|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Założę się o piwo a nawet więcej ,ze nie długo usłyszymy z ust Nikoli jacy to wspaniali fani Futbolu są w Kielcach a jacy beznadziejni byli w Krakowie.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Swoją drogą to o tyle mu się nie dziwie że po wyczynach pozaboiskowych to na wiele ofert to on liczyć pewnie nie mógł ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda ze Nikola nie poszedl chocby do Slaska, Lechii lub Jagi ,tylko do Scyzorów ,ale pewnie zarowno on jak i Vukovic maja wspolnego menadzera ktory wspolpracuje z Korona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Korona to drugi po Cracovii klub gdzie Nicoli nie chciałbym widzieć. Ze swojej strony życzę mu powodzenia, aczkolwiek bardzo mnie ciekawi jak się ustosunkuję do kibiców z tego klubiku.
Scyzorek na głowie będzie w każdym razie ciężko mu na głowie zrobić ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co prawda w Klerykowie nie ma tyle knajp, co u nas ,ale dla niego nie ma problemu. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To sobie koronę wygoli, tak dookoła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie wiem jak wy, ale ja nie chciałbym, żeby mój dzieciak, jeśli bym miał, za swojego idola wziął Nikolę. Boisko boiskiem, ale piłka to nie tylko boisko, to też cała otoczka, w tym także kibice, którzy widzą jak kolejnym rajdowcom wszystko uchodzi płazem, tylko dlatego, że grają w piłkę.
Nikola nadaje się do piłki tylko z batem trenera pokroju Petrescu. Mijailović jest po prostu przykładem tego jaki piłkarz NIE powinien być. Porównajcie go z Sobolem. Piłkarz grający z Białą Gwiazdą na sercu reprezentują ją zawsze, jeśli robi to urządzając bijatyki w knajpach, czy ścigając się z kolegami (vide Kuzera) to nie jest godny noszenia tej koszulki. Piłkarz ma być wzorem.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 31.08.2009 o godz. 20:28.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem Mijajlović to wariat. Jak przychodził do Wisły na wiosnę 2004 roku to po paru meczach wielu mówiło ,że to świetny obrońca. I rzeczywiście perspektywy rozwoju jakieś w jego przypadku były. Gdyby miał coś w głowie a nie tylko jałowy step to inaczej by się jego kariera potoczyła. Znając życie to Korona wywali go po dwóch treningach w ****u.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koledzy z MPO pewnie już szykują płótno: "Judasz"
![]() PS: ale jedyna faza grupowa UEFA to w sumie dzięki niemu ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Fakt, początki Serba w Wiśle były niesamowite. Byłem przekonany, że Nikola zrobi wielką międzynarodową karierę i szybko nas opuści. Ale co było potem... Ja bym jednak Nikolę jednak chamem nie nazywał. To określenie zupełnie do niego nie pasuje. Nie do osoby, która ma wyraźne problemy z głową. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Własnie, jak jest z tym jego wyrokiem? Przedawnił się? Przecież go nie odpracował, tylko uciekł...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tez sie nad tym zastanawialem, to byla pierwsza mysl ktora przyszla mi do glowy. Moze zaplacil kare finansowa w zastepstwie?
@ kristos & 1q2, dajecie sobie czas do konca rundy? To chyba rozsadny okres czsu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nikos bezrobotny to kazdego zajciecia i klubu sie chwyci.
Jakby mu Topór Tenczyn propowal godziwy kontrakt to co w jego sytuacjii by nie przystał Taki zawod,takie zycie....ja tam goscia i tak lubilem ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pewnie dziennikarzyny nie maja o czym pisać i Nikoli przypisuja slowa ktorych nie powiedzial .Gosc sam sobie nagrabil w Krakowie(najebany po knajpach chodził) ,ale Wisła nie jest tu w niczym winna
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie mówiąc juz o tym, że dawała mu szanse (chyba Kulawik go wrócił do 1 drużyny)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
oczywiscie, ze pieprzy glupoty o tym, ze nie dostal sszansy, bo dostal szanse i pod wzgledem sportowym i zarzad tez do konca w lasciwie trzymal jego strone. jednak mimo wszystko szkoda, ze sie go pozbylismy. jakby nie bylo to dzieki niemu gralismy w grupie UEFA
a ja uwazam, ze byl to na prawde solidny gracz![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy on przypadkiem nie ma wyroku w Polsce?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co poamietam musi odpracowac kilkanascie godzin spolecznie. Ale moze sie wywina placac kase
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no właśnie mam dziwne uczucie/wspomnienie, że uciekł przed karą
mam jeszcze jedno pytanie - do znawców tematu, bo akurat w tym czasie mnie nie było - A. Niedzielan - on poszedł do Ruchu na zasadzie wypożyczenia? Transferu? Wisła coś dopłaca do jego pensji? Ruch za niego coś płacił? O problemach finansowych Ruchu było dość głośno, a A. wymagania miał niebylejakie jak na Ruch... Jeśli Ruch miał za niego zapłacić, to pewnie za kilka lat Wisła dostanie kolejnego 'Ćwielonga' za długi ![]() a sam A. jak na Ruch, to zawodnik robiący wielką różnicę (wiem, bo widziałem kilka spotkań), tak więc powodzenia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za porozumieniem stron rozwiązano kontrakt z Niedzielanem i podpisał z Ruchem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma
czort wie ile godzin do odpracowania w MPO ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś co tam u Zienia słychać? Gra? Grzeje ławę? Czy co?
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grał w ostatniej kolejce z Panathinaikosem 57 minut. Przegrali 0-1
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nikola podczas pierwszej konferencji prasowej w Koronie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jesli Nikola choc troche zmadrzal i sie ogarnął ,to w Koronie moze grac na dobrym poziomie.
Pilkarz mimo wszytsko to dobry,walczak on by tam temu murzynowi za Wasyla jeb** nał hehe Ciekawe czy ma ten swoj zwod na lewa noge i do przodu ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko czekać aż znowu odwali jakaś głupotę. Ten człowiek się powinien leczyć.
Co nie zmienia faktu, że jak gra to na maxa. ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|