The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 12:52
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja tak mam ze zdiecia z kamery mam co 5 godzin? a pisze ze co 5 min.

Szkoda ze nie widze ale niech sie pnie do gory
kliknij prawym w zdjecie i daj odswiez. Wyszukiwarka zapamietuje ci zdjecie i nie uaktualnia automatycznie, wiec musisz zrobic to ręcznie.

A co do tego postu wyzej o prefabrykantach - kto powiedzial ze muszą one lezec na murawie. Mogłyby lezec obok murawy i nie byłoby problemu , wiec ten argument jest totalnie bezsensu.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.07.2009, 12:54
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko ja tak mam ze zdiecia z kamery mam co 5 godzin? a pisze ze co 5 min.
Ja mam bodaj przedostatnią wersję Firefox'a i mam aktualny obraz.

Co do ukończenia stadionu to wschodnia (C) ma być gotowa w grudniu, ale może się przesunąć bo były przestoje. Natomiast zachodnia (A/B) przełom czerwca i lipca.

Jeszcze w kwestii gry na Reymonta, to wydaje się, że podczas budowy trybuny wschodniej jednak nie było to zbyt możliwe. Gdzie by umieszczono zaplecze budowy? Na Błoniach, w Parku Jordana...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.07.2009, 12:58
Fuks napisał(a):Wyświetl post
kliknij prawym w zdjecie i daj odswiez. Wyszukiwarka zapamietuje ci zdjecie i nie uaktualnia automatycznie, wiec musisz zrobic to ręcznie.

A co do tego postu wyzej o prefabrykantach - kto powiedzial ze muszą one lezec na murawie. Mogłyby lezec obok murawy i nie byłoby problemu , wiec ten argument jest totalnie bezsensu.
To czemu nie leżą?Mogły by też leżeć w parku Jordana....
Odpowiedz cytując
radek21
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 27.07.2009, 13:24
montowany jest kolejny, 3 już rygiel!
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.07.2009, 13:52
miskofon napisał(a):Wyświetl post
Obserwuje tą budowę codzień i zaczyna mnie nurtować jedna kwestia. To duże żółte monstrum układa w tym momencie trybune C. Ponieważ A-B będzie bliźniaczo podobna domyslam się że będzie również pracował przy jej budowie. Wie ktoś może jak on wyjedzie później z placu budowy? Wiem że go do pewnego stopnia rozbiorą ale nadal wydaje się za szeroki by przejechać przez dziurę w trybunie pomiędzy C-D.

Tak naprawdę, sam dźwig, to jest tylko ten samochód, który stoi pod nim. To auto tu przyjechało i dopiero wtedy zaczął się montać przeciwwag i ramienia, więc z wyjazdem nie powinno być problemu.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.07.2009, 13:55
Tak patrząc na budowe to ta druga kondygnacja bedzie tak stroma ze jak pojdzie "za bary" (o ile ktos podchwyci ;D) To ludzi pospadaja na pierwsza kondygnacje
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Stary 27.07.2009, 13:57
troj88 napisał(a):Wyświetl post
Tak patrząc na budowe to ta druga kondygnacja bedzie tak stroma ze jak pojdzie "za bary" (o ile ktos podchwyci ;D) To ludzi pospadaja na pierwsza kondygnacje
Za bary to będzie tylko na D. Tam będzie piknik.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:05
no właśnie tego żałuję :( chciałbym żeby na C był też doping olbrzymi... w końcu taka trybuna jakby ryknęła to by ją w Warszawie usłyszeli... a tak to będą nam tylko smaka robić zapachem kiełbas
Odpowiedz cytując
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.07.2009, 14:12
młyn w ogóle powinen byc na trybunie C
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.07.2009, 14:12
LINK
Ogladnijcie sobie, ciekawa bramka, ale jeszcze ciekawsza trybuna za bramką hehe

Gdyby taka zrobic na Wiśle, wiecie ile przyszloby pikników, ile kasy na transfery?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.07.2009, 14:13
Na C postawili jeszcze 3 słupy po prawej stronie
Odpowiedz cytując
Mateooo
Junior Member

Od: 08.2004

Stary 27.07.2009, 14:20
Mam nadzieje ze chociaz czesc sektora C bedzie sie wlaczac do dopingu, mam na mysli te czesc przy D. W sumie dobrze sie tam bedzie mecze ogladac, raz sie pewnie przejde , niestety doping jest wazniejszy i D to najlepszy sektor. Nie moglbym meczu spokojnie ogladac na C, jakbym widzial jak sie chlopaki staraja na D. Wracajac do tematu trybunka rosnie w oczach ;]
FC SKAŁA. Zawsze z Wisłą !!!!
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:27
http://portalkibica.pl/aktualnosci/j...-stadiony.html

Ciekawy artykuł z Portalu Kibica. Pepsi Arena...

Co do dopingu, to wystarczy, że na D nie będą pojawiać się przypadkowe osoby, a do zabawy włączą się narożniki i będzie miazga
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.07.2009, 14:34
ależ teraz narzucili tempo
What's new?

Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.07.2009, 14:56
Szkoda, że nie ma kamery live na C. Tam się o wiele więcej dzieje. Fotki powinni pstrykać A i B
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.07.2009, 14:57
ale stadion pieknie rosnie w gore
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.07.2009, 14:58
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że nie ma kamery live na C. Tam się o wiele więcej dzieje. Fotki powinni pstrykać A i B
Jestem tego samego zdania, ile mozna patzrec jak kopia dziure.
W tym tygodniu w takim tepie to nam tyrybuna troche urosnie az sie lepiej na sercu robi
,
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:02
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
http://portalkibica.pl/aktualnosci/j...-stadiony.html

Ciekawy artykuł z Portalu Kibica. Pepsi Arena...

Co do dopingu, to wystarczy, że na D nie będą pojawiać się przypadkowe osoby, a do zabawy włączą się narożniki i będzie miazga
Bardzo ciekawy artykuł.

Dobry pomysł z tą 'świętą wojną' klubów i marek. Barwy pasują i Cracovii i Wiśle...
Gdyby to było prawdą, to bylby dobry zabieg marketingowy..

Przeciez nikt nie bedzie mówił, że idziemy na 'Pepsi Arena' tylko idziemy na Wisłe, to samo jest na Emirates, Allianz i wielu wielu innych stadionach...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:12
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Bardzo ciekawy artykuł.

Dobry pomysł z tą 'świętą wojną' klubów i marek. Barwy pasują i Cracovii i Wiśle...

Przeciez nikt nie bedzie mówił, że idziemy na 'Pepsi Arena' tylko idziemy na Wisłe, to samo jest na Emirates, Allianz i wielu wielu innych stadionach...
Prosze cie za pare zlociszy chcesz zeby stadion Wisly nazywal sie PEPSI albo jak jakies inne gowno.

Co innego gdyby w gre wchodzily powazne pieniadze ale to w polsce jest nie realne
,
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:22
Gdyby dawali powazne pieniądze to ok, ale szukanie sponsora na siłe zeby sie nazywać np Persil Arena czy Durex Arena jest nieuzasadnione.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.07.2009, 15:22
wolałbym zeby Wisła była na koncu tabeli i miala stadion miejski im Henryka Reymana niz Pepsi czy CC stadium i LM

poza tym nie wyobrazam sobie, zebym nagle musial rezygnowac z picia coca coli na rzecz pepsi ;P
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:24
Do byłoby dobre rozwiązanie i nawet gdyby płacili 3-4 mln euro rocznie za tą nazwę to trzeba brać to w ciemno, bo my nie jesteśmy bogatym klubem i nie ma co bawić się w sentymenty
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:29
Nawet 1 mln euro to nie było by mało jak na nas. To w końcu w przybliżeniu 10% budżetu albo przeliczając inaczej jeden bardzo dobry zawodnik co roku.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Do byłoby dobre rozwiązanie i nawet gdyby płacili 3-4 mln euro rocznie za tą nazwę to trzeba brać to w ciemno, bo my nie jesteśmy bogatym klubem i nie ma co bawić się w sentymenty
chyba zlotych, nie ta klasa ligi.Nikt Ci w polsce nie da tyle pieniedzy za nazwe stadionu.
,
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Kuba, to wedle Twojego rozumowania w LM grają w większości kluby, które się sprzedały? Dlatego że ich stadiony noszą nazwę sponsora?
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:37
Święta wojna, w tym wypadku marketingowa jest wymysłem właśnie jakiegoś marketingowca. Natomiast pomysł oddania nazwy lub jej części jakiejś firmie jest wart rozpatrzenia. Stadion nie będzie stadionem Wisły, więc będziemy ponosić jakieś tam koszty, a ewentualna kooperacja może zdjąć z nas koszty użytkowania obiektu.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.07.2009, 15:41
Bardzo ciekawy artykuł.

nie wiem jak ze stadionem Bayernu, ale w Londynie mowi sie wlasnie ze idzie sie na Emirates, jakos przebolalbym inna nazwe u nas, ale kurde nie Pepsi czy Cola
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.07.2009, 15:42
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
3-4 miliony... no co ty... Poniżej 100 nie powinniśmy schodzić
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
rabbit466
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 27.07.2009, 15:50
LINK
Ogladnijcie sobie, ciekawa bramka, ale jeszcze ciekawsza trybuna za bramką hehe

Gdyby taka zrobic na Wiśle, wiecie ile przyszloby pikników, ile kasy na transfery?

Nabijasz się z pikników a sam na czole 50 Cent-a umieszczasz logo SSA.Może jesteś wnukiem Cupiała,to sorki a może po prostu nie masz pojęcia jak wygląda Wiślackie Godło?I jeszca jedno:barwy to Niebiesko,Biało,Czerwone i stadion jest na Reymonta22,jakbyś nie wiedział.
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Stary 27.07.2009, 15:59
ej no bez napinki panowie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów