The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 21:43
http://wislakrakow.com/forum/showthr...200#post788200
temat nie tam gdzie trzeba
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 01.09.2009, 21:47
pio napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/forum/showthr...200#post788200
temat nie tam gdzie trzeba
A to dlaczego ?
Temat o Mariuszu jest w tym pokoju, to temat o Pawle nie może być ... ?

Nie moja decyzja, ale czasami chyba niektórych ponosi w tej "poprawności politycznej".
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.09.2009, 23:18
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...232#post788232
spam + bonus

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 02.09.2009, 13:19
Chyba nadszedł czas zmienić tytuły topiców związane ze Skorżą i Bednarzem, łącząc je w jeden np " Maciej Skorża trener-dyrektor w jednym", bo nie wiadomo co gdzie pisac i robi się bałagan.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.09.2009, 13:32
gigant napisał(a):Wyświetl post
Chyba nadszedł czas zmienić tytuły topiców związane ze Skorżą i Bednarzem, łącząc je w jeden np " Maciej Skorża trener-dyrektor w jednym", bo nie wiadomo co gdzie pisac i robi się bałagan.
W wątku o Bednarzu w tej chwili trwa dyskusja o jego dymisji. Temat wyczerpie swoją formułę, to sam spadnie.
Co do Skorży - wiadomo.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.09.2009, 14:15
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2278
Czy to oznacza akceptacje wyrażenia "tracisz kontakt z rzeczywistością" ?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.09.2009, 14:40
Wiesz Lysy -na tym forum przechodzą niektórym teksty typu "wielki murzyński c h u j ci w dupę" (tzn zamiast bana usunieto jedynie wpis i komentarze (w tym mój) do niego), czy życzenie Lewandowskiemu bodajże by rywal złamał mu nogę (sic!) - także cytowany przez Ciebie wpis wydaje sie byc przy nich niezwykle kulturalny...

Cóż, taka rzeczywistość, radzę przywyknąć.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 02.09.2009, 15:10
Lysy napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2278
Czy to oznacza akceptacje wyrażenia "tracisz kontakt z rzeczywistością" ?
Tak to juz tutaj jest. Za wyzywanie sie nawzajem w najgorszym przypadku usuwaja posta, jezeli napiszesz "Legia" z malej litery odpoczywasz dwa tygodnie. Trzeba sie przyzwyczaic
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 02.09.2009, 16:16
Ty mic też miałeś chyba jednodniowego bana ? za Legie z małej?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 02.09.2009, 16:19
Mialem "dwutygodniowego", ale po 2 dniach sciagneli.

Bo "forum to nie GG"...
ulubieniec mial zly dzien
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.09.2009, 16:33
mic napisał(a):Wyświetl post

Bo "forum to nie GG"...

To co "luźny" na forum jeszcze robi
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.09.2009, 20:47
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
To co "luźny" na forum jeszcze robi
jest wyjątkiem potwierdzającym regułę?
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.09.2009, 20:54
ja mialem 2 tygodnie
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.09.2009, 13:38
Coś nam zegarek oszalał, można by go przywrócić do pionu
the end
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.09.2009, 20:26
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Coś nam zegarek oszalał, można by go przywrócić do pionu
podbijam, bo posty się mieszają i zaraz będzie zamieszanie

a raczej już jest
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.09.2009, 20:35
Bana micowi dałem ja, Jarząbek Zdzisław, mod drugiej klasy.
Irytują mnie już te ciągłe zabawy w podchody, więc się umówmy - nie wy decydujecie w jaki sposób moderuje się to forum, my również nie wymyślamy sobie kryteriów. Jeżeli ktoś ma problem z pisaniem nazw innych klubów z dużej litery, to nie jest to forum dla niego.

A mic bana dostał za "pseudomoderatora" - nie wy będziecie decydować, kto tu moderuje, w tej chwili kończy się też pobłażliwość dla złośliwych ataków na modów. Jeżeli jedynym podziękowaniem za poświęcanie wolnego czasu na moderowanie mają być pyskówki, to niestety, ale większość osób z czasem dziękuje za taką fuchę. Chciałbym, żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie mam na myśli siebie.

Przykro mi, ale moim zdaniem dotychczasowy model p.t. "napierdalanie na modów" nie zdał egzaminu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.09.2009 o godz. 21:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 03.09.2009, 22:20
Skasowalem posty bo jednak nie warto rzucac grochem o sciane. Ktos tam dostal bana za "pajacowanie" (nie ode mnie wiec skarg nie przyjmuje) i prosze juz nie wracac do tego. Niektorzy dostana to czego chcieli i pseudomodow wiecej nie bedzie.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.09.2009, 23:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bana micowi dałem ja, Jarząbek Zdzisław, mod drugiej klasy.
Irytują mnie już te ciągłe zabawy w podchody, więc się umówmy - nie wy decydujecie w jaki sposób moderuje się to forum, my również nie wymyślamy sobie kryteriów. Jeżeli ktoś ma problem z pisaniem nazw innych klubów z dużej litery, to nie jest to forum dla niego.

A mic bana dostał za "pseudomoderatora" - nie wy będziecie decydować, kto tu moderuje, w tej chwili kończy się też pobłażliwość dla złośliwych ataków na modów. Jeżeli jedynym podziękowaniem za poświęcanie wolnego czasu na moderowanie mają być pyskówki, to niestety, ale większość osób z czasem dziękuje za taką fuchę. Chciałbym, żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie mam na myśli siebie.

Przykro mi, ale moim zdaniem dotychczasowy model p.t. "napierdalanie na modów" nie zdał egzaminu.
Pisanie nazw klubów z małej litery, świadczy o braku szacunku. Pisanie "wy" z małej litery świadczy o braku szacunku do userów. Resztę Twoich bzdur wolfy, miłościwie pomijam bo szanuję to że swój prywatny czas poswięcasz na to forum, mimo że nie masz na myśli siebie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 03.09.2009, 23:27
To daj go również mi " Tracący kontakt z rzeczywistością" Wolfy (nie powinno Cię to obrażać , skoro dopuszczasz ten sam zwrot w stosunku do naszego trenera) . Skoro nie potrafisz pilnować forum i jeszcze oczekujesz poklasków, to widocznie minąłeś się z powołaniem. Szkoda, że z jednoczesnym zbanowaniem mic'a, usunąłeś także jego ostatnie wpisy które były merytoryczne, aczkolwiek chyba bardzo niewygodnie dla Ciebie :-( Jednoczenie drugi dzień, nie potrafisz wywalić, jednozdaniowego paszkwila obrażającego naszego trenera:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2278 (Tak wiem, to mniej więcej Twój tok myślenia, dla takich jesteś więcej niż pobłażliwy. ) Ciekawe kto następny po mnie? Chyba nie posuniesz się do zbanowania Markusa, który co prawda tylko w sprawie transferów, aczkolwiek ostatnio zbyt często w waszych polemikach miażdży Cię argumentami? Ośmiesza Cię strasznie

Określenie które ostatnio często stosujesz "preudomoderator" bardziej pasuje do Ciebie, niż do mic'a którego nazwałbym "postronnym obserwatorem" człowiekiem inteligentnym, potrafiącym dostrzegać pewne fakty i niebojącym się głośno o nich mówić, za co niestety mu się dziś oberwało :-( Ty natomiast zachowujesz się jak ci strażnicy z "eksperymentu Zimbarda" za bardzo wczuwasz się w role... Jakoś nie przypominam sobie by ktokolwiek miał jakieś obiekcje do Rav'a, Piotra, Marcinaaa, Shella,Menela, Poodela, Planktona, itp. nikt na nich nie narzekał Problemy pojawiły się gdy w tym gronie znalazł się pewien kogucik z przerośniętym ego. Mam nadzieję, że kiedyś uda Ci się pobanować wszystkie osoby krytykujące Twoje zachowanie , zostawisz zamych klakierów do poklasku. Tego Ci życzę ;-) Łysy
Ostatnio edytowane przez Lysy : 03.09.2009 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 04.09.2009, 00:10
ban za "tracacy kontakt z rzeczywistoscia" ?
no gdyby tacy modearatorzy byli tutaj to na forum zostalby tylko rav i to tylko dlatego ze glupo byloby mu zbanowac na koncu samego siebie.

I moze nie wycieraj sobie Lysy geby starymi modami, bo akurat za czasow Shella czy Poodla modem bylem tez ja, poza tym przekreciles jedna ksywke a dwoch innych nie zauwazyles ze nadal moderuja.. I wtedy moderowanie ograniczalo sie do usuwania spamu i debili z innych klubow bo zwyczajnie tutaj nie bylo tylu kosmitow i wiedzacych wszystko lepiej upierdliwych jak malpa w spozywczym na stoisku z owocami micow, ktorzy koniecznie co chwile musza wcisnac jakas szpile choc nie wiadomo czemu mialoby to ich czepiactwo sluzyc. No coz, sa tacy ludzie.

Tacy wszyscy madrzy i genialni a jakby Was spytac co powinien robic moderator przede wszystkim, co potem, a co prawie w ogole to zaden by nie umial odpowiedziec bo pojmujecie moderowanie jako cenzure i kasowanie wszystkiego co sie wyda niefajne i oczywiscie bez zajakniecia gdy jakis user cos wytknie czego jestes dobrym przykladem Lysy bo nie potrafisz zrozumiec ze np. u mnie sie ten post ktory wklejasz nie kwalifikuje do moderowania. Nie bede sie rozpisywal jak pojmowalem moderowanie bo to nie ma juz znaczenia. Rozdalem najmniej banow bo zawsze wolalem najpierw komus uswiadomic ze zrobil glupio nazywajac innego 'debilem', apelowalem o wzajemny szacunek bo to jest tutaj najistotniejsze. No ale widocznie jest zapotrzebowanie na inny model. Taki z kasowaniem wszystkiego co "brzydkie". Prosze bardzo. Najwyrazniej niektorzy mysla ze nazywajac gowno kupka i zamiatajac pod dywan bedzie ono mniej smierdziec.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.09.2009, 01:37
Ja proponuję zamknąć tę dyskusję. Lysy powinien był dostać bana już wtedy, kiedy zaczął sam innych banami straszyć. Odpuściłem, wysłałem mu tylko priva. Oczywiście spotkało się to ze zrozumieniem, jak zwykle zresztą.

Fajnie, że wszyscy jesteśmy tak dojrzali i potrafimy się nawzajem szanować.

Zbanowanych kolegów informuje, że jeśli wrócą kontynuować pyskówkę z innych kont to dostaną po rocznym banie. Jak rav się odezwie, to sobie parę rzeczy wyjaśnimy. Do tego czasu nie chcę tutaj widzieć żadnych ataków na moderatorów.

EDIT: A - jeszcze jedna sprawa, żeby nie wyszło, że orzeu przesadza. To, co mic z Lysy przypisują mnie, w rzeczywistości zrobiło trzech różnych modów
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.09.2009 o godz. 02:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
CarloResoort
PNU '06

Od: 03.2003

Stary 04.09.2009, 05:06
a ja spytam czemu ktoś usunął mój post o sprzedaży biletów z tematu Sprzedam Kupie Zamienie?
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.09.2009, 06:59
CarloResoort napisał(a):Wyświetl post
a ja spytam czemu ktoś usunął mój post o sprzedaży biletów z tematu Sprzedam Kupie Zamienie?
Oczka rano nie przemyte?

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=4969

Oczywiscie jakby co to wstętne mody ...

...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
Lysyban
Banita

Od: 09.2009

Stary 04.09.2009, 10:12
orzeu napisał(a):Wyświetl post
I moze nie wycieraj sobie Lysy geby starymi modami, bo akurat za czasow Shella czy Poodla modem bylem tez ja, poza tym przekreciles jedna ksywke a dwoch innych nie zauwazyles ze nadal moderuja..
Ależ gdzieżbym śmiał wycierać Maaarcina faktycznie przekręciłem, to z zaspania i zdenerwowania A to, że nie napisałem że dwóch? moderuje nie znaczy, iż o tym nie wiem ...

"Wolfy napisał(a):
Zbanowanych kolegów informuje, że jeśli wrócą kontynuować pyskówkę z innych kont to dostaną po rocznym banie
Po co roczny, daj na 10 lat - nie krępuj się
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.09.2009, 10:33
Czasem mam wrazenie ze niektorych uzytkownikow zzera zazdrosc ze ich nick nie jest czerwony...
Odpowiedz cytując
Lysyban
Banita

Stary 04.09.2009, 10:51
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Czasem mam wrazenie ze niektorych uzytkownikow zzera zazdrosc ze ich nick nie jest czerwony...
No proszę Cię Nie sądź innych po sobie. To, że krytykuję polityków, nie znaczy, że chciałbym rządzić Polską Wolfy jako osoba publiczna, powinna przywyknąć do tego, iż każde jego wyskoki będą komentowane.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.09.2009, 11:01
Lysyban napisał(a):Wyświetl post
No proszę Cię Nie sądź innych po sobie. To, że krytykuję polityków, nie znaczy, że chciałbym rządzić Polską Wolfy jako osoba publiczna, powinna przywyknąć do tego, iż każde jego wyskoki będą komentowane.
Czlowieku dostales bana i sie z tym pogodz. Ja tez dostalem nie raz bana nieslusznie i sie nie napinalem zakladajac kolejne kata i robiac z siebie delikatnie mowiac debila. Dostales odpokutujesz i bedzie po sprawie a tak tylko nie potrzebnie draznisz wszystkich dookola swoimi wypocinami.

A dzieki moderatora takich jak Ty na szczesie jest mniej bo inaczej by czlowieka szlak trafil po pieciu minutach po wejsciu na forum.
A jak Ci sie nie podoba sposob modowania na tym forum to po prostu tu nie zagladaj, taka rada o demnie.
,
Odpowiedz cytując
Lysyban
Banita

Stary 04.09.2009, 11:24
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Czlowieku dostales bana i sie z tym pogódź. Ja tez dostalem nie raz bana nieslusznie i sie nie napinalem zakladajac kolejne kata i robiac z siebie delikatnie mowiac debila.
Zanim wciśniesz magiczny przycisk "Wyślij" sprawdź ortografię, to taka mała rada ode mnie. Tym bardziej, jeśli masz zamiar w nim wyzywać kogoś od "debili"

Założyłem to konto, nie po to by się z kimś wykłócać (o nie! ) Tylko żeby sprostować wypowiedź orła jakobym wycierał sobie gębę starszymi moderatorami (nic takiego nie miało miejsca, do nikogo poza Wolfym nigdy nie miałem zastrzeżeń) . Chyba mam do tego prawo po 10 letniej obecności na forum? Pożegnać się z nim godnie...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.09.2009, 13:00
Zostawiając ten przykry incydent na boku chciałbym tu zaznaczyć coś, o czym wspominałem już niejednokrotnie - jesteśmy ludźmi, popełniamy błędy. Praktycznie nie zdarza się jednak, żeby było to powodowane złośliwością. Dlatego też, chcąc komentować tę czy inną decyzję moda postarajcie się zachować kulturę i przede wszystkim - nie traktować tego jako wypowiedzenia wojny.

Ja również popełniłem błąd, do którego się przyznaje - Lysy powinie był dostać bana od razu, kiedy nabroił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.09.2009, 15:59
Moja mała rada jest taka aby każdy czasem sie zastanowił nad sobą i przemyślał to co robi,bo jakim sensem jest wzajemne przekrzykiwanie sie wśród braci po szalu jakby nie było?Szanujmy sie wszyscy na wzajem,czasem 'ugryźmy' sie w język a wszystko będzie dobrze.Po za tym kto jak nie modowie poświęcają swój czas na ogarnięcie tego forum na którym nie brakuje pokemonów,a to,że czasem komuś sie coś nie podoba...no cóż nie ma ludzi idealnych po za tym można sobie wyjaśnić wszystko w jakiś normalny sposób.
Tyle ode mnie.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów