|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kirm w pierwszym skladzie z Anglia,wlasnie sie zaczyna mecz.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
do uuniecia post- jakos dizwnie sie stalo ze sie 2 na raz wyslaly
na dodatek nie wiem o co chodzi bo ja przeczytałem obecny ostatni post Maciusia i dopiero pisałem a tutaj widze ze moje posty sa przed Jego postami hehe
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.09.2009 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jak wrócą do pełnej sprawności i do formy Rafał i lukasz to w ofensywie będzie wiele możliwości
![]() np:chciałbym zobaczyć takie ustawienie Tomka w środku wspomagającego Łukasza i Sobola w zależności od potrzeb ---------------Brożek------------------- Kirm-----------------------------Małecki -------------Garguła------------------- ---------Jirsak----Sobolewski--------- albo:bardzo ofensywne ustawienie -----Boguski---Brożek---Malecki------- ----Garguła--Sobolewski--Łobodziński albo typowe 442 ----------Brożek--Boguski---------------- ---Kirm--Garguła--Sobolewski--Łobodziński oj...z takimi możlwościami w ataku cięzko będzie nas na krajowym podwórku pokonać jak dojdzie jeszcze skuteczna defensywa to naprawdę może to nieźle wyglądać. ![]() ale w FMa się pobawiłem ![]() edit: Donki, Garguła grywał na lewej pomocy w PGE...ale u nas Kirm może grać na prawej więc problemu nie będzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 05.09.2009 o godz. 17:41.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ja bym to tak widział:
------ Boguski----- Brożek------Małecki -------Gargula-----------Sobol ------- Kirm ----Pi.Brożek-------Głowa-----Marcelo-----Alvarez PS: z tego co wiem to Garguła w Bełchatowie grywał na prawej pomocy Powód: Gargula na lewej ;-)
Ostatnio edytowane przez Donki : 05.09.2009 o godz. 17:44.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Raczej na lewej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kirm już zółtko zarobił, źle podał i ratował się faulem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale dobrze się prezentuje, cały czas pod grą. Jeden z lepszych zawdników Słowenii jak do tej pory.
Dużo się można o nim dowiedzieć, bo w naszej pełnej haosu kopaniniezwanej OE sporo umyka. ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
mecz ewidentnie sędziowany pod angoli.
Słowenia nieźle się prezentuję.
Ostatnio edytowane przez MaG* : 05.09.2009 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Samo to wprawia w osłupienie, że forumowicze widzieli go wczoraj w Deichmanie.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
właśnie Kirm gra na Wembley z Angolami, troche go Lampard staranował i nie mógł sie zebrać, ale wygląda, że nic mu nie jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Słowenia nie istnieje, zero posiadanai piłki.
Anglia stwarza sobie sytuację, słupek Terrego, Rooneya. Bramka padła po ewidentnym błędzie sędziego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Występ Júniora Díaza przeciwko Meksykowi
Juniora widac przy bramce na 2-0 (numer na koszulce jak u nas 15 ) a tak to goooooooool ..... http://www.youtube.com/watch?v=tKaHy...e=channel_page |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Diaz słaby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niestety, ostatnio zostało nam już tylko wyobrażanie sobie... Bo w gole na remis lub dla przeciwników nie wkłada już tyle entuzjazmu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Był taki strzał Żewłakowa w drugiej połowie sprzed pola karnego, że aż podskoczyłem w fotelu. Ryk głosu Szpaka jeszcze w nocy mi się śnił... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oczywiście - w haftach krzyżykowych. To przecież strona Zwoleńskiego Domu Kultury.
Duh... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
ja mysle ze i ten wyraz byłby w stanie przekręcić ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, nie znałem go od tej strony. Ale na godziny spędzone na ławce jak znalazł zajęcie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Upadł mit Małeckiego,Małecki psuje sobie karierę w Wisłę- no chyba wam się coś poprzestawiało w głowach....to ze jest Wiślakiem i składa pewne deklaracje jest dla Was równoznaczne z tym że ma mało zarabiać i godzić na wszystko co mu podsuną pod nos...kwestia managera (jeśli w ogóle jest taka kwestia) jest zupełnie czymś innym nie związanym z Małeckim.Chwila myślenia jeszcze nikomu nie zaszkodziła i tego tym osobom życzę
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2009 o godz. 13:08.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
o! nasz 'Skorżyński' jedzie na staz do Liverpoolu w grudniu
![]() szkoda ze tylko na tydzien:( ale pewnie i tak 'zrobi' kontakty, moze to zaowocuje kilkoma pilkarzykami na wypozyczenia chociaz. dobry ruch klubu - nawiazanie blizszej znajomosci z taka marka jak Liverpool |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Z Borussia tez mialy byc super kontakty. Tylko ze do dzis nie rozegralismy z nimi zaplanowanego sparingu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
i z LFC też nie rozegramy - przynajmniej na razie (za wislakrakow.com)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Filip Kurto został powołany na mecz reprezentacji Polski U19 z Grecją.
Żrodło: http://www.90minut.pl/news/102/news1...-z-Grecja.html Krzysztof Mączyński zagrał 90 minut w wygranym 2:1 meczu z GKP Gorzów Wlkp. Źrodło: http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=626002 Bartłomiej Łapuszek zagrał 90 minut w wygranym 1:0 meczu z Naprzodem Jędrzejów. Źródło: http://zksunia.tarnow.pl/ Dawid Kubowicz zagrał 90 minut w przegranym 1:0 meczu z Górnikiem Łęczna. Źródło: http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=626000
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 07.09.2009 o godz. 14:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szkoda tego Liverpoolu teraz nie zagramy w ogóle sparingu z nikim..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myśle ,że zimą mozemy pożegnać Jirsaka ,skoro Garguła wraca do gry. Jirsak jak Niedzielan okazali sie slabymi transferami i nie sadze by Tomas potrafil cos wniesc do gry (juz nawet ostatnio Cantoro wiecej grywał)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
I to mnie bardzo dziwi skoro ostatnio nawet Skorża mówił, że Jirsak się dobrze prezentuje na treningach, a mimo to nie daje mu pograć.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|