The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
konrad89
Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 20:51
Donki napisał(a):Wyświetl post
Z tego co było mówione miał zarbiać 500 tyś euro rocznie czy uważasz ze to dobre pieniądze
Tyle to tam rezerwowi zawodnicy zarabiają albo z rezerw
Bardzo dobrze że się Paweł ceni
Przecież on zarabia w Wiśle 180 tys euro rocznie. Jakby tobie proponowali prawie 3 razy więcej niż zarabiasz teraz do tego grę w silniejszej lidze to byś się nie zgodził? Paweł chce wyjechać więc jeśliby tylko Fulham go chciało to przyjąłby te pieniądze z pocałowaniem ręki.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Nuitari
Member

Od: 03.2009

Stary 25.08.2009, 21:17
Brożek w optymalnej formie nadawałby się góra do średniaka/ beniaminka ligi francuskiej/ niemieckiej. Jak wiadomo do optymalnej formy obecnie daleko.
Nadawałby mam na myśli wygrywałby rywalizacje z innymi zawodnikami i grałby w podstawowym składzie.

Nie tyczy się tylko Brożka, również wszystkich innych Matusiaków, Żurawskich, Lewandowskich.
Liga jest słaba, piłkarze w niej grający również, w połączeniu z bardzo słabym szkoleniem młodzieży i wrodzonym uczuleniem do ciężkiej pracy 90% piłkarzy jesteśmy w sytuacji w jakiej jesteśmy.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.08.2009, 05:57
Dobrz się stało bo w lidze angielskiej Paweł by zniknąl z pola widzenia sztabu reprezentacji kraju a tak zbierze się w sobie pokaże jeszcze klasę w naszej lidze a może tez powalczy jeszcze raz o LM w Wiśle a tak testowano by goscia bez gwarancji gry w pierwszej drużynie , menago Osuch nie zarobilby złamanego funta na tej opcji .
Po co się pchac tam gdzie nie ma silnej potrzeby posiadania strzelca polskiej ligii , u nas kasa calkiem przyzwoita i nie trzeba popierdzielac na pełnych obrotach w trzech rodzajach rozgrywek .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 26.08.2009, 07:25
konrad89 napisał(a):Wyświetl post
Przecież on zarabia w Wiśle 180 tys euro rocznie. Jakby tobie proponowali prawie 3 razy więcej niż zarabiasz teraz do tego grę w silniejszej lidze to byś się nie zgodził?
Nie masz pojęcia, co piszesz

1) Na pewno mu Fulham nie zaproponowało 540k euro. Zaproponowało dużo więcej
2) Brożek miał kontrakt ustalony i dobrze wiedział, za ile ewentualnie będzie w Lądku grał
3) To Fulham go nie chciało. Nie Brożek nie chciał Fulham
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.08.2009, 09:03
Jeszcze wszystkim którzy z nas sie nabijaja zamkniemy ryła , jak dojdzie do nas Janczyk i zostanie Brożek....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Od: 07.2009

Stary 26.08.2009, 09:33
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
Nie masz pojęcia, co piszesz

1) Na pewno mu Fulham nie zaproponowało 540k euro. Zaproponowało dużo więcej
2) Brożek miał kontrakt ustalony i dobrze wiedział, za ile ewentualnie będzie w Lądku grał
3) To Fulham go nie chciało. Nie Brożek nie chciał Fulham
To ty nie masz pojęcia o czym ja piszę. Radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem, choć patrząc na twojego ulubieńca (idola?) jakiego masz w emblemacie to może być z tym ciężko. Juz we wcześniejszym poście napisałem, że to Fulham zrezygnowało z Brożka, a nie odwrotnie. A kwestia pieniędzy dla zawodnika na pewno nie była tu przeszkodą. Na następny raz zanim coś głupiego napiszesz to przemyśl to. Naprawdę, to nie boli.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
shympek_AZORY
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 26.08.2009, 09:37
Z tym Janczykiem to coś nie za bardzo mi się podoba...

To jego gest w stronę kibiców po strzelonej bramce na MŚ w Kanadzie
Jesteśmy Dumą Tego Miasta! A w Naszych Sercach Biała Gwiazda!
WISŁA KRAKÓW AZORY
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.08.2009, 09:40
No faktycznie zrobił się brzydki
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.08.2009, 09:44
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze wszystkim którzy z nas sie nabijaja zamkniemy ryła , jak dojdzie do nas Janczyk i zostanie Brożek....
Oby. ale myślę, że pozostanie Brożka = skasowanie sprawy przyjścia Janczyka. Choć oczywiście jest duża potrzeba aby doszedł drugi napastnik...
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 26.08.2009, 09:45
konrad89 napisał(a):Wyświetl post
To ty nie masz pojęcia o czym ja piszę. Radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem, choć patrząc na twojego ulubieńca (idola?) jakiego masz w emblemacie to może być z tym ciężko. Juz we wcześniejszym poście napisałem, że to Fulham zrezygnowało z Brożka, a nie odwrotnie. A kwestia pieniędzy dla zawodnika na pewno nie była tu przeszkodą. Na następny raz zanim coś głupiego napiszesz to przemyśl to. Naprawdę, to nie boli.

Odniosłem się do fragmentu wypowiedzi Twojej w jednym zdaniu, reszta już tego nie dotyczyła. Nie masz pojęcia o czym piszesz w kwestii potrojenia zarobków i czy by się zgodził na to. Jeśli zaproponowaliby Brożkowi 540 tysięcy euro, to by odmówił. Ale kwota na pewno była wyższa.

P.S Jaś Fasola jest w porządku
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.08.2009, 09:59
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
w swietle skasowania transferu Kalu do Fulham, wydaje sie to mało prawdopodobne. Zrozumcie, mamy dziure w budżecie jak skurczysyn i czuje ze w przerwie zimowej jak to wszystko pierdyknie to dopiero bedziemy płakać.
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.08.2009, 10:04
Najgorsze co przydarzyło się Pawłowi Brożkowi to jego menadżer, który moim zdaniem fatalnie prowadzi interesy swoich klientów. Miesza im w głowach zamiast znaleźć konkretnego pracodawce.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.08.2009, 11:07
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
w swietle skasowania transferu Kalu do Fulham, wydaje sie to mało prawdopodobne. Zrozumcie, mamy dziure w budżecie jak skurczysyn i czuje ze w przerwie zimowej jak to wszystko pierdyknie to dopiero bedziemy płakać.
Tak, mamy dziurę spowodowaną stratą kasy za puchary. Której wcale nie mieliśmy.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.08.2009, 11:09
Mamy stratę, ponieważ klub zamknął budżet wliczając pieniądze otrzymane za awans do minimum 3 rundy eliminacji...a że nie przeszliśmy, to teraz jest dziura..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.08.2009, 12:44
To gratuluje prezesowi Wilczkowi wyobraźni skoro do budżetu wlicza wirtualne pieniadze , to tak jak ja bym prowadził firme i liczył wirtualne zyski ze sprzedazy której nie było . Szkoda gadac .
Odpowiedz cytując
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 26.08.2009, 12:57
Gin napisał(a):Wyświetl post
To gratuluje prezesowi Wilczkowi wyobraźni skoro do budżetu wlicza wirtualne pieniadze , to tak jak ja bym prowadził firme i liczył wirtualne zyski ze sprzedazy której nie było . Szkoda gadac .
Nie do konca rozumiem. Uwarzasz, ze klub powinien tworzyc budget na bazie tylko i wylacznie zakontraktowanych przychodow? To co w nim bedzie oprocz C+ i minimalnych konraktow sponsorow? CALA reszta to loteria.

To tak jakby Lufthansa powiedziala dzis, ze za rok zarobi 10% tego co w ubieglym, bo sprzedali 10% biletow. Mimo iz reszty biletow nie ma jeszcze na dzis w sprzedazy!

Nie przesadzajmy z ta krytyka zarzadu, jakies zalozenia trzeba zrobic. I nie winic Wilczka, ze patalachy przegraly z Estonczykami.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.08.2009, 12:58
Proponuję, aby na ten temat wypowiadały się wyłącznie osoby, które przepracowały w swoim życiu choćby kilka miesięcy i mają choćby minimalne pojęcie o ekonomii. Każda firma (w tym też klub piłkarski) planuje wydatki w oparciu o przewidywane przychody - w przypadku Wisły - wpływy z Canal Plus, biletów, sponsorów, transferów. To nazywa się budżetem - zawsze są to PRZEWIDYWANE przychody. Budżet raz się sprawdza, raz nie. W naszym pzypadku niestety się nie sprawdził.
rrr
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 26.08.2009, 13:59
nie rozumiem tego calego sprzedawania Diaza - on może miec czasem gorsze (wg ocen estetów) występy, co nie dowodzi, że się nie rozwija.
To jeden z nielicznych piłkarzy na ktorych zawsze można liczyć - jest uniwersalny, świetnie współpracuje z Sobolem, potrafi rozpocząc i przeprowadzić akcję ofensywną, nie odstawia nogi, swietnie realizuje założenia taktyczne.
Co do uwag, że niby blokuje miejsce Jirsakowi - nie rozsmieszajcie mnie...
Bo niby dlaczego Diaz zwrócił na siebie uwage zachodnich agentów, a wasz wielki Jirsak nie?

Dla mnie jednym z zawodników Wisły w drugiej linii, którego odejścia bym nie żałował jest Jirsak, za ktorego zapłaciliśmy o całe 700 tys euro za dużo.
Podejrzewam, że gdyby ktoś chciał dzis go odkupić za połowę tej ceny, w klubie odetchnięto by z ulgą.

Ale nie na forum: tu lepiej sprzedać za 1,5 mln wartościowego piłkarza niż przyznać, że Jirsak niczego sobą nie prezentuje.
Sprzedaż Diaza i pozostawienie Jirsaka to samobój i obniżenie poziomu sportowego.

Tomas tylko na tym forum zasługuje na swoje 700tys euro za ktore przyszedł.
Poza tym nigdzie w Europie i na świecie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.08.2009, 14:15
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Proponuję, aby na ten temat wypowiadały się wyłącznie osoby, które przepracowały w swoim życiu choćby kilka miesięcy i mają choćby minimalne pojęcie o ekonomii. Każda firma (w tym też klub piłkarski) planuje wydatki w oparciu o przewidywane przychody - w przypadku Wisły - wpływy z Canal Plus, biletów, sponsorów, transferów. To nazywa się budżetem - zawsze są to PRZEWIDYWANE przychody. Budżet raz się sprawdza, raz nie. W naszym pzypadku niestety się nie sprawdził.
Akurat ja pracuje w zawodzie juz 10 lat i mi tu nienieopowiadajcie bzdur . Założenia to mozna miec owszem , nawet trzeba planowac ewentualne przychody , ale nie budowac polityki klubu na wirtualnch pieniadzach .
Trzeba liczyć na to co jest pewne czyli kasa z canal , kasa Bet-at - home , pozostali sponsorzy . To co mozna zarobic z ewent gry w europejskich pucharach ujmuje sie w przychodach przyszłych okresów i jak sie te pieniadze zarobi to sie je ujmuje ale w budzecie na 2010 r . a nie planuje sie budzet na 2009 i w 2008 ujmuje sie gre w pucharach gdzie nie jest wiadomo jakie miejsce zajmie sie w lidze 5,8 czy 1 Wiec niech mi teraZ nie opowiada Prezes ze ma dziure , dziure to moze miec w budzecie na 2010 bo odpadł z Pucharów a nie w 2009 .
Ostatnio edytowane przez Gin : 26.08.2009 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.08.2009, 14:24
Akurat ja pracuje w zawodzie juz 10 lat i mi tu nienieopowiadajcie bzdur . Założenia to mozna miec owszem , nawet trzeba planowac ewentualne przychody , ale nie budowac polityki klubu na wirtualnch pieniadzach .
Trzeba liczyć na to co jest pewne czyli kasa z canal , kasa Bet-at - home , pozostali sponsorzy . To co mozna zarobic z ewent gry w europejskich pucharach ujmuje sie w przychodach przyszłych okresów i jak sie te pieniadze zarobi to sie je ujmuje ale w budzecie na 2010 r . a nie planuje sie budzet na 2009 i w 2008 ujmuje sie gre w pucharach gdzie nie jest wiadomo jakie miejsce zajmie sie w lidze 5,8 czy 1 Wiec niech mi teraZ nie opowiada Prezes ze ma dziure , dziure to moze miec w budzecie na 2010 bo odpadł z Pucharów a nie w 2009 .
Po pierwsze byłaby to zupełnie nowa szkoła budżetowania. Po drugie żadne pieniądze nie są "pewne" - już raz Canal+ obniżył w trakcie sezonu wypłacane kwoty. Po trzecie, gdyby przyjąć Twój postulat mielibysmy budżet na poziomie Polonii Bytom. Wątek przenieść do Nibylandii.
rrr
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.08.2009, 14:35
FraMat napisał(a):Wyświetl post
nie rozumiem tego calego sprzedawania Diaza - on może miec czasem gorsze (wg ocen estetów) występy, co nie dowodzi, że się nie rozwija.
To jeden z nielicznych piłkarzy na ktorych zawsze można liczyć - jest uniwersalny, świetnie współpracuje z Sobolem, potrafi rozpocząc i przeprowadzić akcję ofensywną, nie odstawia nogi, swietnie realizuje założenia taktyczne.
Co do uwag, że niby blokuje miejsce Jirsakowi - nie rozsmieszajcie mnie...
Bo niby dlaczego Diaz zwrócił na siebie uwage zachodnich agentów, a wasz wielki Jirsak nie?

Dla mnie jednym z zawodników Wisły w drugiej linii, którego odejścia bym nie żałował jest Jirsak, za ktorego zapłaciliśmy o całe 700 tys euro za dużo.
Podejrzewam, że gdyby ktoś chciał dzis go odkupić za połowę tej ceny, w klubie odetchnięto by z ulgą.

Ale nie na forum: tu lepiej sprzedać za 1,5 mln wartościowego piłkarza niż przyznać, że Jirsak niczego sobą nie prezentuje.
Sprzedaż Diaza i pozostawienie Jirsaka to samobój i obniżenie poziomu sportowego.

Tomas tylko na tym forum zasługuje na swoje 700tys euro za ktore przyszedł.
Poza tym nigdzie w Europie i na świecie

Ja akurat mam inne zdanie nt Diaza i tez trochę inne nt Jirsaka ale nie w tym problem.
Piszesz - sprzedać Jirsaka - ok, tyle że komu?.Równie dobrze można chcieć(i słusznie) by pozbyć się jakoś Mauro.

co do innych postów - ok niektóre założenia budżetowe muszą być hipotetyczne ale mi się wierzyć nie chce by RN pozwoliła na zapisanie po stronie wpływów jakiś milionów za awans do 3 rundy - który przecież sam w sobie niewiele daje.

Ale jeśli muszą być te pieniądze(i tu wracam do Framata - to trzeba je jakoś 'zarobić' i wd mnie sprzedaż Diaza będzie najmniej stratna z punktu widzenia sportowego.Słabiej widzę pozbycie się Brożka i wzięcie jakiegoś 'last minute' ,bądź co gorsza Marcelo a w zasadzie innych możliwości nie ma.

Zauważ że ostatni napastnik który się sprawdził to był Kuźba(kiedy to było) - potem mieliśmy Kryszała, Radovanovicia, Svitlice, Niedzielana, Matusiaka, Dudu, Beto = same niewypały.

Reasumując wole by oddali Diaza do którego osobiście nie mam przekonania ,niż Brożka czy Marcelo.
Brożek już chyba powoli łapie że nic z transferu w tym okienku nie będzie i jego jedynym wyjściem jest zapomnieć o zachodzi i wziąść się ostro do roboty, co pozwoli mu na transfer w przyszłym roku.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 26.08.2009, 14:39
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ja akurat mam inne zdanie nt Diaza i tez trochę inne nt Jirsaka ale nie w tym problem.
Piszesz - sprzedać Jirsaka - ok, tyle że komu?.Równie dobrze można chcieć(i słusznie) by pozbyć się jakoś Mauro.
A komu chcesz sprzedać Diaza?
Odpowiedz cytując
buters87
Member

Od: 10.2007

Stary 26.08.2009, 14:39
Wiec niech mi teraZ nie opowiada Prezes ze ma dziure , dziure to moze miec w budzecie na 2010 bo odpadł z Pucharów a nie w 2009 .
mimo wszystkich dywagacji jak to prezes Wilczek liczył budżet, gdzie miał dać minus a gdzie wyciągnąć przed nawias, dochodzimy i tak do meritum sprawy, brakuje nam pieniędzy i to jest fakt niezaprzeczalny.. zatem cala ta dyskusja jest kompletnie jałowa... w wyniku czego pozostaje liczyć na transfer Uche, który chyba jest średnio aktualny...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2009, 14:41
Pablooo napisał(a):Wyświetl post
A komu chcesz sprzedać Diaza?
Dobre...no ponoć była jakaś oferta ale to rzeczywiście może być tak jak z Pereiro po mistrzostwach i 8 mln ojro za Lewandowskiego
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 26.08.2009, 14:46
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Dobre...no ponoć była jakaś oferta ale to rzeczywiście może być tak jak z Pereiro po mistrzostwach i 8 mln ojro za Lewandowskiego
Nie było żadnej oferty. Była seria artykułów kontrolowanych, mających na celu podpromowanie Juniora.

"Zainteresowanie wykazują menedżerowie klubów francuskich"... Bla bla... Piłkarzy o wiele lepszych od Diaza wożą tam sobie kontenerami (już to zdanie kiedyś mówiłem, ale ono akurat dobrze obrazuje sytuacje)... Nikt nie będzie za niego płacił 1,5 mln euro. Przynajmniej na razie.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 26.08.2009, 15:06
co do tej dziury budżetowej - sprawa wydaje mi się dziwna.

Oczywiście, rozumiem, że w budżecie mozna bylo zakładac jakieś dodatkowe 2 mln euro wpływów, ktorych teraz nie ma.
Ale z drugiej strony te 2 mln euro musiały miec po drugiej stronie jakieś konkretne przeznaczenie, bo inaczej mowienie o dziurze jest bez sensu.
Tym przeznaczeniem mogly być jakieś dwa, trzy dodatkowe zakupy wraz z ich kontraktami: bramkarz, napastnik, kreatywny pomocnik...
Jednak po Levadii musimy zapomniec o zakladanych wpływach, ale i (o czym nikt nie mowi) o zakladanych wydatkach.
Wychodzic więc powinno na zero.
O co więc chodzi?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2009, 15:19
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

Nie wiem czy było...Krótki wywiad z Brożkiem - a tak na marginesie, ile tak średnio wynosi prowizja dla menadżera?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 26.08.2009, 15:28
10 procent
Odpowiedz cytując
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.08.2009, 15:40
Gdyby ich nie wliczył, to nie byłoby ani Kirma, ani Alvareza, Jop zapewne też byłby za drogi. Dopiero wtedy byś się nad nim pastwił...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.08.2009, 16:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
co do tej dziury budżetowej - sprawa wydaje mi się dziwna.

Oczywiście, rozumiem, że w budżecie mozna bylo zakładac jakieś dodatkowe 2 mln euro wpływów, ktorych teraz nie ma.
Ale z drugiej strony te 2 mln euro musiały miec po drugiej stronie jakieś konkretne przeznaczenie, bo inaczej mowienie o dziurze jest bez sensu.
Tym przeznaczeniem mogly być jakieś dwa, trzy dodatkowe zakupy wraz z ich kontraktami: bramkarz, napastnik, kreatywny pomocnik...
Jednak po Levadii musimy zapomniec o zakladanych wpływach, ale i (o czym nikt nie mowi) o zakladanych wydatkach.
Wychodzic więc powinno na zero.
O co więc chodzi?
A nie przyszło Ci do głowy, że Wisła w tym roku gra na stadionie w Sosnowcu za co musi płacić, dodatkowo wpływy z biletów i karnetów spadły na łeb na szyję! Ten sezon trzeba się przemęczyć, będzie stadion, będą większe wpływy, będą transfery nawet na kolanie. Raczej nie w drugą stronę. Niektórzy chyba o tym zapomnieli, że Wisła (s)traci w tym sezonie ogromne pieniądze w związku z grą w Sosnowcu i prawdopodobnie musiała założyć wpływy w wysokości 2 mln ojro, żeby domknąć budżet.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.08.2009 o godz. 16:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów