|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fulham nadal chce Brozia.http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kwolf - slowa Bednarza, ze "jedna noga byl w Wisle", swiadcza chyba o tym, ze nie zmuszano go do tego przykladajac pistolet do skroni ? Jak inaczej to wytlumaczyc ? Chlopak ktory wolal isc do Lecha byl juz niemal wislakiem...ciekawe. Do tego kolejne slowa Bednarza "nic wiecej nie moge powiedziec" - wydaje sie, ze jesli chodziloby tu o niechec Lewandowskiego do przejscia do Wisly, to nic nie staloby na przeszkodzie, aby JB to publcznie ujawnil.
Tak czy siak, nie mam zamiaru upierac sie na sile. Raczej licze na to, ze kiedys prawda o tym transferze ukarze sie w calosci i juz nie bedzie najmniejszych niedomowien.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 03.09.2009 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
może Wiśle bardziej niż na Lewandowskim-wtedy co by nie mówić zawodniku pierwszoligowym zależało na Nowaku z Bełchatowa? może liczyli,że uda im się pozystać Nowaka i zaproponowali Lewandowskiemu jakiś pól amatorski kontrakt na jakim grał Kokoszka czy Mały
pewnie to co pisze to bzdury a prawy i tak się nie dowiemy więc nie ma sensu nad tym dywagować |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Oczywiście ja też nie zamierzam się upierać i możliwe że twoje wersja jest prawdziwa ale nie uważam żeby ze słów Bednarza jednoznaczenie wynikało że powód fiaska transferu jest tylko i wyłącznie po naszej stronie. PS. Odpowiadając na pytanie które możesz zadać że po co miałby tak robić Lewandowski to proste, chciał wyciągnąć więcej od Lecha i mógł chcieć mieć "plan B" jakby transfer do Lecha nie wypalił. Ewentualnie Lech się zgłosił później jak warunki z Wisłą były już ustalone. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
mr_kwolf napisał(a):
mr_kwolf napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
z tym ze chciałbym zaznaczyć że wywiadzie Czyzniewski nie mogący sie nachwalić mega-super skautingu Amiki sam przyznał ze nie liczyli ze piłkarz aż tak szybko zacznie tak grac |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 03.09.2009 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...-z-ugandy.html co wy na to;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zapewne slabiak. Ale za darmo na 1 sezon mozna by go wziąść i sprawdzic.. Choc to napewno jakies bujdy.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
[quote=mr_kwolf;788797]Kolega widzę że Braza to wiele razy oglądał, można wiedzieć gdzie? Pytam tak z czystej ciekawości.
PS. Jak odpowiesz że zawodnik który jest w kadrze Panaty nie może być słaby, odpowiem że zawodnik który był podstawowym zawodnikiem FK Moskwa też nie może być słaby.quote] Cóż-znam możliwości Jopa i ciężko mi uwierzyć, że mogą być wyższe od reprezentanta Brazylii U20. Co do spekulacji nt. Lewandowskiego przypominam, że najpierw była wersja, że bał się rywalizacji w Wiśle, potem taka, że chciał kasę na poziomie Brożka (to Bednarz powiedział w Liga+extra rok temu - pamietam jak dziś). Pewnie w tle tego są pieniądze jak zazwyczaj.Może JB nie chce nic konkretnego powiedzieć bo ma jakiś zakaz w umowie-np. 2 lata po zakończeniu pracy dziób na kłódkę nt. wewn. spraw Wisły i dostałby po tyłku za puszczenie pary... Tak sobie kombinuję w tym momencie oczywiście... |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale tu nie ma o czym mówić! To, że sobie Bednarz pofolgował po zwolnieniu go z pracy, nie znaczy że mamy brać na serio każdą zawoalowaną sugestię.
Na chłopski rozum: Lewandowski miał ofertę z Wisły, Legii i Amiki. W obu pierwszych ekipach byli Brożek i Chinyama, którzy mieli pewny plac. A obie ekipy często grały jednym napastnikiem. U Smudy grać miało dwóch napastników, była budowana nowa drużyna i nie było aż tak wielkiego ciśnienia na wyniki. Zdroworozsądkowo - gdzie miał pójść młody, uzdolniony napastnik - bez doświadczenia pierwszoligowego? Naprawdę, szkoda już wałkować ten temat - nie ma to żadnego sensu. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A My na to to ze skoro Klejndinst mowi ze by go nie polecil do Wisły to nie czytam chorych wypocin dziennikarzy na glupie tematy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wg mnie to szkoda Eurasów marnować, nie jest nam jakoś potrzebny na razie napadzior, bo jest Brożek, Ćwielong, Małecki, niedługo dojdzie Boguski. My już tylko wojujemy w Polsce, więc jakoś super szeroka kadra nam jest niepotrzebna...A co do przyszłego zastępcy Brożka to raczej nie ten typ napastnika. Bardziej już typ Dawida Nowaka.
![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zgoda, ale nie każdy typ napastnika będzie pasował do stylu drużyny, tak jak nie każdy dobry zawodnik będzie idealny do każdej ligi i będzie walił dużo bramek. Wydaje mi się ze u nas nie sprawdzi się gość wysoki, dobrze zbudowany na którego głowę będzie można dogrywać piłki. Bardziej już typ szybkiego gościa z dobrą intuicją. Nie mówię, że ten gość z Ugandy jest zły, ale...mam uraz do tego typu napastników (nie muszę przypominać o Beto czy Radovanovic)
![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja to bym chciał jednak tego Janczyka,oglądałem ostatnie cafe futbol i był poruszany ten temat i nawet sam wywiad z nim..to odnosił się do Wisły jak do swojej szansy na wyprostowanie swojej kariery,zapytany czy traktuje powrót do polski jako krok w tył zaprzeczył i powiedział,że oferty od takiego klubu jak Wisła raczej by nie odrzucił..zmierzam do tego,że wydaje się spoko gościem i mi osobiscie nie przeszkadza to,że grał w Legii.Poza tym uważam,że taki typ napastnika by się u nas sprawdził..jest szybki,dynamiczny no i bądź co bądź ma większe doświadczenie niż Małecki czy Ćwielong.
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 05.09.2009 o godz. 07:19.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Odnośnie tego, co Bednarz powiedział o transferze Lewandowskiego - oczywiście, nie wskazał palcem winnych, ale nie zmienia to faktu, że pamiętając o historii wielu innych w ostatniej chwili zablokowanych transferów, najbardziej prawdopodobne jest to, że wszystko było uzgodnione, zaklepane i RN w ostatnim momencie zawetowała transfer.
Czyli kolejny raz w imię niewielkich doraźnych oszczędności i źle skalkulowanego cięcia kosztów, straciliśmy miliony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no z Boguckim kolega również cytował Szpakowskiego
. Pozostaje nam nadzieja z murzynem. Wydaje się, że rzeczywiście jest dobry, ale wątpię aby rozwiązał kontrakt z cukarickami aby czekac na oferte od innego klubu. Myślę, że jest już ugadany z jakimś klubem i pewnie to nie Wisła. Aczkolwiek gdyby przyszedl do nas, byłoby miło. I tak zdominujemy lige nawet bez niego. Pewne by to było gdyby Lech awansował z Brugge.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://polskatimes.pl/gazetakrakowsk...tych,id,t.html
jeśli to prawda, to jest s****ysyństwo ;/ managerowie to największe zło.
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 04.09.2009 o godz. 18:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jesli rozwiazal kontrakt z tym klubem z Serbii i jest za free......my takie oferty lubimy A noz sie uda,podpisac go jak bylo z Beto,moze okaze sie jakims wzmocnieniem ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Przecież niedawno w TV mówili że Małecki nie ma Managera? A tak poza tym można by się dowiedzieć co to za manager a chłopaki może by go przekonali do "spuszczenia z tonu"
![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Chciałem się odnieść do wiadomości z Eugenem Sepuya. Serwis futbolnet.pl podawał jakoby Odra Wodzisław zainteresowała się tym piłkarzem. No cóż jeśli mamy z takimi 'tuzami' rywalizować o piłkarza...
Zobaczymy co czas przyniesie. W moim osobistym mniemaniu na gwałt potrzebny jest teraz dobry napastnik. Małecki to jednak nie ta klasa co Boguski jeśli chodzi o wymianę piłek z Brożkiem. A Eugene im szybciej by się zgrał z zespołem tym lepiej w przypadku zimowego wypadu Brożka.
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 05.09.2009 o godz. 07:20.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Murzyn w ataku zawsze się przyda. Jestem za a nawet przeciw.
Nie jestem fanem zmontowanych kompilacji. Zdecydowanie więcej mówi jeden pełny mecz niż 10 wyciętych. Ale tak dla przypomnienia jakby ktoś nie wiedział jak jegomość wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=ZK8erK3zh_Q
Ostatnio edytowane przez tofik : 04.09.2009 o godz. 20:50.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|