|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Widział ktos z was te buciki w Krakowie? Jesli tak to gdzie jaka cena
A i czy ktos z was je Ma i czy poleca http://www.quelle.pl/pl/default/prod...0048158041.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powód: link
Ostatnio edytowane przez Zola : 07.08.2009 o godz. 15:11.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() Widział ktoś takie buty w Krakowie? Gdzie i za ile? Dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item733741588_buty..._lopa1024.html ma ktoś z Was może takie obuwie? jeśli tak to poproszę o jakieś opinie na temat tego modelu
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale ogólnie bardzo polecam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Gdzie można kupić w Krakowie w miarę tanie buty do pracy(tak do 70 zł),ale żeby się nie rozwaliły po miesiącu?Praca głównie polega na chodzeniu po różnych budowach,łąkach itp.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma ktoś takie ? Co możecie o nich powiedzieć ? ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wiecie moze czy ( chociaz watpie ) czy dostepna jest gdzies edycja Air Jordan XI classic ? Wiekszosc to identyczne buty, tyle ze bez "szorstkiej" skory ponad paskami na dole. Obecna para juz mi sie rozleciala, a nie widzi mi sie sprowadzanie ich z USA bo tam sa one w limitowanych edycjach.
- Tak wygladaja w oryginale, chodzi o ten model tyle ze z innym wykonczeniem bialej skory ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://1but.pl/tabid/289/productid/9382/default.aspx
Czy ktoś widział w którejkolwiek z galerii w Krakowie takie buty rozmiar 40, albo 41 lub te o takich samych rozmiarach http://www.allegro.pl/item752684772_...megasport.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Te pierwsze widziałem w M1 ale czy posiadają taki rozmiar to niewiem Te drugie to w całym Krakowie widze więc pewnie problemu z numerem niebędzie, ale odradzam je, baaardzo niewygodne i piekielnie boli mnie noga w nich po dłuższym chodzeniu. ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
panowie, jakies fajne lanki, nie musza byc pozlacane za 1000, wazne zeby byly trwale i wytrzymale np zeby po gierce w deszczu nie zaczelo sie dziac z nimi cos niedobrego. firma obojetna. oczywiscie namiar na sklep w Krakowie mile widziany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdzie w krk kupie takie buty?
http://allegro.pl/item773677142_kapp..._najtanio.html zależy mi na czasie i nie moge za bardzo czekać aż paczka dojdzie z allegro... z góry dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam do sprzedania nowe buty Diesel i Puma (model Amocco2) jakby ktoś był zainteresowany to priv (foto itd...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Macie jakiś sposób na czyszczenie białych butów typu Umbro Icon aby się nie niszczyły (I warstwa się nie zdzierała) ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jaki buty polecicie mi do grania na hali
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jest taka emulsja ,producent : Silver Sport wosk w plynie do obuwia sportowego ,kolo 5 zl i wydajne opakowanie, wszytskie przetarcia itp pokrywa ,polecam
![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Siemka Panowie i Panie
mam ogromną prośbę zaczynam pisać prace licencjacką...studiuje turystykę i rekreacje....promotor mówił że można pisać nawet o ogórkach.....więc czemu nie o Wisełce ..... wybaczcie że nie na temat ale......jestem tutaj od niedawna i nie czaje jeszcze zbytnio jak wpisać oddzielny temat ....sorka i dzięki za wyrozumiałość ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
hehe dzięki
a możesz podpowiedzieć jak napisać ogólny temat w mojej sprawie? z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Eh rosną nam elity Co do tematu http://moda.allegro.pl/item794376692...g_43_nowe.html Poleca ktoś takie buty ? Mam nadzieję że stosunek ceny do jakości jest adekwatny i nie płaci się tylko za markę ? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I co z tego że studiuje Ty pewnie nie miałeś takich ambicji......lepiej być dzieciakiem co ma 14 lat i być cwanym przed kompem jak nie potrafisz pomuc to nie zaśmiecaj forum......ty pewnie był bys jak mówił promotor tym który pisze o ...ogórkach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Oj wiesz błąd każdemu się zdarza, czy to że popełniłem błąd ortograficzny ma świadczyć o mnie jaki ze mnie student....a co do kolegi wyżej nie chwale się że studiuje tylko prosiłem o pomoc :/ ale jak widać lepiej się czepiać niż pomóc....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jak myslicie da rade przesimgac zime w takich butach trekingowych ? Czy szukac cos typowo zimowego? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() posiada ktoś takie buty? jak tak to czy są wygodne? ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Posiadam. Buciki mam 10 miesięcy i nienarzekam, wygodne, nic się nie pruje, rozrywa a troszku już przeżyły . Moge polecić. Lecz wyglądowo juz mi się nie podobają ![]() ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |