|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Aha, w takim razie nie wiem jaki jest cel tego murku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ten murek jest bardzo niski a sens jego jest taki że łączy stopnie trybun pod różnymi kątami. Zauważ że od prawej strony do tego murku przylegają stopnie trybuny wschodniej, która ma mniejszy kąt nachylenia od trybuny północnej. Dlatego jest ten murek żeby nie było żadnego uskoku. Jutro a najdalej pojutrze wrzuce renderki już z dwupoziomowym narożnikiem, bo aktualnie jestem w trakcie tworzenia drugiego poziomu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mimo to jestem miło zaskoczony, bo jest po 12, a światła na budowie się świecą czyli coś tam się musi dziać. W porównaniu do Budimexu Ci robią 2x szybciej i nie chodzi tu wcale o to, że w 90% trybuna z prefabrykatów, ale podejście do budowy aby wszystko było wykonane w terminie. Szkoda, że autostrady nie chcą tak powstawać tylko wpierw muszą rozkraść kasę na budowę, a później biadolą, że jej nie ma. W Anglii odcinek drogi potrafią wyremontować w nocy kiedy jest najmniejsze natężenie ruchu,a u nas 8h i farjant.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
radekogi
Tak w ogóle to masz super te rendery, dużo Ci jeszcze pracy zostało? Już nie mogę się doczekać wirtualnego odwiedzenia stadionu nie no wiem, że to nie możliwe ale liczę na dużą paczkę screenów ![]() PhantomRanger Zdaje się, że pracują całą noc. Zawsze jak o 3-4 w nocy wejdę to widać zaświecone lampy |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie! Czy po remoncie stadionu młyn wróci na sektor C?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z jednej strony Głupio by to wyglądało na dwupiętrowej trybunie, ale trybuna D jest mała i myślę, że na pewno drugie tyle chętnych jest na młyn do wejścia.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Prawdopodobnie większość Januszy z D którzy zazwyczaj siedzieli na jej skrajnych sektorach przeniesie się na trybunę wschodnia i przez to doping na D będzie lepszej jakości , przynajmniej mam taką nadzieję , zresztą nasz stadion będzie prawdopodobnie najlepszy pod względem akustyki i będziemy miażdżyć dopingiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Skoro Biała Gwiazda jest na D to młyn też tam będzie. Skaczący i śpiewający kibice nie będą "przeszkadzali" ludziom chcącym obejrzeć mecz w spokoju
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Trybuna rośnie jak grzyby po deszczu ;D
W końcu coś robią też po prawej stronie :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
--------------------- ja nic nie słyszałem o czymś takim na Wiśle. Ale musi się wypowiedzieć ktoś kompetentny. już wyjścia na drugi poziom widać ładnie zasuwają ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mógłby ktoś umiejętny narysować linię boczną boiska, na aktualnym zdjęciu z kamery? Chętnie bym to zobaczył ale nie orientuje się gdzie dokładnie będzie przebiegać a poza tym nie wiedziałbym jak się odnieść do projektu na takim zdjęciu, z takiego kąta.
http://www.2012.org.pl/images/krakow2_aktualny_1024.jpg |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To elegancko, że młyn zostanie na D. W spokoju bedzie mozna oglądnąć mecz na trybunie C z lepszym widokiem i bez kretynów z kompletnym odmóżdżeniem tropiących i klnących na nie śpiewających lub mało śpiewających kibiców
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Co to tego ze cie wyklinali to mieli racje bo stara X byla mlynem wiec to ty pokazales brak szacunku pchajac sie tam. Jezeli chciales sobie obejrzec mecz to byla A i B, tam nikt by ci nic nie powiedzial. ![]()
Najwspanialszy klub na świecie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://i27.tinypic.com/35d8fmt.png |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Niestety ale nie:/
Zbiornika retencyjnego nie będzie... chociaż wstępny projek został przedstawiony inwestorowi... jak zwykle "zabrakło pieniędzy". Szkoda, bo oszczędności na wodzie - kształtują się, np. na Koronie w okolicach 10 tyś PLN/miesięcznie...
Ostatnio edytowane przez Martinescu83 : 31.07.2009 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki. Czyli gość w pomarańczowych spodniach, mógłby właśnie wrzucać aut, tak dla wyobrażenia. Nie jest źle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Poza tym zrozum, ze kiedys praktycznie caly stadion spiewal i tworzyl wspaniala atmosfere. Powód: ort
Ostatnio edytowane przez Kuba : 31.07.2009 o godz. 13:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zapewne miejsca prasowe.
Co do lini bocznej, to jest ono raczej tak jak narysowane jest boisko na schemacie powyżej. Trybyny D i E mają 100m szerokości bez centymetrów więc linia nie powinna przebiegać, tak że "odcina" jakby skrajne sektory. 100:5=20, a odległość to 17m. W sumie żadna różnica, ale jednak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie loża VIP Cupiała.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/dane_te...ionu_szczegoly
B1 , czyli prasa. http://krak.tv/kategoria-9,film-589.html
Ostatnio edytowane przez ciastek11 : 31.07.2009 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super rendery. Linie boiska zrobiles zgodnie z projektem? Jezeli tak to moze jest szansa, zebys wrzucil widok trybuny bocznej z takiego kąta aby bylo widac linie boczna boiska?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|