|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Daj spokój. Istna profanacja, musiałem ściszyć telewizor.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jakoś pokracznie to wychodzi i chyba zdecydowanie za szybko
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brożek znów asystę zaliczył przy golu Obraniaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
za szybko to raz.. a dwa, że tak jakby brakowało tam jednej sylaby..
przemilcze to, że gdy śpiewane jest HSV, pół stadionu stoi i klaszcze w ogóle nie do rytmu... ed. powie mi ktoś o co chodzi z tym "LEEEŁOOO" ?
Ostatnio edytowane przez WislaJKG : 12.08.2009 o godz. 21:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leooo... Leooo... Leooo... Leooo...
A kiedyś tam będzie Fraaanek... Fraaanek... Fraaanek... Fraaanek... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak i co minutę reconect, bo ilość połączeń z kraju została przekroczona. Te całe justiny.tv to kpina. Polecam sopcast.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lysy:
![]() To jest odpowiedz na twoj problem. Ja tak zrobilem i nigdy mi nie wywala okienek o premium account ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Brożek powoli wyrasta nam na króla asyst!!! tyż piknie
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Blaszczykowski, to pilkarz z innej planety, potwierdzil to poraz kolejny.
2 bramki Obraniaka, piekna akcja przy drugiej. Brozek, jak widac jest bardzo uniwersalny. Gra ogolnie slaba i bardzo towarzyska, bedzie zdecydowanie inaczej w meczach o punkty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
"To była naprawdę ładna akcja, w której udział wzięli WSZYSCY piłkarze reprezentacji Polski: Błaszczykowski, Brożek i Obraniak. A tak w ogóle Francja - Grecja 2:0." weszło.com ;d
Kuba i Ludwik będą siła naszej reprezentacji, mam jeszcze nadzieję ze Murawski zacznie grać w Rosji, bo było widać ze nie grał długo a jest b. dobrym zawodnikiem(na pewno lepszym niż Iwański). ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Błaszczykowski miażdży system !!!
Natomiast nie rozumiem jak można powoływać Łobodzińskiego .Ten piłkarz już nic nie pokaże.Zero dynamiki , każda próba dryblingu praktycznie kończy się stratą piłki.Nic nie wnosi do drużyny!!!!!! Naprawdę nie znajdzie się lepszy skrzydłowy w lidze? Przecież ten piłkarz to ledwo średniak krajowy. Roger dzisiaj potwierdził ,że raczej jest już polakiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
to samo mówiłeś po meczach na euro, gdzie Roger grał świetnie i był obok Boruca najlepszym piłkarzem reprezentacji Polski?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a jak gra Obraniak ? jakby nie te 2 gole to niczym sie nie wyróżnił, tracił piłki i był statyczny, ani 1 dośrodkowania a to niby pomocnik. może stres, może. ale Roger jak gra, to może jest wolny, może nie walczy o górne piłki, to dla mnie to są jedyne jego wady, po Błaszczykowskim najlepiej wyszkolony piłkarz repry. choc jak na braziliano troche flegma.
co dalej, Brozek znowu asysta, ciekawe... z Lewandowskim mysle ładnie by grali, jeden umie dobrze znalezc sie w sytuacji, drugi sie dobrze zastawia i odgrywa (taki ŚN), ale gramy 1 napastnikiem, szkoda. W 1 połowie ładnie zapierdzielali Lewy z Murasiem, czyscili srodek tak, ze mozna było z łatewoscia robic akcje. Szczegolnie Murawski mnie zaskoczył, chłop jak na defensywnego pomocnika ma drybling, ma podanie, ma przyspieszenie, choc tylko 1 noge. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Pytasz jako Polak czy Legionista ?
![]() Cytat:
Akceptując go czy nie, taka jest prawda. |
|||
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
młodzieżówka:
Francja 2-2 Polska Podobno Małecki strzelił jedną. Może to ktoś potwierdzić? |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
potwierdzam
![]() ![]()
Impossible is nothing !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Stwierdzenie, że Roger teraz nie nadaje się do kadry raczej nie powinno być rozpatrywane pod kątem czyichś uprzedzeń zwłaszcza, że i w Legii jest wystawiany do składu na siłę.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Z niego taki Polak jak z Łobodzińskiego Leo Messi.
Błaszczykowski naprawdę szacun, elegancko grał. Brozio dobrze że dogrywał a nie strzelał z pierwszej, bo lipa by pewnei była. Dla Krzynówka to już niestety chyba ostatnie mecze w reprze, dobije moze do 100 wystepów i pójdzie ajciu. A co do dopingu to albo było strasznie lipnie, albo przyciszali w telewizji.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 12.08.2009 o godz. 22:07.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak uslyszalem "Leo, Leo" to wyciszylem calkiem . . .
Ja rozumiem, to wszystko na znak sprzeciwienia sie PZPNowi i wszystkiemu co z nim zwiazane, ale jaki jest sens popierania az w taki sposob Beenhakkera ? Co on takiego wilkiego zrobil ?P.S. To przyspieszone HSV bylo tragiczne ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet mi nie przypominaj, bo mi przez nich kupon nie siadł ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://mundial.wp.pl/kat,1019539,tit...iadomosc.html?
Mariusz Lewandowski wybitnym reprezentantem Ja mam pytanie, dlaczego aby być wybitnym reprezentantem, to trzeba zagrać 60 spotkań? Skąd ta liczba? Czemu nie 50? 100? Tylko 60? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może Rogerowi przyda się zmiana otoczenia, może gra w innym klubie go rozkręci bo w Warszawie to już nic z niego nie będzie.
A Brozio, no cóż... niech idzie na zachód i się sprawdzi (kto by nie chciał się sprawdzić)... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz wygrany to dobry mecz. Ale styl- jak zwykle :/ żal patrzeć, nudno jak w sejmie. I tylko dwóch piłkarzy na boisku: Błaszczykowski i Obraniak (jak to określiło weszło.com, druga bramka padła po ładnej akcji WSZYSTKICH piłkarzy, tj.: Błaszczyk-Brozio-Ludo).
Wgl to nie wiem DLACZEGO Leło obraca się cały czas wśród tych >swoich sprawdzonych<... Po co nam teraz Ebi, Roger, Łobo...? Lepiej wziąć Małego, Peszke... No, ale fakt, po co[?]. Leło wie najlepiej. Że to mecz towarzyski, to ja osobiście do wyniku nie przywiązuje praktycznie żadnej uwagi. Bardziej w sparingach obchodzi mnie styl gry. I od tej strony jest tak dramatycznie, że nie umiem tego określić. Po prostu: bezbarwnie. Noi kibice... Ja rozumiem, że to >nasi<, ale zamiast "jesteśmy z wami" powinno być "więcej ambicji" albo "Polska grać, ku*wa mać" (Roger by zrozumiał ^^). Zamiast tego pie*rzonego "Leo, leo" powinno być "chcemy trenera" albo już po prostu "Smuda, Smuda" . No i to HSV... słychać było, że to nie idzie z Krakowa z ul.Reymonta22, a z Bydgoszczy. Także tym razem to za >kolegów-kibiców< nie mogę być w pełni dumna i zadowolona. Krótko mówiąc- jak było, tak pozostało. I chociaż mam bardzo dużo optymizmu w sobie, to jakoś nie widzę naszej kadry w MŚ2010. Kto wie, czy tak nawet nie będzie lepiej? o.O EDIT: Również myślę, że dla samego Pawła [Brożka] najlepiej będzie jeśli pójdzie grac za granicę. Widzę go w 1.Bundeslidze. No, ale, zobaczymy jak się ta sprawa potoczy. PS. Już widzę, jak jutro będzie można przeczytać, że "odczarowaliśmy stadion bydgoski" czy też "pewna wygrana z wyżej notowanym rywalem"... Na samą myśl, że tak może ktoś napisać- nie kupuję jutro gazet :] EDIT: *ToTylkoJa*- no właśnie... Tez się zastanawiam. Kolejna głupota w naszej piłce. Do takiego "klubu" powinni się łapać ci na prawdę wybitni. I powinien jakiś taki dyplomik choćby wręczać np. prezes pzpn (choć u nas to by dostawali pewnie wszyscy jak leci; miałoby to jakiś sens). I co do młodzieżówki- chociaż oni! I jakby ktoś wiedział kto strzelił [nie tylko dla nas] to będę wdzięczna za podanie info ![]() *ToTylkoJa*- THX! za info.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 12.08.2009 o godz. 22:55.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bramki: Modeste 39, Dervite 80 - Patryk Małecki 65, Maciej Korzym 90+1 http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,...wiadomosc.html ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No ładnie ladnie
![]() Nasze HSV podkrecilo doping,i widac ze sie spodobało ![]() A co do meczu to tylko Kuba i Obraniak cos potrafia ,szkoda ze Jelen ma kontuzje bo bez niego sporo tracimy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|