|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda ze dzis nie gramy z Lechem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Obserwuje naszego prawego obronce i jestem pod milym wrazeniem,jak sie rozegra to moze byc dobre wzmocnienie.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wierze wlasnym oczom. Wisla sie wrecz bawi w tym meczu. Tak fenomenalnej Wisly nie widzialem juz baardzo dawno.
Odnosnie Kirma. To nie to ze on ma slaba forme. Jego forma jest identyczna jak w meczu z Levadia. To nasi pilkarze osiagneli taka forme. I gdyby teraz odbyly sie te mecze to wisla u sibie powiozlaby ich po 8:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie słabo bronimy, Bardzo dużo akcji przerywanych faulami a nie dzięki czytaniu gry i ustawianiu się. 3 żółte kartki z takim przeciwnikiem to przesada.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Brawo Mario!
nie przejmuj się łajzami które plują na swoich braci. ps. dupa, nie beniaminek, jedynie na papierze.. a poza nim Zagłębie jest lepsze od minimum połowy zespołów z Ekstraklasy
Ostatnio edytowane przez aNouc : 07.08.2009 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobra gra. Po przerwie trzeba strzelic trzecia i bedzie spokoj. Sedziowie sobie nie radza, a glowny rozdaje te kartki jak szalony i na to Skorza musi zwrocic uwage, bo nie dotrway do konca w pelnym skladzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Brawo Wisła. Pierwsza połowa bardzo dobra w naszym wykonaniu. Tak jak zapowiadał Skorża... gramy efektownie i efektywnie. Szkoda, że w końcówce trochę odpuściliśmy. Mało brakowało, a stracilibyśmy bramkę.
Brawa należą się również Mariuszowi. Ten stadion jest chyba dla Niego szczęśliwy W superpucharze także bronił bardzo dobrze.Ps. Czy mi się wydawało, czy kibice Zagłębia krzyczeli coś na dwie strony o Łobodzińskim!? |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo Wisła Brawo Lechia zawsze nad wami ...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skorza ten fragment rozpracowal tak , ze ci pilkarze wybiegajacy zaslonili ława MArcelo , a on stojac na spalonym mial blizej do bramki od obroncow i bylo 50/50 czy zagwizdze pajac z PZPN czy nie , widac ze zdębiał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co wy z tym beniaminkiem tak? Hoffenheim rok temu też było beniaminkiem w Bundeslidzie i co z tego? Szczególnie że Zagłębie to nie dawny mistrz Polski... A zdecydowana większość piłkarzy to starzy ligowi wyjadacze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Hehehehe śmiać mi się chce z jednego powdou, ale o nim za chwilę...Póki co gra wygląda super!! A przede wszystkim dlatego że jest zaangażowanie i agresja! Boczni obrońcy w końcu coś grają!! Najbardziej mnie martwi BARDZO słaba gra Pawła Brożka i Kirma...Obj Ci zawdonicy są bardzo niewidoczni a Paweł to normalnie piłki nie umie przyjąć.
A teraz to z czego się śmiałem: pamiętacie mecz w PP Wisła-Lech |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A dlaczego tak ustawił zespół? Bo kto inny mu powiedział, że Wisła spokojnie poradzi sobie z Estończykami. Ta sama osoba jeździła dwa razy oglądać ligę estońską, by jak najlepiej rozgryźć przeciwnika i prawidłowo ocenić jego poziom. Jeśli nadal nie wiesz o kim mowa i czyją winą jest złe przygotowanie zespołu przeczytaj ostatni wywiad z Rafałem Janasem przed meczem z Levadią. Trener mówił, że forma ma przyjść na IV rundę i forma idzie. Szkoda, bo można było cykl przygotowań inaczej rozłożyć i jestem pewien, że dziś szykowalibyśmy się na wyjazd do Sofii. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I znowu pseudo-eskperci najezdzaja na Pawla Brozka...ktory gra bardzo dobrze i ktory zalicza asyste...najwidoczniej musi w kazdym meczu zdobywac przynajmniej 1, jak nie wiecej bramek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że Mauro Cantoro dostanie szansę. Cieszy mnie ten fakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Za kogo Cantoro wszedł?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Za Diaza
10znakow ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Właśnie przyszedłem z boiska gdzie grałem 2 godziny i w sumie kiedy dowiedziałem się, że pasiaki przegrały 6:2 to nie mogłem uwierzyć, jednak teraz uwierzyłem kiedy sprawdziłem na 90minut.pl. Odnośnie meczu mogę tylko stwierdzić, że szkoda iż skuteczność przeszyła tak późno, ale lepiej późno niż wcale. O mistrzostwo może być trudno, ale puchary to dla Skorży powinno być absolutne minimum.
PS. wiadomo kto ma transmisje do PP i PE, bo chyba jakoś teraz przetargi miały być. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak myślicie,pojedziemy ich do zera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Już 3:0 Widać to nie to samo Zagłębie co 2 lata temu. Można by spróbować Micańskiego wyciągnąć od nich.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Daj szansę Mączyńskiemu, mecz już wygrany, Sobol out albo KIRM
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
0:3
Zagłębie przyciśnięte strasznie się gubi. Wisła gra tak jak rywal pozwala, czyli bardzo dobrze. Wynik cieszy, jednak nie ma co popadać w hurra-optymizm, nie wszyscy w następnych kolejkach będą grali tak słabo jak dzisiaj Zagłębie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wynik ładny, ale dlaczego tyle żółtych kartek? Później będzie płacz bo nie będzie kim grać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym Pawłowskiego im zabrał,chociaż dzisiaj nic nie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kartek jak lodu... znowu dla Piotrka Brożka.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
3:0 teraz już z górki
|