|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
potrzebuję 100% pewnego info. (możliwe że to pytanie już padło, i odp również, ale nie chce mi się szukać
)CZY w Sosnowcy będzie można ZAKUPIĆ bilet? w kasach np? ważne jest to dla mnie bo do krk mam ponad 120km, a do Sosnowca 80-90km. Więc pojechałbym prosto. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Do Sosnowca na mecz z Jagiellonią udamy się 2 pociągami specjalnymi.
Zbiórka na Dworcu Głównym o godz. 12.30. Pierwszy pociąg odjedzie tuż po godz. 12.50, drugi ruszy tuż po 13. Pierwszy pociąg do Sosnowca pojedzie bez zatrzymań, drugi stawać będzie na stacjach: Kraków Łobzów, Zabierzów, Krzeszowice, Trzebinia, Jaworzno. W drodze powrotnej oba pociągi zatrzymają się na stacjach : Jaworzno, Trzebinia, Krzeszowice, Zabierzów, Kraków Łobzów, Kraków Główny. Godziny przyjazdu do Sosnowca są "na styk" dograne z przejściem na stadion, dlatego prosimy o odpowiednie zachowanie i szybki przemarsz z Dworca Głównego na stadion. Wszstkim udającym się na mecz przypominamy, że poza biletem wstępu na stadion muszą posiadać dokument tożsamości. W pociągach będzie catering min. energy drink "Biała Gwiazda", woda mineralna, piwo, bułki (cena za szt. każdego produktu 5 zł). W sobotę do nabycia będzie najnowszy numer "Forza Wisła", sprzedaż prowadzona będzie w pociągach oraz na stadionie w Sosnowcu. Podczas meczu przeprowadzona zostanie zbiórka na oprawy oraz malowanie. Dziś w godz. 11-18 można nabyć wejściówki na mecz z Jagiellonią, wszystkich serdecznie zapraszamy na mecz i życzymy udanego wyjazdu. Mimo usilnych starań SKWK o zmianę stacji docelowej naszego przyjazdu do Sosnowca ( z Dworca Głównego na rampę niopodal stadionu), niestety nie udało się zmiany dokonać. Negatywną decyzję wydał właściciel rampy, która leży na terenie kopalni, gdzie postoje pociągów osobowych są niestety niemożliwe. Źródło : www.******** |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja bym chciał troche o przyszłosci...
za niecały rok pierwszy mecz na nowym obiekcie Wisły. Na nowym 33 tysiecznym stadionie. Czy w ogole jest ktos w Wisle kto mysli o wprowadzeniu sprzdazy biletow przez internet, rozumiem ze ten sezon jest wyjatkowy, nie ma sie co bawic w jakies udziwnienia jesli gramy nie u siebie ale jak chcemy byc normalnym klubem to do cholery niech ktos pomysli o takim udogodnieniu dla kibicow i to od teraz bo pewnie jak sie zabierzemy za to tak jak za sprawe gry na Hutniku to wyjdzie to co mamy teraz... Nie wiem jak to poluczyc ile osob byloby chetnych do kupna biletow online, moze sprawdzic ile zamowien jest w sklepach Wisły online? np ja nie mam mozliwosci byc na meczach, nie moge na miejscu kupic koszulek i szalikow wiec kupuje przez sklepy Wisły online, mysle ze wiele osob robi podobnie. Do tego ludzie z Krk ktorzy by woleli kliknac kilka razy na komputerze cos niz sie fatygowac do kas stadionu tez napewno by skladali zamowienia na bilety przez internet wiec to nie jest tylko tak ze to by było udogodnienie dla poza miejcowych. Czy ktos by mogł z SKWK albo nie wiem kto, ktos kto ta sprawe mogłby nagłosnic, zglosic ten "problem" gdzies wyzej? Ludzie zrobmy cos z tym bo inaczej to bedziemy tak smao w czarnej dupie jak jest poziom sportowy naszej krajowej piłki. Narzekamy ze sportowo sie zapadamy a tym czasem organizacyjnie tez nie idziemy do przodu, jak chcemy miec klub z prawdziwego zdarzenia to niech sie rozwija na kazdej mozliwej płaszczyznie. Juz nie trzeba chyba wspominac ze taka sprzedaz biletow zwiekszy znacznie frekwencje na stadionie bo jak mowie nie kazdy ma czas, kase jechac specjalnie do Krk po bilet, nie kazdmeu chce sie ustawiac przez internet zeby ktos mu kupil bilet tym bardziej jak np potrzebuje tych biletow 3 bo wtedy to juz fiansowo trzebaby obciazyc kogos powaznie i kto wie czy taki czlowiek dobrej woli zgodzi sie na pozyczenie 100 zł... Jesli ktos by zadziałał w tej sprawie to prosze niech napisze tutaj ze jakies kroki zostaly poczynione, ze sprawa trafiła gdzies "wyzej" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaroo1 masz racje dobrze by było jak by można przez neta zamawiać bilet zawsze łatwiej
) |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
dokladnie popieram i sadze ze z 90% osob tez by to poparla
![]()
WSZYSCY DO SOSNOWCA!!!!!!
KALWARIA ZAWSZE Z WISLA PZDR Z WISLACKIEGO DUBLINA ABG DUBLIN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
I to ułatwienie nie tylko dla osób z poza Krakowa bo wielu osobom że tak powiem mniej fanatycznym nie chce się jechać po bilet np. z Huty a tak to 3 kliknięcia i można jechać na mecz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś może ile będzie jechał do Krzeszowic II pociąg (ten zatrzymujący się na stacjach), oczywiście chodzi mi o podróż z Krakowa do Sosnowca...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Informacje z godziny 11.30 odnośnie biletów:
Jest ich od cholery. Ja kupiłem nr 1099 i 1100. Kolejek brak ![]() Czyli znowu nie będzie kompletu :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Z tego co widziałem są dwie listy, ok. 14.00 na jednej z list ~1360 zapisanych.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Muszę mieć wypisane dane na bilecie czy nie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy bedzie mozna zakupic jeszcze jutro bilet w Krakowie przed wyjazdem ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, sprzedaż kończy się dzisiaj (sklep czynny do 18).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli nie bede mial juz zadnej mozliwosci kupic jutro bilet w Krk ? ;/ Bilet musze kupic w Krakowie bo bez niego nie moge jechac specjalem...
CZY JEST TU KTOS KTO MOGLBY MI POMOC ? Prosze o priva...
Ostatnio edytowane przez kaco1985 : 28.08.2009 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Napisz do kogoś z SKWK czy będą sprzedawali pod stadionem
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
czasem w pociagu chodzi koles i w jawoznie sa zapisy na liste ale nie wiem czy tak bedzie tym razem na Belchatowie tak bylo
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Sprawa nie dotyczy mnie, ale chciałbym sie dowiedzieć czy jesli kupiłem bilet na odkryta to czy jest mozliwosc wejscia na trybune zakryta. Dzieki za odp.
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nom jest jezeli kupisz sobie nowy bilet
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Słyszałem że jest możliwość zakupienia biletu pod stadionem. Myślałem że będzie jeszcze sprzedaż jutro ale niestety nie ma a bardzo chciałbym jechać. Jeśli ktoś wie u kogo można kupić bilet pod stadionem ( jeśli bym jechał to samochodem ) proszę o kontakt na p.w
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Podbijam pytanie, też chciałbym jechać na mecz a nie mam biletu. prosze o kontakt na p.w z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy dane na bilecie muszą być uzupełnione czy mogą być puste pola ?
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, dzięki za odpowiedź.
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W Jaworznie Dnia 8.09.2009 od godz;8;00 w kasie Hali MCKiS Jaworzno będą sprzedawane bilety.Ze względu na małą ilość (490szt.) jedna osoba będzie mogła zakupić jednorazowo max.10 biletów. Taka krótka informacja jak by ktoś nie wiedział lub pytał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Panowie,
Jak ktos bedzie z USA jechal do Sosnowca na mecz, to trzeba jakies dokumenty ze soba brac, czy bilet bez problemu sie kupi wtedy co trzeba? Minelo kilka pieknych lat od czasu co bylem na meczu Wiselki w PL, bo oczywiscie w Chicago wszystkie mecze obskoczylem a nasz FC wszystkim sie zajal. ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba miec dowod osobisty... bilet sie kupi nawet pod stadionem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dzieki za info tylko jest jeden problem....
Ja Polskiego dowodu nie mam. Ciekawie czy Amerykanskie ID (cos wstylu dowodu) wystarczy albo Polski Paszport (chociaz ten wygasl rok temu.) ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam Was
Mam takie pytanie wybieram się na mecz Wisły z Polonią 20 września będzie to mój pierwszy mecz i teraz mam takie pytanie Czy jeżeli chcę kupić np 7 biletów (oczywiście w krk) to czy musze mieć numery pesel wszsytkich osób ? a jeżeli tak to czy moge mieć je spisane czy musze mieć ich dowody ? Chyba że wystarczy mój dowód ? z góry dzięki za odp |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|