|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w tym tygodniu ma byc oferta z Hannoveru dla Brożka.Mam tylko nadzieje ze z pieniedzy za Brozia bedzie na kupno nowego napastnika i jakiegoś solidnego bramkarza.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Widziałem Rygla przed kontuzją tyle razy, że mogę podpisać się pod słowami Adassa rękami i nogami. To był znakomicie zapowiadający się obrońca. Ktoś nie widział jak grał Rygiel przed kontuzją niech się lepiej nie wypowiada. Bo się kompromituje. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Czy to ten piłkarz co m u karierę zniszczył Kuzera? Chodzi o wyścigi na ulicach Krakowa, kto wtedy ucierpiał, jeśli nie Rygielski?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tak troszke może odskoczeod tematu mała dygresja
widzieliście ten komentarzhttp://www.sport.pl/pilka/1,70998,69...om_wideo_.html bo ja dziś wchodze na strone sport.pl widze skrót meczu lecha gdzie dwie bramki byly se spalonego (jedna ewidentna) i już same pianie i zachwyty w artykułach... ciężko bedzie w tym sezonie chłopakom a Pan Mariusz to chyba zapłacze się w trakcie sezonu i poszuka nowego zawodu ![]() a teraz bardziej tematycznie ![]() Przemek R.l pełen szacun też widziałem na własne oczka i robił niezła robote. szkoda że pech go dopadł;/ ktoś wie ile może jeszcze przyjdzie poczekać na Gargułe na murawie? coś o 6 miechach słyszałem. narazie sporo chłopaków którzy mogą świadczyć o sile chorych jest;/ jak by Boguś grał po levadi by przebiegli tak jak w zeszłym sezonie z legia było jak nie zagrał to przegrali a jak w Krakowie jechaliśmy to dopuki go nie sfaulowali tylko jedna drużyna była na boisku![]() Brożka troche szkoda sprzedawać choć mym zdaniem cienutki jest ale niema narazie czym straszyć w napadzie;/ chyba że dobrym groszem sypną ale 2 i pół miliona to chyba gruba przesada |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że transfer Brożka to Hannoveru jest też wyssane z palca. Jest bez formy, więc wątpie, żeby chciał go taki klub jak Hannover ! Może w następnym okienku go sprzedadzą.
![]()
http://wisla-mistrzpolski.futbolowo....-mistrzpolski/
POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czego oczekujecie od Kazimierskiego , że powie Tak zgadzam się Mariusz jest słabym bramkarzem.Za często zdarzają mu się błędy. Trener bramkarzy odpowiada nie tylko za jego formę fizyczną, ale i psychiczną.Jak myślcie jak by się czuł po takich wypowiedziach Pawełek.Wszyscy wiemy , że z tym elementem gry u Mariusza nie najlepiej.Więc niema co go dołować.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co do Brozka. Wiesci z Auxerre. Nigdy nie bylo tematu o transferze Brozka w Auxerre. Potwierdzenie od Dudki...
![]()
"Kazdy to powie... Wiselka zadzi w Krakowie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
O tym,że warto dobrze się prowadzić świadczy fakt,że wszyscy czterej,którzy brali w tym udział kariery nie zrobili. A mogli. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Bo ja nie. Chyba, żeby sprzedali go za minimum 3,5-4 mln euro. Ale to nierealne. ![]()
Tępiciel inkwizycji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Klub nie powinien wypuszczać już żadnego znaczącego zawodnika. Nasz obecny stan posiadania gwarantuje nam poziom wystarczający do wywalczenia Mistrzostwa Polski, Pucharu Polski oraz Pucharu Ekstraklasy.
Bramkarze: Mariusz Pawełek, Ilie Cebanu, Filip Kurto. Mari powinien bronić we wszystkich meczach ligowych. Filip we wszystkich meczach Młodej Ekstraklasy. A Ilie w PP i PE. Obrońcy: Pablo Alvarez, Peter Singlar. Dwóch dobrych zawodników na prawej obronie. Niestety Pablo tylko wypożyczony :( Arkadiusz Głowacki, Mariusz Jop, Marcelo. Solidnie wyglądający środek obrony ale nie daj Boże Arek I Marcelo dostaną kontyzji w tym samym czasie to nie będzie wesoło :( Piotr Brożek, Junior Diaz dwóch dobrych zawodników na lewj stronie defensywy ale Junior czesto występuje na środku pomocy... Wojciech Łobodziński i to tyle jeśli chodzi o prawe skrzydło bo Małecki jest dla mne napastnikiem a Łukasz Burliga jest poprotu za słaby... Mauro Cantoro, Radosław Sobolewski, Łukasz Garguła, Kondrat Gołoś, Tomas Jirsak, Krzysztof Mączyński. Wygląda imponująco... Ale Guła narazie leczy kontuzje podobnie jak Gołoś... Mączyński to nie ten rozmiar kapelusza. Mauro odejdzie zapewne w zimie a Kondrat latem. Andraż Kirm, Piotr Ćwielong. Andraż nie pokazuje jeszcze pełni możliwości ale będzie z niego pociecha. Pepe widze właśnie na skrzydle a nie na ataku. Paweł Brożek, Rafał Boguski, Patryk Małecki. W sumie 23 zawodników a są jeszcze młodzi Mateusz Rajfur, Michał Czekaj, Daniel Brud, Sebastian Janik, Michał Chrapek czy Sebastian Leszczak na krajowe podwórko jest to wystarczająca kadra |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Moze i bym sie z toba zgodzil ,ale przypomnij sobie jak Pawelek bronil swego czasu w Odrze i potem u nas jak dostawal szanse. Dzis nic nie robienie z takim asem jak Kazmierski(i bylym Legionista,co mi sie tez nie podoba,a co to nie ma innych trenerow bramkarzy chcoby w Krakowie,ze musmy utrzymywac byłego Legioniste Zeby Pawelek mogl sie dalej rozwijac trzeba pozbyc sie Kazimerskiego i sporowadzic mu konkurenta.Bo juz mam przed oczami kolejny farfocel w kolejnym meczu... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jemu przydałby się psycholog i np czytałem kiedyś, że Kahn na 3h przed meczem zamykał się w pokoju i aż do meczu z nikim nie rozmawiał tylko się w ciszy i spokoju "koncentrował" i były efekty, może by takie coś pomogło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Hubert Sobolewski na testach.
Nasza Wisła szuka już piłkarzy po znajomosciach. ahh ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Najpierw sporządzic nowy kontrakt dla Małeckiego a póżniej zajmowac się innymi sprawami. Dziś w "Futbol news" był wywiad z Małym i na obecną, niepewną sytuację Patryk odpowiada tak: "Na razie czekam spokojnie na ruch działaczy. Moja cierpliwosc wiecznie jednak trwac nie będzie. Dałem sobie pewnien okres czasu, ale nie powiem jaki, do którego czekam na oferte Wisły."
Jeśli nie podpiszą z nim kontraktu to nie wiem.. pójdę do tego prezia Pilcha który już jeden kontrakt jego wycofał i pogratuluję mu niszczenia Wisły. Najpierw Zieniu, Baszczu teraz Mały. Żenada... ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Niewobrazam sobie sytuacjii ze zarzad nieproponuje Malemu znacznej podwyzki i nowej umowy. To skarb ,walczy za dwoch i jest zwiazny znami kibicami,o co coraz trudniej bo pilka to dzis tylko biznes i kasa. Maly musi zostac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie wczoraj czytalem w gazecieartyklu o tym ze Hannover chce kupic Jana Simaka z VFB. Poza tym prezydent H96 powiedzial ze jeszcze w tym miesiacu kupia jednego napastinka :(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj się nad wami zlituję, ale jak jeszcze raz będę musiał usuwać wasze przemyślenia o Smolarku z tego tematu, to nie ręczę za siebie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
||
Mario nie umie niestety spełnić wymogów miejsca w którym się znalazł - w takiej sytuacja zawsze spotka się z krytyką, a taką krytykę trudno nazwać nagonką. A tak się z nas śmieją: Cytat:
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 11.08.2009 o godz. 09:12.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam sie po co w klubie nadaj mają zatrudnienie Bartosz Rosłoń, Łukasz Jarośiński, Paweł Zalewski a także obecnie wypożyczni Dariusz Trela, Bartłomiej Łapuszek czy Dawid Kubowicz. Najmłodszy z nich ma 20 lat a nawet nie otarł sie o I pierwszą drużyne Wisły... Za pół roku kończy się kontrakt Mauro Cantoro a za rok wygasają umowy Ilie Cebanu, Kondrata Gołosia i Mariusza Pawełka. Z tym ostatnim mimo wszystko należy podpisać nową umowę. Podwyżka należy sie Patrykowi Małeckiemu. Nowe umowy można zaproponować Junior'owi Diaz'owi, Marcelo, Jirsakowi.
Ostatnio edytowane przez Manager89 : 11.08.2009 o godz. 13:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
||
Przecież Marcelo i Diaz mają długie umowy(pięciu letnie?), niby po co mieliby proponować nowe umowy tym zawodnikom? Jeśli chodzi o Jirsaka, to przecież on nie zasłużył sobie niczym na dalszą grę w Wiśle. Choć jest już u nas dwa lata, to ciągle spisuje się poniżej oczekiwań. Przebudził się Łobodziński, to może czas na Tomka, a jeśli dalej będzie grał kaszane, to chyba cierpliwość Skorży, jego sztabu i Bednarza się skończy. Tylko kto go kupi, albo zaoferuje mu takie zarobki jak w Wiśle? ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|