|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Benfica mi sip... kupon a niech to, ale jutro ide wpłacić 20 zł i zaczynamy od nowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Odra z Polonią dały czadu ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Sheriff-Olympiakos 2 1,80 Newcastle-Sheffield Wednesday 1 1,87 Red Bull - Maccabi 1 1,85 2z3 za 369,39 do wygrania 1252,23zł |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://bukostrefa.bloog.pl/ ---> zapraszam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
na dziś dla zabawy i mam nadzieję że skutecznie:
Rogowska 1-2 2,2 Ziółkowski 1-3 2,3 za 20 zł do wygrania 91 zł ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktos sie orientuje o co chodzi z zakladami specjalnymi Stanleybet w stsie? Czy chodzi o obejscie zakazu wykorzystywania wynikow ekstraklasy i obstawia sie normalnie na dotychczasowych zasadach czy sa tam jakies haczyki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy jesli dostane od buka, np. befair bonus powitalny podwojeia konta, to czy po ewentualnym przegraniu kasy bonusowej moge bez problemu wyplacic kase ktora sam wplacilem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mecz pucharowy to nie liga. Arsenal na pewno nie będzie tak cisnął jak z Evertonem, bo tu w perspektywie mają przecież rewanż u siebie. Dla mnie- no bet, ale Celtic generalnie na tle angielskich zespołów z reguły wypadał słabo.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ziółkowski elegancko,teraz czekam na Rogowską
Co do Celticu to nie wiadomo naprawdę ale myślę że chyba minimalne zwycięstwo szkotów,a co myślicie o zagraniu Sunderland-Chelsea 2/2 czyli prowadzenie Chelsea do przerwy i wygrana w całym meczu,bo kurs kuszący ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lukas oglądałem Chelsea i grają strasznie słabo, beż żadnego pomysłu. Gdyby nie fenomen Drogby to mogli ostatnio przegrać u siebie z przymierzanym do spadku Hull! No ale to początek ligi i wszystko się może zdarzyć bo przecież kto by pomyślał, że Arsenal tak może się zabawić na Evertonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sheriff - Olympiakos 2 [ 1,80 ]
Sunderland - Chelsea 2 [ 1,45 ] I wypadaolby cos do tego dorzucic i zagrac nnp. z4 lub 2z3 . Co radzicie do tego ? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chociażby Wigan z Wolverhampton na 1
![]() (1.55) |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli W Tobie chcę zagrać system 2 z 3 to daje sumę pieniżną w okienku DUBLE ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pięknie weszły dziś mistrzostwa w Berlinie
![]() kusiło mnie dać na Rogowską jako zwycięzca(kurs 8 zł) ale to nic na jutro chyba dam na Pireus za te 90 zł co wygrałem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co proponujecie na jutro na MŚ ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z ta Chelsea to bym uwazal. Szybciej bym na ManU i L'pool postawil.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A co myslicie na 3z4, jedno bym odrzucil
Chelsea Arsenal Olympiakos Stuttgart Kopenhaga |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może dać na przełamanie Swansea? kurs 2,3
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Też mnie zajebiście kusi Leeds, ale kurde bele waham się, bo te ich zwycięstwa nie są jakieś przekonujące, a po sprzedaży Delpha może być im trudno utrzymać taką passę. Niby Beckford i Becchio są w miarę dobrej formie, ale dotąd grali tylko przeciwko beniaminkom. Ciężki mecz jak cholera do obstawiania.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 18.08.2009 o godz. 13:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
moje typy na dzis
Huddersfield - Brighton 1 Colchester - Gillingham 1 Bristol C. - QP Rangers 1 Walsall - Leeds 2 Peterborough - West Brom. 2 system 4 z 5 za 2 zl za zaklad (razem 10 zl) do wygrania 158.79zl drugi kupon Celtic - Arsenal x2 Sporting - Fiorentina 1x Tiraspol - Olympiakos 2 Timiosara - Stuttgart 2 FC Kopenhaga - Apoel Nikozja 1 system 4 z 5 za 2zl za zaklad (razem 10 zl) do wygrania 52.28zl ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Celtic - Arsenal 2
Tiraspol - Olympiakos 2 Timiosara - Stuttgart 2 Sunderland-Chelsea 2 Sporting - Fiorentina (Sporting strzeli bramkę) tak Wigan-Wolverhampton 10 kurs 15.34 za 5zł do wygrania 67.05zł jebane wigan ;/
Ostatnio edytowane przez bula1010 : 19.08.2009 o godz. 13:39.
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja osobiście bym odrzucił Stuttgart.Dosyć nie pewny mecz, chyba że byś dał x2, bo to taki troche niewiadomy mecz.Ja postawiłem że Stutgartt awansuje, ale czy ten mecz wygra to pewien bym nie był.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Sunderland - Chelsea 2
Hull City - Tottenham 2 Sheriff Tiraspol - Olympiakos Pireus 2 Olympique Lyon - Anderlecht 1 za dychę do zgarnięcia 75 zł ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co myślicie na jutro takie dwa typy:
Salzburg-Maccabi 12 Pao-Atletico oba zespoły strzelą Jaroo no ale zawsze lepiej kogoś zapytać,może też by to chciał zagrać albo się lepiej zna Patrząc na siły ofensywne Panathinaikosu i Atletico liczę że obie strzelą a jakbym miał typować sam wynik to skłaniałbym się ku 1 na PaoDzisiaj tak wszyscy na ten Arsenal stawiacie,a ja bym tego taki pewny nie był,Celtic u siebie potrafił napsuć krwi większości drużyn.Myślę że będzie 1-1 ale to już zweryfikuje boisko ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 18.08.2009 o godz. 18:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja wychodze z załozenia ze z tymi meczami pucharowymi nie ma co szalec bo nieraz chca wygrac grajac na wyjezdzie a nieraz zadowola sie remisem -zalezy od druzyny i pewnie taktyki no ale ze czlowiek chce troche emocji na wieczor to obstawiłem mecze LM
Celtic- Arsenal X2 Kopenhaga- APOEL 1 Sheriff- olympiakos 2 Sporting- Fiorentina 1X za 10 zł do wygrania 38 Lukas co do Twojego pytania to odpowiem tak, kazdy kto sie troche interesuje piłka jakas tam wizje ma danego spotkania, domysla sie, przeczuwa jaki moze pasc wynik, ma swoje typy ale i tak wszystko zweryfikuje boisko, mysle ze nie ma sie co ludzi pytac co sadza tylko wedle siebie obstawiac Bo ja Ci powiem ze dobrze myslisz ale co z tego jak mecz sie po naszej mysli nie ulozy i np Panata wygra 3:0 - wiesz z tym jest tak roznie, raz sie uda zgadnac a raz raz nie (czesciej nie
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 18.08.2009 o godz. 17:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na dziś i jutro wykombinowałem takie kuponiki
:Tiraspol - Olympiakos 2 Kopenhaga - Apoel 1 Celtic - Arsenal 2 Lyon - Anderlecht 1 Salzburg - Macabi 1 za 2złote do wygrania 21 Celtic - Arsenal (2p) 2 Lyon - Anderlecht (1p) 1 Salzburg - Macabi (1p) 1 Levski - Debrecen (2p) 1 za 2zł do wygrania 38 Temesvar - Stuttgart (1p) 0 Sporting - Fiorentina (1p) 0 Panathinaikos - Atletico (1p) 0 FK Ventsp. - Zurich (1p) 0 za 2zł do wygrania 28 Awans: Arsenal Stuttgart Fiorentina Olympiakos Kopenhaga Atletico Levski Lyon Salzburg Zurich za 2zł do wygrania 24 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto wie jak wypadli Evora i Kipruto ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moje typy :
Sivasspor - Donieck - 2 Celtic-arsenal -2 Lech-Brogge -2 Panata-Madryt A -2 Lyon - Anderlecht -1 za 10 zł do wygrania 563 zł ryzykownie ale moze sie uda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|