The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Shizuke
Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.08.2009, 21:33
Za te gesty Witsela aka "Ja nic nie zrobilem" powinien ktos mu wyjebac...
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 30.08.2009, 21:34
Jak dla mnie tragedia. Sam gram w piłke po czymś takim to bym się chyba załamał tu już transfer sie dobry szykuje a tu można mieć probleemy by chociaż do piłki wrócić. Wasyl trzymamy kciuki...
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 30.08.2009, 21:37
Jebany debil ten koles co mu wszedł. Pozostaje życzyć Marcinowi szybkiego powrotu do zdrowia, żeby się odbudował tak jak Eduardo. Mam nadzieje, że w sobote w Chorzowie kibice pokażą, że o Marcinie pamietaja...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.08.2009, 21:43
Jak widzialem pare tygodni temu faul jednego goscia w RPA(bardzo podobnego nomen omen) to myslalem ze nic gorszego chyba sie juz nie wydarzy, a tu prosze... Tego sie nie da po prostu opisac ten faul wygladal jeszcze gorzej, wazne jest to by Marcina nie spotkalo najgorsze czyli amputacja bo naprawde tragicznie wygladal ten faul...

MARCIN, ZYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU NA BOISKO!!
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.08.2009, 21:47
Ja nie wiem jak mozna sie po takim czys postawic i twierdzic ze on nic ****a nie zrobil. Chyba gdyby nie getry to by mu ta noga odpadla...masakra....

Marcin Jestesmy z Toba!

Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.08.2009, 21:49
ktos wie jak jest z taką kontuzją? Zrosnie sie kosc? Ktos wspominal o amputacji,mozliwe to jest?
Odpowiedz cytując
Shizuke
Member

Od: 08.2008

Stary 30.08.2009, 21:52
Jesli przy kontuzji Eduardo podobno bylo ryzyko amputacji, to tutaj tym bardziej
Odpowiedz cytując
Fan Lecha
Member

Stary 30.08.2009, 21:53
Henrik Larsson miał podobną kontuzje. 1,5 roku gry ma z głowy z tego co pamiętam ;/
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Stary 30.08.2009, 21:56
Kontuzja Eduardo przy kontuzji Wasyla to ukąszenie komara :/ Ta noga latała mu na wszystkie strony,gdyby nie getry to niewiem czy skóra by wytrzymała ... Ironia losu,z tego co wiem to w lidze Belgijskiej wielu narzekało na ostrą grę Wasilewskiego..
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

LAB napisał(a):Wyświetl post
ktos wie jak jest z taką kontuzją? Zrosnie sie kosc? Ktos wspominal o amputacji,mozliwe to jest?
Stary. Otwarte zlamanie, dodatkowo z przemieszczeniem(widac na filmie w zwolnionym tempie jak stopa pod swoim ciezarem "opada" w kierunku ziemi) kosci wewnatrz, to naprawde ciezka konruzja. On ma teraz kosc w drzazgach. Inaczej tego sie okreslic nie da. Ten facet ktory mial w RPA podobna kontuzje podobno stracil ta noge, ale potwierdzic nie jestem w stanie tego teraz. Mijemy nadzieje ze europejscy lekarze potrafia wiecej niz lekarze w RPA...

P.S. Nie chce byc zlym prorokiem, ale... slabo to wyglada na pierwszy(a moze i drugi, i trzeci) rzut oka...
Odpowiedz cytując
PROSPERO
Member

Od: 10.2004

Ja po prostu bym nie wytrzymał tam nerwowo i bym tego gościa zaj*** nawet gdybym miał przez taki wybryk zostać zawieszony na całą piłkarską kariere.
W 1 Rzędach Turystki Pokazują Cycki
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 30.08.2009, 22:02
http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif kontuzja Wasyla dla ludzi o mocnych nerwach !!!
Odpowiedz cytując
NowaHutaWNH
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 30.08.2009, 22:06
ja .......e aż mnie noga zabolała jak to zobaczyłem. Niektórzy mówią o powrocie do piłki ja życzę przede wszystkim Mariuszowi żeby wrócił po czymś takim do normalnej sprawności.
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER]
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.08.2009, 22:06
co za pojebany piłkarz ten Witsel ?! Jak tak można wogóle wchodzić . Szkoda Wasilewskiego mam nadzieję ,że to nie koniec kariery.Szok..
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.08.2009, 22:10
Poczułem się trochę jak w sytuacji, kiedy dowiedziałem się o śmierci Arka Gołasia.
Autentycznie.
Mimo, że Marcin żyje i może wróci do zdrowia, to **** mnie jasny strzela i ****ica bierze, że rodzą się tak po.......eni "ludzie" jak ten Witsel.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.08.2009, 22:11
za coś takiego to więzienie..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.08.2009, 22:12
Koszmar... Kontuzje Larssona, Eduardo i Cisse to przy tym pikuś. Tego drwala powinni dożywotnio zawiesić. Miejmy nadzieję, że z nogą Wasyla będzie wszystko ok i w przyszłości będzie dane Mu wrócić na boisko.

90minut.pl napisał(a):
Leo Beenhakker błyskawicznie zdecydował o tym, kto zastąpi kontuzjowanego Marcina Wasilewskiego w kadrze Polski na mecze eliminacyjne do mundialu ze Słowenią i Irlandią Północną. W miejsce obrońcy Anderlechtu powołał Jakuba Rzeźniczaka z Legii Warszawa.

Brak słów... jeszcze niewinny był skur***n
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 30.08.2009 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Masakra. A jutro miał podpisać kontrakt z Hull! Nie chcę być złym prorokiem, ale mi to wygląda na koniec kariery. Oby Wasyl chodził.
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Jedyne słowa jakie mi sie na usta cisną to" ja .......e". Przecież to musi być zawieszenie przynajmniej do końca sezonu.Wyraźnie widać że tego chuja nie interesuje nawet piłka. ;/

Wasyl trzymaj sie!
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.08.2009, 22:13
Masakra, raz obejrzałem, jak można być takim rzeźnikiem, w pale mi się nie mieści.

A jeszcze w czwartek był na trybunach w Brugee wśród kibiców z Wielkopolski...

Wasyl bądź silny!!!!
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.08.2009, 22:15
Masakra

Dyskwalfikacja dla tego buca dopóki Wasyl nie wróci na boisko.
Marcin trzymaj sie!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.08.2009, 22:17
Co mnie tam dyskwalifikacja obchodzi. Ważne jest że złamał chłopakowi karierę. W Chorzowie potrzebne jest wsparcie dla Marcina. Mam nadzieję, że drużyna w jego imieniu da z siebie 120%!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 30.08.2009, 22:19
Przyznam, że w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałem, straszna kontuzja i tutaj narazie nie ma się co przejmować karierą zawodnika, na pierwszym miejscu jest zdrowie człowieka. To jest kontuzja o wiele gorsza niż Eduardo, tam było tylko otwarte zlamanie, tutaj kośc musi być dosłownie zmiażdżona, na dodatek noga zupełnie się wykręciła. Mam nadzieję, że Belgowie zachowają się fair i zawieszą Witsela( jakby ktoś nie wiedział to Witsel to 20-letnia gwiazda Standardu Liege i pierwszej reprezentacji Belgii).
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.08.2009, 22:19
Chłopak już się przygotowywał na spełnienie swojego marzenia, na grę w Premier League, a tu taka masakra.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.08.2009, 22:25
****a w piz.. jeba.. jaka dyskwalifikacja ;/ takich smieci powinno sie sadzac na kreszlo elektryczne- przesadzam ale w morde to jest nie do pomyslenia zeby z premedytacja tak sie komus wj...c :((
Chyba ten murzyn co to zrobil jets dorosly i wie co sie moze stac przy takim zagraniu to jak smiał skoczyc na noge Marcinowi :( Przeciez to nie gra w pilke tylko jakies bandyctwo, co kierowalo tym "czlowiekiem". Wiedział ze pilki nei przejmie, widizał ze moze tylkoz robic krzywde Polakowi a mimo to nawet nie stapnał lzej na nodze Wasyla, wcale nie zmiejszyl siły tylkoz całym impetem stanał na jego nodze :(
Za takie zagranie jak dla mnie, jak juz ktos wczesniej pisał to do wiezienia smiecia.
A Marconowi nie wiem czy mozna zyczyc powrotu na bosiko, ja juz bym chcyba nie chciał grac w pilke po takim czyms, oby wrocil do zdrowia i jak najsztbciej o tym zapomniał- chociaz to zapewne niemozliwe- oby mogł normalnie w zyciu funkcjonowac. Kosc o ile sie zrosnie (chyba ze bedzie trzeba noge amputowac) to wlasnie sie zrosnie "i juz" ale pamiec po tym zdarzeniu do konca zycia pozostanie, ten bol, widok nogi doslownie oderwanej pfuuu az sie myslec o tym nie chce. Jak eraz musi On okropnie ciepiec, fizycznie i psychicznie ;(
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.08.2009, 22:25
Trzymaj się Marcin. Poprostu masakra, powinni zajebać buca. Już jeden szok dzisiaj przeżyłem na Air Show w Radomiu. Co za fatalny dzień :/
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.08.2009, 22:27
No ja .......e ! Na Sybir z takimi !
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 30.08.2009 o godz. 22:29.

Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 30.08.2009, 22:29
O ****a mać!

Teraz to na 100% przegramy z angielskimi i szkockimi osadnikami w Irlandii...
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.08.2009, 22:30
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Przyznam, że w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałem, straszna kontuzja i tutaj narazie nie ma się co przejmować karierą zawodnika, na pierwszym miejscu jest zdrowie człowieka. To jest kontuzja o wiele gorsza niż Eduardo, tam było tylko otwarte zlamanie, tutaj kośc musi być dosłownie zmiażdżona, na dodatek noga zupełnie się wykręciła. Mam nadzieję, że Belgowie zachowają się fair i zawieszą Witsela( jakby ktoś nie wiedział to Witsel to 20-letnia gwiazda Standardu Liege i pierwszej reprezentacji Belgii).
Kontuzja Brazylijczyka z Chorwackim paszportem Da Silvy z Arsenalu wyglądała dużo bardziej masakrycznie, na zdjęciach kość przebiła getr i wystawała na zewnątrz, poza tym złamanie było przy samej kostce i lekarze mówili nawet o amputacji. A wczoraj pan Da Silva wszedł w II połowie na boisko i zagrał mecz. Medycyna sportowa potrafi czynić cuda. zakręcą szynę na kilka śrubek i takie złamanie leczone kilka miesięcy u normalnego człowieka będzie leczone dużo krócej. Oczywiście nie piszę o rehabilitacji i urazie psychicznym.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 30.08.2009 o godz. 22:33.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Stary 30.08.2009, 22:35
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Kontuzja Brazylijczyka z Chorwackim paszportem Da Silvy z Arsenalu wyglądała dużo bardziej masakrycznie, na zdjęciach kość przebiła getr i wystawała na zewnątrz, poza tym złamanie było przy samej kostce i lekarze mówili nawet o amputacji. A wczoraj pan Da Silva wszedł w II połowie na boisko i zagrał mecz. Medycyna sportowa potrafi czynić cuda. zakręcą szynę na kilka śrubek i takie złamanie leczone kilka miesięcy u normalnego człowieka będzie leczone dużo krócej. Oczywiście nie piszę o rehabilitacji i urazie psychicznym.
A wiesz ile pauzował eduardo? od 23 lutego 2008- czyli 1,5 roku...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów