|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo tyle są warte banany które kupujemy w paczce razem z nim
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A może ma tylko jedną nogę a druga sztuczną ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Rogera też sprzedano za 250 tys euro, a poradziłby sobie a każdym polskim klubie. Jasne, Cupiał tak rozplanował Budżet, że koniecznym był awans. Nie przesadzajmy, Nie zdobyliśmy siana i Cupiał oczywiście był tego świadom, bez transferów nigdy nie awansujemy. A kibicie dalej będą biadolić, przecież jak zrobimy transfery to nie gwarantuje nam to awansu. Oczywiście, że nie gwarantuje, ale zwiększa zdecydowanie szansę. Kiedyś Cupiał wydawał 1-2 miliony marek za Zurawskiego, teraz nie potrafi wydać 200 tys euro, cofamy się w rozwoju. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
a i jeżeli Brożek miałby odejść zimą to dobrze by następce wprowadzić już w tej rundzie aby w komponował się w zespół i skutecznie od razu mógł być godnym następcą .
tak byłoby najrozsądniej |
|
|
|
Guest
|
|
|
Po filmikach widać, że wie "o co chodzi" po niektórych zagraniach można wywnioskować że ma trochę więcej oleju w głowie niż Chinyama.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zgadzam się z Tobą. Budowę na europejskie puchary w przyszłym roku trzeba zacząć już dziś. W lipcu przyszłego roku może być za późno ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W każdym razie lepszy średni napastnik niż żaden napastnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ugandowski [?] Adebayor.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No co ty piszesz?! Po co nam średni napastnicy, to już nie wystarczy Ćwielong czy Małecki, myślę że juz Leszczak jest "średnim" napastnikiem. Jeśli ma być napadzior to tylko dobry, bo co nam skupowanie średniaków i potem męczarnie z Levedią...
![]()
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dla księgowych w naszym klubie to żaden problem. Wystarczy założyć, że zdobędziemy mistrzostwo i awansujemy do LM i bo dziurze. Wszak w ten sposób ustala się u nas budżet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja tam nie chcę studzić optymizmu, ale podobno mamy 7 mln złotych dziury budżetowej ...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja chcę zobaczyć tą nową siłę głosu w sprawie transferów Macieja Skorży.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Średni napastnik - rozumiem to tak, że jest to ktoś kto potrafi strzelić kilka bramek na sezon i potrafi wykorzystywać sytuację. To czy ma 190 i wygląda jak czołg czy ma 172 i ma nosa mnie nie interesuje. To, że Leszczak nie gra wcale a gra Ćwielong - no cóż decyzja sztabu szkoleniowego. Ale gdyby zabrakło Pawła to w ataku mamy Małeckiego i Ćwielonga - a z nich żadne "Goal machine"/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Widać że silnie stoi na nogach, dobrze zbudowany, i ta umiejętność muśnięcia piłki w ostatnim momencie coś ala Błaszczykowski ^^
szkoda że to tylko spekulacje |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To stwierdzenie kogokolwiek ma dyskwalifikować? Każdy napastnik, jakiego może sprowadzić i utrzymać Wisła (oraz inne polskie kluby) zawsze będzie najwyżej średni, by nie powiedzieć bardzo słaby w międzynarodowej skali. Nawet Brożek w europejskim kontekście jest słabiutki, jak uznał ostatnio Fulham. A u nas jest wielką gwiazdą. Więc o czym Wy w ogóle piszecie?
Byłoby bardzo dobrze, gdyby udało się tego reprezentanta Ugandy pozyskać i to jak najwcześniej. W końcu jeśli ni chcemy kolejnych Lewadi w przyszłych latach, musimy mieć zespół silniejszy niż teraz, a nie coraz słabszy, bo ktoś uważa, że transfery nic nie gwarantują.Ale oczywiście nie liczę na ten transfer - choć zaczynają mi imponować zdolności przekonywania Skorży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zapytany o plany transferowe, szkoleniowiec Wisły odpowiedział:
- Owszem, nasi skauci pracują już od paru tygodni bardzo intensywnie, ale przede wszystkim te zakupy przygotowujemy w kontekście przyszłego okna transferowego. W zimie chcielibyśmy dokonać dwóch, trzech transferów, ale piłkarzy, którzy wejdą od razu do pierwszej jedenastki. Wiemy jakich zawodników potrzebujemy. Na teraz bylibyśmy przygotowani na ewentualne odejście Brożka. Ciekawe co z tego wyjdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jeśli Skorża i jego skauci są przekonani do tego 26 letniego reprezentanta Ugandy, to warto aby klub rozważył wydanie obecnie tych sugerowanych medialnie 200 tys €. Niedzielan zwolnił pewne środki a zimą zrobi to samo Cantoro i może ktoś inny. Wisła potrzebuje ofensywnych wzmocnień, zwłaszcza w ataku. Piłkarz spełnia pod względem fizycznym jedną z wizji taktycznych Skorży i taniej żadnego napastnika a do tego jeszcze reprezentanta kraju nie da się wyszukać. Może facet potrzebował europejskiej adaptacji i dopiero po odejściu z Vojvodiny ukazuje swoje możliwości ?
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie potrafisz czytać ludzkich wypowiedzi? Współczuję. Napisałem, że potrzebujemy napastnika, chociażby średniaka na nasze warunki. Gdzie ty w ogóle marzycielu masz jakikolwiek wspomnienie o youtube albo o tym zawodniku, którego prasa nam wciska? Czy gdziekolwiek o nim wspomniałem? Nie uczyłeś się w szkole czytać? to ja współczuję.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZK8er...eature=related 1-wsza bramka na tym filmiku: Kopia bramki Brozka z Czechami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja odnoszę wrażenie, że ktoś nas robi w balona jak w przypadku Appiah'a
Chciałbym się mylić, bo Sepyya prezentuje się naprawdę ciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ta, mamy dziure budżetową i wydajemy 200tyś ojro na zawodnika + kontrakt.
Przypominam, że Brożek jest w Wiśle, a Uche w Almerii |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale nie mów, że nie chciałbyś mieć własnego Tejkszura ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|

|