|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Wstydliwe opychanie Brożka A Costly o krok od Wigan - http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Car...287,1,715.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Powtórzenie tego zdania na końcu było ironiczne dla domyślnych.
Jak dla mnie, jeśli wierzyć w doniesienia prasowe(chociaż w dobie całkowitej tabloidyzacji mediów cięzko..) nie chciałbym widzieć Janczyka w Wiśle. I nie rusza mnie jaki to on jest dobry (a nie jest) czy mody. Po prostu mam takie przekonanie i tyle, mogę być w tym nawet odosobniony, ale dziwię się niektórym... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z onetu na temat Janczyka
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
. W Almerii trener Sanchez wystawia go w ataku.Jeszcze co do Janczyka to umówmy się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wypozyczyć go z tego CSKAA. A nie pchać od razu z pieniędzmi, których aktualnie nie mamy. Mniejsze ryzyko.
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.08.2009 o godz. 09:51.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co do Janczyka to napewno jest dobry technicznie, umie się ustawic i ma dobre kontrolowane uderzenie. Wg mnie jego wadą jest to, że jest jednak troche za wolny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Tym piłkarzykom to się naprawdę w d... przewraca.
To brzmi tak, jakby w Wiśle miał grać za darmochę i jeszcze getry sobie prać. Łaskawca się znalazł. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I co? Od wczoraj minęło więcej niż kilka godzin a Brożek jak w Wiśle tak w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bo wszystko ma się wyjaśnić dzisiaj.
Co do Janczyka, to chyba nasz zarząd nie jest na tyle potrytytyty żeby ściągać byłych Legionistów. Chociaż nie ukrywam, talent ma, ale w naszej lidze za czasu gry w Warszawie nie wyróżniał się specjalnie i gdyby nie te dobre występy w młodzieżówce to pewnie dalej by w naszej cudownej lidze siedział.
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 06.06.2011 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Janczyk dzisiaj, a Janczyk kilka lat temu w Legii, to zupelnie inni pilkarze. To jest kolejny przyklad ile daje trenowanie i gra poza granicami naszego kraju. Jestem, jak najbardziej na tak...w dodatku dalej bardzo mlody. Moze byc jeszcze lepszy.
P.S - Szkoda, ze to tylko kaczka dziennikarska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tam bym go przyjął nawet z Legii. No bo na Ćwielonga z taka skutecznoscią narazie nie ma co liczyc. a Boguś i Gargula jeszcze troche sie pewnie poleczą
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A tak wogole to Janczyk ma bardzo podobny styl gry do Brozka, ale tego Brozka z jesieni ub.roku. Taki zawodnik napewno nam się przyda.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ogladałem MŚ jak grała młodzieżówka z Jańczykiem na czele. Uważam, że to Jańczyk był najlepszym ofensywnym piłakrzem,a Małecki gorzej się od niego prezentował.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Janczyk jest byłym legionistą ale to nie oznacza że będzie grał u nas z mniejszym zaangażowaniem.. to młody zawodnik który może wnieść wiele do naszego zespołu.... Jestem za...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No właśnie, dwa palce lewej ręki, układajace się w kąt prosty?
Nie - dla Janczyka w Wiśle ! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie ma tematu Janczyka w Wiśle, a "gotowy obniżyć zarobki dla gry w Polsce"... Mało wysublimowany dowcip... Jeden powód - dlaczego? ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Dlatego że w Polsce będzie "bardziej widoczny" dla trenejro naszych orłów. Dlatego ze moze się bardziej rozwinąc. Dlatego ze są małe szanse ze w lidze belgijskiej nastrzela 20 bramek. Dlatego ze czasami warto zrobic krok w tył, aby nastepnie zrobic 2 kroki w przód. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Trudno, żeby grając w Legii "W" układał palcami.
Jestem jak najbardziej za tym transferem (jeżeli to nie wymysł mediów). Jest to piłkarz słabszy od Brożka, ale może w kilka lat dojść do jego poziomu. Ładnie grali z Małym na MMŚ ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ja nie chce się pastwić nad Pawłem Brożkiem, ale on nawet na Polską lige jest przeciętnym piłkarzem, brak techniki, brak szybkośći, marnuje dużo sytuacji, ale najwięcej wkurza mnie u niego to, że gdy ktoś mu nie poda lub żle to zrobi, to wszystkich opierdziela na boisku, krótko mówiąc niech już idzie do tego Fulham. Natomiast jeśli chodzi wzmocnienia, to widziałbym w Wiśle Carlo Costliego, piłkarzem jest przynajmniej o klase lepszym, tylko nikt tego nie widzi i nie chce dać mu szansy. Jest wysoki, niezle strzela z główki, ma niezłą techniki i całkiem przyzowite zagrania, tylko problem polega na tym, że Maciej Skorża stawia na nazwiska i boji się dać szanse bardziej dynamicznemu piłkarzowi jakim jest z pewnością Costly.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Spasowało by kupić 2 zawodników jeszcze ! Brożek odejdzie, to trzeba znaleźć następce. Łobodziński... Sami widzicie jak gra, dlatego tu też by spasowało kogoś kupić. Tylko kogo ?
![]()
http://wisla-mistrzpolski.futbolowo....-mistrzpolski/
POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
||
no no, znawca jakich mało ;( śmiem twierdzić że Paweł posiada niezłą technikę użytkową (oczywiście ma błędy w przyjęciu itp ale jak chce to zagra, że palce lizać), a co do szybkości to powiem krótko, nie zgadzam się z tobą
![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
|