|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Slayer , nie tylko Ty oglądasz rozmowy w toku ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja jeszcze,jak wracam z imprezy,to wypijam szklankę wody,albo czegoś innego do picia i łykam ibuprom max,tak na wszelki wypadek,żeby mnie głowa rano nie bolała.
Jak wyjeżdżam do pracy,jade na kawke do MC Donalda,ale tylko przed 10,bo dostane gazete "wybiórczą" za darmo. W knajpie pierwsze piwo zawsze wypijam szybko,pozostałymi się delektuje. W samochodzie tylko zapach vanilii,na półce w drzwiach coś słodkiego i zawsze mam jakieś papierosy,cygaretki,pomimo iż nie palę....Do tego obowiązkowo Pepsi i można jechać w droge. ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
- każdy posiłek przy kompie
![]() - wyciszone dzwonki w telefonie - rzadko piszę sms wolę zadzwonić - usypiam z jaśkiem (poduszeczką) na głowie - otwieram ff wbijam na forum na pewno o czymś zapomniałem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ja kiedyś spałem odwrócony do ściany bo myślałem, że za mną stoi czarownica i jak się popatrzę za siebie to mnie udusi. Do dziś mam tak, że jak się czasem budzę w nocy to wydaje mi się, że ktoś jest w pokoju.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
1.Budzik nastawiony na 4 budzenia xD- 5.00, 5.30, 6.00, 6.30-niezmiennie od ponad roku xD
2.Po zejściu z łóżka kierunek --> WC 3.W "biurze" nie załatwie potrzeby bez gazetki ![]() 4.Nidy nie jem śniadania, pierwszy posiłek zawsze między 14-14.20 5.Ze szkoły zawsze wracam o 14 i od razu włączam komputer i TV wyłączam o 24 czyli kiedy kładę się spac 6.Denerwują mnie osoby które penetrują mój pokój i cokolwiek w nim przestawiają ![]() 7.Nieznoszę dziewczyn które przeklinają :| 8.W każdą sobotę albo jade ze znajomymi na pizze albo sobie ją zamawiamy xD 9.Do Kościoła w niedzielę chodzę zawsze na 9.00-nawet po grubszych imprezach ![]() 10.W szkole obgryzam długopisy i maluje książki xD 11.W domu z książkami mam kontak jakieś 3 minuty-kiedy się pakuję xD 12.Pierwszą moja grą była Deluxe Ski Jumping 2.1 i na starym komputerze instalowałem ją po każdym formacie xD na nowym instalacja tej gry to byla pierwsza czynność xD ale i tak żadko w nią gram ![]() 13.Zawsze wydaje mi się że widzę kogoś znajomego w autobusie 14.Zaglądam do lodówki nic nie biorę i jeszcze długo tak patrzę do środka xD I tak jest za każdym razem jak wejdę do kuchni xD 15.Na gg zawsze na niewidoku xD 16.Kilka razy dziennie szukam na googlach zdjęć Jessicy Alby lub Vanessy Hudgens <lol> 17.Jak pokłóce się z kimś na gg to zawsze w tej samej rozmowie się godzimy ![]() 18.Zawsze jak się ubieram to pierwsze zakładam skarpetki żeby nie było mi zimno w nogi 19.No i ostatnie...nie potrafie zrozumieć kobiet |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. To naprawde znacznie ciekawsze niz gaienie sie w ekran monitora .Druga sprawa to odnosnie rozumienia kobiet. Chyba nikt z nas osobnikow plci meskiej ich nie rozumie. swoja droga znalem kiedys pewna kobiete ktora tez ich nie rozumiala... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
1.Ja np. nie jadam śniadań
Tak już jakoś z przyzwyczajenia ![]() Wolę popołudniu zjeść porządny obiad taki na 2 porcje i mi wystarcza ... Ale w wakacje już śniadania jadam bo mam na nie czas 2.Staram się nie patrzeć na wsioków na krupcach jak idę rano do szkoły bo mnie wkur***ją ![]() 3.Jedyną rzeczą jaką mam w domu oryginalną (nie piracką) to Prison Break DVD. Wygrałem jak wysyłałem te SMS-y - reszta to same piraty ![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, to gardzę "Rozmowami w toku". Dla mnie to taki Jerry Springer na poważnie, a próba robienia takich programów na poważnie, trochę mija się z celem. A o tej bezpłodności, to wiem od kolegi, który "słyszał od kolegi, że podobno..." i tak dalej
![]() A jeszcze z takich głupkowatych przyzwyczajeń, to kupuję sporo gazet, których nie czytam. Kupuję do tramwaju, czytam dwa- trzy artykuły, resztę "dokończę wieczorem, a jak nie wieczorem, to jutro"... I sięgam po nie dopiero, jak sprzątam pokój. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Taki fajny temat, a trochę zapomniany
Czas na mnie:1) Po kilka razy sprawdzam czy napewno zamknąłem drzwi. 2) Jak idę to często obgryzam kciuka u prawej ręki. 3) Telefon zawsze w prawej kieszeni. 4) Gadam do siebie. 5) Budzik zawsze nastawiam na 6:00. Jak coś mi się przypomnii to napewno napisze |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja z takich dziwnych rzeczy:
1.gdy wiem że trzeba wstać bardzo wcześnie to budzę się ciągle w nocy i sprawdzam ile mi jeszcze snu zostało(a jak już trzeba wstać to jestem niewyspany) 2.zawsze zasypiam przy włączonym radio,ale tylko u siebie w domu 3.często w nocy wstaje bo chce mi się pić lub jeść 4.za dużo piszę sms-ów,szczególnie z nudów 5.wolę wjeżdżać terenówką pod ostre wzniesienie niż z niego zjeżdżać szczególnie po zakrętach a tak to chyba jestem w miarę "normalny" ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Przed snem zawsze sprawdzam czy zamkniete są drzwi od mieszkania
2. Zasypiam przy włączonym telewizorze 3. W dniu meczu Wisły budze sie z 1,5h przed budzikiem 4.Jak nie wiem co zrobić sprawdzam godzine na telefonie ;p 5.Czesto jak patrze na zegarek są godziny 12;12 15;15 albo 19;06 ;p zawsze mowie w tedy" o Wislacka godzina" ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Telefon w prawej przedniej kieszeni (chyba że nosze te spodnie co mam w nich dziurę to w lewej przedniej
)Portfel w lewej przedniej kieszeni i zawsze czy gdzieś idę to sprawdzam czy mam odpowiednią ilość kasy dowód, bilet itp. Chusteczki higieniczne nosze w kieszeni na prawym pośladku a ww kieszeni na lewym pośladku mam miejsce na zużyte chusteczki ![]() Często podciągam nosem nawet gdy nie mam kataru. W esemesowaniu z płcią piękną piszę zwroty Ci, Tobie zawsze z dużej litery. Siedząc i mając przed sobą kartkę i długopis muszę coś sobie porysować. Wchodząc do neta kolejność:Onet>Poczta>I stronki Wiślackie. Przed wyjściem z domu muszę mieć usta i okolice nosa posmarowane kremem np. Nivea. Telefon zawsze przy sobie i często sprawdzam czy nie ma jakieś wiadomości. Jak jestem w ruchu to przeważnie nie czyje wibracji jak ktoś do mnie dzwoni. Zawsze gaszę światło jak oglądam telewizor. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Teraz ja :
1.Telefon zawsze w prawej kieszeni. 2.W dzień jak już włączę, to nie wyłączam komputera. Nawet jak gdzieś wychodzę to wyłączam jedynie monitor. W nocy jedynie daje mu odpocząć. 3.Zawsze śpię na poduszce zgiętej w pół. 4.W komórce wyciszone dzwięki, przez co ludzie często nie mogą się do mnie dodzwonić 5.Kiedy siądę przed komputer, to zaczyna się oczyszczanie pulpitu z niepotrzebnych rzeczy. 6.Jak się dorwę do cytrynowej Nestea, to często wypijam od razu całą, przez co chodzę do kibla przez pół godziny co 5 min. 7.We wszystkich zeszytach Wiślackie napisy, szczególnie na tylnej i przedniej okładce. ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to akurat nie nazwałabym "dziwnym przyzwyczajeniem"... ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ok to bez tego "dziwnym"
samo przyzwyczajenie/nawyk ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z tym sraniem też cos mam tzn nie lubie poza domem a zwłaszcza jak jeszcze ktos jest "w poblizu" nie moge sie rozluznic ![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja też, ale tylko i wyłącznie w myślach.A moją główną rozrywką w MPK jest zgadywanie o czym myślą ludzie na których patrze. Tylko nigdy nie wiem czy zgadłem...
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
teraz ja się wyspowiadam z przyzwyczajen
![]() 1. Siedzę przy kompie to zawsze mam założoną nogę za nogę. 2. Po wyjściu z domu sprawdzam po parę prazy czy drzwi są zamknięte. 3. Gdy oglądam mecz Wisły przed TV to ssam kciuka z nerwów. 4. Śpię na zgiętej poduszce. 5. Śpię zawsze z komórką pod poduszką i mineralna w nogach. 6. TV oglądam przy zgaszonym świetle. 7. Budzik ustawiony zawsze na tę samą godzinę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. Nosze tylko białe skarpetki.
2.Zawsze muszę się wysikać przed snem xdd ale nie wiem czy to choroba czy co xd 3.Przy łóżku jak spie muszę mieć wodę mineralna i chusteczki 4.telefon mam zawsze koło głowy 5.śpię bez poduszki 6.tel tak jak wszyscy w lewej kieszeni 7.Jak nastawiam sobie budzik na np. na 6 to zawsze przestawiam co 10min. aż dojdzie tak np. do 8 i sie spóźnię do szkoły xd 8. Z drzwiami też tak mam ^^ Jeszcze dużo tego ale nie chce mi się pisać |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
1. Z reguły jak patrzę na zegarek jest 19:06
2. Przed spaniem otwieram w pokoju okno, nawet jak leje czy pada śnieg. 3. Siedząc w pokoju zawsze gapię sie na szaliki na ścianie 4. Jak włączam internet, pierwsze wislakrakow.com 5. Gdy nie mogę zasnąć zawsze idę się położyc na kanapie i wtedy odrazu zasypiam Jak coś sobie przypomnę to napiszę. ![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1. tel zawsze w prawej kieszeni
2. dzwonek w tel koniecznie Wiślacki 3. jeśli nadepnę np. na kamienia lewą stopa niechcący, to prawą tez muszę (specjalnie) :/ 4. zasypiam zawsze na prawym boku 5. budzik ustawiony na nietypową godzinę np: 7.58 (nigdy na pełną) 6. zawsze budzę się trochę przed budzikiem 7. nigdy nie oglądam horrorów sama (chyba się boje) 8. torebka zawsze na prawym ramieniu 9. kilka budzików ustawionych na podobna godzinę (wieża na 7.53, tel na 7.59) 10. jeśli mam mieć ważny dzień to w nocy budzę sie co chwile, bo boję się że zaśpie chyba jestem wariatką ![]() chyba tyle, jak coś mi sie przypomni to napisze ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 16.08.2009 o godz. 12:37.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |