|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
spokojnie ludzie, to dopiero 1 mecz. Btw. za ten faul ten bałkaniec powinien wyleciec z boiska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ehhh Panowie, a co ze w 90 czy 150 strzeli sie gola? Co w 90 to juz nie wolno hehe, to tak jak my strzelamy w lidze szybko dwa gole i mamy niejako mecz ustawiony, i co tez zle bo za syzbko strzelilismy ;/ badzcie bardziej obiektywni
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Juz widze tytuly w prasie "fenomenalny Kolejorz pokonal Belgow". Pompujemy...
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
W następnym sezonie pucharów jak zdobędziemy mistrza to nie będziemy raczej rozstawieni w 3. rundzie el. LM? (Wiem, że to zależy od układu lig zagranicznych, ale ciekaw jestem czy ta szansa spadła niemal do 0)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mówta co chceta ale kopacze i publika wroniecka na ten wynik nie zasłużyła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jako kibic Brugge czuje sie urazony...ze Lech gra do konca
![]() Bitwe wygrali-koniec wojny dopiero przed nimi ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
myśle że takiej agresji i determinacjią jaka pokazał dziś Lech zabrakło w meczaczach przeciwko Lewadii.Jak sie nie jest w najwyższej dyzpozycji to trzeba walczyc jak o życie (Golik).Podobał mi sie bardzo Gancarczyk.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a tam grają do końca...Belgowie mieli kilka dobrych okazji i nie mogli strzelić, jakby strzelili byłoby po Amice.
kultura gry zdecydowanie po stronie Brugi. Jak Amica nie wepchnie czegoś ze stałego fragmentu w reważu, albo coś ala Peszko to przegrają z 3:0. Edit: AYALA jakiej agrsji? takiej że nogi chcą połamać? że przez większość meczu biegali za piłką z jęzorami na wierzchu? Wiśle brakło szcżęścia i umiejętności w wykończeniu akcji. Byliśmy takimi Belgami z dzisiaj ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 20.08.2009 o godz. 21:38.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
![]() ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Lech - chaos, Brugia - organizacja i technika...zobaczymy, co bedzie w rewanzu.
FT Galatasaray 5 - 0 Tallinna FC Levadia - brawo Galata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Belgowie powinni im puknąć spokojnie 2 bramki bo w przekroju całego spotkania przyjaciele koszernych niemal nie istnieli. No ale w końcowym rozrachunku liczą się bramki a nie przewaga w posiadaniu piłki.PS. Nie lubie ich. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha. Jako jedyna drużyna z Polski nie przegrywają z kim tylko się da. I schowajmy wreszcie tłumaczenia, że Wiśle brakło szczęścia, itd. bo to co zrobili z Levadią to już totalne dno i gorzej być nie mogło więc szydzenie z Lecha nie na miejscu.
Chyba, że sobie humor ktoś chce poprawić. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wygrana dzięki Gancarczykowi (mistrz) i Golikowi (faul na najlepszym graczu Brugge).
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wiadomo, Lech akurat nie ma tego problemu ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lech bez żadnych arumentów. Brak szybkości, nie ten Stilic, Lewandowski i Arboleda.
Belgowie natomiast świetnie wyszkoleni technicznie [ten Vargas był świetny], ciekawe zagrania, ale brak wykończenia. I przychodzi ostatnie 20 sekund, bramka. Ja szczerze się juz przyzwyczaiłem. Jak zobaczyłem jak Gancarczyk mija jednego z zawodników to wiedziałem, że strzelą. Przynajmniej pkt do rankingu się przydadzą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie ze Lech wygrał i to z kilku powodów :
1 Postawiłem na nich dzisiaj kupon i mi weszło ![]() 2 W końcu to polski klub a ja w pucharach kibicuje polskim drużynom bez animozji. 3 Teraz cała uwaga mediów sie skupi na Lechu i dziennikarz beda pompować atmosferę wokół nich a Wisełka w spokoju bedzie walczyć w obronie tytułu. Po tym co dzisiaj Lech pokazał to nie jestem taki pewien ze wygraj z Cracowią w niedziele a do tego napewno bedą mieli w nogach ten mech licze na Lenczyka ze cos na nich wymyśli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pal szesc te punkty do rankingu. Przy obecnej formule prawdopodbienstwo zagrania kolejnego meczu z realem albo Barca jest jak jeden do miliarda. No ale w Talinie trzeba wygrywac mecze, tyle ze to juz troche inna bajka
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Wow, jestem w szoku, jak ten Klukowski dobrze po polsku mowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lech znów fuks w 90 ale już się do tego przyzwyczaiłem...Niech pompują balonik jak w tamtym sezonie jak przegrają będą rozczarowani a my tymczasem możemy spokojnie skupić się na lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak sie glupio sklada, ze wydmuchany i wylansowany do granic mozliwosci marketing Poznanikow troche mi przeszkadza.
I ciezko jednoznacznie opowiedziec sie po ktorejkolwiek z podanych przez Ciebie opcji. Panowanie na krajowym podworku to jednak troche inny kaliber emocji niz doswiadczanie bramki strzelonej przez Wisle w finale europejskich rozgrywek. Ale wrocmy na ziemie. Pozdrawiam ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Po Levadii to nawet trudno napisać że Amika beznadziejna byla i szczęśliwie wygrała
oby za tydzień dostali wpi... i nie było znowu na tym forum powtórki z rozrywki z fan klubem Amiki ale wiadomo punkty do rankigu wazne może unikniemy mistrza Estonii |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chociaż nasilenie objawów u niektórych może faktycznie dać się we znaki... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szczyt hipokryzji żeby po Levadii z Lecha DZIŚ kpić
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|