|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Dla Pawła idealne byłyby tylko ligi Francuska lub Niemiecka. Hiszpańska to za wysokie progi, ewentualnie jakiś słabszy klub. A w Anglii i we Włoszech kariery nie zrobi. Niestety po tej kontuzji nie jest tak waleczny jak kiedyś (potrafił przepchać Choto, a on jednak jest spory chłop
) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
no ale Kirm niewiadomo w jakiej kulturze wychowany. Ktoś go powinien ogarnac, i powiedziec o co tutaj biega. Że mecz to nie tylko 90 minut pracy i do domciu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A może się wstydził podejść bo wiedział że szału nie zrobił i bał się gwizdów? Że też nie macie czego się czepiać... Mnie bardziej denerwuje Brożek z jego wymachiwaniem i kręceniem głową po spieprzonej kolejnej setce. ![]()
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale widzisz, tu nie chodzi o czepianie sie.
Nawet jakby przegrali wysoko, to ja podejde pod płot i będe im bił brawo i dziękował. Tego samego, niezależnie od wyniku meczu oczekuje od piłkarzy. Szacunek niech będzie w obie stony. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
co Ci Mauro zrobił?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sprawa tego człowieka wraca jak bumerang. 9 piłkarzy w tym nowego Alvareza stać na podziękowanie kibicom ale tego jednego nie. Piszę jednego a chodzi jeszcze o Kirma ale temu mozna jeszcze odpuscic bo noszący BG w sercu niejaki Mauro szybciutko wziął Słoweńca pod swoje skrzydełka.
Jutro wyjdzie przed kamery i do prasy i powie. Szanuję kibiców Wisły ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przesadzasz... Jak na niego, Mauro i tak super się zachwał... Dawno nie podszedł tak blisko naszego sektora, biorąc pod uwagę to, że nawet grając 2 minuty pierwszy uciekał do szatni, jest to duże wyrzeczenie z jego strony po 45-minutowym wysiłku na boisku
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No tak tylko na ta chwile to chyba Brozek wybiera gre w Wisle a ławke gdzies na zachdzie....Bo formy ni ma... Na jego miejscu 100 razy wybral bym opcje nr 1 ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z taką formą Brozinho nie ma czego szukać za granicą....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pierwsze siwe włoski Sobola.
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Stary sobol mocno śpi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No proszę Skorża działa cuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Widze ze wielu denerwuje ze machanie rekoma Pawla .
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale on ma taki charakter.
Wiadomo moze denerwowac sytuacja jakich w meczu wiele, ze Brożek odwraca sie i sie w****ia, a tu piłka niedaleko, jakby podbiegł by przywalczył, a Paweł jak stoi tak ****uje. No taki chłopak ma charakter, ot co. I tak z meczu na mecz gra coraz lepiej. W Superpucharze, przewrócił sie z 3 razy na piłce... chyba nie pijesz do mojego posta?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.08.2009 o godz. 15:09.
![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To co,jak nie sprzedamy Brożka to znowu karnie do rezerw? byłby to cud w skali światowej jakby nagle zapomniał jak się strzela bramki...wyluzujcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj Słowenia gra z San Marino. Da się to spotkanie obejrzeć gdzieś ?
Ciekawie byłoby porównać jak gra Andraz w narodówce, z tym co u nas. ![]()
.
. |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Osobiscie nic do Pawła nie mam i szanuje go,ale tez niemiłosiernie mnie wk**** ,to jego szukanie winowajcy za to ze sam zle pilke przyjal czy niestrzelił. To takie rozpraszanie samego siebie ,zamiast olac to i skupic sie na dalszej grze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kirm strzelił bramkę dla Słowenii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Widzę ,że nasz Andraż brameczkę San Marino strzelił
. Wszedł na 2. połowę i po 10 minutach strzelił ;D.![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brożek, poza podaniem do Obraniaka, kiepsko. Słabe przyjęcie, potykanie się o własne nogi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie widzialem zeby potykal sie o wlasne nogi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
poprawnie zagrał...dla mnie nic nie zepsuł. Miał ładne dwa długie podania, ładnie kontre rozegrał i do tego ta asysta. Nie wiem gdzie widziałeś słabe przyjęcie i potykanie się o własne nogi. sam uważam że Paweł jest w bardzo słabej formie teraz, ale bez przesady, akurat w tym meczu nie było tego widać. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W sumie dobrze że żaden z naszych* sobie nie pograł więcej niż 45 minut, bo nie powinni być zmęczeni na BOT.
*nie wiem jak Diaz, ale on czy by grał, czy nie to po takiej podróży i tak będzie zmęczony ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie zmarnował jedną setkę ale też to nie była taka łatwa setka
poza tym asysta, to już jest powoli nudne XD Obraniak oprócz bramek nie wyróżnił się praktycznie niczym. Najlepszy na boisku EWIDENTNIE Błaszczykowski, widać, że w porównaniu z polaczkami to po prostu gracz innego formatu Tak patrzę się wchodzi Jodłowiec i myślę, że pojdzie do obrony a Dudka do pomocy, a tu Jodłowiec w pomocy O.o masowo tracił piłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Brożek sobie za dużo nie pograł w sumie tak samo jak Lewandowski .
Ciężko coś zdziałać jak się jest osamotnionym napastnikiem ale Brozio ładnie zgrał i zaliczył asystę. Natomiast Łobodziński mnie załamuję! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Da się gdzieś oglądnąć bramkę Kirma?
|
|
|