|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jeżeli zainstaluje teraz patch 8.0.2 (do wersji FM 2008) to czy bd mógł normalnie wczytać stan mojej gry?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
torrenta z fm09 full + cracki i reszta,
POSZUKUJE ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Dario Silva łap http://www.portal24h.pl/pobierz/deta...ager-2009.html
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 11.08.2009 o godz. 17:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie czemu w FM 08 i 09 jedynym klubem filarnym Wisły jest tylko Hutnik a nie ma np Uni Tarnów i czemu nie ma Borussi chociaż mi sie wydawało że w wersji 07 była
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Football Manager 2010 już 30 października!
Co do Borussi Dortmund to i tak żaden pożytek z tej umowy nie wynikał ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobrze że to już w październiku. Znudził mi się już 2008 w którego gram, sezon 2031/2032
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Graliście w demo Championship Manager 2010
Jakie opinie Jak dla mnie Football Manager górą!!! ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No ja gram własnie ;-)
Jak na razie pozytywnie jestem zaskoczony ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś sposób na naprawienie save'a? Przy zapisie coś źle poszło i teraz jak chcę wczytać grę to pojawia się komunikat "Zapisana gra nie została wczytana". Przy grze trochę się nagimnastykowałem i szkoda by było, jakby to się poszło ***.
Any ideas? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Watts tylko jeden sposób musisz dać nową gre a z sejvem sie pożegnaj aczkolwiek pociesze cie ostatnio mi sie zjechał sejv z finałem LA Man City- Everrton(LA Liga Angielska)
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 15.08.2009 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Hmm... miałem podobnie i mnie FM zrobił kopię zapasową... spróbuj poszukać w folderze z save'ami kopii zapasowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ni ma. Geniusz odznaczył opcję zapasowego zapisu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
smutne ale prawdziwe![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja zaczołem nowy sezon Wisłą po długiej przerwy nie grania w FM.
FM 07 Wisła 4-1 Zagłębie Lubin Wisła 3-2 Pogoń Skład: 12.Robert Drej 10. Marcin Baszczyński 22. Peter Mate 6. Arkadiusz Głowacki 20. Nikola Mijalovic 16. Jakub Błaszczykowski 17. Slawomir Peszko 10. Łukasz Garguła 8.Tomas Kona lub 14. Tomasz Bandrowski 22. Andrzej Niedzielan 23. Paweł Brożek Nie ma Sobolewskiego kontuzja 6 miesięcy Jeśli ktoś jest zainteresowany moimi postępami piszcie.
Ostatnio edytowane przez HazikKrK : 20.08.2009 o godz. 10:09.
![]()
Jeden za wszystkich - Wszyscy za jednego, za swych braci zawsze walcz do upadłego!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hazik podaj swój skład na sezon 08/09 i na ten sezon i jak możesz podaj liste transferową i ile masz kasy na transfery
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja gram w menedzery od czasow CM 01/02
Jesli chodzi o FM 2009 to teraz mam wrzesien 2011r.. Kariere rozpoczynalem w Spartaku Moskwa.. 2,5 raza mistrzostwo Rosji + cwiercfinal LM.. Rowny rok w reprezentacji Maroko, PNA. Ze Spartaku "ucieklem" do Anglii - Portsmouth FC, awans od kwietnia do konca sezonu z 8 na 5 miejsce. Potem do stycznia kolejnego sezonu (2010/2011) chwile liderowalem w Premier League, pojawila sie oferta z AC Milan, zastanawialem sie 5 minut realnego czasu czy przejsc, az sie zdecydowalem mimo, ze jestem fanem Interu (11 miejsce Milanu w lidze, 11 pkt straty do 1. Interu) Wspieram Wisłę, Jagę oraz Śląsk wypożyczeniami (Lechii nie, ponieważ nie zostal jeszcze zwolniony "Miś Koala" , a są na pozycji spadkowej). Pierwszy sezon wygrała Legia, drugi Lech, trzeci Wisła (w tym Legia uniknęła baraży 1 pkt.). W tym sezonie Wisła nie radzi sobie najlepiej, klepie srodek tabeli. Sensacyjnie dobry okazał się w Milanie Thiago Neves kupiony przeze mnie za 4,5mln Euro od Arabów Rozczarowuje za to Kaka.P.S. Demo CM2010 prezentuje się obiecująco. Mam zamiar się żalić na oficjalnej stronie Championship Managera, że Wisłę zrobili za słabą, bo jak Astiz jest lepszy od Marcelo.. ;F //Edit: Niestety, nie jestem w stanie zarejestrować się na forum CM, ponieważ moje 2 emaile (gmail i onet) są zbanowane. Jeśli ktoś by był w stanie napisać o tym http://forums.championshipmanager.co...splay.php?f=94 to sądzę, że wszyscy Wiślacy grający w CM 2010 byliby wdzięczni ![]() Powód: Gmail
Ostatnio edytowane przez Qbz : 20.08.2009 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Lista Transferowa: Tomasz Bandrowski z Cottbus za 1mil. Peter Mate z Debreceen za 400k. David Kobylik z Bielefed za 2.2mil. Lukasz Garguła z Bełchatowa za 800K. Sławek Peszko z Wisły Płock za 75K. Andrzej Niedzielan z NEC WOLNY Transfer. Tomas Kona z Sparta Praga za 500k. Budżet : 10mil. Kwoty w Euro. ![]()
Jeden za wszystkich - Wszyscy za jednego, za swych braci zawsze walcz do upadłego!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jeśli chodzi o CM2010 to nie bardzo są w stanie przeskoczyć FM, interfejs ciekawy choć menu wymaga troche czasu aby sie z nim oswoić i powiem ze teraz jak gram w FM2009 to czegoś mi brakuje tj menupod prawym klawiszem myszki, naprawde przydatne.. mecz w 3d bardzo fajny tylko jakoś tak mało naturalnie i wydaje mi sie ze nie zostały zachowane odpowiednie proporcje bramek.. świetny pomysł z kreatorem stałych fragmentów gry, można w nim wymyślec co sie chce, a jeśli chodzi o transefowe sprawy to mało tu jest realizmu, bo chyba nie wyobrażacie sobie, że wisła ściąga Trabelsiego, albo Shole Ameobiego na wypożyczenie z Newcastle? bo tak mi sie udało zrobić.. raczej nie mozna liczyć na to, że wszytko będzie poprawione.. ale zdrowa konkurencja sie przyda....
co do FM-a to gram jednym ze słabszych zespołow w naszej lidze tj. GKS-em Katowice, i cieżko jest ale mam narazie 5 miejsce, wspacie mam z Wisły z której wpożyczyłem Rajfura, Jarosza i Janika. Rajfur to u mnie podstawowy defensywny pomocnik, a Janik najlepiej asystujący (póki co ma 7 asyst). Jarosz narazie wchodzi z ławki i daje dobre zmiany. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Champinoship Manager na pewno nie jest lepszy od FM'a, ale wydaje mi się, że taka konkurencja jest b. potrzebna
FM stoi od jakiegoś czasu prawie w miejscu, a CM robi znaczne postępny.. A zaczynali niedawno od zera ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy możecie mi polecić jakiś klub którym się przyjemnie gra (Te najlepsze odpadają)?
Zastanawiałem sie nad graniem w polskiej lidze, jednak ta ma słabą reputację (która się nie powiększa) i status kraju rozwijający się. Oznacza to, że dobrych piłkarzy nie ściągnę, jedynie młodych i obiecujących którzy po kiku sezonach zechcą odejść. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja miałem Nasriego, Gudjohnsena, Karima (tego turka) w Wiśle
więc ja nie narzekam powiedzcie mi co trzeba zrobić aby scoutów na cały świat wysyłać? bo w FM08 po 3 sezonach mogłem, a w Fm09 gram prawie 10 sezon i dalej nic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Gra się przyjemnie bo z jednej strony mało znany klub, a z drugiej duże możliwości rozwoju bo i fundusze są, i liga z wysoką reputacją, więc po pewnym czasie można stworzyć najlepszy klub świata. No i derby z Realem i Atletico ![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lukass mówisz i masz http://www.centrumfm.org/teksty.php?kid=28 może znajdziesz tu coś dla siebie
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w link wepchalo sie "moze"
http://www.centrumfm.org/teksty.php?kid=28 tutaj poprawny @Lukass_7 Ja zaczynalem grac w najnizszej lidze angielskiej, druzyna Farsley. Naprawde niezla zabawa w doprowadzeniu do najwyzszej ligi a potem puchary.
Ostatnio edytowane przez mic : 21.08.2009 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
U mnie w Wiśle teraz słabo stoję z kasą.... więc macie jakiś dobrych zawodników których mogę ściągnać za grosze albo najlepiej za darmo?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
jakies porady na dobry poczatek ?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 22.08.2009 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jaka to liga i jaki kraj?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jest przeciez wyraznie napisane w poscie Rob_Zombie ze 2liga hiszpańska
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|