|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Siwy leci po tym meczu. Argument daje jednoznaczny.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
****a co mnie podkusiło żeby na nich grać
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Krzynek-Gancarczyk Brozek-Lewandowski...Innych mozliwosci nie ma.
Mecz taki ze remis bedzie sukcesem...Oni nic nie graja... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To zaczynamy nadrabiać :/
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Teraz Leo sie obudzi i po przerwie wpusci Lewandowskiego z Amiki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To już koniec Bena Hakera, już patrzeć na tego dziada nie mogę.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja nie mogę patrzeć na słabość Naszych piłkarzy, bo nikt ich w piłkę grać nie nauczy w takim wieku.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Problem jest taki, ze w obecnej druzynie nie ma w zasadzie zadnej silnej formacji. Obrona dziurawa i jeszcze przetrzebiona kontuzjami, srodek w dzisiejszym meczu nie istnieje, a w ataku nawet niewiadomo jak starajacy sie Brozek wiele nie ugra bez wsparcia ze strony innych zawodnikow.
Takie to wlasnie uroki grania 4-5-1 jak nie ma konstruktywnych skrzydel i grajacego z polotem ofensywnego pomocnika. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Lekka wieś z tym gwizdaniem podczas GSTQ...
Po dwóch długich podaniach do Lafferty'ego wiedziałem, że w końcu strzeli gola... ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Leo ku**a WON!
Z jednym napastnikiem na drużyne która sie broni całym zespołem... Roger nie wie, że w piłce troche trzeba ciałem powalczyć? Biega jak panienka, cofa noge gdy tylko zobaczy irlandczyka koło siebie... My mamy środkowych pomocników? Ani ich nie ma w defensywie ani w ofensywie. Powód: aa
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.09.2009 o godz. 20:22.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panowie, bez paniki. Na druga połowę wyjdzie Łobodziński.
Wygramy! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
mecz dramat... Obraniak beznadziejny. Roger za delikatny. Błaszczykowski pokryty. Brożek bez piłek. Murawski nie czuje piłki. To samo Golański. Żewłakow wolny strasznie. trzeba wprowadzić Smolarka za Obraniaka i Lewandowskiego za pomocnika. Przejść na 4-4-2. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ubezpieczamy Polske w AXA za jedyne 374 zł. Jak bedzie awaria to nam odholuja i naprawaia auto. Kto się zrzuca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To jest poprostu dramat. Stary, siwy dziad sprowadzil nasza reprezentacje na dno. Co k... w takiej formie robi na boisku Roger czy Krzynowek? Gdzie Kosowski, gdzie Peszko, gdzie Grosicki, czy chociazby Malecki(ktory pewnie wykazalby sie wieksza ambicja, niz niejeden z pilkarzy na boisku)? Nie ma kogo wpuscic, bo powolal zero kreatywnych pomocnikow, a napastnikow bez formy lub bez klubu. Kiedy do tej lepetyny z Holandii dotrze, ze nie potrafimy grac jednym napastnikiem?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
czy oni są zesrani od początku spotkania czy zmęczeni ?
w ogóle nie ruszają się , nic nie walczą. 2 linia kompletnie nie istnieje . chce mi się wyyyyyć |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mamy tylu srodkowych pomocnikow,a to Brozek musi cofac sie i rozgrywac. nie no genialnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kiedyś nie do pomyślenia bylo dla mnie ze to napisze o Irlandi PLN ale oni sa od nas po prostu lepsi , technicznie , fizycznie i taktycznie , nieprzypadkiem sa w czołówce tej grupy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli tego meczu nie wygramy - nie ma innego wyjścia jak zwolnienia Benhakkera. Dość tej żenady.
Zachowanie kibiców podczas hymnu Irlandii - no comments... :| |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Akurat Golański wygląda najlepiej z naszych.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jeszcze w dodatku TVP sie popisala, bo jakosc obrazu jest jak rodem meczu z Bulgarami podczas el. do EURO 2000 za Wojcika
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 05.09.2009 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
krótko i na temat patałachy
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdy oglądam grę Brożka to żałuję, że nie udało nam się go sprzedać do tego Fulham.. bo w aktualnej formie nikt go od nas nigdy nie kupi..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Fizycznie tak. Taktycznie też dobrzy. Ale ich gra ogranicza sie do obrony 10 zawodnikami i długimi piłkami na tego "Lafertiego".
![]() Co on ma sie po piłke cofać do połowy boiska i sam biec na bramke? On jest JEDYNYM NAPASTNIKIEM i ma tylko czekać na piłki. I doczekać sie niestety nie może.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 05.09.2009 o godz. 20:28.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Roger jak dla mnie out
Kuba wychodzi kilka razy na pozycję na prawym skrzydle, a nikt mu nie podaje. Dostaje piłki tylko gdy jest kryty. To jakiś sabotaż? Przegrywamy wszystko w środku |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
element:
Tak jak ktoś wspomniał - nie zniżajmy się do ich poziomu. A gwizdanie podczas narodowego hymnu jest dla mnie niskim poziomem. Zdecydowanie wolałbym, aby kibice zrobili przysłowiową "petardę" podczas naszego hymnu narodowego. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jakim cudem mamy zagrac konstruktywnie w ofensywie skoro polscy pilkarze bedacy aktualnie w najlepszej dyspozycji ogladaja ten mecz sprzed telewizora.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Krótko i na temat.
Za PEREJRO --> SMOLAREK Za Jacek "Cały Szas Do Przodu " Krzynówka --> "Ten Z Amici" (w przyszłości Pi. Brożek) |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
to teraz trenerem powinien zostać Smuda i ja Wam mówię, on zrobiłby nam reprezentacje jak repra za Górskiego z Dejną i Bonkiem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie Brozek jest jednym z lepszych w polskiej druzynie. Dwa razy znalazl sie w niezlej sytuacji, ale obroncy zablokowali jego strzaly. Nie mial strat. Błaszczykowski tez gra chujowo, wiec zajebiscie ze go sprzedalismy kilka lat wczesniej!
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie przesadzaj, aż tak się nie wyróżnia na tle równie słabo grających polaków. Nie od dziś wiadomo że Paweł nie jest napastnikiem który ze swobodą potrafi minąć rywala i wypracować sobie samemu sytuacje sam na sam. Czekamy na podania, czekamy na gole ! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|