|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kompletnie Legia siadła, bez konceptu, mają jeszcze sporo czasu.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Pozdrowienia z Lubelszczyzny! Co do meczu: Legia się sypie i czarny scenariusz coraz bliżej... Powód: bo tak!
Ostatnio edytowane przez wislacki : 06.08.2009 o godz. 20:43.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Odpadnięcie Legii nie jest czarnym scenariuszem. Wystarczy, że Leszek w IV rundzie.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Polonia już się nie odkopie (bo wlasnie dostala 3 brame !!).. Legii brakuje jednej bramki - tyle ze już grają kaszanę.
Powód: 3-1
Ostatnio edytowane przez wislak.azory : 06.08.2009 o godz. 20:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tk szczerze mówiąc to na etapie przebudowy stadionu, związanej tym samym z tymczasowością, nie wiem czy odpadnięcie z pucharów nie jest na rękę klubowi.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja jestem tego samego zdanie co kolega z góry
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kolejny kompromitujacy sezon naszych druzyn w pucharach. Nic sie nie zmienia, dalej jestesmy Murzynami Europy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Giza znów nie grzeszy skutecznością, miał chyba piłkę meczową...
Do kolegów z góry, podobną tezę macie względem Wisełki? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobną tezę mam wzgledem Wisły. Czy to się nie opłacało?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koniec spotkania, Legia niestety żegna się z europejskimi pucharami hahaha a się z nas śmieli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I znów ostał się tylko Lech, który raczej nie będzie rozstawiony, zatem europejskie puchary w Polsce zapewne zakończą się jeszcze w sierpniu.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to Warsiawa pojechała juz do domu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
piekny dzien.. Legia odpada, Polonia odpada... mam nadzieje ze Amika odpadnie za 2 tygodzie
dzieki ci panie ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I kompromitacja. Puchary sie jeszcze praktycznie nie zaczely, a zostala juz tylko 1 polska druzyna. Kto jeszcze powie, ze nasza pilka klubowa idzie do przodu? Od kilku lat poziom dramatycznie spada.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia odpada... Nie wiem jak was, ale mnie to jakoś specjalnie nie rusza
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś Cie nagadał głupot o jakiś milionach. Najpierw policz koszty.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Legia odpada, w sumie dużo im nie brakowało.
Czołowa drużyna naszej ligi w optymalnej formie to jednak wciąż trochę za mało na średniaka ligi zachodniej. O szczęściu, czy też jego braku nie będę mówił, gdyby byli lepsi i potrafili wepchnąć piłkę do siatki w odpowiednim momencie to byliby w kolejnej rundzie. Jest to zła wiadomość dla Wisły, będą mieli więcej czasu na ligę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i po ptokach. Szczerze mówiąc to Legia dała po prostu ciała. Drużyna bez jaj, niby sobie pykają, piłka krąży, ale ani Giza, ani Iwański czy Roger nie mają charakteru.
Może gdyby Chinyama grał... Marszałek - wiesz, też o tym pomyślałem gdy mimo zapowiadanej rzezi niewiniątek wujek Cupiał zaprosił swoich podwładnych na dywanik i porażka rozeszła się po kościach. Tylko jak się do tej teorii mają słowa Wilczka tuz po meczu w Tallinie. No i jego posępna twarz nie była chyba efektem jego umiejętności aktorskich? ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najgorsze jest to że znowu trzeba się bezie emocjonować meczami w polskim piekiełku Odra-Piast bez urazy do tych klubów... Obraz nędzy i rozpaczy .A PZPN ma się dobrze...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
cholera.. zaraz Lech odpadnie i pograne. A dla tych co sie ciesza z odpadania kolejnych polskich drużyn (oprócz Wisełki): ludzie, pomyślcie troche.. niech wygrywa legia w pucharach, niech wygrywa lech w pucharach.. to wyjdzie polskiej piłce tylko NA DOBRE !
![]()
*Armia Białej Gwiazdy*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Oglądałem mecz Legii w necie od drugiej połowy. Żenujące jest to, że po tym jak sobie ładnie wypracowali drugą bramkę (fajna akcja Rogera i Mięciela) i mieli przewagę optyczną, czyli prowadzili grę, to kilka minut potem frajersko z niczego praktycznie dali sobie strzelić bramkę z rzutu rożnego, bo dwóm zawodnikom NIE CHCIAŁO się pokryć rywali. Przy rzucie rożnym kiedy jest czas żeby ustawić szyki, pokryć każdy swego. Oni w TEJ SYTUACJI zostawili b. dużo miejsca rywalom na sygnalizowany i przygotowany, silny, celny strzał. Za takie lekceważenie, brak przytomności i odpowiedzialności zapłacili wysoką cenę. Tak głupio stracili bramkę na własne życzenie a już się rozkręcali. Bramka na 2 - 2 ułożyła dalszą część meczu dla Broendby i tak trochę na własne życzenie Legia odpadła.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W tym roku buduja sie stadiony, polskich druzyn juz praktycznie nie ma w pucharach czyli kolejna dobra okazja zeby rozwiazac PZPN
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Polska piłka idzie w coraz lepszym kierunku stadiony się budują,duże pieniądze z C+,polscy piłkarze coraz lepiej opłacani, no i na koniec nasze drużyny prezentują znakomity poziom w europejskich pucharach.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam co muszą nasze drużyny, zawodnicy trenerzy działacze właściciele zmienić wpodejściu do piłki żeby to wkońcu hulało każdy daje recepty,ale z tego jak zwykle wychodzi wielkie g. drażnią mnie już te porażki. Został tylko Kolejarz ale zapewne z taką forma jak dzisiaj to nie pograja za wiele w pucharach.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Niektorzy tutaj sa niestety przeciwko rozwojowi naszej pilki.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ludzie powracaja z wakacji pod koniec sierpnia a tu juz nie bedzie kogo ogladac w pucharach. Za rok bedzie to samo bo nie nabilismy sobie teraz punktow do rankingu a polskie druzyny nie potrafia ogrywac faworytow.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|