The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2009, 17:49
Ma ktoś jakiś serwer deatchmatch NonSteam ?

Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.07.2009, 18:00
Dla tych co grają w CS )
http://zssf.pl/index.php?ap=215 oficjalna strona sieci serverów cs na którą serdecznie zapraszam ;-)
link z moim poleceniem )
Odpowiedz cytując
Mlody Wislak
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.07.2009, 21:05
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Cały CS to jest 98, a nawet 95 wśród gier. Aż się dziwię że ktoś jeszcze gra w tak słabą grę.
chyba twoje AA jest tak beznadzieja gra ,ze nie ma kto w nią grać ale ok bez napinki.

lysy jeżeli uważasz ,że na 1.6 recoil jest łatwiejszy do opanowania to pozdrawiam Cię. W Sourcie nie ważne gdzie strzelisz zawsze bania , wiem bo sam grałem przez 0,5 roku i jakieś top30 ESL EU było Nie zapomnij dodać ,że co 2 szwab grający w Sourca haxuje jak poje***
oderint dum metuant

JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE
Odpowiedz cytując
Devan
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 08.07.2009, 22:11
Moze ktos podac mi jakis link do cs nonsteam 1.6 do sciagniecia szukalem na google ale sciagam i chuja z tego jest dlatego z gory dzieki
FORZA WISLA
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.07.2009, 22:24
Mlody Wislak napisał(a):Wyświetl post
chyba twoje AA jest tak beznadzieja gra ,ze nie ma kto w nią grać ale ok bez napinki.

lysy jeżeli uważasz ,że na 1.6 recoil jest łatwiejszy do opanowania to pozdrawiam Cię. W Sourcie nie ważne gdzie strzelisz zawsze bania , wiem bo sam grałem przez 0,5 roku i jakieś top30 ESL EU było Nie zapomnij dodać ,że co 2 szwab grający w Sourca haxuje jak poje***
Nie ma sensu dyskutować która jest lepsza bo to jak by nie patrzeć 2 inne gry i każda z nich ma swoje plusy i minusy.Być może jak ktoś sie przesiądzie z 1.6 na CSS to 'nie ważne gdzie strzela , zawsze bania' ale jak ktoś zaczyna to nie ważne gdzie strzela, zawsze ktoś inny będzie szybszy.

Ogólnie CS to dla mnie top 3, razem z pro evolution i snookerem z pod znaku 8ballclub.com.W każdej z nich fart nic nie daje, trza mieć skila a do tego potrzeba grac, grac i jeszcze raz grać i co najważniejsze....myśleć.

ps i darujcie sobie jakieś non steamy itp - jak chcecie grac czysto i przyjemnie, warto zainwestować to kilkadziesiąt zeta i cieszyć się grą i oczywiście jeśli chodzi o CSa to słuchawki są niezbędne.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.07.2009 o godz. 22:27.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 08.07.2009, 22:26
Devan napisał(a):Wyświetl post
Moze ktos podac mi jakis link do cs nonsteam 1.6 do sciagniecia szukalem na google ale sciagam i chuja z tego jest dlatego z gory dzieki
http://www.kloda.info/cs/ masz tu masz cs i patcha ja stad sciagalem
Odpowiedz cytując
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 08.07.2009, 23:38
Dokładnie. Lepiej kupić Steama za te 50zł w Empiku, Media Markcie, czy nawet kupić sam klucz przez internet za 20zł, niż grać na NS, gdzie aż roi się od oszustów i większość serwerów to jedno wielkie gówno.

Wiadomo, są teraz dopalacze nawet na Steama, ale osób grających na nich jest już zdecydowanie mniej. Na Steamie gra się przyjemniej, można zapraszać do siebie znajomych, można pisać z nimi za pomocą chata, gracze reprezentują wyższy poziom i łatwiej się czegoś nauczyć itd.

Counter-Strike zawsze będzie dla mnie jedną z najlepszych gier, grywalność ma ona niesamowitą jak na swój wiek, grafike itp.

Żeby dobrze grać w CS'a trzeba dużo ćwiczyć i myśleć. Niezbędne w tej grze są słuchawki, wiadomo im lepsze, tym więcej usłyszysz. Recoil jest problemem dla poczatkujących graczy, szczególnie w takich broniach jak ak47, ale wszystko można wyćwiczyć.
WISŁA NOWA HUTA !
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2009, 01:45
Mlody Wislak napisał(a):Wyświetl post
Że się wtrącę... w AA3 pierwszego dnia tyle milionów chciało zagrać że od razu padły serwery nadmienię tylko że hostowane przez amerykańską armię więc nie powiedziałbym że nikt nie chce grać.

Osobiscie uważam że AA2 jest o wiele bardziej wymagająca od CS a AA3 wymaga więcej taktyki i przemyslanych działań. No ale co kto lubi przygodę z CS-em skończyłem jakies 6-7 lat temu także nie wiem jak teraz ale z tego co tu widzę to hakerzy mają łatwo

Sorry za off-a
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2009, 06:00
CS 1.6 to klasyka klasyki.

Grałem w multum innych strzelanek po sieci i z gier teoretycznie podobnych (czyt. normalne bronie, a nie rzeźnia w stylu unreala) jedyną która mnie wciągnęła bez pamięci był pierwszy battlefield. Drugi także niezły, ale... to nie to samo.

Co do CSS to... co którzy zaczęli od 1.6, albo wcześniej zwykle uważają tą pierwszą za lepszą.
Młodzi uważają że lepszy jest source.

Co do wyglądu tej gry: przez ostatni tydzień pogrywałem w gta IV, far cry'a 2, crysisa, czy ostatniego coda. I CS dalej mnie nie odrzuca, dalej mi się świetnie gra, jeśli na serwerze są fajni ludzie.

I jedyna gra, która po multi jest autentycznie lepsza, to unreal tournment, oryginalny. Cudowna młócka, w którą można grać zawsze i na każdym sprzęcie.
.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 09.07.2009, 06:39
Cytat:
Dokładnie. Lepiej kupić Steama za te 50zł w Empiku, Media Markcie, czy nawet kupić sam klucz przez internet za 20zł, niż grać na NS, gdzie aż roi się od oszustów i większość serwerów to jedno wielkie gówno.
Dokładnie lepiej zainwestować w steama i żadne ns. Na ns jest bardzo dużo graczy którzy w cs grają krótko i dzieci neo jest również pod dostatkiem.Jak taki zacznie drzeć się do mikrofonu to idzie zwariować (na ns nie ma opcji zmutowania gracza a to na steamie jest bardzo przydatne) ogólnie poziom rozgrywki jest niski i bardzo dużo cheaterów.Sam grałem na ns dość długo i przejście na steam było ciężkie np statystyki na pierwszym lepszym serverze steam to 0:20 a jak kogoś się zabiło to jestem zajebisty
Cytat:
Wiadomo, są teraz dopalacze nawet na Steama, ale osób grających na nich jest już zdecydowanie mniej. Na Steamie gra się przyjemniej, można zapraszać do siebie znajomych, można pisać z nimi za pomocą chata, gracze reprezentują wyższy poziom i łatwiej się czegoś nauczyć itd.
Niestety coraz to nowsze dopalacze wychodzą i np Vac ich nie wykrywa.Praktycznie mogę stwierdzić że poziom cheaterów na steamie zwiększa się.Jak ktoś siedzi w temacie to np niedawno okazało się że clan z Rosji VirtusPro grał bodajrze Kode5(turniej) na wh za co zostali zdyskwalifikowani.Najgorsze jest to że Valve wcale nie walczy z cheaterami tylko robią jakieś debilne updaty które tak naprawde gówno dają a nawet sprawiają że gra się gorzej.

Cytat:
Counter-Strike zawsze będzie dla mnie jedną z najlepszych gier, grywalność ma ona niesamowitą jak na swój wiek, grafike itp.
Oj tak grywalność ma niesamowitą i jeszcze żadna gra przez internet mnie tak nie wciągnęła jak cs no może jeszcze Diablo II na Bnet
Cytat:
Żeby dobrze grać w CS'a trzeba dużo ćwiczyć i myśleć. Niezbędne w tej grze są słuchawki, wiadomo im lepsze, tym więcej usłyszysz. Recoil jest problemem dla poczatkujących graczy, szczególnie w takich broniach jak ak47, ale wszystko można wyćwiczyć.
Oj tak trzeba ćwiczyć.Polecam servery dm+hs bardzo łatwo sobie skilla można wyćwiczyć ale uprzedzam że początki są ciężkie.

Ktoś pisał że cs od lat się nie zmienił i tu was zdziwie.Na początku csa praktycznie wszystko było super nic się nie zacinało postacie w grze chodziły płynnie.Obecnie żeby wszystko chodziło płynnie potrzeba wpisać kilkanaście komend w console drate,rate,interpy i inne pierdoły.Właśnie ta konsola sprawia że często nie można trafić kogoś na serverze bo albo się tnie albo jest nieśmiertelny.Często się zdarza że można zabić kogoś w głowę a strzelając mu np w nogę albo nie trafiając go w ogóle.
Inna sprawa można odnieść wrażenie,że wymagania cs zwiększyły się.Kiedyś na starym komputerze siedząc w kilku "smoke" miałeś 100 fpsów teraz na tym samym kompie zapewne fpsy spadły by Ci albo wyłączyła by Ci się gra.
Co do recoila to prawda jest taka że zależy on od servera,łącza, i nieszczęsnej consoli.Całkowicie inaczej gra się na serverze co ma 100 fpsów a na takim co ma 1000 fpsów.Na 100 fpsaach możesz być pewien,że celownik vbędzie Ci skakał i strzelasz w każdym kierunku.Na serverze 1000 fpsów kule będą leciały tam gdzie celownik.Obecnie w Polsce tylko servery GamesNet posiadają 1000 fpsów i jeżeli kusi was kupno servera polecam GN.

Gdzieś znajdę artykuł na temat consoli serverów i innych ustawień to wkleję.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 09.07.2009, 07:17
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Gdzieś znajdę artykuł na temat consoli serverów i innych ustawień to wkleję.
byłbym wielce zobowiązany.

gram dobre kilka lat, a dalej nie rozkminiłem konsoli do końca
.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 09.07.2009, 08:04
Jeżeli chcesz mieć wszystko dobrze ustawione to polecam user cfg choćby z Hlc albo esla ja posiadam ten z hlc i wszystko śmiga jak powinno
Odpowiedz cytując
Mlody Wislak
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.07.2009, 09:18
FajQ może przesadziłeś z tym,że GamesNET ma tylko serwery 1000fps bo tak naprawdę żaden polski hosting nie posiada maszyn które wycisną 1000fps. Serwery postawione na prockach Intelowskich nigdy nie będą miały stałej wartości 1000fps , natomiast serwery na Athlonach owszem
Napisałeś ,że najlepsze serwery do ćwiczenia to DM+ HS a to nie prawda bo na takim serwerze inny jest hitbox postaci (mam na myśli tutaj ,że celujesz w rękę koleś dostaje bańke ). Według mnie najlepszym serwerem do ćwiczenia tzw. skilla to serwer DM każdy na każgeo
Najlepsze ustawienia cs'a to ustawienia pod siebie. Rozdzielczość , wielkość celownika no i komendy cs'owskie (ex_interp, cl_upaterate , cl_cmdrate , rate - tylko to ustawiam , reszta to default )

Powiedzcie mi czemu to AA rzadko występuje na turniejach lanowych?
oderint dum metuant

JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 09.07.2009, 10:12
Czytam i nie moge uwierzyc.... Czemu w AA chcialy grac miliony juz pierwszego dnia? Bo byl za darmo? Proste i logiczne. Porownajmy sobie ilosc zarejestrowanych kont i wszystko bedzie jasne.
W tej chwili Source jest na 1 miejscu i nie ma sie co dziwic.
Polska scena source jest kulawa na obie nogi ale na swiecie to swietnie rozwijajaca sie i przynoszaca ogromne zyski platforma.

Gralem w bete-1.5-1.6 i nadal bym gral ale wiekszosc znajomych przeniosla sie na css wiec i ja to uczynilem w 2004 roku

Polecam grac na steamowych serwerach z wiadomych powodow, ale jakby ktos szukal dobrego adresu ns do css z minimalna iloscia cziterow ( bo zawsze sa admini ) to moge podac

Sam polecam PB i piaskownice

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2009, 11:27
U Wujka i Maszyny się swego czasu fajnie grało ale kilka miesięcy nie odpalałem CS więc trzeba to nadrobić
A najważniejsze ustawienia to

rate 20000 bądź wiecej
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100

Są do ściągnięcia też bardziej wyraźne celowniki , pomocne szczególnie na dustach, co prawda niektóre servery je blokuja ale na większości chodzą i oczywiście nie jest to cheat.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Stary 09.07.2009, 20:17
Celownik można mieć każdy kolor wystarczy wpisać komendę do consoli.Ja osobiście gram na białym zielony był mało widoczny.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2009, 23:43
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Celownik można mieć każdy kolor wystarczy wpisać komendę do consoli.Ja osobiście gram na białym zielony był mało widoczny.
To jest jasne, tyle że można zrobić podmiankę na celowniki które są grubsze i bardziej widoczne i o to mi chodziło.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.07.2009, 01:26
na steamie albo klanówkach jakieś wałki z celownikami nie przejdą
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.07.2009, 11:33
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
na steamie albo klanówkach jakieś wałki z celownikami nie przejdą
Ale jakie wałki? - to chyba nawet z oficjalnego forum steama jest i działa na tej samej zasadzie co podmianki ubrań itp - jeśli na danym serverze(oczywiście steamowskim) jest blokada na takie rzeczy to zwykły celownik się wczytuje, ale z doświadczenia wiem że jeśli chodzi o FFA to 70-80% serverów akceptuje to.
Zapodam zresztą linki ale dopiero w poniedziałek bo wybywam.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.07.2009, 13:29
Najwieksze serwery ffa maja zablokowane podmiany celownikow Moim zdaniem najlepiej ustawic sobie odpowiednia wielkosc,przezroczystosc i grubosc oraz w ostatecznosci zmienic kolor przy strzale...lepiej dziala niz te wymyslne duperele i co najwazniejsze mozna grac na kazdym serwerze z takimi ustawieniami.

PS: Ktos gra tutaj w CSS ?

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
mb12
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 10.08.2009, 18:31
Chciałbym zaprosić wszystkich graczy do odwiedzenia sieci serwerów GameManiak.pl.
Jeśli masz jakieś uwagi, propozycje, sugestie lub szukasz najświeższego info dla GameManiaków zapraszam na nasze forum http://forum.gamemaniak.pl/ a w najbliższej przyszłości na portal http://www.gamemaniak.pl/.

Dlaczego warto odwiedzić GameManiak.pl:

1. Znakomita ekipa doświadczonych adminów, która zawsze służy radą i pomocą. I nigdy nie nadużywają swojej władzy.
2. Wszystkie serwery są monitorowane (HLTV) 24/7. Demka są nagrywane cały czas, więc żaden cziter nam nie umknie. Dodatkowo dzięki temu, są to świetne miejsca na zbieranie dem do filmików.
3. Każdy ma u nas szanse zaistnieć! Nieważne czy jesteś z nami dzien czy rok, Twój głos zawsze zostanie dostrzeżony.
4. Oferujemy wspaniałą atmosferę tworzoną przez wszystkich członków społeczności GameManiak.pl. Często organizujemy integracyjne "zloty" w mieście opanowanym przez użytkowników GMa - Wrocławiu.
5. Na naszym forum, a w przyszłości portalu, są organizowanych rózne konkursy z mniej lub bardziej cennymi nagrodami. Ale zawsze zapewniające świetną zabawę.
6. U nas dowiesz sie o nowościach na arenie e-sportu, przeczytasz wiele interesujących poradników oraz obejrzysz mnóstwo świetnych fragmovies.[/center]

Obecnie w skład naszej sieci wchodzą następujące serwery:

GameManiak.pl [TP] 51*N 17*E Wratislavia @ KampNO.pl

Zagraj:
Połącz:
IP serwera: wratka.gamemaniak.pl:27124 lub s9.kampno.pl:27124 lub 80.238.112.244:27124
Rodzaj: TeamPlay
Ilość slotów: 16 + HLTV
Secure: VAC2
Godziny uptime: 24/7
Friendlyfire: Tak
Czas mapy: 25min
Forum: Wratka @ GameManiak.pl
GameTracker: Server info @ GT
HeadAdmin: HoMEr

---

GameManiak.pl [TP] LeDsplej @ KampNO.pl

Zagraj:
Połącz:
IP serwera: ledsplej.gamemaniak.pl:27025 lub s3.kampno.pl:27025 lub 91.204.162.130:27025
Rodzaj: TeamPlay
Ilość slotów: 18 + HLTV
Czas mapy: gramy do wygrania 13 rund przez CT lub T
Forum: LeDsplej @ GameManiak.pl
HeadAdmin: Kobra

---

GameManiak.pl [FFA BF2] eXistenZ @ KampNO.pl

Zagraj:
Połącz:
IP serwera: existenz.gamemniaka.pl:27026 lub s3.kampno.pl:27026 lub 91.204.162.130:27026
Rodzaj: FFA z modem BF2
Ilość slotów: 20 + HLTV
Czas mapy: 20min
Forum: eXistenZ @ GameManiak.pl
HeadAdmin: Vi Tri Mua

---

Dodatkowo do użytku wszystkich czlonków społeczności maniaków gier sieciowych GameManiak.pl zostały oddane:

GameManiak.pl [CW] Mixownia @ GamesHost.pl

Zagraj:
Połącz:
IP serwera: s1.gameshost.pl:27025
Forum: Mixownia @ GameManiak.pl

TrackMania Nations Forever www·GameManiak·pl

Adres: Polska > Małopolska > www·GameManiak·pl
Forum: Trackmania @ GameManiak.pl

IRC #GameManiak @ PolNET

Połącz przez WWW:
Adres: #gamemaniak na 'irc.ircnet.pl'
Forum: IRC @ GameManiak.pl

GameManiak.pl VT @ VoiceSpeak.org

Połącz:
IP serwera: vt.gamemaniak.pl:3792
Forum: VT @ GameManiak.pl

Unikalny system mixów by Kobra

Dział poświęcony turniejom i mixom organizowanym przez naszą społeczność.
Adres: http://www.ledsplej.net/mixer/index.php

[center]
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.08.2009, 18:54
Zapomniałeś napisać najważniejsze, czy servery są pod Source, czy jakieś starsze wersje CS?
Odpowiedz cytując
mb12
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 10.08.2009, 19:36
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś napisać najważniejsze, czy servery są pod Source, czy jakieś starsze wersje CS?
Serwery sa pod 1.6.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.08.2009, 19:45
mb12 napisał(a):Wyświetl post
Serwery sa pod 1.6.
To niestety nie dla mnie:( Zdecydowanie wole nowsze wersje CS'a.
Odpowiedz cytując
Szyszunia_ABG
Member

Od: 03.2009

Stary 31.08.2009, 12:46
Hej mam takie pytanko bo swego czasu gralam w css ale po miesiacu (od zainstaklowania) cos sie zrypalo a mianowicie nie wyszukiwalo serwerow ani nie laczylo z serwami (jak mialam w ulubionych) czy to mozliwe ze wplyw na to ma router?
Dla przyjaciół:

Alea iacta est
... Carpe diem
, quam minimum credula postero.
Odpowiedz cytując
#**SnaKe**#
Member

Od: 06.2004

Stary 18.10.2009, 15:07
Nowohucianin^^ napisał(a):Wyświetl post
Serwer Central Shoot [FFA] !! Serdecznie Zapraszamy !!

Serwer FFA - Free For All:

Nazwa: Central Shoot [FFA] @ Gamepad.pl
IP: 91.209.68.3:27015
Haslo: Wyróżnione w Nazwie
Sloty: 18 + Rezerwacja dla Admina
Czas C4: 35 sekund
Czas Trwania Rundy: 2 min 30 sekund
Czas Trwania Mapy: 15 minut
Head Admin: Malitek

Niskie Pingi ok. 20 - 40
Kulturę
Przyzwoitych i aktywnych adminów
Miłą atmosferę
# Możliwość wykupienia Admina lub Prywatnego Slota

Malitek - 8336640
I co Teraz ? - 162410

Serwery są nowe, stoją w bardzo dobrych serwerowniach !!
Profesjonalne Forum z dostępem do statystyk graczy na obu Serwerach !!
Nie tolerujemy graczy bez kultury osobistej, cheatów i nadużywania mikrofonu !!
Polecam cs-serwery NS/ST stronka www.cs-serwery.pl
dodane zostały nowe serwery:
Central Shoot [FFA] 62.181.0.137:27015 hasło cs
Central Shoot [STEAM] 217.149.252.131:27015
Central Shoot [TP] 91.204.163.196:27015
Central Shoot [FFA2] 91.204.163.195:27015
Central Shoot [4FUN] 91.204.160.222:27015
Central Shoot [GG] 91.204.161.70:27015
Central Shoot [DM] 87.98.234.222:27015
Powód: dodanie www
Ostatnio edytowane przez #**SnaKe**# : 18.10.2009 o godz. 15:08.
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.10.2009, 13:46
Jakby któryś z forumowiczów potrzebował 5-tego do jakiegoś meczyku to piszcie, bo mi się FFA nudzi już

PS. CS 1.6 naturalnie
Ostatnio edytowane przez spirit : 20.10.2009 o godz. 14:38.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
siekierski
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.10.2009, 14:28
Serwer Counter Strike 1.6 - Krakow Public [FFA]@postrzelaj.pl
Adres: 91.203.134.192:27102
Sloty: 17
Timelimit: 20
FriendlyFire: 0
C4Timer: 30
Platforma: Steam
Haslo: Brak
Rozgrzewka: 60 sek
Kontakt z H@: gg: 9414232

Rozkręcamy Serwer!

Forum!: http://krakow-public.ugu.pl/
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 06.12.2009, 09:40
Zapraszam Wiślaków na :

Serwer : SBGroup's Serwer's @ NiceShoot.pl
Gra : Counter Strike 1.6 (Non-Steam)
IP : 188.165.19.21:27055
Sloty : 15

WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
MatixNH
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.12.2009, 10:58
Gra ktoś w CS Source NonSteam bo mam fajny server na którym gram 2 lata i niesposób żeby się znudził bo co jakiś czas są zmiany na nim różnego rodzaju, ludzi różnych multum gra z całej europy,dobre pingi z reguły są także niema problemów, profesjonalny ranking,mało cziterów jak na NS, z reguły jak pogra taki to 15minut i pernament ban także tu też niema kłopotów... Zazwyczaj słysze od graczy 1.6 ze source to szajs , ale naprawde mnie wciągnął równie dobrze jak 1.6 jak nie lepiej(dzieki lepszej grafice itp). Dla chętnych mogę wrzucić link do pobrania CSS NS bo a tutaj adres stronki servera www.css.setti.info a ranking www.css.setti.info/psychostats . POZDRO
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów