The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2009, 17:15
...........
Ostatnio edytowane przez alterego : 25.07.2009 o godz. 09:21.
Odpowiedz cytując
W_S
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2009, 11:08
wiadomo już coś na temat karnetów
Odpowiedz cytując
Hardcore1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.07.2009, 09:17
od kiedy rozpocznie sie sprzedaz biletów na mecz z Ruchem?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.07.2009, 19:57
Kolega wyżej pisał nie dostał odpowiedzi...ja podbijam, ponieważ nie kupuję karnetu bo na części meczów nie będę mógł być chciałbym jak najwcześniej wiedzieć od kiedy rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz z Ruchem...Wiem, że od przyszłego tygodnia...ale jakby ktoś wiedział w które dni to byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.07.2009, 09:18
Najprawdopodobniej od środy.
Odpowiedz cytując
cebulka997
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.07.2009, 06:57
Ja tam kupie pod stadionem bo nie ma sensu jechac tak daleko do Krakowa jak Sosnowiec jest za Katowicami, czyli nie daleko mnie A wiem ze na pewno ktos bedzie mial na sprzedaz
GURNY
ŚLUNSK
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 07:47
Cytat:
Ręce opadają jak się czyta te wyjękiwania że czemu pociągaiem i drogo.
Jak Lech jechał jesienią do Rotterdamu to Wiara Lecha (odpowidnik naszego SKWK) koszt wyjazu który organizowała podniosła na osobę o 30 zł, które oczywiśce trafiły na jej konto. Uwżam że tak samo powinno zrobić się u nas lecz na mnijeszą skalę. Tak więci koszt wyjazdu do Sosonowca nie powinine wynosić 40 zł lecz 50 tzn:20zł bilet+20zł pociąg+10zł NA KONTO SKWK! Jeżeli sprzedano 2000 pakietów to nie trudno obliczyć jaki był by zysk, jak duży, nawet jeżeli liczba osób ze względu na tą dychę więcej była by mniejsza, choć nie chce mi się wierzyć by było to nawet 200 osób mniej. Tak samo powinno zroibć się z wyjazdem do Talinna, 270 zł za transport (co uważam za cenę śmiesznie małą za tak daleki wyjazd) zaokraglić do 300zł, z czego te 3 dyszki oczywiście na konto SKWK.
Z pewnością te kilkanaście tysięcy zł tak zdobytych pozwoliło by rozwinąć skrzydła Stowarzyszeniu.Amen
Tylko błagam nie mówcie mi że kryzys i że za dyche to można kupić całe 5 chlebów...

Dla twojej informacji- NIE KAŻDY PRACUJE !!! dla Ciebie to tylko 10 zł a dla mnie aż !!! Jak masz za dużo kasy to po prostu wyślij do SKWK !

Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 27.07.2009, 13:07
Mam parę pytań co do meczu z Ruchem.Jak będzie wyglądał w ogóle cały wyjazd ? Gdzie zbiórka ? Jak wygląda powrót ? Od kiedy będzie można kupić bilety ?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Stary 27.07.2009, 13:10
droho napisał(a):Wyświetl post
Najprawdopodobniej od środy.
Tu masz odpowiedź na pytanie od kiedy bilety...o zbiórkach dowiesz się jak już będą pewnie bilety rozprowadzane, a myślę że najprawdopodobniej gdzieś koło piątku.
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 27.07.2009, 13:18
A powrót tym samym pociągiem którym przyjeżdżamy
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 27.07.2009, 13:48
Jeśli nasze wczesniejsze problemy z tak wczesnym dojazdem na miejsce wynikały z tego że miał to być dla nas sprawdzian przed liga i negocjacjami z policją z Sosnowca to już powinniśmy coś wiedzieć o godzinie zbiorki i odjazdu pociagów.
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:00
Jak WyglĄda PowrÓt ?!
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:30
SiD1894 napisał(a):Wyświetl post
Jak WyglĄda PowrÓt ?!
po meczu idziesz grzecznie na dworzec, uwalasz dupę na miejscu i jedziesz do Krk jak reszta Wiślaków zadowolonych ze zwycięstwa z hanysami.

www.wislakrakow.pl -> tam masz info nt. biletów, ich cen etc.
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:38
Kacap dzięki Ci.A jak to wygląda z biletami ? Kupuje bilet za 35 zł i już mogę jechać czy muszę się na jakaś listę zapisac?
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:15
Godziny zbiórki jeszcze nie ustalono bo, SKWK dopiero to ustala.
Odpowiedz cytując
Member

Od: 12.2002

Stary 28.07.2009, 12:11
element napisał(a):Wyświetl post
Ale niektórzy tego nie rozumią.

Przyjebać chyba trzeba będzie 50 zł od biletu to może się niektórzy otrząsną.

W dupach się poprzewracało, takich marudzen na żadnych innych forach ekip z wyzszej półki nie ma. Krótka piłka i koniec.
Nie ma marudze, nie ma .......enia tylko się podporządkowują pod to co zamieszczają osoby które mają co nieco w głowie , za sobą multum wyjazdów i nie chcą na złość tylko wręcz przeciwnie.

Bełkot i płacz jak u starych bab.
Nie pasuje, nie dam rady, chcę jechać autem a nie chce płacić za pociąg to trzymam mordę krótko a nie snuje pierdoły o tym co kto robi a co nie robi. Bo **** to kogo szczerze powiedziawszy obchodzi.

@
kto jedzie autami niech ma oczy dookoła glowy.
Powodzenia.
Krótko, dobitnie, w żołnierskich słowach... tak, bo tak, albo wyp...lać!

Szkoda tylko, że bez sensu.

Urokiem krakowskiej Wisły, jest między innymi to, że ma bardzo, ale to bardzo różnych kibiców. Nie jestem przekonany do tezy, że duża ilość wyjazdów wpływa na posiadanie większego "co nieco" w głowie. Zaproponowana sprzedaż biletów, nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem i nawet ekonomicznie trudno ją obronić. Jeżeli na dodatek, zgodzimy się z przysłowiem, że -czas to pieniądz, to już w ogóle dupa blada. Trudno mieć do części kibiców pretensję, że widząc podział kwoty w proporcjach 15+20 zżymają się i rezygnują z wyjazdu. Straszenie apokalipsą samochodową, też jest trochę bez sensu. Pomijam fakt, że bardzo dużo osób jeździ na "niekrakowskich" blachach. Nawet rejestracja krakowska, nie jest równoznaczna, z natychmiastowym wpierd...lem.
Ale do meritum:
Rozumiem i doceniam wysiłek włożony w przygotowanie taniego transportu, dla możliwie jak największej rzeszy kibiców. Ale, czy nie należało pomyśleć, o stworzeniu dwóch kategorii biletów? Pierwsza z przejazdem (15+20) i druga- sam bilet wejściowy z własnym transportem (15+10 dopłaty do pociągu). W ten oto sposób, jak mawia klasyk, i wilk byłby syty, i Manchester City...

ps
Że 10 zł, to nie pieniądze? Cóż, na ulicy, póki co nie leżą, to raz, a dwa- mam auto siedmioosobowe. Siedmiu chłopa, to jest spora dopłata do pociągu, a dla nas zwrócony koszt podróży, plus bonus wynikający z zaoszczędzonego czasu przed i po spotkaniu.

ps''
Nie lubię jeździć pociągami.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.07.2009, 12:18
Tak a potem płacze na forum że opony poprzebijane i latanie na psy jak po meczu z Levadią.

Odpowiedz cytując
Member

Stary 28.07.2009, 12:24
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Tak a potem płacze na forum że opony poprzebijane i latanie na psy jak po meczu z Levadią.
Masz znajomych? Masz. To wśród pięciu znajomych znajdź takiego, co jeździ autem w leasingu, albo beemą co ją ściągnął, ale nie przerejestrował. A jeżeli nie dostrzegasz różnicy, między polskimi blachami w Estonii, a krakowskimi w Sosnowcu, to za cholerę nic na to nie poradzę.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 28.07.2009, 12:25
A płakał ktoś tu na forum, że mu opony przebili? Nie widziałem a chętnie bym poczytał. Dasz link?
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 28.07.2009, 12:25
SiD1894 napisał(a):Wyświetl post
Kacap dzięki Ci.A jak to wygląda z biletami ? Kupuje bilet za 35 zł i już mogę jechać czy muszę się na jakaś listę zapisac?

przecież przy zapisach się wpisujesz na listę. jak masz bilet to jedziesz normalnie, jak nie masz - jedziesz na jana, czego oczywiście nie popieram
Odpowiedz cytując
Deivid
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.07.2009, 12:26
Cytat:
Krótko, dobitnie, w żołnierskich słowach... tak, bo tak, albo wyp...lać!

Szkoda tylko, że bez sensu.

Urokiem krakowskiej Wisły, jest między innymi to, że ma bardzo, ale to bardzo różnych kibiców. Nie jestem przekonany do tezy, że duża ilość wyjazdów wpływa na posiadanie większego "co nieco" w głowie. Zaproponowana sprzedaż biletów, nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem i nawet ekonomicznie trudno ją obronić. Jeżeli na dodatek, zgodzimy się z przysłowiem, że -czas to pieniądz, to już w ogóle dupa blada. Trudno mieć do części kibiców pretensję, że widząc podział kwoty w proporcjach 15+20 zżymają się i rezygnują z wyjazdu. Straszenie apokalipsą samochodową, też jest trochę bez sensu. Pomijam fakt, że bardzo dużo osób jeździ na "niekrakowskich" blachach. Nawet rejestracja krakowska, nie jest równoznaczna, z natychmiastowym wpierd...lem.
Ale do meritum:
Rozumiem i doceniam wysiłek włożony w przygotowanie taniego transportu, dla możliwie jak największej rzeszy kibiców. Ale, czy nie należało pomyśleć, o stworzeniu dwóch kategorii biletów? Pierwsza z przejazdem (15+20) i druga- sam bilet wejściowy z własnym transportem (15+10 dopłaty do pociągu). W ten oto sposób, jak mawia klasyk, i wilk byłby syty, i Manchester City...

ps
Że 10 zł, to nie pieniądze? Cóż, na ulicy, póki co nie leżą, to raz, a dwa- mam auto siedmioosobowe. Siedmiu chłopa, to jest spora dopłata do pociągu, a dla nas zwrócony koszt podróży, plus bonus wynikający z zaoszczędzonego czasu przed i po spotkaniu.

ps''
Nie lubię jeździć pociągami.
OK tylko pomyśl kto by sprawdzał każdemu że ma wykupiony kwit za przejazd za 20zł? Tego sie nie sprawdza bo jest to cieżkie do ogarnieńcia. Myśle ze duzo tzw "sępów" wybierałoby opcje drugą (15zł bilet + 10zł dopłaty do pociągu) i co wtedy zrobi SKWK ? Ma dopłacać PKP z własnych pieniedzy?
Odpowiedz cytując
Member

Stary 28.07.2009, 12:39
Czy jazda na sępa była by skur...ństwem? Myślę, że tak i to sporym! W SKWK sporo wysportowanych, odpowiednio zbudowanych facetów, co to mają szczególne uczulenie, na postępowanie niehonorowe. W drzwiach wagonu staje taki ułan młody, taki Gołota, ale inteligentniejszy i odważniejszy, a Ty wchodząc machasz radośnie biletem. Nie, nie musi go czytać, bo bilet z przejazdem jest w tonacji czetrwonej, a sam bilet jest w kolorze granatowym. Machasz czerwonym- wsiadasz. Machasz niebieskim... Gołota macha Tobą. Proste?
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Od: 11.2002

Stary 28.07.2009, 12:40
gris napisał(a):Wyświetl post
A płakał ktoś tu na forum, że mu opony przebili? Nie widziałem a chętnie bym poczytał. Dasz link?
Nikt nie płakał, ale znaleźli się tacy, którzy po łbach dostali barwy potracili i jeszcze problemów narobili ludziom.
Odpowiedz cytując
cebulka997
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.07.2009, 12:43
Deivid ma racje wszyscy by kupowali 15+10 a watpie ze przed pociagiem by sprawdzali kwity moze i by sprawdzili ty co wsiadaja w Krakowie a ci co wsiadaja na innych stacjach? bedzie wtedy duuze opoznienie i to wtedy sie nie wybula;]
GURNY
ŚLUNSK
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.07.2009, 12:43
gris napisał(a):Wyświetl post
To co Ewcia napisała a co do forum to jakiś gość się żalił że nie pojedzie więcej na mecz bo w centrum Sosnowca mu szyby rozbili kamieniami w samochodzie,ale linka szukać nie będę.

koniec off topa.

I nie wiem na h** ta dyskusja od kilku tygodni skoro i tak niczego wasze narzekanie nie zmieni.

Odpowiedz cytując
Member

Stary 28.07.2009, 12:47
To co Ewcia napisała a co do forum to jakiś gość się żalił że nie pojedzie więcej na mecz bo w centrum Sosnowca mu szyby rozbili kamieniami w samochodzie,ale linka szukać nie będę.

koniec off topa.

I nie wiem na h** ta dyskusja od kilku tygodni skoro i tak niczego wasze narzekanie nie zmieni.
Może to być dla Ciebie szokiem, ale sporo, na tym łez padole, zmieniło się dzięki temu, że ludzie ze sobą dyskutowali. A to, co do tej pory napisałem, nazwał bym raczej- ja wiem? Propozycją? Sugestią? Możliwością? Chyba jednak, nie narzekaniem.
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.07.2009, 16:58
Tak z ciekawości nie orientuje się ktoś ile karnetów poszło
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 28.07.2009, 20:55
Wiadomo coś o której jest zbiórka na dworcu głównym
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.07.2009, 20:58
mówiono przecież że wszystko będzie podane w swoim czasie !!!!
Odpowiedz cytując
SiD1894
Senior Member

Stary 28.07.2009, 21:02
A kiedy ten czas nadejdzie ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów