The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 14:02
killzone napisał(a):Wyświetl post
No, jeszcze powiedz ze sobie Legia ten tytul kupila...
nie kupiła....ale sam Wdowczyk pokazal ze w zdobyciu mistrzostwa wiekszy wkład mialo szczeście niż jego trenerska ręka.......
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.09.2009, 14:36
według wczesniej pojawiajacych sie pogłosek Mielcarski ma zostac prezesem w Wiśle.
To odpowiedź na pytanie: kto bedzie negocjował kontrakty

Jeśli do tego dojdzie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.09.2009, 14:52
Czyli Wilczek też out ?

PS. Wracając do osoby Skorży i jego nowej funkcji: Jirsak już się może pakować. W następnym okienku wraca do Czech.
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.09.2009 o godz. 14:59.
..
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.09.2009, 14:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
według wczesniej pojawiajacych sie pogłosek Mielcarski ma zostac prezesem w Wiśle.
To odpowiedź na pytanie: kto bedzie negocjował kontrakty

Jeśli do tego dojdzie
Wes nie strasz ludzi. Mielcarski to niech sobie w C+ pracuje
,
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.09.2009, 15:03
no to Brożke nie odejdzie, trzymali Jacka do czasu rozwiązania sprawy z Fulham. Skoro Paweł nie sprzedany to już sprzedany nie będzie.

edit
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
taką władzę w Legii po zdobyciu mistrzostwa miał Dariusz Wdowczyk. On był trenerem-managerem na wzór ligi angielskiej. Jak się to skończyło, każdy chyba wie
sugerujesz, że Skorza też kupuje mecze, czy że zdobyliście mistrzostwo za kulisami?
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 01.09.2009 o godz. 15:27.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.09.2009, 15:08
Cytat:
Czyli Wilczek też out ?
Wilczek nie out, ponieważ dziura jak była tak jest
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 01.09.2009, 15:26
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
taką władzę w Legii po zdobyciu mistrzostwa miał Dariusz Wdowczyk. On był trenerem-managerem na wzór ligi angielskiej. Jak się to skończyło, każdy chyba wie
U nas był podobny manewr z Henrykiem Kasperczakiem, i o ile zawsze broniłem go jako trenera, to jako menedżer ściągnął kupę złomu i tyle. Koniec podobny jak Dariusza W.

A tak patrząc na Twój avatar, eh to już 20 lat...... szkoda Kazia.....
pozdrowienia
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 01.09.2009, 16:34
Zdymisjonowanie Bednarza to nie jest żadna rewolucja. O jego zwolnieniu już pisano od dawna. Skoro Skorża miał mieć więcej władzy, również być odpowiedzialny za transfery - to nie było w tej układance miejsca dla Jacka Bednarza.

Z resztą między byłym dyrektorem sportowym i trenerem nie było chemii. Różnili się zdaniem w kwestii kilku zasadniczych transferów, wystarczy wspomnieć przedłużenie kontraktu z Kosowskim czy powrót Frankowskiego. Spekuluje się, że Rada Nadzorcza miała w tym wypadku rolę decydującą, ale Bednarz nie krył swojej niechęci do obu piłkarzy.

Wersji oszczędnościowej bym się nie doszukiwał, bo przecież zatrudniono teraz Csaplara i Klejdinsta jako skautów - razem mogą zarabiać więcej niż Bednarz.

Pozostaje tylko liczyć na to, że Skorża sprawdzi się w roli menedżera, a Jackowi Bednarzowi podziękować za pracę. Moim zdaniem okres jego pobytu w Wiśle należy ocenić pozytywnie, bo mimo kilku wpadek (ta główna to Jirsak) pozyskał jednak kilku świetnych piłkarzy za małe pieniądze - Marcelo, Juniora Diaza czy Kirma.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.09.2009, 16:54
pan_premier napisał(a):Wyświetl post

sugerujesz, że Skorza też kupuje mecze, czy że zdobyliście mistrzostwo za kulisami?
sugeruje to, że Wdowczyk jako manager nasprowadzał złomu i kompletnie się w tej roli nie sprawdził.
Z tym Twoim sugerowaniem to nie wiem o co Ci chodzi.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 01.09.2009, 17:05
Bądź co bądź podobnie jak Wdowczyk robił Smuda gdy do stolycy sprowadzał Łapińskiego, Wojtalę, Citkę i inny szrot.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.09.2009, 18:43
Dla mnie zadne zaskczenie ze pozegnano mecenasa.

Skoro zostal Skorza wiadomo bylo ze odejdzie ktos inny....

panowie mieli odmienne zdania i dlatego postanowino dokonac "centralizacji" wladzy jesli mozna to tak nazwac

W kazdym razie mecenasowi nalezy podziekowac a Skorzy zyczyc owocnych rządow zwlaszcza tych w kwestii transferow
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.09.2009, 19:09
Nie jestem do końca przekonany w talent Skorży do "oceny" piłkarzy - obawiam się takich Niedzielanów na pęczki. Chyba że Csaplar i Kleindist będą mieć coś do powiedzenia
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.09.2009, 19:20
Teraz Bednarz dzięki Wiśle znowu nabrał doświadczenia, wyrobił kontakty to teraz pójdzie to wykorzystać np. do Śląska. Tak to już jest w naszej Wisełce.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.09.2009, 19:23
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem do końca przekonany w talent Skorży do "oceny" piłkarzy - obawiam się takich Niedzielanów na pęczki. Chyba że Csaplar i Kleindist będą mieć coś do powiedzenia
Ale czy Ty jesteś w stanie pojąć w tej swojej głowie,(o ile nie masz tam ogryzka), że Niedzielan przychodził do nas jako gwiazda i tak zaczął? Gdyby nie kontuzja to pewnie teraz zastanawiałbyś się jak Wisła przerżnęła z Debreczynem, a nie z Levadią. Poza tym ostatnią kolejkę to Ruchowi wygrał nikt inny, a właśnie Niedzielan i to nie z byle kim, tylko z Polonią W.

Jedyne czego się można obawiać, to że Skorża nie umie wykorzystać potencjału zawodników. Nie potrafił skorzystać z Niedzielana, ale to pół biedy, nie potrafi skorzystać z Jirsaka, nie potrafi skorzystać z Łobodzińskiego, nie potrafi skorzystać z Ćwielonga, zdaje się, że z Kirma też za parę kolejek niewiele będzie - czyt. Zieńczukowszczyzna, ale ta najniższych lotów.

Można to złożyć na karb braku komunikacji z Bednarzem, złymi zawodnikami itd. Ale wydaje mi się, że rację ma ten, co napisał, iż Skorża stosuje konsekwentnie swoją taktykę, mając w tyłku czy piłkarze się do niej nadają, czy nie. Dlatego rzeczywiście na boisku nie ma miejsca dla Jirsaka, źle sobie radzi Łobo, a w ataku właściwie tylko Brożek, ale też do pewnego stopnia. No nic, zobaczymy co będzie jak to Skorża będzie sobie sprowadzał piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.09.2009, 19:27
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Ale czy Ty jesteś w stanie pojąć w tej swojej głowie,(o ile nie masz tam ogryzka), że Niedzielan przychodził do nas jako gwiazda i tak zaczął? Gdyby nie kontuzja to pewnie teraz zastanawiałbyś się jak Wisła przerżnęła z Debreczynem, a nie z Levadią. Poza tym ostatnią kolejkę to Ruchowi wygrał nikt inny, a właśnie Niedzielan i to nie z byle kim, tylko z Polonią W.

Jedyne czego się można obawiać, to że Skorża nie umie wykorzystać potencjału zawodników. Nie potrafił skorzystać z Niedzielana, ale to pół biedy, nie potrafi skorzystać z Jirsaka, nie potrafi skorzystać z Łobodzińskiego, nie potrafi skorzystać z Ćwielonga, zdaje się, że z Kirma też za parę kolejek niewiele będzie - czyt. Zieńczukowszczyzna, ale ta najniższych lotów.

Można to złożyć na karb braku komunikacji z Bednarzem, złymi zawodnikami itd. Ale wydaje mi się, że rację ma ten, co napisał, iż Skorża stosuje konsekwentnie swoją taktykę, mając w tyłku czy piłkarze się do niej nadają, czy nie. Dlatego rzeczywiście na boisku nie ma miejsca dla Jirsaka, źle sobie radzi Łobo, a w ataku właściwie tylko Brożek, ale też do pewnego stopnia. No nic, zobaczymy co będzie jak to Skorża będzie sobie sprowadzał piłkarzy.
Tyle że Łobo właśnie zaczyna grać, Jirsak nawet w Teplicach nie grał pierwszych skrzypiec tyle że miał rolę zapchajdziury, a Kirm no cóż widać że chłopak zaczyna się oszczędzać, a może po prostu spadek formy? Nie wierzę że koleś co miał 20 asyst i ileś tam goli w poprzednim klubie nie będzie asystował u nas...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.09.2009, 19:44
eye63 napisał(a):
nie potrafi skorzystać z Ćwielonga
Z Cwielonga nie potrafili skorzystac rowniez w Ruchu, gdzie marnowal sytuacje za sytuacja i na odchodne uslyszal dosc niepochlebne recenzje z trybun, wiec moze to jednak nie jest wina Skorzy ?

Ps. jak nie jestem zwolennikiem talentu Niedzielana, tak musze przyznac ze to on wygral ostatni mecz Ruchowi "kartkujac" Polonie. Ale jakby nie bylo, jego ostatni gol na poziomie ekstraklasy strzelony rywalowi grajacemu w 11-tke mial miejsce w 2007 roku. Moze niech najpierw powtorzy to osiagniecie chociaz ze dwa razy, zanim na stale przypnie mu sie etykietke "gwiazdy" ligi.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2009, 20:00
Selene napisał(a):Wyświetl post
Tyle że Łobo właśnie zaczyna grać, Jirsak nawet w Teplicach nie grał pierwszych skrzypiec tyle że miał rolę zapchajdziury, a Kirm no cóż widać że chłopak zaczyna się oszczędzać, a może po prostu spadek formy? Nie wierzę że koleś co miał 20 asyst i ileś tam goli w poprzednim klubie nie będzie asystował u nas...

Ja bym powiedzial, ze Łobodziński wlasnie konczy grac. Zagral przyzwoicie 2-3 mecze,a potem juz slabiutko. Czy Jirsak w Teplicach pelnil role 'zapchajdziury' tego nie wiem, ale wiem, ze w lepszej lidze niz nasza zaliczal ok. 5 bramek na sezon, z asystami pewnie podobnie. Moze poprostu mial kiedy to robic? Bo jednak te 5 minut ktore dostaje w kazdym meczu to troche malo. Co do Kirma, to dajmy mu jeszcze troche czasu

eye63- dzieki. Z tym ogryzkiem mnie rozbawiles
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.09.2009, 20:00
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ale co ty chcesz od Niedzielana, gość był dobry do kontuzji, zresztą teraz pokazuje że jak odpowiednio się nim pokieruje czy też zmotywuje to dobrze zasuwa (zresztą niedaleko szukać - Matusiak). Tak więc moim zdaniem więcej takich zawodników jak Niedzielan...
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 01.09.2009, 20:08
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
Ale co ty chcesz od Niedzielana, gość był dobry do kontuzji, zresztą teraz pokazuje że jak odpowiednio się nim pokieruje czy też zmotywuje to dobrze zasuwa (zresztą niedaleko szukać - Matusiak). Tak więc moim zdaniem więcej takich zawodników jak Niedzielan...
Doceniam jego szybkość i przydatność na grę z kontry (mecz Ruchu z Polonią) ale nie podobało mi się u Andrzeja kompletny brak skuteczności. Szybki, biegający "+" skuteczność wielki "-" (pamiętasza mecz PP z rezerwami Lechii co to Andrzej z 4 setki zmarnował?)

Może po prostu Wisła częściej gra atak pozycyjny i Andrzej nie miał tyle wolnego miejsca w ataku jak teraz w Ruchu gdy grają często z kontry?

Tak czy owak w Wiśle wyszedł mu chyba tylko 1 mecz, ten z Lubinem 2 lata temu.

Niektórzy koledzy z forum (nie ja) jeszcze przed pozyskaniem Andrzeja wskazywali na jego brak skuteczności jako największą wadę (W Holandii tez coś mało strzelał)

Tak czy owak gra teraz w klubie gdzie może błyszczeć, w Wiśle mu się nie udało. Tak bywa. Powodzenia Andrzej
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.09.2009, 20:33
O przydatności Niedzielana w Wiśle już w sumie nie ma co gdybać. Chodzi mi że trzeba jednak sprowadzać doświadczonych Polaków, którym nawet nie za bardzo sie wiodło za granicą (pierwsze skojarzenie Kosowski). Chociaż chciałbym by i trochę za młodzież nasi szanowni scauci się wzięli...Myślę że w przyszłości bedziemy żałować Jończyka, tak jak i teraz odważniej powiniśmy postawić na Leszczaka czy Chrapka (odważniej mam na mysli z 10 min w meczu)
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2009, 20:44
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
Chociaż chciałbym by i trochę za młodzież nasi szanowni scauci się wzięli...Myślę że w przyszłości bedziemy żałować Jończyka, tak jak i teraz odważniej powiniśmy postawić na Leszczaka czy Chrapka (odważniej mam na mysli z 10 min w meczu)
Kim jest Jończyk? Ja już żałuję, że nie wiem....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 01.09.2009, 21:11
Po dzisiejszym newsie jestem pewien tylko jednej rzeczy otoz Maciej Skorza bedzie mial coraz wieksze kluchy pod oczami.
Jakim cudem gosciowi ktory nie potrafi ogarnac treningu, taktyki, mobilizacji druzyny w pare tygodni po najwiekszej kompromitacji w ponad 100 letniej historii klubu w nagrode daje sie tak wielka wladze? Juz slyszalem bajki o tym jak Wisla bedzie siadac i gniesc kazdego ligowego przeciwnika przez 90 minut bo pilkarze chca zmazac plame (hahahaha) teraz chetnie poslucham bajek na temat realnych wzmocnien (hahhahahahah) z ust naszego zlotoustego.
Przez okres w ktorym Skorza jest w Wisle dal on sie poznac jako szkoleniowiec ktory kurczowo trzyma sie "wyrobionych nazwisk", z transferami bedzie to samo tzn nowy sztab postawi na zgrana kiedys mocna karte zamiast na cos innego (Frankowski, Zurawski napewno ktos jeszcze byl o kim nasz trener cieplo sie wypowiadal). Pomysl ze Skorza jako el manago nie wypali.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.09.2009, 21:22
No niestety stawia na tych ludzi ciągle ale jakieś pozytywne wyniki (komplet punktów) widać (szkoda że tylko w lidze). Zresztą ciężko teraz o lepszego trenera w Polsce. Chociaż ja się tam nie znam ...
Smuda też nigdy nie stawiał na młodzież, Kasperczak wypromował w Wiśle chyba tylko Uche. Nie wiem czy gdyby nie Liczka to Błaszczykowski by się tak rozwinął.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2009, 21:25
Wiadomość, że Brożek jednak zostaje, jest dziś dobrym newsem, z którego trzeba się cieszyć. Dzięki niej, nadal jesteśmy głównym faworytem do tytułu mistrzowskiego w obecnym sezonie.

Czy wiadomość o zwolnieniu Bednarza będzie również dobrym posunieciem - pokaże czas. Ja mam zaufanie do Skorży, wierzę, że sobie poradzi z nowymi obowiązkami, które usprawnią jego pracę, a nie przeszkodzą w niej. Dlatego jestem optymistą. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 01.09.2009, 21:28
:cfa akurat Smuda stawiał w Wiśle na młodzież: Kuzera!!! (16 lat), Baszczyński, Głowacki, Żurawski
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.09.2009, 21:28
Jak nie będzie kasy to Skorża też gówno zdziała
Bednarz mimo paru minusów które można mu przypisywać(aczkolwiek nie wiadomo ile w tym było jego winny) to zrobił tu dobrą robotę
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.09.2009, 21:32
cassius31krakow napisał(a):Wyświetl post
:cfa akurat Smuda stawiał w Wiśle na młodzież: Kuzera!!! (16 lat), Baszczyński, Głowacki, Żurawski
W takim razie przepraszam. Niestety zainteresowałem się piłką nożna trochę późno.
(Pamiętam też takiego debiut Szałęgi przeciwko Hajdukowi split kiedy się znalazł dwa razy na dogodnej pozycji jednak nikt go nie dostrzegł )
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.09.2009, 00:18
Odejście JB moim zdaniem nie jest dobrą wiadomością.

Jeśli MS będzie się zajmował menadżerką to kto zajmie się trenowaniem piłkarzy.
Kto będzie negocjował kontrakty (przecież MS się na tym zupełne nie zna, JB był chociaż prawnikiem).
MS mówi tylko po polsku: czy negocjacje z zagranicznymi managerami i samymi piłkarzami będzie prowadził przez tłumaczy?
Samo w sobie środowisko managerów piłkarskich to grupa ludzi bez skrupułów: czy MS dojrzał do tego (ma wystrczająco dużo doświadczenia) żeby sobie z takimi skur...nami poradzić?

Mam bardzo dużo watpliwości.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 02.09.2009, 00:32
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Juz slyszalem bajki o tym jak Wisla bedzie siadac i gniesc kazdego ligowego przeciwnika przez 90 minut bo pilkarze chca zmazac plame (hahahaha) teraz chetnie poslucham bajek na temat realnych wzmocnien (hahhahahahah) z ust naszego zlotoustego.
Pamiętam wypowiedzi, w których Skorża stwierdzał, że chce by zespół grał lepiej, ale konkretnej obietnicy, że drużyna będzie "gnieść każdego ligowego przeciwnika przez 90 minut bo piłkarze chcą zmazać plamę" jakoś nie pamiętam. Proszę o dokładny cytat, albo linka do wywiadu, bo mam wrażenie, że te obietnice to wytwór Twojej wyobraźni.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.09.2009, 06:53
Pewne jest jedno nowe wzmocnienia mogą nas cieżko zaszokowac, pod dyktando Skorży przyjda gracze bardzo dobrze znani albo nie bedzie żadnych ruchów transferowych bo nikt ze sztabu nie bedzie ryzykował pozyskania graczy w ciemno jedynym plusem jest zejscie z kosztów dyrektora sportowego i nie bedzie sytuacji gdzie trzeba go bedzie w okienku transferowym wypatrywac na wczasach .
Odpadną też wizyty menagerów podczas obozów przygotowawczych i zgrupowań jak miało to miejsce w Austrii przed sezonem Skorża nie pozwoli na robienie targowiska w zaciszach hoteli .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów