|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiadomo moze ilu mniej wiecej kibicow wiselki jedzie do lubina?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Obstawiam nasze gladkie zwyciestwo 3 : 1. Patrzac na sklad Zaglebia(1 sensowny pilkarz i poprostu fatalni stoperzy) i na mecz z Legia raczej nie mam obaw.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Już spokojnie do 10 minuty powinniśmy prowadzić 1:0. A potem tylko kontrolować mecz i najwyżej dołożyć jedną lub dwie bramki
![]() ![]()
http://wisla-mistrzpolski.futbolowo....-mistrzpolski/
POLECAM!!!! To jest strona Wisły Kraków. Znajdują się tam wszystkie najwazaniejsze rzeczy o Wiśle Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To widzę, że Wy to optymiści jesteście nieumiarkowani. Z drugiej strony, nie wyobrażam sobie żeby mogło być coś innego od zwycięstwa Wisełki, choć myślę, że tak łatwo nie będzie.
Jak dla mnie może być skromne 0:1, ważne żeby 3 punkty były. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Widzę, że mamy typowy i powszedni problem...
Jedna strona mówi, że pojedziemy ich jak walec, inni zaś twierdzą, że będzie męczarnia, przypominają Levadie itd. Uwielbiam takie przebijanie piłeczki... Naprawdę te przedmeczowe tematy tracą powoli sens. Szkoda, że 80% komentujących to 15 letnie dzieci albo napinacze... Może lepiej pogadać o taktyce, składzie, formie niektórych zawodników, moralach zespołu? A, że przykład idzie z góry no to może ja zacznę. Chcemy dobrej widowiskowej gry? No to czekajmy na Gargułę i Boguskiego. Bez tych zawodników tracimy wg. mnie conajmniej 25% siły ofensywnej. Jeżeli moglibyśmy dziś wyjść składem takim jaki mamy nie licząc kontuzji czyli: Pawełek-Alvarez,Głowacki,Marcelo,Pi. Brożek-Małecki,Garługa,Sobolewski,Kirm-Boguski-Brożek no to byłoby coś, ale, że niestety mamy kontuzje w drużynie no to nie ma tego luksusu i jest jak jest. Typowanie wyniku myślę, że nie ma sensu. Dlaczego? Odpowiedź jest bardzo prosta. Możecie się zgodzić ze mną lub nie ale w przypadku Wisły funkcjonuje zazwyczaj stały schemat. Albo szybko strzelony gol ustawia nam mecz i dowozimy 1-0 do końca lub coś jeszcze wbijamy. Albo nie strzelamy gola do 60 minuty i wtedy zaczyna się męczarnia, piłkarze biją głową w mur i robi się problem. Jak będzie dziś? Obecny skład spokojnie wystarcza aby "miedziowym" pokazać i dać do zapamiętania, iż grali z Mistrzem Polski. Wyszkolenie techniczne, taktyka, doświadczenie, przygotowanie kondycyjne, trener, indywidualności- tym wszystkim bijemy ich na głowę. 10 000 publiki, chęć pokazania, że nie są chłopcami do bicia po blamażu z Legią, jeden Pawłowski?- to ich atuty. Pozwoliłem sobie poczytać co o dzisiejszym meczu z Nami piszą kibice Zagłębia na swoim forum. Doceniają naszą dobrą postawę w meczu z Lechem. Ba, nawet niektórzy twierdzą, iż byliśmy lepszą drużyną, a więc strach niewątpliwie przed nami jest. Wiedzą z kim grają i dlatego nie możemy ich "zawieść", a więc DO BOJU O 3 PKT i PEWNE ZWYCIĘSTWO PANOWIE!!! ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedno jest pewne jedziemy po 3 pkt do Lubina, Legia z nimi zdobyła komplet więc i my musimy. Zadanie nie będzie łatwe bo grają u siebie i będa miec pewnie komplet widzów na stadionie. To naszych powinno zmobilizować jednak . Musimy wygrać ale nie będzie łatwo jak już mówiłem
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
3 punkty, nie ma innego wyjścia. A wiecie co wam powiem? Po tym co Skorża powiedział mam pewne nadzieje ... pamiętam jak 2 lata temu zaczynaliśmy sezon w Lubinie. Narodziła się niejako nowa drużyna, ze stylem, agresją, chęcią zdobywania jak największej ilości bramek, mentalnością zwycięzców. Na jesień nie mieliśmy sobie równych. Może za dużo oczekuje, ale wydaje mi się, że nasi piłkarze mają coś do udowodnienia, nam, kibicom Wisły jak i całej Polsce. A nagłówki gazet po Levadii powinni powiesić sobie w szatni.
Może jest to złudna nadzieja, że obejrzę wreszcie Wisłę na miarę Wisły, ale co robić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja z przyjemności oglądnę to spotkanie ze względu na stadion
. Przynajmniej nie będzie w oczy razić byle jakoś bijąca z murawy. Wiem,że trener chce fajnie i miło, ale czy najemnym kopaczom będzie się chciało?Tak naprawdę powinien sunąć atak za atakiem. Czy tak będzie? śmiem wątpić. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Grzadq napisał:Może jest to złudna nadzieja, że obejrzę wreszcie Wisłę na miarę Wisły, ale co robić?[/QUOTE]
Wierzyć, kochać i mocno dopingować!!! ![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Doladnie ,tez chce zobaczyc tą prawdziwą Wisle walcząca,biagajaca ,wrecz wsciekle atakującą Skorza nawet po minach na tej konferencjii roznil sie od tego Skorzy jakiego zawsze pamiatam Moze to zwiastun jakichs zmian ,koniec cackania ,czas zap***** nia. Oby ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lechia do polowy 3;1 z Cracovia, coś niesamowitego. Cracovia wreszcie spadnie
![]() Wystarczy mi 1-0 i będę happy |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zapierdalanie było za Petrescu i skończyo się wiadomo jak. Nasi z płaczem chodzili do Cupiała, że Dan to tyran...Polscy piłkarze mają mentalność nierobów. Jak poczują cięższą pracę to będzie bunt i gra przeciw Skorży. A bez ciężkich treningów do niczego nie dojdą. I tak błedne koło....Jedyne wyjście to nie kupować Polaków. Żal patrzeć na naszych w pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj meczyk elegancko sobie czlowiek ogladnie, zadnych patroli, szesciopak budwaisera i jedziemy! Wiselka dzisiaj wygra, niewazne ile. Pozdro dla wszystkich Wislakow z Four Corners!
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
I czas to zmienic. Pilkarze powinniw wiedziec od Levadii ze jesli beda sie opierdlac to predziej poleci ktorys z nich niz trener W glowie mi sie nie miesci historyjka jak to pilkarze "chodzili do Cupiala ",na skarge. no jak to brzmi Przeciez beda na miejscu powaznego czlowieka a za takiego uchodzi chyba Cupial ,wyp**** bym takiego dellikwenta i płaczka za drzwi ,tak ze drugi raz wstydzilby sie wogole pokazac. Dlatego cos mi tu smierdzi jakąś machlojlą ,ale polskie dziennkarstwo dobiło juz takiego dna,mniej wiecej jak poziom gry Polskich zespolow w Pucharach. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Zaglebie zaprezentuje się tak jak w Warszawie.
Ktoś mówił, że Cabaj jest dobrym bramkarzem ![]() Klops za klopsem: Lechia wygrywa 6;2 juz, elegancko. Cudownie Lechia gra |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cracovio, oby tak dalej...! 2:6 Ładnie wygląda.
Jeszcze niech tylko dziś wygra Wisełka, jutro Jaga, a w niedzielę Śląsk - i będzie komplet radości. Oby tylko chłopakom nie zabrakło "powera". PS. Mam pytanie, sorry jeśli trochę dziwne. Czy na JAKIMKOLWIEK justinie.tv czy podobnym ustrojstwie da się obejrzeć dzisiejszy meczyk lub chociaż jego fragment? Bo z Rzymu Lubina nie widać, nawet gdybym wlazł na najwyższą wieżę telewizyjną na EUR-ze... Powód: Pytanie do kumatych
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 07.08.2009 o godz. 19:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie Wierze!
Ktos jeszcze bedzie narzekal na pomyslowosc naszych stalych fragmentow? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No i pieknie zaczynamy
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
JEEEEEEESSSSTTTT!!!!!!!!! Marcelo!!
![]()
zenio
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Początek marzenie haha, ale gol ze spalonego, ale co nas to obchodzi haha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprytnie zagrali tego wolnego.Szkoda, ze byl minimalny spalony, ale wazne, ze bramka zaliczona.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hahahahah Skorża Jest Bogiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Fajnie że prowadzimy, szkoda że w takich okolicznościach.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Trzeba przyznac, ze przez TV atmosfera wydaje sie byc swietna !
Piekny poczatek dla nas, choc ze spalonego. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest WISŁA!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
gol ze spalonego,ale ten komentator zlapal takiego bulwersa ze myslalem ze wbiegnie na murawe Oo
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piekna brameczka, jedziemy!!
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie szkodzi ze byl spalony, wazne jest to, ze rozegranie bylo przygotowane.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|