z naszego zespolu, bo oni sa naprawde zalosni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja .......ę, niech chociaż wstydu nie robią
![]() A działacze PZPN się znów nachleją, napełnią brzuchy i zadowoleni wrócą do kraju, żenada. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
oczywiscie lepiej sciagnac Gancarczyka i zostawic p***e Krzynowka na lewej obronie
ciekawa koncepcja |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
że tak zacytuje C.K. Dezerterów.
Panowie, biją naszych |
|