|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bandrowski najgorszy na boisku
Kompletny piach ; / |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przydałby się nam środkowy napastnik pokroju Josepha Akpali. Marzenie Skorży biega z numerem 15 na białej koszulce.
Wg. transfermarkt 4 bańki eurasów.
Ostatnio edytowane przez iiYama : 20.08.2009 o godz. 20:19.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Generalnie - mecz do jednej bramki. Brugge na pewno nie jest słabe, jak sugerowali to niektórzy dziennikarze - grają bardzo dobry, techniczny futbol.
Akpala faktycznie świetny, taki typowy środkowy napastnik. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka prawda. W ekstraklasie zespoły które wychodzą na Lecha z drżeniem nóg i zostawiają mu dużo miejsca i czasu dostają kilka do zera. Stilić, Peszko, Lewandowski nie muszą się męczyć na krajowym podwórku, bo większość zespołów gra z nimi defensywnie. Polonia tydzień temu i dziś Brugia grają twardo i już gwiazdek nie widać...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kasprzik pokazał co znaczy mieć dobrego bramkarza. Bez niego byłoby "Wronki 0:1 Brugia".
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Na razie Amica bez okazji do strzelenia gola... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co tu duzo mowic, absolutna dominacja Brugii w pierwszej polowie. Pilkarze z Belgii bardzo dobrze wyszkoleni technicznie, swietna organizacja gry, tempo i jakosc rozgrywania akcji tez robia wrazenie, gra z pierwszej pilki...Lech o klase gorszy. Poznaniakom trudno stworzyc jakakolwiek akcje, bo 4-5 podan i strata. Bierze sie to glownie z tego, ze zbyt statytycznie poruszaja sie po boisku. Brakuje tez mozgu tej druzyny - Rafala Murawskiego i jest to az nadto widoczne. Teraz wychodzi slabosc naszej ligi, bo nie ma tak ulozonej druzyny w Polsce, a co dopiero mowic o 16 druzynach tworzacych ekstraklase. Amica nieprzywyczajona do takich trudnych warunkow.
Akpala i Vargas, to pilkarze ktorzy naprawde robia wrazenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() A apropo innych meczów największą póki co niespodzianką jest remis MKS Koszyc ( MFK Kosice u siebie z Romą 3-3.![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na mnie znacznie większe od Akpali robi Vargas. W porównaniu z Stiliciem, to niebo a ziemia.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Polska liga robi się po prostu z każdym rokiem coraz większym piłkarskim zadupiem. Wielkie "gwiazdy" naszej ligi wychodzą na mecz i jadą z nimi europejskie średniaki. Lech w pierwszej połowie nie miał wiele do powiedzenia. I oby tak dalej.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Jak Zielinski chce cos tu ugrac to niech zmieni ustawienie na 4-5-1 bo te 4-4-2 skonczy sie porazka na bank, belgowie maja za duzo wolnego pola na rodku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Kasprzik zdecydowanie najlepszy. Zespol Zielinskiego nie pokazuje dosłownie :NIC!! Nie powiem, ale po razpierwszy w zyciu kibicuje zepolowi grajacemu z polska druzyna .
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przerażająco słaby Lech. Jestem zaskoczony taką beznadzieją i zarazem ciekawy, czy coś zmienią w drugiej połówce.
Ps. Galatasaray po 2 golach Keity prowadzi 2:0 z Levadią, ale porównywanie Galaty do Debreczyna czy Wisły to lekkie nadużycie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nic nie zdziałały, i kryje to ktoś ?
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie można stwierdzić, że Amika jest zdecydowanie słabszym zespołem, ale przy odrobinie szczęścia, którego kuchenkom często nie brakuje, mogą to spotkanie wygrać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A co ma piernik do wiatraka? Naszych krytykowaliśmy po naszym meczu, Lecha po ich meczu...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Brawo Renfigo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech się rozkręcił.
EDIT: Arboleda utyka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2009 o godz. 20:53.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Faul Golika na czerwień?
![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To jest czerwona kartka!
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sędzia ewidentnie cieszy się jeszcze nową lodówką...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
70 minuta ,a ani razu nie bylo pozdrowien dla zgód
ze Pejsow nie pozdrawiaja to idzei zrozumiec ,ale nawet Areczki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle ze na wyjezdzie zagraja lepiej Lechici bo oni u siebie naprawde zawodza, nawet z tymi Norwegami dostali baty a na wyjezdzie 6 goli im walneli...
coz nie rozumiem tylko Was co sie tak slaba gra Lecha emocjonujecie hehe co to nas obchodzi, niech sobie graja, jak wygraja to dobrze bo beda w lidze slabsi jesli czeka ich 6 meczow w LE, i jesli wygramy w lidze w tym roku My albo nawet i Legia to wtedy znowu ten poznanski balon peknie baaardzo glosno bo przeciez awansowaliby do LE9 Sa tacy zajebisci!!) a w lidze znowu przypał (uhahaha- kocham to ![]() Mi sie marzy zeby teraz Brugge strzelilo 2 gole, cioekawe jaki byłby doping we Wronkach uhahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mnie tylko obchodzi że sędzia nie chce oddać kuchenki a jutro będę czytał że jedyna nadzieja białych grała pikny futball na świtowym poziomie i trzeba im kibicować bo są super
P.S. NO ok ale czasem człowiek chce coś poczytać o innych rzeczach a tu... A co do tego że nikt nie mi nie kazał kibicować... Dzisiaj mi kazał Borek hehe
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 20.08.2009 o godz. 21:10.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
łeeee, co Ci maja kazac im kibicowac hehe, sluchaj jakby tak naprawde spomyslec to te media sa ch.. warte i moga sobie mowic co chca, moga mowic ze Lech jest super, ze gra swietnie a wszystko zweryfikuje boisko, moga znowu robic ochy i achy a my robimy swoje, nie ogladamy sie na nikogo i cieszymy sie z 13 MP
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dno na trybunach jesli chodzi o doping.Nie wiem po ile byly bilety we Wronkach, wiec moze pojechala ekipa piknikowa ,ale doping ledwo slyszalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Hahahahahaha, wiedziałem.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dziwny mecz, obydwie drużyny jakby bez ambicji. Belgowie są o klasę lepsi technicznie ale grają jak dla mnie ze zyt dużą nonszalancją i bez zęba. Poza ty ich akcje są grożne tylko do 20 m, potem kicha, podobnie jak z wolnymi, które wykonują beznadziejnie. Martwi mnie to bo jedna przypadkowa bramka na wyjeździe i znów będziemy mieli ochy i achy na temat kuchenek.
No i jeszcze gorzej........ Powód: Gol k....
Ostatnio edytowane przez Aimable : 20.08.2009 o godz. 21:22.
![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|