The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.08.2009, 21:14
Mam pytanie a raczej chcę się upewnić.

Czy Mauro "szanuję kibiców Wisły"Cantoro podszedł podziękować kibicom za doping? czy kolejny raz miał wyjeb.....

Widziałem, że Diaz i Łobodziński mimo, że zdjęci w trakcie meczu to wyszli z boksu i udali się w stronę odkrytej
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 29.08.2009, 21:46
Ostatecznie Ci nie odpowiem, ale na zdjęciach go nie widzę nigdzie ...

Przed smokiem jest Pawka (widać kawałek ramienia i nogi), po prawej w kadr wchodzi Kirm.
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Stary 29.08.2009, 21:51
marco, mauro nie podszedl do nas
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 29.08.2009, 22:38
PvD napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie a raczej chcę się upewnić.

Czy Mauro "szanuję kibiców Wisły"Cantoro podszedł podziękować kibicom za doping? czy kolejny raz miał wyjeb.....

Widziałem, że Diaz i Łobodziński mimo, że zdjęci w trakcie meczu to wyszli z boksu i udali się w stronę odkrytej
Po co miał podchodzić po meczu jak został powitany na wejściu solidnym "Mauroooo, Maurooooo Cantoro". Swoje odebrał zaraz jak powąchał trawnik...
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 29.08.2009, 22:49
Tak sie konczy jak na gniazdo wchodzi sobie kazda osoba ktora ma tylko ochote... Jak uslyszalem "pozdrowienia" dla Cantoro byłem zazenowany... Brawa dla Frankowskiego jeszcze jakos mozna zniesc...ale to dla Cantoro to gruba przesada.........
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.08.2009, 23:35
Mauro jest jaki jest.... ale cisnąć na niego nie musicie.
tak samo jak na Pawełka, Łobodzińskiego czy też Jopa...
Odpowiedz cytując
tylko_centrum
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 30.08.2009, 07:01
Cantoro jest 100 razy lepszym Wiślakiem od niektórych tutaj na forum którzy tylko potrafią wybrzydzać jak źle ta nasza Wisła gra i że słabo było słychać doping w TV...

Tylko Centrum
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.08.2009, 09:29
tylko_centrum napisał(a):Wyświetl post
Cantoro jest 100 razy lepszym Wiślakiem od niektórych tutaj na forum
Chetnie poznam definicje, czemu Maurycy jest 100 razy lepszy Wislakiem. Ma 100 razy szalikow wiecej ? 100 razy bardziej dopinguje ? Bo jesli oceniasz go przez pryzmat obecnej postawy na b oisku to zaryzykuje, ze wieksza Wislaczka jest sprzataczka szatni, bo wiecej sie przyklada, by zrobic cos dla Wisly. Olewanie kibicow tez wyglada slabo.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.08.2009, 09:49
Jest 100 razy lepszy w pobieraniu pensji i grożeniu sądem.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 30.08.2009, 10:33
przede wszystkim Maura Cantoro kochają kibice, którzy wczoraj skandowali jego imię i nazwisko przez długi czas.. nazwiska sprzątaczki nikt nie zna..

Mauro, Mauro Cantoro!
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 30.08.2009, 13:46
pysio napisał(a):Wyświetl post
przede wszystkim Maura Cantoro kochają kibice, którzy wczoraj skandowali jego imię i nazwisko przez długi czas
Szkoda, ze to nie milosc, lecz fatalne zauroczenie bez wzajemnosci.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 30.08.2009, 18:21
W niedzielnym magazynie poświęconym polskiej Ekstraklasie Tomasz Smokowski i Andrzej Twarowski komentują wraz z gośćmi wydarzenia weekendu na krajowych boiskach. Tradycyjnie do studia zapraszany jest gość, któremu widzowie mogą zadawać pytania, wysyłając e-mail na adres [email protected]. 30 sierpnia będzie nim Paweł Brożek.

swoja droga, gdzie jest temat o pilkarskich programach telewizyjnych?

edit:

Jezeli ktos nie ma dostepu do c+ to moze program z Pawełem obejrzec na sopcascie lub justinie:

Kod:
sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/65059
http://www.justin.tv/tomciotv
http://www.justin.tv/zemsta5
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 30.08.2009 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 30.08.2009, 18:39
MrÓwA_1906 napisał(a):Wyświetl post
marco, mauro nie podszedl do nas
Mauro nawet jak się zdobędzie na ten wielki jak dla niego wysiłek i podejdzie po meczu z reszta drużyny do kibiców i tak nie śpiewa z kolegami, braw nie bije.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 30.08.2009, 20:27
Paweł Brożek jest w lidze+ wlasnie
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.08.2009, 20:57
Wywiad z Małym w Wyborczej:

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...nad_glowa.html

Na końcu:

Czy rozmowy w ostatnich dniach przybliżyły Pana do podpisania kontraktu?

- Wciąż za dużo jest niewiadomych i do podpisania daleka droga.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 30.08.2009, 21:37
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Wywiad z Małym w Wyborczej:

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...nad_glowa.html

Na końcu:

Czy rozmowy w ostatnich dniach przybliżyły Pana do podpisania kontraktu?

- Wciąż za dużo jest niewiadomych i do podpisania daleka droga.
Czy chodzi o to że piłkarz Małecki uważa że 30 tys. miesięcznie to za mało?
Czy o długość kontratku?
I kto jest jego menago i jak bardzo chce dostać prowizję za transfer pana piłkarza
to są chyba takie niewiadome...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.08.2009, 21:59
Ma ktoś nagraną Ligę+ Ekstra?
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 30.08.2009, 22:11
jak ktoś meczu nie widział
http://www.youtube.com/watch?v=vrdRPlaOD_U

on to zaje..ny jest praktycznie cały mecz
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.08.2009, 22:31
Przeciez to jest kopia tego co zrobil z Widzewem, sami zerknijcie :

http://www.zaglebie.org/pelne.php?id=3514

Trudno to w ogole nazwac nieporadnoscia, czy kiksem, bo to wyglada na jakies porazajace nieporozumienie.
Jak mozna z kilku metrow strzelac w odwrotnym kierunku od bramki
Jasna sprawa dlaczego tak czesto unika strzalow na bramke. To po prostu strach przed kompromitacja.
Chocby we wczorajszym meczu, w jednej akcji wychodzil na sam na sam z bramkarzem majac cala otwarta przestrzen i az sie prosilo, zeby samemu wykanczac akcje, ale on zwlekal tak dlugo, az na koniec oddal pilke rywalowi. To z kolei byla kopia akcji z poprzedniego sezonu w meczu przeciwko Lechii, kiedy Sobol wypuscil go sam na sam, a on zwlekal wiekami, tyle ze wtedy szczesliwie nadbiegl Brozek i nie pozwolil zniweczyc tak swietnej okazji.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 30.08.2009 o godz. 22:54.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.08.2009, 23:25
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to jest kopia tego co zrobil z Widzewem, sami zerknijcie :

http://www.zaglebie.org/pelne.php?id=3514

Trudno to w ogole nazwac nieporadnoscia, czy kiksem, bo to wyglada na jakies porazajace nieporozumienie.
Jak mozna z kilku metrow strzelac w odwrotnym kierunku od bramki
Jasna sprawa dlaczego tak czesto unika strzalow na bramke. To po prostu strach przed kompromitacja.
Chocby we wczorajszym meczu, w jednej akcji wychodzil na sam na sam z bramkarzem majac cala otwarta przestrzen i az sie prosilo, zeby samemu wykanczac akcje, ale on zwlekal tak dlugo, az na koniec oddal pilke rywalowi. To z kolei byla kopia akcji z poprzedniego sezonu w meczu przeciwko Lechii, kiedy Sobol wypuscil go sam na sam, a on zwlekal wiekami, tyle ze wtedy szczesliwie nadbiegl Brozek i nie pozwolil zniweczyc tak swietnej okazji.
Niesamowite, co za genialny profil psychologiczny . Co z tym faktem zrobimy?
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.08.2009, 23:33
eye63 napisał(a):Wyświetl post
Niesamowite, co za genialny profil psychologiczny . Co z tym faktem zrobimy?
Ciesze sie, ze ci sie spodobal. Co natomiast mozemy z tym zrobic ? Mozemy np. siasc i zaplakac, bo jest nad czym.
Odpowiedz cytując
Zimon
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 30.08.2009, 23:44
http://wisla-online.pl/news/patryk-m...a-kontrakt-311
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.08.2009, 00:20
Rzadko się wypowiadam o naszych piłkarzach, ale po ostatnim pomeczowym wywiadzie Łobodzińskiego, postanowiłem przerwać tę swoją zasadę. Do tej pory Wojtek wydawał mi się takim troszkę zagubionym człowiekiem w wielkim klubie i mieście a tutaj on sam wyprowadził mnie nagle z błędu, bezkrytyczną oceną swojej gry w Wiśle, uświadamiając mi, że jednak nie jest on zagubionym człowiekiem, szukającym swojego miejsca w Wiśle, lecz raczej błędem transferowym Wisły, od początku świadomym swoich braków. Miałem dotąd nadzieje, że on zdaje sobie sprawę z ogromnego zawodu, jaki sprawia Wiśle a on wręcz odwrotnie, jest z siebie bardzo zadowolony i nie rozumie oraz nie przyjmuje uwag pod swoim adresem. Nie wiem kto lub co w klubie, w tym przeświadczeniu go utrzymuje, no ale nic innego chyba, jak gwarantowane w każdym meczu wejściówki i pełne premie końcowe.

Nasuwa mi się w związku z tym pytanie, jakim cudem, ktoś nie potrafiący - kopnąć piłki prosto i mocno, oddać celnego strzału lub podania z główki, biegać szybko i na równi z innymi - innymi słowy nie potrafiący prawie nic i nie dający Wiśle prawie nic lub przynajmniej adekwatnie do kasowanych grubych pieniędzy, może nadal grać w Wiśle Kraków ? Ja porównuje go do nieporozumienia typu Kaczorowski w Wiśle, z tym, że wtedy szybko naprawiono to nieporozumienie a Wojtek przeczołgał się już u nas ponad dwa lata i nadal trwa w swojej niemocy ? W każdym klubie zdarzają się błędy transferowe ale są one natychmiast usuwane a ja jestem ciekawy, ile jeszcze będziemy czekać na objawienie stabilnej formy a nie jednego udanego meczu w każdym roku, tego 27 latka ? Do kolejnej Levadii ?

Powoływanie Wojtka do kadry przez Leo, pozostanie już na zawsze tajemnicą Holendra i w sumie nie zależy od Wisły, a zwłaszcza od tego jak Wojtek w niej gra lub czy w ogóle gra, czy też nie.

Ps. wielki szacunek dla naszego kapitana Arka Głowackiego, za jego zaangażowanie i od dawna dobrą grę. Jak zobaczyłem z nim wywiad w canal +, jeszcze z przed wczorajszej, n-tej kontuzji głowy, to miałem wrażenie, że Arek wygląda jakby przeszedł kilkanaście operacji plastycznych twarzy, bo tyle ma widocznych szram po szyciach skóry a ile nie widocznych pod włosami głowy, to nikt już chyba nie policzy. Życzę mu jak najmniej kontuzji w przyszłości, bo niedługo może przypominać z wyglądu Frankensztaina ( oczywiście wyłącznie pod względem ilość szwów) . Jeszcze raz szacunek .
Ostatnio edytowane przez kot : 31.08.2009 o godz. 02:46.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Szymek1
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 31.08.2009, 08:09
kot napisał(a):Wyświetl post
Nasuwa mi się w związku z tym pytanie, jakim cudem, ktoś nie potrafiący - kopnąć piłki prosto i mocno, oddać celnego strzału lub podania z główki, biegać szybko i na równi z innymi - innymi słowy nie potrafiący prawie nic i nie dający Wiśle prawie nic lub przynajmniej adekwatnie do kasowanych grubych pieniędzy, może nadal grać w Wiśle Kraków ? Ja porównuje go do nieporozumienia typu Kaczorowski w Wiśle, z tym, że wtedy szybko naprawiono to nieporozumienie a Wojtek przeczołgał się już u nas ponad dwa lata i nadal trwa w swojej niemocy ? W każdym klubie zdarzają się błędy transferowe ale są one natychmiast usuwane a ja jestem ciekawy, ile jeszcze będziemy czekać na objawienie stabilnej formy a nie jednego udanego meczu w każdym roku, tego 27 latka ? Do kolejnej Levadii ?
Ktoś, kto jeszcze 3 miesiące temu zapewnił nam mistrzostwo w meczu z Lechią i formę miał całkiem niezłą na zakończenie sezonu... Owe 3 miesiące temu większość tutaj wychwalała go i dziękowała mu, pomimo tego iż wcześniej nie zostawiała na nim suchej nitki... Generalnie to nie mam o nim zdania, fakt zwody ma te same od początku zabawy z piłką, koordynacje może nie świetną, strzał myślałem że poprawił, ale w ostatnim meczu chciał chyba mnie wyprowadzić z błędu. W tym sezonie Wojtek nie gra jeszcze takiej tragedii jak w ubiegłym, a każdy widział ile nam dał w ostatnich meczach, więc poczekajmy chwilę, może mecz z Jagą był faktycznie tylko wpadką? Chciałbym w to wierzyć.

Co do wpisu Lechisty to pozostawię go bez komentarza, tu nie banują za prawdę, tylko za chamstwo, a Twój post, chcąc nie chcąc wpisuje się w jego kanony...

Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 31.08.2009, 08:27
Szymek1 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś, kto jeszcze 3 miesiące temu zapewnił nam mistrzostwo w meczu z Lechią i formę miał całkiem niezłą na zakończenie sezonu... Owe 3 miesiące temu większość tutaj wychwalała go i dziękowała mu, pomimo tego iż wcześniej nie zostawiała na nim suchej nitki... Generalnie to nie mam o nim zdania, fakt zwody ma te same od początku zabawy z piłką, koordynacje może nie świetną, strzał myślałem że poprawił, ale w ostatnim meczu chciał chyba mnie wyprowadzić z błędu. W tym sezonie Wojtek nie gra jeszcze takiej tragedii jak w ubiegłym, a każdy widział ile nam dał w ostatnich meczach, więc poczekajmy chwilę, może mecz z Jagą był faktycznie tylko wpadką? Chciałbym w to wierzyć.

Pozdrawiam.
u niego wpadką to można nazwać dobrą grę
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 31.08.2009, 08:34
ta, fajna ta strona Małeckiego. Szkoda tylko, ze nie dziala
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.08.2009, 08:37
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ciesze sie, ze ci sie spodobal. Co natomiast mozemy z tym zrobic ? Mozemy np. siasc i zaplakac, bo jest nad czym.

A czy nad Kirmem który coraz bardziej upodabnia się do Zieńczuka (tego co to bramki nie mógł strzelić ani asysty zaliczyć) też nie trzeba płakać?

Przesadzasz Eustachy i to bardzo - Łobodziński ma braki techniczne ale na dzień dzisiejszy jest z niego tyle pożytku co z Kirma! Łobo w miarę dobrze współpracuje z Alvarezem i prawą stroną od czasu do czasu idą ataki. Nie gubi piłek (oddaje za darmo) jak w zeszłym sezonie, walczy w obronie. Jest po prostu solidnym ligowcem (polskim ligowcem) tylko grubo przepłacanym. I tylko to jest problem dla klubu - jego zarobki.

Wrzucie na luz (znowu krzywy makaron?) - co by nie powiedzieć gość od końca poprzedniego sezonu został solidnym przeciętniakiem a to już jest coś - nie osłabia zespołu (owszem nie wzmacnia za bardzo, ale i nie osłabia jak na początku gry w Wiśle)

Łobo więcej meczów jak w Gdańsku!
Andreż wreszcie się odblokuj!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2009, 08:58
z tego co słuchałem wczoraj rozmowy z Brożkiem to gdyby Wisła zaproponowała mu lepsze warunki kontraktu to pewnie zostałby w Polsce , zreszta z rozmowy wynikało że z jednej strony Brozek obawia sie zmiany klimatu a z drugiej nie chce iść byle gdzie , podobno była dobra oferta z ukraińskiego klubu dla obu Brożków odrzucona
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.08.2009, 09:37
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
z tego co słuchałem wczoraj rozmowy z Brożkiem to gdyby Wisła zaproponowała mu lepsze warunki kontraktu to pewnie zostałby w Polsce , zreszta z rozmowy wynikało że z jednej strony Brozek obawia sie zmiany klimatu a z drugiej nie chce iść byle gdzie , podobno była dobra oferta z ukraińskiego klubu dla obu Brożków odrzucona
jak dla mnie to wyglądało to, że ma dość Wisły, kopaniny w Polsce itd. i zawinąłby się z Polski choćby zaraz byleby była jako taka propozycja. Dowodem choćby stawianie takie sprawy, że zostało jeszcze ponad 20 godzin okienka i a nuż... Miesiąc temu śpiewał trochę inaczej ("jak do 15-go sprawia nie będzie załatwiona to zostaję...")
No niech się coś rzeczywiscie wydarzy i gdzie wtedy będzie Wisła beż możliwości sprowadzenia kogokolwiek w zamian w tak krótkim okresie czasu...
Mam też nadzieję, że żaden Rubin czy Lokomotiv Moskwa nie odezwie się we wrześniu bo Paweł zdaje się, że mógłby to łyknąć, a my bylibyśmy w d.. co najmniej do zimy.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 31.08.2009, 10:00
arti napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie to wyglądało to, że ma dość Wisły, kopaniny w Polsce itd. i zawinąłby się z Polski choćby zaraz byleby była jako taka propozycja. Dowodem choćby stawianie takie sprawy, że zostało jeszcze ponad 20 godzin okienka i a nuż... Miesiąc temu śpiewał trochę inaczej ("jak do 15-go sprawia nie będzie załatwiona to zostaję...")
.
jakieś ciśnienie ma ale dość rozsądnie sie wypowiadał że wie jak to sie może skończyć ława albo trybuny i jasno stwierdził że w Krakowie czuje sie bardzo pewnie i ma obawy jak sie zaaklimatyzuje gdzie indziej

problem jest taki że tu ma 200 tys euro a na zachodzie dostanie 800tys euro a to jest ogromna różnica

gdybym ja był Cupiałem to jednak sprzedałbym Brożka teraz, ale umówił sie z Pawłem że jak już zarobi ten 1 mln euro to wraca do nas za 2-3 lata i tu czeka na niego dobry kontrakt to taki wypożyczenie za 3 mln euro

bo chyba każdy wie ze tu chodzi przede wszystkim o kasę i nie ma sie co dziwić pilkarzom

zresztą tak samo można było zrobić i Żurawskim,Frankowskim i Kosowskim każdy mógł z nich wrócić gdyby wszystko przebiegło normalnie i czekały na nich tu dobre kontrakty i tak przy kontraktach ok. 400 tys euro byliby tańsi niz kolejni nastepcy , dzis przy ataku Zurawski, Frankowski, Małecki, Boguski Brożek mógłby spokojnie odejść nawet za 2 mln euro , to jest tak proste ze az dziwne ze tak nie jest
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 31.08.2009 o godz. 10:05.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów