|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cleber "skasowany"
http://www.sportfan.pl/artykul/11040...isly-skasowany |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Frankowski: mogłem wrócić do Wisły, ale Bednarz mnie zlekceważył
Cytat:
źródło http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
A po co nam ten staruch Frankowski? Mamy lepszych Dudu i Beto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Choćby po to:
http://www.youtube.com/watch?v=eg9w04bktuM Nie mamy obecnie zawodnika potrafiącego strzelać takie bramki. "Dwa razy się z nim umawiałem i dwa razy pocałowałem klamkę. Zlekceważył mnie, a do mediów wypłynęło, że napraszałem się Wiśle i coś od niej chciałem - zdradził Tomasz Frankowski." Cały Bednarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ile razy będziecie wałkować ten temat?! Wymiotować już się chce odgrzewanym kotletem w cieście z Frankowskiego! ****a ręce opadają. Powklejajcie jeszcze więcej filmików i zacznijcie analize, czy Beto był czarniejszy od Dudu i jak to się ma do Frankowskiego. Ręce opadają jak patrze na Was pokemony internetowe. Tak obrażam Was. Tak macie prawo do własnego zdania, ale tak .......icie, że dostaje białej gorączki od tego.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
zawsze możesz zmienić lekarza ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 10.08.2009 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, qbbba się niezwykle słusznie czepia, jak w ogóle możecie gadać o byłym piłkarzu Wisły w temacie "Byli piłkarze, trenerzy..."'? Niedorzeczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Skąd się tacy "znafcy" biorą? Gdyby niedawno w ataku grał u nas Frankowski, a nie Ćwielong, na 200% nie odpadlibyśmy z Lewadią. Niestety głupota SKWK i niektórych innych osób przyczyniła sie do tego, że zamiast Franka wywaliliśmy w błoto ciężkie pieniądze na Matusiaka, a teraz straciliśmy jeszcze więcej dzięki indolencji strzeleckiej naszych asów. Ot, Polska właśnie. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ok, niepotrzebnie sie "zbulwersowałem". Ale koncepcja "nie ma miejsca w Wiśle dla Frankowskiego" tak doszczętnie się skompromitowała i przyniosła tak gigantyczne straty klubowi, że od razu ciśnienie mi skacze widząc podobne hasła.
A jeśli chodzi o Kosowskiego i Cypr: drugim największym błędem polityki kadrowej Wisły w ostatnich latach było oddanie im Kamila za darmo i zamienienie go na Łobodzińskiego. Oj, zapłaciliśmy za to w pucharach, zapłaciliśmy... Ale tak to jest, jak ważniejsze są dąsy, uprzedzenia i urażona duma od dobra Wisły. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ostrzegałem już, że ew. dyskusja na temat Frankowskiego w Wiśle ma się odbywać z szacunkiem wobec osób mających odmienne poglądy. Kolega Lemur dostał ostrzegawczego miesięcznego bana, każdy naśladowca pożegna się z nami co najmniej na dwa miesiące.
Chcecie się naparzać - w porządku. Ale nie na tym forum.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.08.2009 o godz. 16:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po części jest też moja wina bo nie potrzebnie żuciłem tego newsa, ok stało się przyznaje się bez bicia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Mariusz_Pawe%C5%82ek
Tak dla rozluźnienia tematu ![]() PS: Jeżeli to nie jest miejsce odpowiednie do tego, proszę skasować posta. ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
WiślakMyślenice - na razie Pawełek jest jeszcze aktualnym piłkarzem Wisły ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
On zemdlał na chwilę? ![]() Wisła |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
Cytat:
jutro ściągamy Smolarka ![]() taki mądry a iśc od klubu i podpowiedzieć nie potrafi ![]() wyslij CV na skauta
Ostatnio edytowane przez PvD : 10.08.2009 o godz. 21:15.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pindur z Wisły ME w Świcie Krzeszowice
Dawid Kwiek z ME w Szwajcarii: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9381 ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Były wiślak dopiął swego i zagra w Premiership
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wystarczy chcieć, zespoły z Cypru umieją.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taki z niego gwiazdor że zastrajkował przed meczem o lige mistrzów przeciwko Anderlechtowi.Widac że Almerie też postawił pod ścianą że chce odejśc ale już w bardziej cywilizowany sposób niż Wisłe w której odmówił gry
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
podejrzewam że dopiął swego w taki sam sposób jak u nas ... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Za 2 lata wydyma kolejny klub, trenera, kolegów z drużyny....no chyba że go jakiś drwal z Premierleague przejedzie po nóżkach...nie będę rozpaczał.
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Grać umie, ale poukładane w głowie to on nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Haha,a najlepszy komentarz na dole : "kicaj do flaka pierdoło z ****zimiechow dolnych" : ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
I co ma do tego Smolarek, wysyłanie kogoś do klubu i pisanie CV na skauta? ![]() Reagujesz panicznie i bez sensu.
Ostatnio edytowane przez Bankowiec : 11.08.2009 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.90minut.pl/news/99/news99...-Cracovii.html Tak z ostatniej chwili. ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Aczkolwiek na pewno smaczne pieniążki i skład nie taki zły żeby się nie utrzymać. Filipiak pomyślał pierwszy raz od dawna.... A liczyłem, że potrzyma jeszcze trochę Płatka albo weźmie Cześka i polecą w p. A tak to chyba jednak kto inny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Pojawiło się dziś na wykopie:
Cleber znokautowany http://www.wprzerwie.pl/Film/Z-boisk...-rosyjska.html |
|
|