The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2009, 14:29
Przyzwyczajenia hm....

- jak widzę z daleka ładną pannę to nie wiem czemu jak się do niej zbliżam zaczynam ją obczajać od stóp, duużo rzadziej od twarzy lub piersi a potem w górę dopiero.

- odpalam od razu po wejściu na kompa GG a potem wislakrakow.com, następnie forum a potem robię to co sobie założyłem, że zrobię

- nie mogę zasnąć bez radia / TV (wieżę ustawiam zawsze na 120 minut nawet jak się kładę spać o 5:30 rano) )
- najcześciej z nudów przy kompie obczajam zdjęcia Hayden Panettiere albo Emily de Ravin (ach te niebieskookie blondynki )
- komórka - zawsze wyciszona (głupie przyzwyczajenie :/)
-budzę się jak większość z Was przed budzikiem
-klucze zawsze na smyczy, zwykle na szyi
-zasypiając wkładam obie ręce pod (obowiązkowo zimną) poduszkę, często po rozścieleniu sobie otwieram okno żeby w pokoju było zimno
-zawsze oglądam film do końca mimo, że wszyscy współoglądający wysiadają i idą spać (podobnie muszę zawsze wszystko wypić do końca - czy to jest browar, 0,5 l, soczek czy Pepsi
-kiedy jestem sam w chacie, nudzi mi się ale jestem w dobrym humorze potrafie chodzić i nucić "ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa", "Niech zwycięża Lech wielki Kolejorz KKS", nie stronię też od lalowania w rytm przyspiewek Lecha waląc przy tym ręką np. o stół i udając bęben. Zdarza mi się też śpiewać "Samo Ti" Crveny po serbsku . To wszystko oczywiście oprócz przyśpiewek wiślackich
Na pewno jest jeszcze w cholerę takich rzeczy, ale naraize tyle pozdrawiam
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.08.2009, 15:10
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
-kiedy jestem sam w chacie, nudzi mi się ale jestem w dobrym humorze potrafie chodzić i nucić "ole ole ole ola i tylko Legia Legia Warszawa", "Niech zwycięża Lech wielki Kolejorz KKS", nie stronię też od lalowania w rytm przyspiewek Lecha waląc przy tym ręką np. o stół i udając bęben. Zdarza mi się też śpiewać "Samo Ti" Crveny po serbsku . To wszystko oczywiście oprócz przyśpiewek wiślackich
O ****a. Czyli nie tylko mi tak czasem odpierdala.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 20.08.2009, 15:12
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
O ****a. Czyli nie tylko mi tak czasem odpierdala.
Ja mam to samo
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.08.2009, 15:17
Na to nie ma rady Aha jeszcze apropos innych odpałów na tle kibicowskim -> słuchając, zdarza mi się układać wiślacki tekst do kawałków innych (wrogich często) ekip - przykładowo do "Czarnej eLki" (nota bene zajebiste mp3)
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 20.08.2009, 15:17
1. Telefon zawsze w prawej kieszeni, portfel/kasa w lewej. Klucza nigdy nie nosze w tej samej kieszeni co telefon, aby się nie porysował.
2. Gdy widzę geja to mam ochotę go zabić.
3. Wkurzam się, jak piszę z kimś, kto popełnia masę błędów ortograficznych
4.. Nie zasnę z włączonym telewizorem.
5. Wychodząc z domu wszystko sprawdzam pare razy (czy zgaszona kuchenka, gaz, woda, światło...) i pare razy sprawdzam klamke czy zamknięta
6. Idąc do spania sprawdzam drzwi wejściowe pare razy mimo tego, ze wiem ze sa zamkniete
7. Nie jem masła.
8. Nie piję herbaty w lecie.
9. Gryzę ołówki
10. Nie lubię jabłek (dziwne, nie?)
11. Wiecznie wyciszony telefon...
12. Na gg zawsze niewidoczny...
13. Wszystko na biurku musze mieć ułożone symetrycznie, równo...
14. Jak ktoś do mnie gada musze coś robić z rękami np. mieć je w kieszeni, założone czy co innego. Nie mogą "swobodnie zwisać".
15. Nie potrafie pisać na GG gdy ktoś jest w pokoju.
16. Jestem pedantem, dla mnie wszysto musi być równo położone i to przeze mnie, bo jak ktoś przestawi to i tak poprawie.
17. Jak ide ulicą to zawsze patrze na rejstracje samochodu, potem na kierowce.
18. Nie nosze portfela, kasa jest w kieszeniach.
19. Gdy nie jestem na stadionie i muszę oglądać mecz w tv,to jedynie sama przed swoim telewizorem,bo uważam,że inni wkoło przynoszą mi pecha
20. No i ostatnie...nie potrafie zrozumieć kobiet

EDIT: Czasami mi odpierdala totalnie i śpiewam "Legia to chuuje, a Lech mistrz Polski, nasza duma Wielkopolski..." Zabawna pioseneczka
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 20.08.2009 o godz. 15:20.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.08.2009, 15:29
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
20. No i ostatnie...nie potrafie zrozumieć kobiet
Tylko pedały rozumieją, dlatego są pedałami.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.08.2009, 15:38
Ja sie pare razy tez na tym przyłapałem Ale pozniej mialem kaca moralnego

A co do przyzwyczajen:

- Przewaznie jak sie patrze na godzine w komorce to 19:16 lub 21:37(to juz nie wiem skad mi sie wzielo).
- Jak wychodze z domu, to obowiazkowo sluchawki do komorki lub PSP zeby mi sie w autobusie nie nudzilo jak gdzies jade.
- Zawsze otwarte okno na noc.
- Niepotrafie gadac na GG w dwoch okienkach jednoczesnie... i zawsze status niewidoczny
- Pierwsza strona która otwieram po uruchomieniu kompa, to Forum Legii, a pozniej Wasze
- Jak mam isc do roboty to nawet nie ustwiam budzika, wstaje zawsze o tej samej porze. A jak mam ustawiony budzik(czasem trzeba wczesniej wstac) to zawsze sie budze piec minut przed dzwonkiem.
- Nigdy nie przejde pod stojacą drabiną
- Zawsze przed snem musze choc jeden mecz na PSP zagrac, bo inaczej nie zasne

No i to chyba tyle w sumie jak mi sie cos przypomni to napisze.
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.08.2009, 18:18
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
(...) No i nie wiem, co wy macie z tymi kieszeniami i drzwiami. Nigdy nie sprawdzam, czy zamknęłam drzwi. Ani jak wychodzę, ani tym bardziej, jak idę spać. Alarmu też nigdy nie włączam, bo mi się nie chce A rzeczy trzymam albo w torebce, albo w kieszeniach - ale tak, jak je akurat tam wsadzę, a nie ta kieszeń -to, a tamta - coś innego
ooo dziękuję Ci bardzo Dobra Kobieto ... już się martwiłam że to ja jakaś dziwaczna jestem
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.08.2009, 23:34
Donki napisał(a):Wyświetl post
Ja mam to samo
Ja mam to samo ale z hymnami, "Sen o Warszawie" i "Niech zwycięża Lech" sobie czasem podśpiewuję. Zdecydowanie częściej to pierwsze.
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 20.08.2009 o godz. 23:39.
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 01.09.2009, 19:58
-dziś się złapałem na tym, że na przejściu dla pieszych przycisk dla zmiany sygnalizacji wciskam dwa razy...drugi raz jest chyba dla pewności

-a jak już włączam tv (bo to rzadkość jest ), to robię przegląd wszystkich stacji...nawet jak chcę oglądnąć konkretny program
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.09.2009, 20:03
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Ja mam to samo ale z hymnami, "Sen o Warszawie" i "Niech zwycięża Lech" sobie czasem podśpiewuję. Zdecydowanie częściej to pierwsze.
Nie wiem dlaczego ale dobrze mi się robi, jak wykonując jakąś pracę rękoma, np. popychanie czegoś, w rytm popychań mruczę pod nosem "miłość wiara walka, Lech Cracovia Arka"
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2009, 20:24
podczas przechodzenia koło lodówki muszę do niej zaglądnąć. Jak przechodzę koło Playa to muszę zagrać w Fifę A oprócz tego- nie pójdę spać, dopóki nie będę pewny, że w całym domu są zgaszone światła, wszystko wyłączone i drzwi zamknięte
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Stary 01.09.2009, 20:41
pio napisał(a):Wyświetl post
-dziś się złapałem na tym, że na przejściu dla pieszych przycisk dla zmiany sygnalizacji wciskam dwa razy...drugi raz jest chyba dla pewności
Coś w tym jest Ja nie dość, że wciskam dwa razy to jeszcze niekiedy powtórzę po pół minuty, jak nie zdąży się zielone zapalić. "Maszyna pomyśli, że więcej ludzi czeka i szybciej zielone włączy"

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.09.2009, 20:45
Kuuurde widzę, że nie tylko ja śpiewam "I tylko legia, legia warszawa" w wolnych chwilach ^^ Ja nie zasnę przy zamkniętych drzwiach do pokoju, nie ma takiej opcji..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.09.2009, 20:47
Sam zawsze śpię przy ścianie. Kiedy jest przy mnie moja dziewczyna muszę spać z brzegu łóżka bo inaczej nie mogę zasnąć Poza tym źle się czuje kiedy w pokoju w którym przebywam są otwarte drzwi.
Ostatnio edytowane przez cfa : 01.09.2009 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.09.2009, 21:14
Moje dziwne przyzwyczajenia są podobne jak wszystkich

1. Zawsze przed snem sprawdzam czy drzwi są zamknięte choć dobrze wiem że są
2. Telefon zawsze w prawej kieszeni, klucze w lewej, portfel w tylnej kieszeni.
3. Często z nudów gryzę długopis lub ołówek
4. Po włączeniu kompa , zawsze gadu i forum w pierwszej kolejności
5. Z tyłu każdego zeszytu muszę mieć Wiślackie akcenty
6. Lubię sobie pogwizdać HSV
7. Przed wyjściem na mecz zawsze całuje szalik ( wiem że dziwne )
8. Lubię mieć parę poduszek pod głową
9. Jak nastawiam budzik zawsze budzę się przed dzwonkiem
10. Często sprawdzam czy nie mam sms' ów choć mam włączone dzwonki
11. Irytuje mnie jak ktoś popełnia błędy w wymowie poszłem zamiast poszedłem
12. Po włączeniu TV zawsze na początku sprawdzam co leci na każdym programie.
13. Nie lubię jak podczas oglądania TV lub grania na kompie ktoś zaczyna mi się kręcić przeszkadzać itp
14. W gazecie czytam tylko dodatek sportowy
15. Przeważnie noszę stopki.
16. Pije herbatę bez cytryny.
17. Jak wstaje w nocy często patrzę przez okno jak społeczniak
18. Słucham tylko RMF MAXXX
19. Nie lubię jak film przerywają reklamami.
20. Zawsze pisząc z dziewczyną na gg lub sms używam zwrotów Ty, Cię itp z dużej litery.

Jak coś jeszcze sobie przypomnę to napiszę
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
dawidex44
Banita

Od: 03.2009

Stary 04.09.2009, 20:41
"- jak sie modle to od dlugiego czasu mowie wymyslona modlitwe"-też to chyba mam.

A poza tym:
-telefon wyciszony, a dość często równiez wyłączony
-Nie mogę siedzieć przed kompem ze świadomością, że coś się ściąga/ wrzuca
-nie usnę bez wieczornej modlitwy
-zawsze gdy śrutuję(zboże/ze wsi jestem) to śpiewam sobie wiślackie piosenki.
-zawsze przed pójściem do szkoły sprawdzam, czy wszystko mam. A i tak zdarza się, że czegoś zapomnę
-piszę po ksiązkach i zeszytach;/

Na razie tyle
Odpowiedz cytując
KrystekABG
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 05.09.2009, 17:36

Ja mam to samo...po prostu nawet o tym nie myślę, podchodzę do stołu i walę śpiewając najczęściej "niech zwyciężą lech, wielki kolejorz kks" lub "Naszym klubem RTS", brat jak to usłyszy drze na mnie morde i wtedy się opamiętuje... hehe
Good night left side.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.09.2009, 18:32
nie masz tak że jak sie tylko pojawisz na dostepnym to 10 osób ci nagle pisze "co tam"
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.09.2009, 18:35
Jeszcze mi się przypomniało-

-Nie mogę mieć więcej niż 4 karty otwarte w Firefoxie
-Zawsze jak włączam muzykę to przewijam kawałki przez około minutę
-Nie słucham radia
-Z TV oglądam tylko mecze, TVN Turbo, House'a, czasami MTV, i uwaga uwaga: W11 (ze względu na to że kręcone w Krakowie)
-Jeżeli nie mam telefonu w prawej kieszeni, to co chwilę się za nią łapię i mam takie dziwnie wrażenie że zgubiłem
-Słucham Mroza
-Na lekcjach (szczególnie j. Polski) na ławce rysuję ołówkiem przeróżne Wiślackie flagi, wrzuty, graffiti i inne
-Zawsze gdy jest jakaś naklejka (na znaku drogowym, przystanku itp) idę sprawdzić czy to vlepka, a jeśli tak to czyja
-Przed pójściem spać MUSZĘ się pomodlić
-Nie lubię gdy gdziekolwiek drzwi są otwarte
-Jak słucham dłuższy czas muzyki robiąc coś jednocześnie, to nie zwracam uwagi na to czego słucham
-NIENAWIDZĘ disco- polo
-Jak ktoś idzie w czerwonej koszulce to zawsze sprawdzam czy nie Wiślacka
-Przechodząc koło lustra zawsze spojrzę sobie w oczy, czasem robiąc groźne miny
-Wyłączam monitor jak wyłączam komputer. A to przez to, że mam Samsunga i jego dioda w nocy tak nap*******, że jest jak w czeskiej dyskotece.
-NIENAWIDZĘ kawy
to chyba tyle.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.09.2009, 18:43
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
nie masz tak że jak sie tylko pojawisz na dostepnym to 10 osób ci nagle pisze "co tam"
10 osób to pisze jak się jest niewidocznym... a jak się pojawić albo nawet mrugnąć na dostępnym to urwanie łącza

ja oczywiście też zawsze na niewidocznym
I
Odpowiedz cytując
PrezesTS
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 05.09.2009, 19:12
elomike napisał(a):Wyświetl post
-NIENAWIDZĘ disco- polo
A byłeś kiedykolwiek na jakimś weselu ?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.09.2009, 19:51
Heh teraz u siebie zauwazylem cholernie dziwne przyzwyczajenie. Jako ze jaram szlugi to niestety tez pluje bo mam glupie wrazenie ze tyton mi wpada do geby. I przy tym pluciu na ziemie zawsze musze pluc w przestrzen pomiedzy plytami chodnikowymi, jak nie trafie to zaraz poprawiam...

Tak wiem, jestem pojebany...
Odpowiedz cytując
Silesia Wratislavia
Member

Od: 03.2008

Stary 05.09.2009, 21:13
apropo fajek mam kilka dziwnych przyzwyczajeń

1. Papieros zawsze po seksie i po jedzeniu
2. Jak kupuje fajki zazwyczaj do tego guma do żucia.
3. Szlugi zawsze w szafce/szufladzie nigdy na wierzchu.
4. Zawsze w charakterystyczny sposób strzelam niedopałkiem.
5. Gdy na kogoś czekam jaram jak smok.
6. Fajki zawsze w kieszeni z zapalniczką.
Ultras Silesia
Odpowiedz cytując
aadrian321
Member

Od: 12.2006

Stary 28.11.2009, 20:12
Odświeżę trochę temat:

1. Telefon prawa klucze lewa kieszeń
2. Zawsze ustawiam tak budzik żeby zaliczyć jeszcze z 5 drzemek
3. Gdy się nudzę przeglądam po tysiąc razy forum( oczywiście Wisły) strony o Wiśle, galerie filmy itp itd
4. Nigdy nie napisze Wisła z malej litery choć inne wyrazy gdy pisze szybko tak tego nigdy
5. W szkole zawsze pisze po ławkach (z nudów pewnie)
6. Mam wy.jeb.ane na wszystkie przesady koty drabiny itp
7. Zawsze obcinam się na łyso dostaje ****icy jak widzę pe.da.łów z żelem na włosach
8. W każdej chwili nucę sobie pod nosem Wiślackie piosenki
9. Nigdy nie mogę wysiedzieć siedmiu lekcji w szkole a jak już muszę to 6-7 nie funkcjonuje mi już mózg
10. nie zasne jak ktoś chrapie

Dużo tego jest a największa kur.w.ica mnie łapie jak czytam komentarze w których każdy wie jak co było co się działo np. na meczu po za nim na ulicach a w du.pie byli i góno widzieli !!!
PRZECIEŻ TO PROSTE KTO DUMĄ JEST W POLSCE !!!

W*I*S*Ł*A K*R*A*K*Ó*W
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów