|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tymi zawodnika mi powinien sie Bednarz zainteresowac uważam: Cetnarski,Wilczek (Piast),Chałas (Znicz).Całkiem dobrze w 1 ligowym GKS-ie Katowice zaprezentował sie wychowanek Wisły Bartek Iwan.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.07.2009 o godz. 08:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mieliśmy w ostatnich latach takiego jednego...Dolhe...
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Banita
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie zakończyły się Mistrzostwa Europy do lat 19 (U-19) W finale Ukraina pokonała 2-0 Anglików. Jednak to Anglik Nathan Delfouneso, został królem strzelców turnieju z 4 golami.
18 latek, zawodnik Aston Villi, wzrost 1,86 m, kontrakt ma jeszcze rok, a wart jest około 667.500 £. Idealny kandydat na snajpera - supergwiazde polskiej ligi, pod warunkiem, że nie wykupią go najbogatsze kluby angielskie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
667.500 £ to on jest wart tylko na transfermarkcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niektórzy to naprawdę wierzą, że piłkarzy to kupuje się jak towar w supermarkecie
![]() -To ja poproszę tego zawodnika. -Zapakować? -Nie, dziękuję, nie trzeba. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
To nie Football Manager... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Benjamin Onwuachi opuścił APOEL i wrócił do drużyny z 2 ligi greckiej Ionikos.
Raczej nie będą w stanie go utrzymać na tym poziomie rozgrywek, a to ciekawy piłkarz. Można by postąpić bez ryzyka, jak apoel i wypożyczyć go z opcją pierwokupu. Kwota odstępnego 0. Szkoda, że w Wiśle rozpoznanie rynku działa tak słabo. Przede wszystkim osób tym się zajmujących jest za mało.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.08.2009 o godz. 08:41.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na miejscu Bednarza zainteresował bym sie dwoma napastnikami Portowców 18-letnim Lebedyńskim i 23 letnim Maciejem Ropiejko.Obaj ustrzelili razem prawie 20 bramek w 2 lidze.Teraz na inaguracje Lebedyński strzelił dwa gole w 1 lidze przeciwko GKS Katowice.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Saganowski - Southampton chce za mnie przynajmniej pół miliona funtów, więc chyba będę musiał zostać i grać w League One, czyli w trzeciej lidze. Ale i tak to wyższy poziom niż polska ekstraklasa
Brać go !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może by tak założyć dwa nowe tematy z serii Gdybym był ......powód dwaj nowi skauci w Wiśle Klejdinst i Csaplar jak uważacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
free transfer free transfer x100 ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie mam takie pytanie, co sadzicie o tych dwoch pilkarzach? http://www.90minut.pl/kariera.php?id=6501 i http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8134 . Z Lazerovskim Polnia chce rozwizac kontrakt czyli moznaby go wziac za darmo. Dla mnie jako zmienik byl by ok co wy o tym myslicie?
Co do Ivanoskiego to zalezy ile Polonia chciala by za niego. Ale jako napastnik napewno nie jest zly. Pzdr! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za Lazarevskiegiego proponawałbym już Kriżanaca lub innego duzo lepszego i doświadczonego zawodnika np Soll Campbell(choć niestety nierealny)ale ograny i doświadczony albo sprowadzic z powrotem Clebera który już tęskni za grą w Wiśle i zapowiada powrót a i podobno Salgado szuka klubu co do napastników to mam nadzieje że w końcu ktoś zwruci uwage na Mitsańskiego dużo lepszy od Ivanowskiego aczkolwiek podobno Saganowski jest do wyrwania za 500tysięcy aczkolwiek można spróbować go wypożyczyć albo Bernard Parker lub Wright Philips(brat tego z Chelsea) no i można by spróbować z Białkowskim lub Kowalewskim,Szamotulski też szuka klubu a co myślicie o młodym Szczęsnym(ten z Arsenalu) nadawałby sie do Wisły jako konkurencja dla Pawełka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
JOSE 841, odpocznij...
Narazie w sferze s-f jest "Transfer" Kleindista i Csaplara (mozliwe literówki w nazwiskach), oby się "dream come true" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sol Campbell i Michel Salgado... Załamuje mnie ten człowiek ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:incognito :amauri
Jest temat S-F? To macie S-F! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To już przekracza granice ludzkiej wyobraźni to musi być reprezentant sztucznej inteligencji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cassius31krakow vbmenu_register("postmenu_773898", true); zgadzam sie z tobą w końcu jest temat S-F a do reszty pomarzyć można
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
śmiem twierdzić, ze taki stary dziad jak Szalgado, by kondycyjnie cała lige na łopatki rozłożył.
Ale widze że z racji S-F przeważają takowe pomysły, to zapodam też swój : Chewbacca (wzrost 2.24 więc wysoki jak chciał Skorża, za darmo wiec pasuje, no i brón to kusza energetyczna a takiej w lidze to nawet Tejksiu nie ma) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaa, a jego partnerem w ataku będzie Michel Jordan bo też wysoki i te jego wsady i strzły(rzuty) z dystansu, w pomocy kiwki mistrza Yody, a kapitanem drużyny Obi-Wan-Kenobi. Do tego młody zdolny Anakin Skywalker. Możemy pisać o zawodnikach możliwych? Czy też robimy własne 11-tki?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Cleber do wziecia w grudniu.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wczoraj ogladalem mecz leglej z brondby i musze przyznac, ze bramkarz dunczykow prezentuje super poziom! smiem twierdzic, ze tylko dzieki niemu dunczycy graja dalej... kilka kapitalnych interwencji, zero haosu... ahh jak bardzo by sie przydal nam dobry bramkarz nie popelniajacy glupich baboli to chyba nie musze pisac... pozdro
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...en/profil.html ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wiesz jaki Brendby ma budżet?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=55037
Twarda ręka, i można by chłopaka uratować, poza trudnym charakterem, to napastnik o warunkach fizycznych jakiego szukamy, myśle że nie kosztowałby drogo, a i wypożyczenie z opcją pierwokupu mogłoby być dobrym rozwiązaniem. Umiejętnie przygotować kontrakt, że w razie jakichś wybrykow zawodnik płaci kary, myślę że samo przejście do Wisły byłoby dla niego niezłym bodźcem do pracy.
Ostatnio edytowane przez Chesteroski : 07.08.2009 o godz. 07:55.
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja Go zapamiętałem jako właśnie "Bizona" bez techniki, za to ze zbytnią agresją. Kosił równo z trawą wszystkich obrońców. Wg mnie Wisła to zdecydowanie za wysokie progi dla Niego.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Libor Došek może zagrać w Śląsku Wrocław
Śląsk przed zamknięciem tego okienka transferowego może pozyskać zawodnika, mającego za sobą występy w fazie grupowej Ligi Mistrzów. To prawie dwumetrowy napastnik Libor Došek z AC Sparta Praga. Ofertę jego zatrudnienia wrocławianie dostali od agenta, współpracującego z czeską agencją menedżerską Sport Invest. Sami w kadrze mają tylko trzech napastników, z tego jeden (Vuk Sotirović) leczy obecnie kontuzję. Trenerowi Ryszardowi Tarasiewiczowi pozostał do wyboru Tomasz Szewczuk i król strzelców Młodej Ekstraklasy Kamil Biliński. - Wiele zależy od tego, ile trzeba będzie za tego Czecha zapłacić i jak wysoki chciałby mieć kontrakt. Na pewno poważnym minusem tego zawodnika jest jego wiek. Ma 31 lat, a my staramy się iść w innym kierunku, raczej pozyskiwać piłkarzy młodych i wiązać ich wieloletnimi kontraktami. Ale to gracz który ma na tyle ciekawe CV, że warto mu się przyjrzeć - mówi Tarasiewicz. O ile za transfer Czecha nie trzeba zapłacić zbyt wiele (około 100 tys. euro), barierą mogą być jego zarobki. Piłkarz ostatnie pół roku był w AÓ Xánthi (cztery gole w dziewięciu występach). Tam zarabiał około 200 tys. euro, ale... Tak samo, jak były bramkarz Śląska Radosław Janukiewicz przekonał się, że klub z Grecji nie ma w zwyczaju regulować należności wobec swoich pracowników w terminie. Poważnym atutem Doška jest jego umiejętność gry tyłem do bramki i doskonałe warunki fizyczne. Ma 199 centymetrów wzrostu i waży 93 kilogramy. Pasowałby do stylu gry Śląska, wychodzącego na boisko z jednym napastnikiem. źródło: Przegląd Sportowy Dlaczego go nie zaoferowali Wiśle ? Szkoda....Jednak jakby się nie dogadał ze Śląskiem w sprawach finansowych to spróbowałbym go ściągnąć. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
, a strzelać bramki umie i to głównie głową, czego już o Brazylijczyku niekoniecznie można powiedzieć... Ja osobiście takiemu chłopakowi ddałbym szansę.![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jaki ? oświeć mnie... i w ogole co ma piernik do wiatraka...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|