|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tylko jest jedna zasadnicza różnica między tymi spalonymi... Bramka Marcelo w 3 min. ustawiło przebieg spotkania, a gol Lewandowskiego był bodajże na... 4-0. Co oczywiście nie oznacza, że Wisła by sobie nie poradziła z Zagłębiem - owszem poradziłaby i bez tej bramki ze spalonego, co dostrzegli również dziennikarze i experci np. Canal+. Niektórzy zamiast szukać wszelkiego spisku powinni sobie i nam odpuścić podobnych "mądrości".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() A jak pan widzi porażki z tym składem osobowym jaki zatrudniony został przy Kałuży są bardzo prawdopodobne. Dlatego zostaw pan to ścierwo dla jakichś Płatków, Stawów czy innych Czesiów "Muriniów". ![]() ![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A tu, na najlepszym forum najlepszych w Polsce, to kolejna okazja by pojezdzic po 'wronieckim klubiku' ![]() Dobrze, niech boli ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zieliński jest lepszym trenerem od Smudy, więc w tym lub w przyszłym sezonie Lech będzie mistrzem. Taka refleksja mnie naszła po paru browarkach
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie pij tyle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No co ty Amika juz dawno powinna byc mistrzem,najwieksi znawcy futbolu w tym kraju Pan Patyra i Pan Iwanski oraz pan Kalinowski tak mówią to musi przyjsc kiedys ta chwila ![]() Trąbia o tym juz od mniewiecej 4 lat ,a póki co ich najwiekszym sukcesem jest uratowanie sie poprzez fuzje ze sprzętem AGD ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Wasze akcje typu "Derby Polski" nie bolą, są naprawde śmieszne. Staracie się dowartościowywać na każdym kroku i przez to wygladacie komicznie . Wasze "osiągnięcia pucharowe" w skali historii również. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko że jesli juz, odstukac w niemalowane, nie zdobylibysmy mistrzostwa, chyba wolałbym by zdobyła go (L) mimo iz ich gra wygląda gorzej. Jakos ta nagłą propaganda pt. Superwielki Lech, mi sie nie podoba. Zreszta, teraz każdy nieświadomy, kibicuje Lechowi, może to dlatego.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.08.2009 o godz. 15:08.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Futbol news sie podnieca ze ma tabele nie wydrukowana Czyli poprostu odjete wszystkie bramki i punkty z karnych i ofajdow.
I ciesza sie że malo przekretow i tylko Wiselka dostala brame nieprawidlowo. A Leszkowi nie odjeli bramki z Korona ze splanego. I wiecie co moge na to powiedziec NOSZ KU.... JEG... MA...!!!!!!!!! Juz pisalem do nich ze maja to sprostowac ale pewnie mnie oleja co myslicie o tym ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
a sportowo nic nie osiągnęli w Polsce przez te lata (tzn. przepraszam PP i SP czyli pucharki pocieszenia). |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Co do tych trzech klubów które masz, podejrzewam, na myśli nie powiedziałbym że żaden z nich nie jest na straconej pozycji. Może i mówienie o byciu na straconej pozycji w stosunku do sytuacji Wisły w tym sezonie to za moce słowa, ale prawda jest taka, że przez to iż cały rok spędzimy poza R 22 będziemy mieli w porównaniu z Legią (która cały czas mimo przebudowy stadionu może grać u siebie) i Lechem (jeszcze jesienią wróci na Bułgarską) zdecydowanie mniejsze szanse na wygranie ligi. Pomijam już tutaj rozwodzenie się nad sytuacją sportową tych trzech zespołów. Jednak ta kwestia, o której wspomniałem może zadecydować o tym, że niestety to Biała Gwiazda będzie mieć w wyścigu po tytuł najmniejsze szanse. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
Czy może to tylko twoja chora wyobraźnia i ślepa zawiść? Artykuł o obawach Brugii jest tłumaczeniem ich oficjalnej strony więc nie wiem do kogo masz pretensje Może jednak urojenia? pozdrawiam edit http://www.clubbrugge.be/en/nieuws/b...-league-game-- proszę
Ostatnio edytowane przez Piotr R : 11.08.2009 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po prostu byłem na stronie belgów, i nie doczytałem sie tego ze sie boją ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale jaka zawiść? Kto co roku krzyczy o jakimś majstrze a widzi go w rękach Wisły czy Legii? 15 lat czekania to dużo i nie dziwię się że macie takie parcie na tego mistrza jak 40 letni prawiczek na ruchanie.
Jesteście niewątpliwie klubem medialnym i dobrze prowadzonym pod kątem marketingowym. To plus poziom naszych pismaków sprawił, że sami uwierzyliście że jesteście Realem Madryt naszej ligi - niestety jesteście tylko jednym z trzech mocnych klubów w Polsce ale zawsze pod koniec sezonu brakuje wam jaj i rozgrywka o mistrza tyczy się tylko Wisły i Legii. Tu nikt normalny nie ma kompleksu względem was, bo i z jakiego powodu miałby mieć? PS. Piotruś, dobrze że w swoim nicku nie napisałeś całego nazwiska tylko pierwszą literę ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Może już przestańcie wyżywać się na Lechu za to, że media znów pompują balonik ponad miarę. Jakoś nie wierzę, by były to artykuły sponsorowane Lech jest "tylko" jedną z czołowych drużyn Ekstraklasy. Kilkanaście minut lektury forum Wiaralecha wystarczy, by zrozumieć, że kibice obiektywnie oceniają zespół. Działania mediów tylko zakrzywiają rzeczywistość, a mnie osobiście drażnią. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Skąd ty niby możesz wiedzieć w co wierzymy? Z prasy?
O megalomani to się raczej nie wypowiadaj bo trąci hipokryzją Ja was w żaden sposób nie oceniam. Wali mnie wobec kogo i jakie macie kompleksy ps. Pewnie zaraz padnie pytanie co tu robię więc spieszę z odpowiedzią Tu jest po prostu śmiesznie. Na żadnym innym forum klubowym nie można się tak pośmiać jak tutaj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panowie z Poznania. Nie przestaniemy sie wyżywać na Lechu, wszakże jesteście "braćmi" pewnej śmiesznej drużyny, której hymn to "Wisła to stara k..."
A na dodatek, teraz osiągacie dobre wyniki sportowe. Polacy to naród zawistny, nie zapominajmy. No i w końcu ostatecznie, to jest nasze forum, i sami możemy sobie pompować propagande, jaki to Lech jest zły ![]() do użytkownika Piotr R. : czekam dalej na link, lubie być świadomy ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Raus Pozen pyren, raus!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
O ile sie nie myle to co roku prezes, dzialacze i pilkarze Lecha mowia o zdobyciu majstra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kiedys ktos porównywał amerykanów i taka anegdota. Gdy jeden amerykanin zarobi 1mln $, drugi sie go pyta jak sie tego dorobił, i idzie tą sama droga u Nas, gdy jeden zarobi 1mln$ to jest, ped**,cw**.ch**, zdradza żone etc. A inni nie pytaja sie jak to zarobił, tylko obrabiaja mu dupe, a najlepiej to by było jakby go okradli, to by sie wszyscy cieszyli.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.08.2009 o godz. 18:30.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
No media media, tyle tylko że wasz prezes, dyrektor sportowy, piłkarze dają pożywkę tym mediom.
Wisła i megalomania? Nie trafiłeś. Aczkolwiek najlepszą polską drużyna w ostatniej dekadzie jest Wisła Cytat:
![]() ![]()
the end
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a my to niby o czym mówimy? o pierwszej piątce? to samo Legia.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
, a oni mówią ciągle o "majstrze" . Nas majster nie interesuje bo mamy ich dużo na budowie naszego stadionu. To co dla nas jest już normą to dla nich jest szczytem marzeń, kumasz ? Zresztą wystarczy porównać dorobek: tytuły MP i wiceMP i trzecie miejsce na pudle też. Nawet jak dorzucą dokonania obecnej Amiki do nieboszczka Lecha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do kasacji
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wisła Kraków: data założenia 1906
Lech Poznań: data założenia 30 maja 2006 Sukcesy Wisły w ostatniej dekadzie 7x Mistrzostwo Polski 3x Vicemistrzostwo Polski Sukcesy Lecha w ostatniej dekadzie Awans do Ekstraklasy 1x 3 miejsce w ekstraklasie Jeszcze o coś chciałeś zapytać? Zrozumcie jego frustrację |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
To ja nie wiem jakie kompleksy moze miec milioner wzgledem kopciuszka... |
|
|