|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
450 sytuacji sam na sam i du*a! ;//
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czuje cos ze bedziemy bez zadnego napastnika, bo Malecki jak narazie do Brozka to ma daleko, a Cwielong moze w przyszlosci cos z niego bedzie.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Mecz szczesliwie wygrany, w dalszym ciagu tragiczna skutecznosc. Chwala Bogu za interwencje Pawelka, bo po 20 min moglo byc juz 2:0. Nie rozumiem czemu Diaz, ktory zagral slabiutki mecz, gral az do 70 minuty. Poza tym typowo lewonozny Cwielong na prawa strone, a obunozny Kirm wraca na lewa. Cantoro czemu nie strzelil to tylko on wie, w dodatku przeciez rozpoczynal jako napastnik.
Na plus fajne akcje rozkrecaja sie w trojkacie Maly - Brozek - Kirm. Gdyby tylko skutecznosc byla lepsza. Co do Siejewicza, uwazany za jednego z lepszych (jak nie najlepszego) sedziego ligi, a ten mecz sedziowal jak jakis zaczynajacy kariere amator. Lekkie dotkniecia gwizdze jako faule, brutalnych (Mrowca) na czerwona kartke nawet nie zauwarza... Do tego liniowy, machal ta choragiewka jak chcial, bedac moze pol metra od akcji. PS. Maly zaczal gwiazdorzyc :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadzac po wywiadzie Pawła B dla Anal-u to cos chyba mi sie wydaje ze Pawel juz jest w Londynie :-(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super pomeczowy wywiad z Brożkiem po meczu :/ Jedno pytanie o mecz, reszta o ewentualny transfer. Coś w stylu: "Wyjedziesz? - Istnieje taka możliwość" "Ale wyjedziesz, wyjedziesz? - Istnieje taka możliwość, możliwość" "Masz bilet do Londynu? - Nie ma takiej stacji Londyn". Niech się to okienko transferowe skończy...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nie ma co płakać po Levadii bo z taką grą nie awansowalibyśmy do LM.
Jednym słowem tragicznie to wyglądało. Brak dokładności, brak pomysłu na rozegranie. Podstawowe problemy z przyjęciem piłki.Pod presją Arki nie potrafiliśmy się utrzymać przy piłce. Cieszą fartowne 3 pkt bo mogliśmy nawet przerżnąć Brożek raczej już odejdzie .
Ostatnio edytowane przez MaG* : 21.08.2009 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dzięki Paweł!! Powodzenia!
![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Tez mi sie wydaje ze Brozio opusci nas w tym okienku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Hmm, z niektorych wypowiedzi wyzej, to wynika, ze w kazdym meczu musimy wygrywac 4 : 0
. Arka w drugiej polowie nie istniala, wiec nie wiem skad taka panika tutaj?A co do transferu Brozka, to ja sie moge zalozyc o 1 tys. zlotych ze zostanie w Krakowie. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Druga połowa zdecydowanie lepsza w naszym wykonaniu, szkoda, że nie potwierdzona strzeleniem chociażby jednej bramki, Arka w przekroju całego meczu nie zasłużyła na porażkę, wygraliśmy dzięki bramce samobójczej, ale któż to będzie pamiętał za kilka tygodni, ważne 3 pkt.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ależ ten Cantoro mnie wk*rwia swoją grą, patrzeć na to nie moge ja pier*ole!! To że jest w tym klubie tyle czasu nie oznacza, że może sobie odstawiać taką maniane! Nich, że ten trener złapie sie za jaja i zacznie wpuszczać wcześniej np Jirsaka..
![]() Wisła |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz z obu stron w Wiśle brakło tylko wykończenia i można było spokojnie wygrać 2-3 bramkami
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
To samo wystarczyło zrobić z pastuchami z Tallina.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ćwielong... ! I długo nic
Żegnamy Brożka :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
i przejdzmy do powaznych wnioskow, ironie juz zostawmy, chociaz zgodze sie tylko z sugestią, ze gra Diaza jest deprymujaca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wielkie dziekuje dla Pawła Brożka za lata gry z BIAŁĄ GWIAZDĄ na piersi bo chyba dzis byl ostatni mecz z taka koszulka
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jetem pod bardzo wielkim wrazeniem gry Pablo Alvareza!!
Gdy przychodzil do Wisły watpiłem zeby mogl grac conajmniej w połowie tak dobrze jak Baszczyński.. a tu taka niepodzianka. Bardzo czesto włacza sie do ofensywy, o wiele czesciej niz Baszczu. W obronie jest pewny, nie popełnia głupich strat i jeszcze jedno.. jego szybkosc to jest dar od Boga Mowie to na podsrawie tych kilku meczy w wykonaniu Pablo. Oby tylko nie było tak ze po sezonie juz do wiecej nie zobaczymy.. przeciez bedzie wolnym graczem.. Ogólnie nasza obrona jet uwazam najlepsza w lidze. Marcelo i Glowacki tworza taka pare stoperów jakich dawno w Wisełce nie było, miło sie na to patrzy. Jedynie co kuleje to ofenywa.. i tylko to. No moze i bramkarz. Pawełek zagrał dzis naprawde dobry mecz.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 21.08.2009 o godz. 21:20.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wam to się chyba w głowach po.b.ło. Jaka słaba gra, nie było źle tylko lepiej ustawione celowniki i byłoby 4-0. A jeśli chodzi o Małeckiego to obok Głowy i Marcelo to najlepszy piłkarz dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tjaa, a tydzień temu wszyscy byliśmy pewni, że z taką formą to spokojnie byśmy pokonali Levski. Teraz słaby mecz i od razu tekst, że nie mamy czego szukać w LM. A za tydzień zagramy rewelacyjnie i znowu będzie, że jednak to mogliśmy być w tej LM.
Gdybanie bez sensu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rajd Kirma z okolic 30 minuty lewą stroną przypomniał mi jakiegoś leszcza, który tu pisał że szybkość to mankament Słoweńca.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie! Ciekawe czy choć jeden z tych, co obrali sobie Pawełka "kozłem ofiarnym" pogratuluje Mariuszowi dobrego meczu? Dziś Pawełek zagrał naprawdę dobrze, gdyby nie jego pewne interwencje w pierwszej połowie, to różnie mógł się ten mecz zakończyć.
Po wywiadzie z Brożkiem jakoś tak smutno mi się zrobiło. Ciekawe czy (L)ysy i spółka mają już jakąś alternatywę na odejście Brożka. Podejrzewam, że nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dlaczego żegnacie juz Pawła Brożka? ja jeszcze nie czytałem nigdzie, że został sprzedany;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ciekawe kto sie pojawi za Brożka, czasu jest mało a kandydatów pewnie niewielu możemy tylko wierzyć w nieomylność Bednarza
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeszcze Brożka nie żegnajcie.
W drugiej połowie pokazaliśmy jak nie należy wykańczać akcji a sędzia jak nie powinno się sędziować. Sytuacja z Alvarezem gdy obrońca Arki wybił na róg a liniowy będąc pół metra od sytuacji wskazał na "piątke" rozwaliła mnie na łopatki... Dobry mecz Pawełka. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Za to skuteczność Kirm ma jak Zieńczuk z tych gorszych sezonów....
Niech chociaż dogrywa jak mu strzał nie siedzi ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Plan minimum wykonany chociaż mogliśmy pokusić się o kolejne bramki.Liczę na to że Brożek zostanie z nami ale tak patrząc w przyszłość to jeśli już ma odejść to teraz a nie za rok przed walką w LM.JUŻ TROCHĘ UPRZEDZAM FAKTY BO NAJPIERW TRZEBA ZDOBYĆ MISTRZOSTWO ALE JAKOŚ DZIWNIE SPOKOJNY JESTEM O TO
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|