|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wielkie dzieki
Wisla&Lechia ForEvER |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
12 z Lechii do konca linii to bedzie kolo 17 minut jak cos
. Chyba ze faktycznie jakos busem bedzie lepiej. W Gdansku sie pewnie dowiesz wiecej i dokladniej . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja pociągiem jadę z kolegami jestem z Warmii i mazur czy będzie możliwość ze zorganizowaną grupą Wisełki wejśc?
jak to będzie w ogóle wyglądało chłopaki wytłumaczcie mi proszę...
Ostatnio edytowane przez droho : 22.05.2009 o godz. 17:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jesli masz bilet zakupiony w Krakowie to wejdziesz z cala grupą Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pytanie do Gdańszczan :
Szukam Parkingu na czas pobytu w Gdańsku. Najlepiej na jakiejs posesji lub jakims bezpiecznym parkingu !!! Pozdr !! |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://lechia.gda.pl/forum/watek/5118/4/ na forum Lechii masz podanych kilka propozycji
![]() ![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jeśli ktoś by chciał to ze 2, góra 3 osoby mogę przenocować u siebie
mniej więcej do 7:30 bo później niestety obowiązki to nie hotel 5gwiadkowy ale na głowę lać się nie będzie chętnie też pomogę w sprawach komunikacyjnych a na koniec: oddam bilet na mec na zegar. chętnych proszę o wiadomość.pozdrawiam i do zobaczenia jutro na T29 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Okey To jedziemy Do naszych Bracii
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
do zobaczenia w gdańsku, właśnie z kumplem wyjeżdżamy =]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ju7-HrBxLdg przyjazd
http://www.youtube.com/watch?v=8aVBmHOq-FU odjazd ![]() Wisła z Krakowa to Lechii druga połowa! ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jakies info co do biletow?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czy ktos sie orientuje czy zostaly jakies bilety na ten mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie ma zadnego pociagu do Gdanska organizowanego
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Słuchacie mam taką sprawę do was odnośnie http://lechia.pl/23516
czy przy kupnie biletu muszę mieć jakiś dokument z fotografią bo muszę kupić kilka biletów a nie dam rady zebrać dokumentów na dziś. Czy przy kupnie wystarczy PESEL Mógłby ktioś wytłumaczyć procedurę |
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bilety dla kibiców Wisły są do kupienia w Krakowie, nie zawracajcie tym głowy znajomym z Gdańska tym bardziej, że biletów jest u nas pod dostatkiem.
dziś ostatni dzień sprzedaży w godz. 16.30 -18 , restauracja "U Wiślaków" Dane tj. imię, nazwisko, Pesel, osiedle lub miejscowość należy przynieś spisane na kartce. info. jest i na stronie SKWK i na oficjalnej. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tylko jest tak sprawa, że ja bliżej mam jednak do Gdańska po bilet i muszę go kupić tam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Świnia robisz tak że idziesz pod kasy na Lechii. Dajesz Pesele osób którym chcesz kupić bilety oni to wklepują i potem chyba dwie godziny przed meczem te osoby przychodzą do kas i odbierają bilety. Do tego przy okazji będą miały robione zdjęcia jeśli będą pierwszy raz na Lechii w tym sezonie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
podziękował, o takie coś mi chodziło Edit: dzwoniłem na lechie i sprawa wygląda następująco, niestety każdy musi sobie kupić bilet osobiście, gdyż kasy będą w niedziele nieczynne i zdjęcie trzeba zrobić przy zakupie biletu. Szkoda, w takim wypadku zostaje TV
Ostatnio edytowane przez swinia : 09.09.2009 o godz. 08:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podejrzane jest to że kasy w dzień meczu będą nieczynne. Gdy Lechia grała z Arką w tym sezonie to w dzień meczu były sprzedawane bilety. Po prostu wszystkie nie zeszły i były sprzedawane. I sam byłem świadkiem tego że ktoś kupował bilety na kogoś. Więc radziłbym bacznie obserwować strony Lechii może jednak będę bilety sprzedawane w dzień meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sytuacja w tym kraju zaczyna mnie irytować... robi się druga Anglia... zeby normalny kibic nie mógł sobie ****a biletu na mecz kupić w dniu meczu! I to meczu przyjaźni... co za ****a kraj, trezba cos z tym zrobić, bo moze człowieka pochujać... Tak samo z Sosnowcem... co komu przeszkadza, zeby sprzedawać bilety w kasach? Niech bedą te pesele zdjęcia i ine głupoty, ale zeby uniemozliwić kibicom oglądnięcie meczu? Paranoid!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ja to bym mógł dzisiaj wsiadać w pociąg i jechać kupić bilet, ale chodzi o dziewczynę, która może być w gdańsku dopiero w niedziele rano. Ale podjęliśmy decyzję, że i tak pojedziemy, spać mamy gdzie, to najwyżej pochodzimy po starówce,wypijemy jakieś piwka a mecz obejrzymy gdzieś w barze.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam, mam pytanko... Ile sprzedano biletów do tej pory
![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzięki ja już mam zakupiony tylko chciałem się zorientować jak liczna grupa się wybiera
Pozdrawiam!![]() "...KRAKOWSKA WISŁA TO NASZ KLUB, POTĘŻNY I WSPANIAŁY..."
"...SIEDZIBĘ DAŁ MU STARY GRÓD, ODWAGĘ ORZEŁ BIAŁY..." "...NIECH CHWAŁA TWOJA WIECZNIE TRWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." "...NIECH ŚWIECI GWIAZDA TWA..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zapraszamy Kibiców Wisły Kraków na sektor "Leśny" jeśli dla kogoś zabraknie biletu.
http://lechia.gda.pl/galeria/1423/118244/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Znaleziono telefon i portfel kibica z Suchej B.
Zgłoszenia na priv... ![]()
BEZ PODPISU...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zgubiony został portfel i telefon gdy jechałem do Gdańska w Piątek w nocy.
Zgłoszenia na priv. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|