|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja też.nawet dwóch.
pisałem chyba o tym kiedyś. Dałby pstryczka w nos niektórym expertom. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tematem przewodnim porannej (do 10) eski rock jest leoś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kto z Was kupił 0.7 żeby urządzić małą stypę polskiego futbolu? x)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czyli już jeden mecz według schematu rozegraliśmy:
"mecz otwarcia jesieni" teraz czeka nas "mecz o wszystko" rozumiem że następny będzie "mecz o honor" ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda pieniedzy na tych patalachow, wole wiecej browarow kupic na niedzielny mecz i z kumplami sie ululac po meczu oczywiscie wygranym.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A kto ? Zahorski wyleczył kontuzję ? Albo druga opcja, Krzynówek i podwieszony Pazdan.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zamiast Pawła Brozak zagra...Robus Lewandowski. Siuper. Nazywja to zmiana ataku hehehehe
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A ja wierzę że Nasi staną na wysokości zadania i wygrają!!!Ale widzę że niektórzy bardzo wierzą w naszych, wielcy Patrioci, najlepiej siąść przed kompem i napierdzielać na naszych...Zobaczymy jak bedziecie pisac po meczu jak wygramy.Wtedy to będzie wszystko cacy, super, ekstra. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA !
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zerwane wiezadla
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Co jest z polskimi kibicami, że albo jest wspaniale, albo chujowo. Albo jesteś prawdziwy kibic, albo jesteś malkontent. To już nie można się odnieść rzeczowo do sytuacji w danej chwili ? Wszystko musi być albo czarne, albo białe ? ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kurs na naszych 2,60 xD na Słowenie też wiec moze lato na naszych postawi to wygraja;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Artur Boruc - Michał Żewłakow, Bartosz Bosacki, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk - Jakub Błaszczykowski, Roger Guerreiro, Mariusz Lewandowski, Ludovic Obraniak, Jacek Krzynówek - Paweł Brożek
Podobno oficjalny za wp.pl I dalej glowa w mur z jednym napastnikiem. Intelektualny beton! ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
pokryją Pawła i pikniki co na piłce się nie znają powiedzą że slabo grał...powinni grać dwójką w przodzie Lewandowski + Brożek. Łatwiej byłoby im walczyć z obrońcami. A tak, to będą sobie w pomocy przeszkadzać Roger z Obraniakiem.
mam nadzieję ze Gancarczyk zaskoczy. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tam cieszy, że Krzynówek w końcu nie będzie na lewej obronie i może Obraniak pokaże jeszcze więcej niż dotychczas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Jak dla mnie skład ok. Patrząc na materiał, który powołał oczywiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jego tam nigdy nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
mnie smuci ze on bedzie wogóle.
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ciekawy skład, na pewno można powiedzieć , że odważny. Roger w środku, Obraniak jako podwieszony napastnik do tego Błaszczykowski i Krzynówek na skrzydłach, wygląda to dosyć ofensywnie, tylko niestety nie musi gwarantować bramek. Zależy jak zagrają poszczególni piłkarze. Obraniak ponoć grywa na takiej pozycji zobaczymy jak wypadnie. Brożek ostatnio mało strzela i na szpicy to też jest wóz albo przewóz. Błaszczykowski w poprzednim meczu bez formy. Krzynówek jak zagra dla drużyny to będzie z niego pożytek, ale jak znowu spuści głowę i będzie biegał na oślep do przodu i walił po trybunach, to będzie problem. Najbardziej zastanawiający jest Roger. W Legii grzał ławę nie tylko ze względu na transfer, a nie przypominam sobie, by na międzynarodowym poziomie grał jako klasyczny środkowy pomocnik. Biorąc p9od uwagę bardzo eksperymentalne zestawienie defensywy Lewandowski prawdopodobnie będzie miał mnóstwo roboty, bez jego dobrej postwy prawdopodobnie nasza obrona będzie dziurawa jak ser szwajcarski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie rozumiem Żewłakowa na prawej obronie. Wg. mnie Goliński zagrał całkiem nieźle z wyspiarzami.
EDIT: Oczywiście chodziło o Golańskiego, dziękuję za zwrócenie uwagi, i dzięki za info o kontuzji, to wiele wyjaśnia. ![]()
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 09.09.2009 o godz. 17:21.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale ma kontuzje.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli miałbym typować to postawiłbym jednak na naszych a to oznacza że pewnie przerąbiemy
![]() Z meczy za kadencji Leo, co pamiętam to tylko trafiłem - że przegramy z Niemiachami, co akurat ciężkie do trafienie nie było i wtopę z RPA, a tak to obstawiałem wtopy z - Portugalią x2,Serbią(ten ostatni o nic),Ruskami,Czechami a wygrane m.in z Austrią a potem z Chorwacją,Słowenią,Słowacją i ostatnio z Irlandią - wszystko źle. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nawet szkoda słów na tą reprezentację, Łoło robi powołania wbrew logice, chyba aby pokazać,ze ma nas w dupie, grajkowie też jakieś własne mecze rozgrywają. Paranoja.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie no ciężko oczekiwać żebyśmy wygrali, bo w tej grupie na razie wygraliśmy 3 razy, z czego 2 razy z San Marino.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cóż, jestem w desperacji. Jako patriota postawiłem dychę na 1X dla gospodarzy. Przynajmniej ew. porażkę przełknę z godnością
![]() A na poważnie - będzie remis. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja ciągle mam wrażenie, że Leo ma jakiś interes w promocji niektórych zawodników. Bo przez taki okres pracy każdy inny trener dałby szansę pokazania się Głowackiemu, Wichniarkowi, Peszko, Piotrowi Brożkowi i kilku jeszcze.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|